FOTOSHOPPER: “Vluchtelingen”. . .

Screenshot_12

Door:
B. v.d. M.
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Vluchtelingen". Bookmark de permalink .

17 reacties op FOTOSHOPPER: “Vluchtelingen”. . .

 1. jowitteroos zegt:

  Net binnen:

  En die zogenaamde vluchtelinen verrijken dmv hun isisvlag, wat overigens getolereerd wordt blijkbaar door de politie te Hanover.

  Alhier ook een video link van FB, dus met excuus voor diegenen die dit niet kunnen zien.

  Like

 2. Pegidafan zegt:

  Het zijn niet allemaal vluchtelingen , het grootste deel is een bezettings leger .
  http://depatriotten.weebly.com/

  Like

 3. Onze kinderen hebben geen toekomst meer!Of het moet een inktzwarte zijn;als slaaf van de mohammedanen!En de belastingdienst!

  Like

  • Johanna zegt:

   @Yvonne, ja wat kan ik hierop antwoorden…
   Zojuist is mijn kleindochtertje, mijn vierde kleinkind, geboren in Nederland, waar ik zelf allang niet meer woon. Ik lees echter de berichten en de alternatieve media en ook vooral de reacties van de gewone man/vrouw en zie dat alles wat ik lang geleden zag aankomen, -noem het hooggevoeligheid, ervaringen, inzicht- ja, het is zich aan het manifesteren met zulke kracht en snelheid, totaal overrompelend en verpletterend. Ik voel me zeer verbonden met het lot van velen, wo. ook mijn kinderen en kleinkinderen, die deze toekomst tegemoet moeten zien onder dwang van totale surreele, bizarre, onverantwoordelijke en ronduit kwaadaardige politieke keuzes onder het mom van “goeddoen”. Het is de omgekeerde wereld. Het erge is dat de meesten het nog niet zien, niet realiseren en dit ws. ook niet kunnen totdat het misschien te laat is. Ik vermoed dat hier sprake is van opzet en ernstige vormen van indoctrinatie, programmering of wat dan ook. Ik vermoed zelfs dat niet alleen het grootste deel van de bevolking is geprogrammeerd om als Gutmensch te funktioneren, maar ook dat deze stroom “vluchtelingen” ernstig zijn geindoctrineerd, via welke methode dan ook. Ik hoop waarachtig dat hieruit geen haat voortkomt, want dat is wat de tegenpartij wilt. Maar dat we ons blijven realiseren dat niet de gehele Moslimgemeenschap in de wereld hetzelfde is en deze mentaliteit heeft van indringer te zijn. Er bestaat in elke groep mensen, cultuur of religie een diversiteit, graden van ontwikkeling en beschaving. Ik leef mee met het Europa van nu en met mensen die wakker zijn en die aan de bel trekken en zich weigeren over te geven aan incorrekte politiek, die zelf nadenken en sterk zijn.
   Liefs.

   Like

 4. jowitteroos zegt:

  Met excuus weet even niet op een andere manier, ook nietr per mail, deze leugenpers te melden

  Islamofobie, is zoals weten. is een verzonnen item. Deze wordt, zoals we weten via de
  leugenpers gemeld en zelfs gevoed door creatie:

  Enmask heeft de HD video van FB opgenomen:

  https://eunmask.wordpress.com/2015/10/19/de-leugenmedia-hoe-we-worden-bedonderd/

  Like

 5. Tistochwat zegt:

  Allemaal alvast goed oefenen, dames!

  Like

 6. delamontagne zegt:

  De video,s werken hier niet in Fr. Mag blijkbaar nie. Maar ik ken het geluid wel. Lijkt een beetje alsof hier “,t-valse-brandalarm” afgaat.
  Dat geluid doen die muslims ook als er iemand gestorven is. Weer heel anders dan de klaagvrouwen, die ik me “vagelijk” uit m,n jeugd herinner.
  Die namen ( tegen betaling van de condoleanten ), het gejammer en geweeklaag en treuren over.
  Je kunt natuurlijk niet als nabestaanden 24 uur lang bij ,t lijk zitten wenen en weeklagen, dat nemen dan die klaagvrouwen tegen betaling over.

  Like

 7. delamontagne zegt:

  Ik las net hier in de krant dat een voormalige “colonie des vacances”, hier een eind naar het noorden in de Dordogne, weer na 15 jaar wordt opengesteld voor “vluchtelingen” uit Calais.
  Het is een vervallen geheel in de bossen, maar de aanwezige ingenieurs en werktuigkundigen zullen wel handig genoeg zijn alles weer werkende te krijgen.
  Ligt een eind in de bossen en toch zeuren de bewoners van naburige stadje weer.

  http://www.sudouest.fr/2015/10/23/des-migrants-en-repli-2163084-1925.php

  Like

 8. BertG. zegt:

  Zo kijk ik ook (zo als dat jongetje op de foto hierboven) als ik ’s ochtends al die berichten weer lees wat een ellende er op ons afkomt. Elke dag weer.

  Like

 9. exmarineman zegt:

  Ja het is toch wel heel opvallend hoe eensgezind in de gehele EU de politici, OM en politie optreden tegen eigen volk. Zoals in een echte dictatoriale staat gelijk de oude communstische en zoals nog steeds in Noord-Korea zo treedt men op tegen iedereen die ook maar het geringste teken van kritiek laat horen of zien op de moslims en “vluchtelingen”…. Het is tenhemelschrijnend hoe fanatiek men dan tekeer gaat. WEL allemaal arm in arm lopend in Parijs toen de aanslag op Hebdo had plaatsgevonden en allemaal roepen: dit is niet de islam en de vrijheid van meningsuiting is ONS… grootste goed en daar strijden we voor…. Ja Ja en zie wat er nu binnen een jaar allemaal gebeurd. WEG echte vrijheid van meningsuiting, WEG ons land, WEG met de democratie (voorzover die eigenlijk echt aanwezig was de laatste 20 jaar), WEG met ons, enz enz De GEDANKENPOLIZEI kijkt mee op alle internetfora om ALLE critici aan te pakken, allemaal die ook maar iets negatiefs over de islam/moslims zegt onder het mom van islamofobie. Maar daar waar ze echt iets kunnen doen om de eigen bevolking te verdedigen en te helpen geven ze allemaal niet thuis……moslims kunnen ALLES maar dan ook werkelijk ALLES op dezelfde internetfora plaatsen, zeggen enz tot en met de grootste haatzaaierij, doodsbedreigingen, antisemitisme, oproepen tot het doden van die en die, enz enz enz. EN DAN blijven AL die politici, OM’s en politie stil, onvoorstelbaar stil. Hetzelfde zien we bij demonstraties van PEGIDA en gelijkgestemde groepen, maar tegen de AFA-demo’s die de demonstranten aanvallen wordt NIET opgetreden. Men durft wel iemand op te pakken die met een spandoel loopt met de tekst: “het kabinet zijn NSB’ers”……..

  Like

  • Tistochwat zegt:

   exmarineman 24 oktober 2015 om 11:04

   Een moslim is kennelijk onschendbaar en het beledigen van een moslim heet binnenkort ‘moslmschennis’ en daarvoor ga je dan straks de bak in!
   Een duidelijker bewijs van dat er een zeer kwaadaardige kracht/macht achter de islam zit, is er niet. Ik kan niet anders dan geloven dat Satan zelf erachter zit.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s