OchtendHumeur: Cartoons verboden!

Screenshot_4

(Door: “Asher” voor “OpinieZ.com”)

Omdat een stel moslims cartoons over Mohammed aanstootgevend vond, is de redactie van Charlie Hebdo vermoord. Gregorius Nekschot werd jaren geleden door een arrestatieteam ‘s nachts van zijn bed gelicht vanwege cartoons over de profeet en de islam. De Deense cartoonist Westergaard werd opgepakt en vastgezet vanwege islamkritische cartoons. Op 8 november 2015 neemt de Utrechtse politie bij een Pegida-demonstratie een bord in beslag waarop Mohammed staat afgebeeld met een bom-tulband. Wegens aanzetten tot geweld.

Lees verder>>>
OpinieZ.com

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Weg met ons!", Appeasement, Censuur, Dhimmitude, Eurabië, Islam, islam-collaboratie, Islamisering, Islamofilie, Justitie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, meningsdictatuur, Moslims, Nederland, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Vrijheid van meningsuiting, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

28 reacties op OchtendHumeur: Cartoons verboden!

 1. Cathja zegt:

  Dan eis ik ook een arrestatie van demonstranten die dingen scanderen die beledigend zijn voor Joden, homo’s, christenen etc.! Of heeft de politie dan toevallig ‘niets gehoord/gezien’? Die kans is levensgroot. Alleen wanneer het de islam betreft staan alle zintuigen wagenwijd open, en het minste of geringste kritische geluid wordt bestraft of in de kiem gesmoord.

  Is Nederland nog een gezond land? NEE, Nederland is doodziek!! We mogen alleen nog hardop zeggen wat politiek-correct is. Als we de islam bekritiseren komt dit ons duur te staan! In sommige gevallen kan het zelfs je baan kosten.

  Dit heet doodgewoon discriminatie.

  Like

  • koddebeier zegt:

   Doodziek ?? Terminaal is een beter woord.

   Like

   • exmarineman zegt:

    In Nederland is de politie niet meer een rechtshandhaver maar een INQUISITIE-organisatie van en voor de LINKSCHE politiek-correcten/gutmenschen. ALLES van de tegenstanders zoals PEGIDA, GW/PVV enz enz wordt bestreden/vroegtijdig gestopt/vanaf het begin geintimideerd en alle uiterlijke protesten met cartoons, uitspraken (zoals “minder, minder”) worden onder een extra vergrootglas gelegd etc etc.
    Maar ALLE anderen LINKSpolitiekcorrecten kunnen zich ALLES permitteren. Alle AFA-demonstraties tegen PEGIDA en andere tegenstanders van de asiel-/vluchtelingenpolitiek en islamisering . Zij kunnen welke spandoeken dan ook meedragen. Moslims met zwarte vlaggen (typisch overigens voor de echte nazi’s en fascisten en racisten….) met teksten die in het Arabisch staan, oproepen tot moord, doden, vervolgen van en haatzaaien tegen ongelovigen (dat zijn in hun ogen alle anders gelovigen zoals christenen, sjiieten enz) homo’s, lesbiennes en noem de rest verder zelf maar op. Door de politie worden deze “tegendemonstranten” niet “gecorrigeerd” door de (bereden) politie. Veel minder toezicht en geen arrestaties omdat men geen ID-bewijs bij zich had, geen inbeslag genomen vlaggen, spandoeken en arrestatie voor haatzaaiende teksten enz enz.

    Dit land is al jaren naar de verdommenis. En de politici – op een paar na – in de 2e en 1e slaapkamer zijn laffe debiele mensen die zich op geen enkele manier meer “volksvertegenwoordiger” kunnen en mogen noemen want dat zijn ze niet (meer). Zeer zeker vanaf het moment van het grote verraad dat geheim plaatsvond in 1975 te Straatsburg en daarna nog een keer middels de ondersteuning van de motie Halsema. De regering had die motie (ondersteund door PvdA, D66, SP en GL) naast zich neer moeten leggen en zeggen dat ze die NIET zou uitvoeren. Maar helaas vond het tegenovergestelde plaats. En de islamisering van Nederland en het Westen kwam vervolgens in een stroomversnelling. Opeens ook moest Assad weg, werd Egypte overrompeld door de moslimbroeders, ontstond ISIS en de rest van de geschiedenis kennen we inmiddels wel. Turkije begon zich duidelijk te ontwikkelen tot een kalifaat en kwam er een nieuwe dictator tevoorschijn (Erdogan) maar die mag van het westen (EU/EC en USA) blijven…….

    Like

 2. Sjaak zegt:

  Dit omdat de combinatie van de tekst (Islam ga terug) met een (bekende cartoon-) afbeelding van een bom als tulband een gewelddadige boodschap uitdraagt. De politie sluit niet uit dat nog meer aanhoudingen volgen !

  Allerhoogste tijd de hoofd oorzaak van deze elende te beeindigen !
  Hoe ?
  Heel eenvoudig !
  Flikker alle moslims Europa uit, en de rust keert weer terug !
  En de hier geboren moslims in een kartij aanleggen en die
  niet naar de normen en waarden van de Nederlandse wet
  weigeren te leven, Pas afnemen en met hun tweede Pas
  (de meeste hebben die !) naar hun zandbak terug sturen !

  Like

 3. Marc zegt:

  In de persverklaring van de gemeente Utrecht is een aantoonbaar onjuiste argument geslopen. Het bericht sluit af met : “Een bord met daarop een tekst en afbeelding werd in beslag genomen. Dit omdat de combinatie van de tekst (Islam ga terug) met een (bekende cartoon-) afbeelding van een bom als tulband een gewelddadige boodschap uitdraagt.”

  Zowel de tekst ‘Islam ga terug’ als de ‘cartoon met bom in tulband’ dragen op geen enkele wijze een gewelddadige boodschap uit. Integendeel, het waarschuwt juist tegen het gevaar van geweldverheerlijking.

  De Utrechts overheid mist daarmee niet alleen de pointe van betreffende uitingen, maar het hele doel van Pegida en de demonstratie van 8 november.

  Het gevaar zit ‘m dus niet langer alleen in een geweldverheerlijkende ideologie, maar juist en vooral in een falende overheid, die niet kan, of weigert, goed te lezen en te observeren. Het hele handelen en meedelen van de Utrechtse overheid toont de neergang van de rechtstaat aan.

  Like

 4. Thoth zegt:

  Ik stel voor dat iedereen tegen fascistische islam is, dat zijn er zo’n 70%, een poster achter zijn raam hangt…

  Like

 5. Elena zegt:

  Dit is voor mij het ultieme bewijs dat de Burgemeesters( hoofd van de politie in hun stad), heulen met de moslims. Daar is absoluut veel geld mee gemoeid in het voordeel van de burgemeesters.
  Dat geld kan ik de vorm van ergens een mooi huis als cadeau ( omkoping) zijn vanuit de schatrijke olielanden.
  Het is toch een onvoorstelbare grote smerige schande dat de Deense en Hollandse tekenaars van hun bed gelicht worden voor een tekeningetje, door de politie die in opdracht van hun Burgemeesters gehandeld hebben.
  Om die reden ben ik groot voorstander van gekozen Burgemeesters…en is het vriendjes politieke gedoe verleden tijd.

  Deze zomer werden wel ISISvlaggen toegestaan in de Schilderswijk in Den Haag het symbool van de meest walchelijke barbaren die zelfs de nazi’s overtroffen hebben…en de politie stond erbij en keek ernaar.
  Wat is Nederland met zijn smerige corrupte autoriteiten een walchelijk NSB landje geworden.
  Heulen met de vijand wordt hopelijk eens door de bevolking ongenadig afgestraft..met nazi Merkel voorop.
  Ik verheug mij op die dag.!!

  Like

 6. R.Kroonenberg zegt:

  .
  De “Geest van Pegida” is eindelijk uit de fles
  nu is ’t aan ons haar echt gestalte te gaan geven
  te lang zijn we wat monkelend op de achtergrond gebleven
  vandaar de nu zo dreigende en peperdure les !
  .
  slechts 100 mensen gaven acte de presence
  dus kon “de Macht” zich nog geslaagd “verweren”
  zo’n clubje laat zich dan nog wel intimideren
  en was niet de visitekaart van Onze Vrijheidswens !
  .
  maar de toon is dan toch min-of-meer gezet…
  vanaf vandaag kan deze Geest alleen maar groeien
  steeds minder zullen we aan onze Vrijheid laten snoeien
  en geen kudde gele hesjes die ons dat dan belet 😛
  .
  de “Geest van Pegida” gaat doen wat zij belooft
  de tijd zal eindelijk eens in ons voordeel werken
  dat zullen alle Machtsmisbruikers wel gaan merken
  want geen Volk wordt blijvend van zijn Vrijheidsrecht beroofd !
  .
  Jasterke
  .

  Like

 7. Vederso zegt:

  De autoriteiten in Utrecht zijn een beetje in de war. Ergens op Wikipedia te vinden;

  Op 9 september 2010 ontving de Deense cartoonist Kurt Westergaard een internationale prijs van de Duitse bondskanselier Angela Merkel die ze motiveerde met het eerste lid van het Duitse grondwetsartikel.[4]

  … dat is vijf jaar geleden.

  Like

 8. Seculiere Kemalist zegt:

  Like

 9. Driek zegt:

  Ik lees zojuist op de site van de Telegraaf:

  ‘Geen IS-strijders tussen vluchtelingen in Nederland’
  Volgens de IND-directeur zijn de meeste asielzoekers gewoon vreedzame mensen die op de vlucht zijn voor geweld.

  Nu, ik ben weer eens verbijsterd over zoveel stompzinnigheid.

  RIJSWIJK –
  Tot nu toe zijn er geen IS-strijders Nederland binnengekomen, die zich schuil hielden tussen vluchtelingen. De kans dat dit gebeurt, is sowieso niet groot.
  Dat zegt directeur Rob van Lint van de Immigratie- en Naturalisatiedienst (IND) in een interview met de regionale kranten van De Persgroep. Volgens hem is het een “te ingewikkelde en zichtbare weg”.

  Geweld
  Van Lint wil niet zeggen of de IND daadwerkelijk onderzoek doet naar de aanwezigheid van IS-strijders tussen vluchtelingen: “Over lopende onderzoeken doen we geen mededelingen. Maar er is tot nu toe geen aanleiding geweest 1F tegen te werpen tegen iemand in verband met betrokkenheid bij IS.” De IND-directeur verwijst met 1F naar artikel 1F van het Vluchtelingenverdrag, waarin staat dat een immigrant die zich heeft bezondigd aan geweld, geen recht op een verblijfsvergunning heeft.
  Volgens de IND-directeur zijn de meeste asielzoekers gewoon vreedzame mensen die op de vlucht zijn voor geweld. “Maar we kunnen nooit honderd procent garantie geven dat we niets missen.”

  Like

 10. koddebeier zegt:

  Van het woord politie begin ik zo langzamerhand een vieze smaak in m’n mond te krijgen !

  Like

  • Vederso zegt:

   Welke rol de politie speelt is mij niet duidelijk. Vermoedelijk volgen ze de opdracht/richtlijnen van burgemeester en OM.

   Like

   • koddebeier zegt:

    Befehl ist Befehl ??? Waar heb ik dat meer gehoord.

    Like

   • exmarineman zegt:

    Ik heb net bij iemand anders ook gereageerd en gezegd dat we geen normale politie meer hebben die optreedt als rechtshandhaver, maar nu is geworden tot INQUISITIEpolitie die alleen maar optreedt tegen PEGIDA en andere demonstranten/tegenstanders van de islam en asielpolitiek. Ze zijn er al lang niet meer om de burgers te beschermen, ze waren al belastingvergaarders middels de snelheidcontroles van het verkeer. Maar de echte criminelen en zeer zware misdadigers lopen vrij rond. Hoe is het mogelijk dat een Marokkaan die verdacht wordt van grove mishandeling enz naar Marokko kan vluchten terwijl de rechter uitspraak doet? En dat nog wel middels een privéjet….hoe komt hij aan dat geld? Betaald hij zelf zijn advocaat en wie is de eigenaar van dat vliegtuig…..doe er eens onderzoek naar OM? Hoe kan hij het land verlaten, is zijn paspoort of beiden dan niet ingenomen tijdens/voor de rechtszaak tegen hem????? Maar een Syrische/ISIS beul, moordenaar enz die mogen we niet terug sturen, krijgt geen visum etc. Maar hoe en waarvan leeft hij dan in Nederland of krijgen we er weer een paar misdadige illegalen bij zoals ene Sison……????

    Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @koddebeier: 13.44. uur. Precies, we hebben dankzij onze NSB regering, MOSLIMPOLITIE gekregen, i.p.v. normale Politie! En ten aanzien van het artikel, ik vind het ongelooflijk dat de zogenaamde “liberalen”, van de VVD, en uiteraard DEMONEN66, het allemaal toestaan. Liberaal zou moeten zijn, 100% vrijheid van meningsuiting! Men schoffeert wel, christenen of boedhisten, maar de islam- deze perverse ideologie- wordt gesteund door deze waardeloze kliek liberalen.

   Like

 11. Benesha zegt:

  Als je het relaas van deelnemers aan die vreedzame Pegida betoging leest dan wordt het toch duidelijk dat we in een soort Orwelliaanse politiestaat leven hier in Europa, met aan het hoofd de moloch van politieke correctheid, wat dan weer synoniem is voor plat op de buik gaan en alles toegeven aan de islam. Schrikbarend vind ik dat.

  Like

 12. marcelvl1976 zegt:

  Ik zat er ook eerst aan te denken om een keer mee te lopen, maar moet binnenkort een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) hebben van justitie omdat mijn nieuwe werkgever die eist, Ik dacht als ik betrokken raak bij rellen is er een kans dat die niet gegeven wordt dus ben er niet bij geweest. Misschien dat ik in de toekomst een keer mee ga.

  Like

 13. Tistochwat zegt:

  Het meten met twee maten zal steeds grotere vormen gaan aannemen.
  Moslims mogen brullen dat Joden en ‘ongelovige honden’ uitgeroeid moeten worden en WIJ mogen nog geen piepklein cartoontje van die imbeciele ‘profeet’ bij ons dragen.
  ‘PROFEET’, de 21ste eeuw en dan nóg zwammen over een krankzinnige ‘profeet’!
  Die gore barbaarse pedofiel, die als lichtend voorbeeld moet dienen; man, man, man!

  Er schoot mij spontaan een rijmpje te binnen dat ik vroeger als kind van andere kinderen hoorde:

  “Stik, verrek, verrot, verteer
  Donder op en lazer neer
  Val in drieën
  Breek je knieën
  Barst!”

  Like

 14. jowitteroos zegt:

  En dan verplicht die bus in onder politie begeleding en onderweg uitgejouwt worden door de socialisten…….Je suis Charlie………….je suis un freedomrider

  Like

 15. Hendrik M. zegt:

  Aha, de politie handelt als mohammedaanse knechtjes, zouden ze ook met kindertjes rommelen?

  Like

 16. leefbarbaar zegt:

  Bekend verhaal: de politie dient de PvdA.
  Verder is het al debiel dat je vergunning moet aanvragen om te demonstreren in een stad waar de NSB haar hoofdkantoor had en men heden linx is.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s