Fatah: de terrorist die een Israëlisch kind een mes in de rug stak, is een voorbeeld voor ons allen

 

(Door: Likoed Nederland)

In deze televisie-uitzending wordt de zoveelste leugen van de Palestijnse president Abbas weerlegd, namelijk dat de Palestijnse Autoriteit er alles aan zou doen om het geweld te stoppen.

Integendeel, Abbas zelf en andere leiders blijven oproepen tot Palestijnse terreur en dat verheerlijken, zoals uit deze uitzending nogmaals blijkt.

Lees verder>>>
LIKOED

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Palestijnen", "Religie van de vrede", antisemitisme, Barbarisme, demoniseren, Fatah, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, Islam, islamofascisme, Israël, Israël-vijandigheid, Jihad, Jodenhaat, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Moslims, nieuw fascisme, propaganda, Racisme, Rotzakken, Terrorisme. Bookmark de permalink .

10 reacties op Fatah: de terrorist die een Israëlisch kind een mes in de rug stak, is een voorbeeld voor ons allen

  1. delamontagne zegt:

    Vanmiddag hoorde ik de “idealistische” mevrouw Ploemen van de PvdA, dat zij zich zorgen maakte om de woeste politie-honden, die naar Israël worden gestuurd vanuit NL, mogelijk “onschuldige” burgers [z.g.n. Palestijnen ] zouden kunnen bijten.
    ZORGELIJK ! !
    Zou zij dit soort filmpjes kennen ?

    Like

    • Tom Hendrix zegt:

      @delamontagne: 18.20. uur. Al zou deze RODE TROEL de filmpjes kennen, dan nog demoniseert deze madam van de Partij van de Allahaanhangers, eenieder die opkomt voor Israël, of onze beschaving. Kotsen moet ik van deze landverkwanselaarster!

      Like

  2. Jan zegt:

    Nieuwste Pallywoodproduct met in de hoofdrol en telg van de Tamini-maffia-clan.

    Like

  3. ildiko zegt:

    zorgelijk !!!! dat Rutte en de Koning dit soort terroristen ontvangt, Fuck alle Palestijnen.

    Like

  4. Thomasson zegt:

    De woorden van deze Jibril Rajoub reflecteren precies de realiteit. Ze geven weer hoe deze inferieure, mentaal gestoorde, lage Derde Wereld volk in elkaar steekt. Het totale gebrek aan waarde voor het leven van een kind. Als is dit kind tot een monster geworden, werd het op menselijke wijze in het Hadassa Ein Karem ziekenhuis in Jeruzalem verpleegd. Zie: https://www.youtube.com/watch?v=eBLz5Ef2qEo
    Ook een monster heeft recht op medische zorg.
    In de houding van Palestijnen tegenover kinderen zien wij heel veel overeenkomsten met de Syrische vluchtelingen. De leugenachtige trekken, de onbegrensde brutaliteit en vooral hun houding tegenover kinderen. Hoe zij met baby’s van paar weken oud en kleine peuters op gevaarlijke routes meeslepen, ongeacht of ze wel of geen eten voor ze hebben. Ze doen het enkel en omdat ze denken dat iemand ze met open armen in Europa zal ontvangen. Een persoon op Twitter noemde ze “Vies Volk”…Hij was heel dicht bij de waarheid.

    Like

  5. Elena zegt:

    Ploumen is knettergek en een smerige verraadster.
    Niets mis met getrainde honden. Desnoods ga ik die zelf fokken en africhten. kzal ze graag persoonlijk en gratis naar Israel brengen. Een getrainde hond, is in staat het leven van een politieman of militair te beschermen. Na een bepaalde leeftijd moeten de honden jaarlijks getest worden, opdat de begeleider zich nog veilig kan voelen. Er zouden veel meer honden ingezet moeten worden in Israel.

    Like

  6. harry zegt:

    Moslims zijn de grootste leugenaars .
    Socialisten kunnen er ook wat van .
    Vandaar dat die tweede groep de eerste prima kan pruimen .
    De onnozelaars trappen er in , continu .
    En de rest van de wereld lijdt daar onder .
    En die rotpalestijnen ?
    Een paar tanden in hun arm is wel het miste dat ik hen toewens .
    Hoe lang gaat het nog duren ‘totdat het linkse koor de mentaliteit en de aard van de moslims gaat zien ?
    Ze zijn blinder dan een mol en hardleerser dan een mestkever .

    Like

  7. Hendrik M. zegt:

    Begrijp niet dat zo’n vuige terrorist hier in Nederland zo groots ontvangen wordt…

    Like

  8. exmarineman zegt:

    Tja ik vind het een zeer grof en groot schandaal dat deze Palestijnse terroristenleider (want zo zie ik hem) genaamd Abbas met de grootste egards door “onze” koning en regering wordt ontvangen. Ik heb er geen andere woorden voor en ook die hele PvdA-kliek zoals Ploumen die het Israël zou willen verbieden om getrainde politie-honden uit Nederland te mogen krijgen zo enorm hypocriet in het gedachten en handelingen. Het is allemaal zo éénzijdig dat ik mij niet kan voorstellen dat ze het echt menen, maar helaas toont de praktijk het tegendeel aan. Een hond bijt niemand dood……maar voorkomt wel dat iemand zijn baasje/begeleider doodt met een mes. Maar kennelijk is dat niet belangrijk, nee die Jood die MOET kennelijk vermoord worden volgens Ploumen. En als dan die palestijn/terrorist (arabier) wordt gedood (ik zeg dus ook bewust gedood) dan staat heel links en antisemitisch Nederland weer op zijn kop. En dat zal dus allemaal ook wel in Brussel zo zijn (EC/Timmerfrans). NOG GEEN kritisch woord, geen enkele kritiek, heb ik tot nu toe gehoord van “ons” kabinet noch van de EC. En ik zou zeggen: dat is niet verbazingwekkend want zowel “onze” mnBuZa Koenders (PvdA) en “onze” ongekozen commissaris Frenske Timmermans (PvdA) zijn beiden antisemieten……meer hoef ik er niet over te zeggen. Laat staan dat het “democraten” zijn zoals ze zich zelf noemen (sociaal-democraat) Nou ja waren het ook niet nationaal-socialisten die het in WOII voor het zeggen hadden in Duitsland en Europa en waren het ook niet de communisten die zich “socialisten” noemden (of nog steeds noemen zoals Merkel en Schulz, beiden afkomstig uit het communistische Ost-Deutschland).

    Like

Plaats een reactie