Over seksslavinnen van 7 jaar en jonger

Screenshot_2

(Door: Marjolein Hurkmans)

Vernederd tot op het bot en misbruikt als seksslavin, dat is het lot van de duizenden vrouwen die door IS gevangen worden gehouden in Syrië en Irak. Mét medeweten én hulp van de vrouwen die zich wel hebben bekeerd tot het strenge islamitische geloof. Judit Neurink dook in het leven van deze slachtoffers van het wrede regime van Abu Bakr Al-Baghdadi en zijn ’broeders’.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
De Telegraaf

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, Irak, ISIS, Islam, islamitische ideologie, Rotzakken, Syrië. Bookmark de permalink .

13 reacties op Over seksslavinnen van 7 jaar en jonger

 1. Cathja zegt:

  Met de vrouwen uit het westen die hier zelf voor kiezen heb ik geen spat medelijden. Maar alle vrouwen die tegen hun wil worden gebruikt als seksslavinnen, en daardoor tot op het bot worden vernederd, daar heb ik medelijden mee!
  Wat houdt hun leven eigenlijk in, behalve dan steeds opnieuw vernederd en ge(mis)bruikt te worden? Vreugde kennen deze vrouwen niet. Hun leven is: beschikbaar zijn voor oversekste barbaarse kerels, die deze vrouwen zien als een gebruiksvoorwerp, een wegwerpartikel.

  Vreselijk, als dit je lot is! En dit alles vanwege het geloof in een zogenaamde profeet, die er zelf ook niet vies van was om een minderjarig kind te misbruiken!
  Doodgewoon een ordinaire pedofiel!

  Niet te begrijpen dat dit heerschap al 1400 jaar ‘aan de macht is’!!

  Like

 2. Sjaak zegt:

  ZIEK-ZIEKER = ISLAM !

  Like

 3. Gasso zegt:

  Als God bestaat.., waarom laat Hij dan geen grote meteoriet op dat smerige midden oosten vallen?

  Like

  • E.J. Bron zegt:

   Omdat Israël zich daar eveneens bevindt!?

   Like

   • Claudia M. zegt:

    Ja maar, stel… we zijn natuurlijk een lastig uit te roeien volkje, maar stel; dan mag ik toch hopen dat de laatste van ons van Israël één hele grote glasplaat maakt!

    Like

   • Tom Hendrix zegt:

    @E.J. Bron: 17.12. uur. Inderdaad Bert, met uw welnemen, de waker van Israël ( G’D) slaapt niet, en HIJ zal zorgen, dat Israël overwint! Het is het Verbondsvolk. Leve Israël!

    Like

   • Cathja zegt:

    @ E.J. Bron om 17:12
    Mee eens, evenals met de reactie van @ Tom Hendrix om 18:01.

    Like

  • Wachteres zegt:

   Als God bestaat, dan verwacht hij in elk geval niet dat wij dit smerig tuig hier binnen halen.

   Maar maak dat maar eens duidelijk aan veel van Zijn aanhangers, die veronderstellen dat wij zonder verder na te denken onszelf moeten opofferen..

   Like

 4. Tom Hendrix zegt:

  Ziehier het “geloof van de vrede”, KOTS! Pedofilie dat is het en niet anders! Maar de RODEN, ander LINKS GEBROED, en de verraders van VVD,CDA,D66, zullen het allemaal toestaan. We hebben ze inmiddels onder ONS wonen!

  Like

 5. Tistochwat zegt:

  Wat zou er gebeuren als onze geliefde ‘prinsesjes’ door een pedofiele woestijnrat zouden worden verkracht? Niet dat dat gebeurt natuurlijk, maar stél?

  Like

 6. Hendrik M. zegt:

  Elke moslim, mohammedaan of islamiet staat hier gewoon achter, ze verplichten zich koran en hadith te volgen, trachten te leven als Mohammed leefde.
  Een mens wat qua IQ boven debiliteit uitkomt zal dan ook nooit moslim willen zijn.

  Like

 7. fransdewit zegt:

  Heb het allang door hoor, die gasten zijn zo labiel, dat ze gewoon geen seks durven te hebben met een volwassen vrouw. Ik denk dat ze die andere heel hart uit gaan staan te lachen. Die lui kunnen nu eenmaal niet tegen kritiek en ja dan zoek je toch je ongelijke op, in dit geval hele jonge kinderen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s