‘Nederlanders vinden land te vol voor migratie’

Screenshot_51

PARIJS – Bijna twee derde van de Nederlanders, de Fransen en de Italianen is van mening dat zijn land al zoveel buitenlanders telt, dat de opvang van meer vluchtelingen niet mogelijk is. Dit stelt een gerespecteerde Franse opiniepeiler, het Franse Instituut voor de Publieke Opinie (Ifop) in een dinsdag gepubliceerd rapport.

De Ifop deed onderzoek in Denemarken, Duitsland, Frankrijk, Groot-Brittannië, Italië, Nederland en Spanje. Onder Nederlanders en Fransen lijkt de weerzin tegen de opname van vluchtelingen groot. Van de ruim duizend ondervraagden per land vindt 63% dat hun land te vol is. 46% van de ondervraagden in Frankrijk en in Groot-Brittannië vindt dat er geen verplichting bestaat mensen in nood uit het buitenland op te nemen. Dat percentage was voor Nederland 39% en voor Duitsland 21%, volgens de dinsdag gepubliceerde onderzoeksresultaten.

Lees verder>>>
(h/t “edjan”)
De Telegraaf

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, Appeasement, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Derde Wereld, Eurabië, Europa, EUSSR, Immigratie, islam-collaboratie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, Nederland, Overheid, political correctness, politici, Rotzakken, soevereiniteit, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfbeschikking, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

14 reacties op ‘Nederlanders vinden land te vol voor migratie’

  1. Cal zegt:

    http://nl.sott.net/article/2269-Volledig-Assad-interview-met-Russische-media-Het-Westen-huilt-met-een-oog-om-de-vluchtelingen-maar-richt-met-het-andere-een-machinegeweer-op-ze
    Citaat Interview met Assad:
    Ten aanzien van de vluchtelingencrisis, zal ik nu zeggen dat het westerse handelen in de westerse propaganda onlangs, vooral in de laatste week, ongeacht de beschuldiging dat de vluchtelingen voor de Syrische regering vluchten, zij noemen het een regime natuurlijk… Eigenlijk is het alsof het westen met één oog om de vluchtelingen huilt, maar met het andere een machinegeweer op ze richt, omdat die vluchtelingen die Syrië ontvluchten dat deden vanwege het terrorisme, voornamelijk als gevolg van de terroristen en de moorden, en ten tweede als resultaat van terrorisme. Als je terrorisme hebt, heb je ook de vernietiging van infrastructuur, je hebt de basisbehoeften van het leven niet, dus veel mensen verlaten het land vanwege het terrorisme en omdat ze ergens in de wereld hun brood willen verdienen.

    Like

    • Sjaak zegt:

      En waarom blijven ze dan niet in de buurtlanden waar ze als eerste
      heen gevlucht zijn ? Jij lult wat uit je nek ! Ga jij maar naar je linkse
      kommelitonen !

      Like

  2. BertG. zegt:

    Hoe kan dat nou, ik hoorde last nog samsom beweren, die toch echt van mening was dat de meerderheid het allemaal wel zag zitten.
    Je zou er verward door worden.

    Like

  3. Drs.P. zegt:

    Geen Arabier/Syrier te zien, allemaal uit verweggistan.
    Opzouten met je (mis)geboorte overschot!!!
    http://depatriotten.weebly.com

    Like

  4. Pieter zegt:

    “Vol” is eigenlijk een nietszeggend begrip dat altijd aangevallen en opgerekt kan worden.
    Daarom zeg ik het op mijn manier : Ik wil geen islam, geen gelukszoekers, geen asielshoppers. Alleen economische emigranten met vakkennis die netjes vragen of zij hier mogen werken als er werk is.

    Like

  5. Thoth zegt:

    Ach, per staat is dit verschillend. Neem b.v. de Duitsers : 60% vindt dat de islam niet niet in Duitsland thuishoort :

    http://www.bnr.nl/nieuws/aanslagparijs/500619-1501/60-procent-duitsers-vindt-islam-niet-in-duitsland-thuishoren

    En dat lees ik er niet in. Maar goed, het zijn ook linkse onderzoekers die dit opgesteld hebben. En in dat geval is Nederland een kwaaie…

    Like

  6. Tom Hendrix zegt:

    Het verbaast mij niet!

    Like

  7. Sjaak zegt:

    Solidariteit ???
    Oosterijk stuurt ook na de afspraak met de EU de vluchtelingsparasiten
    eenvoudig verder naar Duitsland ! Onder voorgehouden hand is er sprake
    van het overwegend arabisch Islam stammende agressive ondankbare met
    de duurste i-phone uitstafeerde smeerlappen die het aangeboden voedsel
    minnachtend in de vuilnisbak smijten en geld verlangen !
    En overal propaganderen de rooie verraders-smeerlappen met alle macht
    hun nazi-parolen achter linkse antifa kappuschons verstopt en ook nog van
    de smerige indoktrineerde televisie zenders hun pro.asyl-leuzen !

    Like

  8. Marc zegt:

    Samsom verraad de natie. Met hem overigens zeer vele ‘gewone’ Nederlanders. Dat het verzet tegen wat ons nu overkomt naar verhouding zo miniem is, baart mij zeer grote zorgen.

    Like

  9. leefbarbaar zegt:

    En Nederland is vol. Hutjemutje in de trein en metro staan. Alle dagen in de file staan. En dan werken de meeste allochtonen niet eens. Stel je voor dat die ook nog aan het werk zouden gaan…………
    De massa-immigratie van de jaren 80,90 van de vorige eeuw heeft ons en ons land weinig opgeleverd. Met die kennis is het waanzin om het nog eens over te doen.
    Nederland is vol en de eisnegert voegt niks toe, kost alleen maar bakken met geld. Geld dat verdiend moet worden.
    Grenzen sluiten, iedereen met een strafblad eruit. En iedereen moet zijn rechten opbouwen, net als wij. Drie maanden gewerkt? Zes dagen WW en rap terug. Ga je niet terug, ook goed dan brengen wij je wel, maar je komt er nooit meer in.
    Het kan mensen. Het kan.

    Like

  10. Hendrik M. zegt:

    CDA, ChristenUnie, D66, GroenLinks, PvdA en de VVD hebben ons land verraden en willen het nu islamiseren door ongebreidelde hordes barbaarse islam parasieten toe te laten…

    Like

  11. De EU heeft beslist… De EU zegt… de EU eist…. En onze politici , als marionetten, doen dat dan maar. Waarom ? Hopen ze straks zelf tot dat clubje te gaan behoren wanneer ze in eigen land zullen uitgespuwd worden ? Ik hoop dat verder steeds meer verzet tegen de instroom van vreemdelingen komt en dat de collaborateurs onder ons hard aangepakt worden. Dat zal het enig middel zijn dat helpt.

    Like

Plaats een reactie