Italianen dienen zichzelf te bewapenen

Screenshot_18

Gianluca Buonanno

(Door:  “indexexpurgatorius” – Vertaling: E.J. Bron)

“Ik heb veel liever een kerkhof vol criminelen dan lege gevangenissen”, zei Gianluca Buonanno toen hij zijn nieuwste plan voorstelde. De burgemeester van Borgosesia in de regio Piëmont wil volgens “La Repubblica” een fonds instellen om wapens voor de inwoners van zijn gemeente mee te subsidiëren. De door hem voorgestelde “Bonus Pistola” bedraagt ongeveer € 250,-, ongeveer 30% van een pistool.

Daarmee pakt Buonanno een debat over zelfverdediging op, dat deze dagen in Italië is ontbrand. De aanleiding is de zaak van een 65-jarige pensioengerechtigde man in de plaats Vaprio d´Adda bij Milaan, die in de nacht naar dinsdag een 22-jarige inbreker had doodgeschoten in zijn huis. De man, die volgens de “Corriere della Sera” aangegeven had uit zelfverdediging gehandeld te hebben, werd wegens verdenking van doodslag gearresteerd.

“Ik ben het beu te moeten toekijken hoe huiseigenaren voor de rechtbank terechtkomen, alleen omdat zij zich verdedigen”, zei Buonanno hierover. Met de “Bonus Pistola” zou hij  zijn medeburgers er daarom toe willen aanmoedigen “zichzelf te verdedigen”, zegt hij.

Screenshot_17

Bron:
https://indexexpurgatorius.wordpress.com
Auteur: “indexexpurgatorius”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Jan”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Criminaliteit, gezond realisme, Italië, Justitie, Lega Nord, Overheid, Rotzakken, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

51 reacties op Italianen dienen zichzelf te bewapenen

 1. daiyu-ninja zegt:

  Ik sta hier helemaal achter, want waarom zou de autochtone bevolking zich in elkaar moeten laten slaan en zich moeten laten bestelen en verkrachten?!
  Als je aangevallen en beroofd wordt, dan heb je het recht om jezelf te mogen verdedigen en om je eigendommen te mogen beschermen.
  En dan kunnen die linkse socialisten wel krijsen dat je niet het recht hebt om voor eigen rechter te spelen, maar als zij de wet zouden handhaven en uitvoeren, dan zou niemand een wapen hoeven te hebben.

  Like

  • sammy zegt:

   die achterlijke linkse krijsende wijven zouden eens goed met die rotkoppen naar die foto’s moeten kijken en ik hoop van harte dat dit de toekomst voor ze is.

   Like

 2. Er zal op een gegeven moment niks ander opzitten!

  Like

 3. Bob Fleumer zegt:

  Als je door je regering verboden wordt jezelf te verdedigen leef je in een dictatuur, punt uit.

  Like

 4. Tom Hendrix zegt:

  Kan ik volledig begrijpen.

  Like

 5. paulzwueste zegt:

  In Nederland zijn ze zelfs hard bezig om de verkoop van luchtdrukwapens, die momenteel nog vrij verhandelbaar zijn, te verbieden. Dit tekent de situatie.
  Tsja, dat is natuurlijk slecht nieuws voor iedereen die decennia lang heeft weggekeken onder het motto: “ik heb er niks van en ik krijg er niks van…”

  Like

  • edjan zegt:

   Kruisbogen zijn nog toegestaan.

   Like

   • paulzwueste zegt:

    Die nemen ze ook gelijk mee in hun terreur-verbod-woede. Zal je zien…
    Overigens… Gat in de markt, geschapen door de overheid!

    Like

   • edjan zegt:

    Ik heb ooit iets kleins gezien met een pistoolhandgreep en een magazijn waar 10 ..12 kogeltjes in gaan. Katrolletjes voor meer kracht. Wendbaar en snel in gebruik. Tot 3 meter bruikbaar. Waarschijnlijk niet dodelijk maar heel erg pijnlijk. Ziet er uit als speelgoed en behoeft enige bijstelling door een handig persoon. Goedkoop.

    Like

 6. Hendrik M. zegt:

  Het gaat daar dus helaas niet anders dan hier…
  Tijd voor revolutie!

  Like

  • oud-marinier zegt:

   Helemaal WAAR …en niet alleen in NL..geheel Europa zou zich NU moeten samenpakken en dat hele islamtuig er uit flikkeren en de betreffende verantwoordelijke politici hiervoor , ook arresteren, berechten ….!!!

   Like

 7. Johan zegt:

  Eigenlijk ben ik er op tegen dat gewone burgers wapens in huis nemen. Kijk maar naar Amerika.
  Maar sinds onze regering in navolging van Duitsland iedereen maar het land laat binnenkomen ben ik overstag. Ik begin er serieus over na te denken om een klapperpistool aan te schaffen, want op de overheid hoef je in geval van nood niet meer te rekenen.

  Like

 8. edjan zegt:

  Wij hebben in Nederland niet meer het recht ons huis te verdedigen. Sterker nog: ons wordt bij inbraak door de politie aangeraden ons gedeisd te houden en de volgende dag even langs te komen om aangifte te doen in verband met de verzekering. De laatste jaren wordt ons zelfs aangeraden om medewerking aan de overvaller te verlenen. Sla je meneer de overvaller met een stuk hout op zijn kop, dan weet de politie niet hoe snel ze moeten komen om jóu te arresteren en op te sluiten.

  Dit is volkomen geschift en van een ongehoorde onbeschoftheid. Ooit, ergens in de negentiende eeuw, gaven wij het recht op wapenbezit en het recht op verdediging van have en goed, op, omdat in ruil daarvoor de politie ons zou verdedigen. Sinds we die verdediging op onze buik kunnen schrijven, geldt dat contract dus niet meer. Zij doen hun kant van de afspraak niet meer, dan hoeven wij ons niet aan onze kant van de afspraak te houden.

  Ze moeten er maar aan wennen.

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Kijk, zo moet het ook!… Wat is Amerika, in dat opzicht, toch een heerlijk realistisch land!!!

   Like

  • delamontagne zegt:

   Of het waar is weet ik niet !. Maar vorig jaar hoorde/las ik ergens dat een “ter-zake-kundige” in NL, de Nl-ers als advies gaf om bij een roof/inbraak/overval thuis, niet tegen te stribbelen.
   Maar beter om een oude schoenendoos klaar te zetten bij de voordeur met daarin: de portemonnaie, autosleutels, alle contanten in huis en sierraden en de resterende waardevolle
   spulletjes.
   (nb.”zelfs een simpel balletjes-pistool mag-niet in NL. ))

   Like

 9. Sjaak zegt:

  Mensen ! Kijk goed naar deze Fotos !
  Zulke fotos worden door de linkse
  asylknuffelaars natuurlijk ignoreert !
  Door de politie word je eerst geholpen
  wanneer je wagenrecht en dood door
  je deur uitgedragen word !
  Bij mishandeling trekken ze hun schouders
  hoog en zeggen dat ze rechterlijk weinig
  kunnen doen en ze eerst verder
  wat kunnen ondernemen wanneer ze de
  dader hebben !

  ERGO ! Ik geef deze man groot gelijk en
  omdat we overal in Europa een wapenwet
  hebben ontvang ik dit soort gajes met
  basebalknuppels die ik mijn hele huis overal
  onopvallend ontvangst bereid heb liggen !
  En bij de eerste klap in mijn richting vliegt
  de kop van zijn romp af !
  Dat is mij een gevangenisstraf waard en
  de dader komt dan ook niet meer in genot
  van kost en Logis op staatskosten !
  Waarom ik zo reageer ?
  Een goede bekende van mij
  (soziaalwerkster gemeentehuis 54 jaar )
  is 2001 van een soziaalhulpontvangende
  drugsdealende turk beestachtig om het
  leven gebracht en alleen omdat ze hem
  ter kontrolle soziaaluren wou opleggen !
  ZIJ heeft zich niet kunnen weren tegen
  dit stuk stront !
  IK KAN EN ZAL ME OOK WEREN !

  Like

 10. Kraftavilqa zegt:

  Goed plan. Mijn probleem is niet de aanschafprijs van vuurwapens maar de verkrijgbaarheid. In de VS kan ik de mooiste dingen bestellen maar zie ze maar ’s te importeren. Want ja in dit land mag je (tenzij je een crimineel of ‘vluchteling’ bent)nog steeds geen behoorlijke wapens (ja je mag proberen je met een keukenmes en/of een honkbalknuppel te verdedigen tegen een overmacht die bewapend is met volautomatische wapens) bezitten hetgeen wel tekent hoe bang de roverheid voor de burgers is, niet geheel ten onrechte gezien hun wanbeleid en hun manifeste vijandigheid jegens die burger ja, dan kijk je wel uit de burger wapens te gunnen.

  Like

  • daiyu-ninja zegt:

   Maar zelf vinden ze dat zij WEL het recht hebben om zich te mogen beschermen met wapens. ( door bodyguards in te huren die bewapend zijn)

   Like

  • sammy zegt:

   vergeet ook de minachting niet voor de nederlandse bevolking. die is erg hoog. je moet je eigen huis en haard met alles kunnen verdedigen de politie komt als je geluk hebt twee dagen later, dan moet je nog uitkijken ook dat je niet opgepakt word voor discriminatie. er is geen tijd meer voor een z.g. correcte oplossing. dus zorg dat je niet met lege handen staat. er is van alles te koop wat je wil. niks mag hier. maar waarom zijn ze zo bang voor de nederlandse bevolking?

   Like

 11. alidas1 zegt:

  Ik zou wel een stroomstoot wapen willen hebben in een wandelstok.

  Like

 12. biebie zegt:

  En shootmobiel lijkt me wel wat voor de ouderen.

  Like

 13. Guardiacivil zegt:

  Je kunt ook zelf iets verzinnen om je te weren

  Like

 14. Avidia zegt:

  Ik heb ook een geweer in huis met kogeltjes, aangeschaft om de peren uit mijn boom te schieten, een onschuldig ding maar ziet er heel professioneel uit. Mag dat ook niet? Maar nu denk ik, zal wel afschrikken als ik overvallen zou worden, je kunt zo’n geweer overal kopen, kost ook weinig, en bespaard mij gevaarlijke probeersels om de boom te beklimmen. :-}

  Like

 15. Pegidafan zegt:

  ja hallo wij moeten ook iets hebben want die lui die hier allemaal ongevraagt binnen komen , zijn allemaal schietzofreen . Levensgevaarlijk dus . die schieten zo

  Like

 16. Q zegt:

  Ik raad ook iedereen aan om zich te bewapenen. Omdat het wel duidelijk is dat de overheid er niet voor u is, maar zelfs tegen u.
  Over luchtdrukgeweren word vaak nogal lacherig gedaan, maar dan heeft u in ieder geval nog iets. In Nederland hebben wij een van de meest liberale wetgevingen van Europa. Gebruik die vrijheid zou ik zeggen. Een van de mooie dingen van onze wetgeving is dat er geen enkele limiet zit op het kaliber of de kracht die luchtdrukwapens mogen produceren.

  U zult lang moeten zoeken voor een luchtdrukwapen in een wat groter kaliber, dat is omdat de NL vereniging van wapenhandelaren dat onwenselijk vind. Maar ze worden wel degelijk ook in Nederland verkocht.

  Ik raad mensen aan om een luchtdrukgeweer te kopen die werkt met het PCP principe. PCP staat voor Pre Charged Pneumatic. Het betekent dat het geweer een luchtreservoir heeft waarin perslucht onder hoge druk is opgeslagen. Die perslucht kunt u erin brengen met een handpomp (erg vermoeiend want het is even doorpompen) maar u kunt ook een duikfles of een brandweerfles nemen. Die kunt u bij elke duiksportwinkel op druk laten brengen en vandaaruit uw geweer vullen.

  Een mooi geweer kunt u bijvoorbeeld via internet in Bulgarije kopen.
  http://arms.bg/en/product/2305/air-rifle-big-bore-909-45cal.html
  De kogels ervoor zijn gewoon in NL te koop maar het is gewoonte in die wereld om deze zelf te gieten. Gietmallen om deze kogels zelf te kunnen gieten zijn ook in NL te koop.
  http://www.target-master.nl/advanced_search_result.php?keywords=gietmal+.45&x=0&y=0

  Dit soort geweren zijn enkelschots.
  Als de drukbuis maximaal gevuld is kunt u er ongeveer 20 keer mee schieten.
  Een beetje geoefende schutter kan hier iemand tot 50 meter mee in het hoofd raken, tot 70 meter in het lichaam. En ik verzeker u dat iemand die daardoor geraakt word er maar weinig antwoord op zal hebben.

  Het mooie is dat het bezit en het gebruik van dit soort luchtbuksen 100% legaal is in Nederland. U mag er zelfs mee oefenen in uw achtertuin !
  Uiteraard zitten er wel restricties aan, uw schietbaan moet veilig zijn voor de buren, u mag er niet mee op beesten of mensen schieten, en zo voorts.

  Maar ik zou de lezers van deze site toch mee willen geven om eens de aanschaf van zoiets te overwegen.

  Like

 17. Guardiacivil zegt:

  Een idee voor de webmaster is bv bepaalde berichten hier na 1 uur verwijderen, bericht met bv n code, zodat u weet dat dit hier eruit moet.

  Like

   • Guardiacivil zegt:

    Heer Bron, ik bedoel hiermee, indien het verzet vanuit hier of elders gestalte krijgt en berichten moeten worden door gegeven dat die vergezeld met n bepaalde code geplaatst, door verzetsmensen gelezen zijn en daarna door u automatisch verwijderd uit veiligheid daar het bericht met een code is geplaatst. Vraag: is zoiets mogelijk? Bijvoorbeeld u ziet n bericht met code of versleuteld en weet dat dit bericht binnen een uur verwijderd moet worden of ergens versleuteld opgeslagen word. Het is een idee.

    Like

   • E.J. Bron zegt:

    Lijkt mij praktisch niet haalbaar, aangezien ik niet 24/24 per dag aan de moderatieknoppen zit!

    Webmaster

    Like

  • edjan zegt:

   Guardiacivil. Het is een goed idee, maar niet praktisch uitvoerbaar, want er zitten een paar veronderstellingen in:
   1) E.J. Bron zit constant te modereren, dag en nacht, want als berichten een paar uur blijven liggen (omdat de man moet werken of slapen of eten) dan moet de ontvanger wachten.
   2) De ontvanger moet weten dat er een bericht aankomt (hoe moet hij dat dan weten?) en daarna moet hij constant wachten. Is E.J. Bron aan het werken? Of misschien heeft hij wel een date? Of hij zit een keer in de kroeg. En jij maar wachten. Of is het al verwijderd? Dus wachten een uur of 8?

   Maar je kunt de mensen waar je iets mee wilt, hier meedelen dat je met ze in contact wilt komen en als ze daar hier “ja” op zeggen, kun je via “contact” van deze site met elkaar in contact komen. Dan wisselt E.J.Bron de mailadressen uit.
   Als ik het verkeerd heb begrepen, hoor ik dat graag.

   Like

 18. Jos Draeyers zegt:

  Waarom hebben wij in België ook zo geen mogelijkheid om onze wedervaren mede te delen? in België bestaat er geen vrijheid van meningsuiting, en censuur word meermaals toegepast op mensen die durven negatieve berichten op Facebook of e-mails naar de media schrijven, maar ook over boycoating, intimidatie, corruptie, hypocrisie, en zakkenvullerij. In mijn ten onder gegane blaadje heb ik ook kritische commentaar gegeven , werd ook verschillende malen door allochtonen bespuugt, recht in mijn gezicht, aangevallen als 74 jarige invalide in het donker, telkens aan gegeven bij de politie zonder enig gevolg, waarna een politieman mij zei, nadat ik vroeg waarom men geen gevolg gaf aan mijn verklaringen, “ja meneer dat komt van hogerhand he” Bij een betoging van PEGIDA, werden wij plots omsingeld door een bende politie, hardhandig samen gedrukt en werden aangehouden, kregen allemaal een boete voor het negeren van het bevel van de burgemeester, aan aanwezig zijn van deze vredelievende betoging van vrijheid van meningsuiting. Dit is zuivere dictatuur, maar onze bezwaren kwamen niet in de media. Zoo heb ik nog vele voorbeelden van de dictatuur die De Wever en zijn bende, uit oefenen met de hulp van corrupte politici en politie.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s