Peiling: PVV-schip blijft op stoom. Kapitein Wilders vaart ver voor al z’n concurrenten uit

PVV anders

(Door: Tim Engelbart)

Als de Tweede Kamer-verkiezingen een zeilwedstrijd waren, was Wilders nu bezig met een overwinningsrondje terwijl zijn concurrenten pas net halverwege zijn.

Ook deze week noteert de PVV weer een uitzonderlijk goede score in de peilingen van Maurice de Hond. Alhoewel de partij geen nieuwe zetels erbij krijgt, mag Geert Wilders zich desondanks gelukkig prijzen met de 37 zetels die hij behoudt. Z’n afstand tot de andere partijen – nummers twee VVD en CDA zitten op 19 zetels – blijft dan ook enkele straatlengtes:

Screenshot_8Lees verder>>>
(h/t “edjan”)
DDS

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Geert Wilders, PVV. Bookmark de permalink .

20 reacties op Peiling: PVV-schip blijft op stoom. Kapitein Wilders vaart ver voor al z’n concurrenten uit

  1. delamontagne zegt:

    zo 25 okt 2015, 10:29 | 258 reacties
    ‘Wilders ondermijnt parlementaire democratie’
    DEN HAAG –
    Dat PVV-leider Geert Wilders het parlement nep noemt, is een ondermijning van de parlementaire democratie. Dat stelde de voormalige voorzitter van de Tweede Kamer, Frans Weisglas, in het programma WNL op Zondag.
    TELEGRAAF
    http://www.telegraaf.nl/binnenland/24657293/___Wilders_ondermijnt_parlementaire_democratie___.html

    Like

    • Cathja zegt:

      Laat Weisglas zijn mond a.u.b. houden! Zijn tijd is geweest. Als VVD-er zou hij kritiek moeten hebben op de premier, die van alles belooft maar niets waarmaakt.
      Dat is vele malen erger dan de uitspraken van Geert Wilders over ons nep-parlement.

      Like

  2. sammy zegt:

    geert doet veel te weinig hij heeft de kans om de grootste ooit te worden. waarom doet hij dat niet.
    ik zie hem niet ik hoor hem niet zo jammer met een actief optreden en meer op straat zou hij minstens 50 zetels moeten hebben.

    Like

    • BertG. zegt:

      Dat denk ik ook maar hier vinden ze het erg belangrijk dat de rest van de wereld weet wie Geert Wilders is om overal PVV partijen op te richten.
      We vinden dus dat hij best gemist kan worden in Den Haag.
      Dat we hier in Nederland dan een beetje onder gesneeuwd raken, ach dat nemen we op de koop toe.
      De wereld is belangrijk, Nederland niet zo.
      Wil je iets van Geert lezen, dan moet je dus twitter in de gaten houden.
      Typische manier om te communiceren met je achterban, na mijn idee.

      Like

    • Giny zegt:

      Sammy

      Geert doet te weinig, de enige die wat doet is Geert Wilders,
      de rest papegaait hem na!
      Hij is op uitnodiging een weekje in Australie geweest, terwijl hij vakantie had!
      Dagelijks heeft hij ons op de hoogte gehouden en gereageerd!
      Misschien leest u te weinig!!!

      Like

    • Annamaria zegt:

      Sammy, iedereen kent hem in NL en iedereen weet waar hij voor staat en de meesten verafschuwen hem in mijn omgeving tenminste en dat alles zonder na te denken.
      In buitenland vooral de VS is hij een graag geziene gast. zelfs vele Evangelische Christenen daar zijn gek op hem merkte Ik met vebazing. Zo anders als hier !
      Geert is geen idool en ook geen god. Hij kan niet overall tegelijk zijn of alles doen. Hij is een mens zoals wij allen .
      Geert doet zijn best en hij doet meer als Ik en waarschijnlijk jij doet? Enige wat wij kunnen doen is op hem stemmen en steunen, hoe dan ook.

      Like

  3. Pieter G zegt:

    Er kunnen met gemak nog een paar zetels bij.
    Van de regeringspartijen er elk 2 =4
    Van de sp 3 = 7
    Ja zelfs van D66 2 =9
    Van CDA 2 =11
    Bij 37 opgeteld = 48 zetels en de tweede 17 = Een behoorlijk duidelijk signaal waar we met dit land naar toe moeten. Alleen bij nog meer immigratie strubbelingen die niet meer onder het tapijt geveegd kunnen worden kan het verder oplopen.
    Helaas blijft ook dan de PVV nog 2 partners nodig te hebben voor een meerderheid.
    Alleenheerser lijkt bijkans onmogelijk of de PVV moet met echte kandidaten komen die vertrouwen inboezemen en Nederland half in Puin liggen.

    Like

  4. Jean zegt:

    Dat GroenLinks en d66 nog zo scoren is verontrustend, is het dan zo moeilijk misdaad te ontmaskeren?
    Mensen, verraders horen nooit gekozen te worden maar veroordeeld te worden, veroordeel ze nu door ze weg te stemmen en ze dan te veroordelen via een volkstribunaal want de huidige rechtbanken zijn “afhankelijk”.
    Jaag die lafaards en volksparasieten weg, het is reeds 10 over 12

    Like

    • paulzwueste zegt:

      Het verval bij ALLE partijen is duidelijk zichtbaar. Waar denk je dat de PVV haar 22 zetels vandaan heeft!… D66 is al dood alleen weten ze het niet. GroenLinks is te verwaarlozen.
      Wilders is niet meer te stoppen… daarvoor is de noodtoestand in NL te duidelijk en die zal allèèn nog maar duidelijker worden. Het wachten is op ’n verdergaande ineenstorting van de samenleving.

      Like

  5. In ieder geval wordt VNL nu niet meer genoemd als enige soortgelijke concurrent! Keulen en Aken zijn ook niet op één dag gebouwd. Als de andere 113 andere kamerleden naar rechts opschuiven is alles OK, lijkt mij.

    Like

  6. Pegidafan zegt:

    Wil niet vervelend en negatief doen maar dit zijn prognoses. Geert heeft weleens vaker heel hoog gestaan in de peilingen ,maar op de dag van de verkiezingen lieten heel veel labbekakkers het afweten . Hoge peilingen , heel mooi , maar ik wacht het nog even af. Hoop dat er in de tussentijd tot de verkiezingen nog het een en ander gebeurd zodat hij werkelijk alleen kan regeren (utopi). Maar jullie weten hoe het Nederlandse volk in elkaar zit , dus nog niet te enthousiast anders valt het misschien zo tegen. Heb trouwens heel veel respect voor Geert , welke politisie geven hun vrije leven op voor hun land en volk . GEEN EEN , enkelt Geert ,daaraan kunnen we zien dat hij het niet voor zichzelf doet . Wens Nederland en het volk de PVV aan het bewind .

    Like

  7. Tistochwat zegt:

    Vlak voor de volgende verkiezingen moet er een aantal grote terroristische aanslagen in dit land worden gepleegd. Heel misschien krijgt Geert Wilders dan het aantal zetels dat hij verdient!
    De stomme kies-koeien laten Wilders en ons telkens weer in de kou staan wanneer ze de kans krijgen om uit de ellende te geraken!!!

    *boos, heel erg boos*

    Like

  8. Het is verontrustend gezien de manier traditionele partijen hard hun best doen om Europese landen naar de knoppen te helpen, ze nog steeds uberhaupt scoren.

    Like

  9. Andre M zegt:

    Rutte beloofd straks iedereen weer 2000 euries en de zetels voor Wilders storten als een kaartenhuis ineen

    Like

Plaats een reactie