Meer gewapende criminaliteit in slechts één Zweedse stad dan in alle andere Scandinavische landen samen

Screenshot_39

(Vertaling: E.J. Bron)

Terwijl het naburige Noorwegen zo veilig wordt dat de politie zich voorbereidt op het afgeven van haar vuurwapens, is er in Zweden een golf van gewapende misdaden door immigranten in volle gang, die aangewakkerd wordt door bloedige bendeoorlogen. Niet alleen is de gewapende criminaliteit in Zweden hoger dan in alle andere Scandinavische landen samen, maar het ontaardende geweld in één stad is al voldoende om de buurlanden van Zweden te overtreffen.

De op twee na grootste stad Malmö in het zuidwesten van Zweden, die slechts tien minuten reizen met de trein verwijderd ligt van de Deense hoofdstad Kopenhagen aan de andere kant van de grens, registreerde 63 doodgeschoten mensen in de afgelopen vijf jaar.

In het naburige Kopenhagen bedraagt dit aantal 30. In Oslo en Helsinki, de hoofdsteden van Noorwegen respectievelijk Finland, werden de afgelopen vijf jaar in iedere stad slechts tien mensen doodgeschoten.

Nu al is het aantal van het multiculturele paradijs Malmö hoger dan in deze drie hoofdsteden bij elkaar, maar dit aantal wordt nog in de schaduw gesteld door Göteborg, de stad van de bendeoorlogen, waar 109 mensen werden doodgeschoten.

In de Zweedse hoofdstad Stockholm werden in dezelfde periode 189 mensen doodgeschoten, bericht “Aftonbladet”.

De laatste van deze aanvallen vond zaterdag plaats, toen een 37-jarige man in een zuidelijke voorstad van Stockholm werd gedood. “Expressen” bericht dat de wegens drugshandel reeds eerder veroordeelde man 14 keer in zijn borst geschoten werd. Deze schietpartij vond minder dan 24 uur plaats nadat een 26-jarige man in Göteborg, in het westen van Zweden, doodgeschoten werd terwijl hij aan het hockeyen was op een schoolterrein. In de buurt werden later een weggegooid halfautomatisch wapen, een pistool en handgranaten gevonden.

De Zweedse politie noemt dit soort incidenten “bendecriminaliteit”, een gemakkelijke en politiek-correcte omschrijving voor diegenen die achter zulke misdaden zitten – migranten-bendes, die met elkaar vechten om de controle over een territorium en de toegang tot de illegale drugsmarkten.

Terwijl de politie in Zweden geld van de Europese Unie gebruikt voor het bouwen van kogel- en bomvrije politiebureaus en alleen nog maar in verband met haar veiligheid in groepen van vier migranten-voorsteden betreedt, zegt de politie in Noorwegen dat het land zo veilig zou zijn dat zij zonder handvuurwapens zou kunnen uitkomen.

Noorse agenten waren er het afgelopen jaar mee begonnen routinematig wapens te dragen toen de regering een verhoogde terreurdreiging tegen de staat had geregistreerd. Desondanks hebben de politieagenten gedurende het hele jaar 2014 slechts tweemaal gebruik gemaakt van hun vuurwapen en in werkelijkheid sinds 2013 niemand meer geraakt.

Nadat zij er vanaf deze week mee begonnen was de vuurwapens in afgesloten ruimtes in de patrouillewagens mee te nemen in plaats van ze aan de riem te dragen, keert voor de Noorse politie nu weer de “normale toestand” terug, bericht “Nyheter”.

Breitbart Londen sprak in september met de onlangs gepensioneerde politiechef van Malmö, Torsten Elofsson, om enkele antwoorden te krijgen op de vraag waarom juist Zweden in slechts een tiental jaar van een van de veiligste landen ter wereld tot een hopeloos geval in Noord-Europa werd. Eloffson, die voor Interpol gewerkt en vroeger de inlichtingendienst van de Zweedse politie geleid heeft, verklaarde dat de bewegingsvrijheid door de Europese Unie niet alleen criminelen naar Zweden gebracht zou hebben, maar ook drugs en illegale vuurwapens.

Tegenover “Breitbart Londen” zei hij: “Van het aantal mensen dat gearresteerd en naar politiebureaus gebracht wordt, is eerlijk gezegd de meerderheid van buitenlandse herkomst. Geweldsmisdrijven, die gepleegd worden door mensen uit andere landen, zijn oververtegenwoordigd. . . Nu we lid zijn van Schengen mogen we geen grenscontroles meer uitvoeren, wat het voor ons moeilijk maakt om te controleren wat er gebeurt.”

Bron:
http://de.europenews.dk
Vertaling: “Luke”

Bron oorspronkelijk artikel:
www.breitbart.com
Auteur: Oliver Lane

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Incidenten", "Integratie", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, Censuur, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Cultuurstrijd, Demografie, Denemarken, Dhimmitude, Eurabië, EUSSR, Finland, gezond realisme, Hypocrisie, Immigratie, islam-collaboratie, Islamisering, Islamofilie, Justitie, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, Marxisme, meningsdictatuur, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme, Noorwegen, Overheid, political correctness, politici, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, Scandinavië, Socialisten, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zweden. Bookmark de permalink .

5 reacties op Meer gewapende criminaliteit in slechts één Zweedse stad dan in alle andere Scandinavische landen samen

 1. Joop Wolters zegt:

  Gefeliciteerd Zweden met jullie fantastische cultuurverrijking. Dat jullie er nog maar veel plezier van mogen hebben. Per slot van rekening hebben jullie je uiterste best gedaan om ze binnen te halen en te faciliteren. Dat mag ook wel eens een keer gezegd worden. Maar straks g.v.d. niet gaan zeiken bij de EU voor hulp. Die hebben jullie al genoeg ontvangen om dit te kunnen bereiken,

  Like

  • rik tayka zegt:

   dergelijke drama,s zijn in Nederland toch ook al jaren aan de gang,het zal uiteindelijk onleefbaar worden maar dan nog zal het linkse gepeupel anders scanderen,het kan niet anders dan dat er een oorlog door komt en het is dan ook heel duidelijk dat de 3ew oorlog
   is begonnen in het midden oosten, na een oorlog bloeit de economie op, en iedereen weer happy,blijkbaar kunnen wij mensen niet anders.

   Like

 2. aquarius4422 zegt:

  Zweden krijgt wat het verdient, geen medelijden.

  Like

 3. Hendrik M. zegt:

  Beetje heel erg naar voor de weinige Zweden die altijd al tegen deze import van deze criminelen waren…

  Like

 4. Jan zegt:

  Zweden, vernietigd door moslims

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s