Migranten en de val van de Europese civilisatie

Screenshot_24

(Door: Jonathan F. Keiler – Vertaling: “Esperanza”)

Of een massale beweging van vreemde volkeren een migratie, een invasie of een verovering is, is een kwestie van perspectief. Voor de oude Romeinen was de migratie van Germaanse stammen in hun rijk in de 5e en 6e eeuw een rampzalige buitenlandse invasie. Bij de Germaanse volkeren zelf werd het als ‘Volkswanderung’ beschouwd. Het is diep ironisch dat, nu golven van moslim migranten het Germaanse Europa overspoelen, zij dezelfde beschaving ondermijnen die eerder tot stand kwam in een reeks van Germaanse migraties, en die door de oude Romeinen, die destijds werden vervangen, als een invasie werd gezien.

En net als Germaanse stammenbewegingen zich als niet te weerstaan bewezen tegenover de politiek, economisch en moreel verzwakte Romeinse staat, zal, behoudens dramatische verandering van beleid, de aanhoudende golf van moslimmigratie onvermijdelijk de Europese beschaving vervangen. Nog zorgelijker is wanneer de geschiedenis onze gids is, dit zal dit gebeuren lang voordat moslims hier een meerderheid vormen…

Lees verder>>>
(h/t “Vederso”)
Fenixx

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Europa, Historie, Immigratie, Islam, Krankzinnigheid. Bookmark de permalink .

4 reacties op Migranten en de val van de Europese civilisatie

 1. Hendrik M. zegt:

  Een schrikbarend verhaal wat hier al vorm begint te krijgen.
  De regerende landverraderskliek vindt het prima….

  Like

 2. Enrico zegt:

  Inderdaad, Polytheïstische/goddeloze rijken in Europa, of het nou het oude Rome of de goddeloze EU is, gaan tenonder omdat de goddeloze Europeanen niet in staat zijn om buitenlandse roofdieren en aasgieren en bloedzuigers zoals George Soros en binnenlandse kwaalgeesten zoals de Bilderbergergroep van het lijf te houden. Dit willen de meeste moderne, goddeloze Europeanen ook niet of ze zijn te kortzichtig van aard om zich hierover druk maken.
  De bescherming tot in de diepste vezel, van Europa was de Katholieke Kerk, dat is sinds de reformatie helaas op de retour is en is vandaag de dag over de gehele wereld bijna nergens meer te vinden.
  Rome ging ten onder en werd vervangen door Christelijk Europa dat op zijn beurt weer is vervangen door de goddeloze EU dat snel ten onder gaat.

  Like

 3. edjan zegt:

  Bwèè`kh, alweer een predikant.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s