VIDEO (ongecensureerd): ISIS executeert 200 onschuldige Syrische kinderen?

Geplaatst door:
E.J. Bron
(h/t “delamontagne”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, ISIS, Islam, islamitische ideologie, islamofascisme, Moslims, Rotzakken, Syrië. Bookmark de permalink .

39 reacties op VIDEO (ongecensureerd): ISIS executeert 200 onschuldige Syrische kinderen?

 1. Een ‘intelectuele’ verkoper in een kunstwinkel zei dat er maar 40.000 IS-strijders zijn op een paar miljard moslims, dus waar hebben we het over? Gelukkig zijn er volop van die ‘intelectuele’ politici op het Binnenhof te vinden, dus waar hebben we het over? En over Charlie Hebdo, “Ja”, zei ie, “als jij of jouw God de hele dag beledigd wordt door iemand en je waarschuwt die figuur en hij blijft maar doorgaan met jennen, wat doe je dan?” Doorzeven met kogels en zijn kop eraf snijden… had ik eigenlijk moeten zeggen, ik zei; “Ja, ik begrijp het”, die ‘intelectuele’ man was toch niet voor rede vatbaar om daar woorden aan te verspillen, dacht ik bij mezelf!!!

  Like

  • BigLJohn zegt:

   Jack terrible van 10 november 2015 om 19:40. Een ‘intelectuele’ verkoper in een kunstwinkel zei dat er maar 40.000 IS-strijders zijn op een paar miljard moslims, dus waar hebben we het over? Ik heb op internet vele schattingen over de grootte van het ISIS leger gevolgd. De schattingen lopen uiteen tussen de 30.000 en 300.000 strijders. Maar de meest betrouwbare schatting zou uitkomen op 100.000 strijders. Met de aantekening erbij dat dat leger jaarlijks fors groeit door de continu aanwas van nieuwe strijders vanuit de hele wereld. De aankondiging van ISIS dat zij Spanje (en waarschijnlijk ook Italie) VOOR 2020 ingenomen zullen hebben, moeten we dus zeer serieus nemen. Geen bluf, want die aankondiging dat zij honderdduizenden vluchtelingen Europa zouden insturen kwam ook uit !

   Like

  • hahahhaaha praat jij over:

   Een ‘intelectuele’ verkoper in een kunstwinkel zei dat er maar 40.000 IS-strijders zijn op een paar miljard moslims, dus waar hebben we het over?

   —— hyahahaha
   hou er rekening mee dat de communistische revolutie van Stalin begon met slechts 8000 militairen die de macht met grof geweld overnamen en pakweg 20 jaar later waren er toch snel 70 miljoen mensen afgeslacht door deze dictator.

   Deze intellectuele verkoper zou een weekje moeten optrekken met radicale moslims in nederland en zijn dochters met hen laten socialiseren en islamiseren, dan zal hij wel anders piepen.

   Harde trieste waarheid is dat minstens 60 tot 88 procent van de gewone, onschuldig ogende Europese moslims, Man, Vrouw en verdomd veel jonge moslim meiden, diep in hun hart volledig sympathiseren met Isis, al qaida, pakistan, mujahidiens, saoedies, salafisten, overige islamisten enz. Het is diep triest hoe de moslim bevolking in europa zich nu gedraagt en hoe positief, doch passief zwijgend sympathiserend zij reageren op hun radicale soortgenoten.

   De islamitische heilstaat is iets duivels, de hel van Satan zelf in feite.

   Verbazingwekkend is dit, triest, zorgwekkend gedrag van een uitheemse minderheid in een Europees landje.

   Stelling:
   Die 53 moslims in Europa zijn voor minstens 66,1888 procent absoluut zeker gevaarlijke Trojaanse Halal paarden.

   Elke intellectueel en wetenschapper zal het met deze stelling eens moeten zijn als hsij de harde, bloedige feiten van islamieten sedert 7de eeuw enigszins kent.

   Like

   • exmarineman zegt:

    Als al die moslims die nu al jaren in Europa zijn en zeggen dat is niet de ware islam……WAAR ZIJN DAN AL DIE DEMONSTRATIES tegen Isis, AlQaida, Boko Haram en noem al die extremistengroepjes maar op….?????? Als er 1 tekening over mo hun niet bevalt lopen de straten in Den Haag, Amsterdam, Rotterdam en Utrecht vol met “verontwaardigde en beledigde” moslims. Dus waar zijn dan al die zogenaamde gematigde moslims, zoals de linksche gutmenschen ons dat maar constant voorhouden???????????????????

    Like

 2. Jean zegt:

  Na flink gebraakt te hebben van die perversiteit moet een zaak me van het hart nl. “die kinderen zijn verlost van nog meer perversiteit te moeten ondergaan”.
  En die smeerlapperij gaan ze hier subsidiëren???? Homans kom je ergens iets tekort???
  Walgelijk mens dat je bent.

  Like

 3. henkie1958 zegt:

  Gotverdegotverdegotverdegotver….domme !!!!

  Like

 4. dutchess43 zegt:

  Dit kàn toch niet waar zijn !!!!!
  Wat een vieze smerige inteelt geitesikken. Zijn hun hersenen soms aangetast door een vreselijke geslachtsziekte?

  Like

 5. Elena zegt:

  Ik heb de beelden eerder gezien…maar dan niet live.
  Wat een smerig ongedierte is die ISIS…maar dat wisten we al.
  Wat is het motief om deze kinderen te doden?
  Zouden zij “getuigen” aan het ruimen zijn?
  Die lui houden wel van sexuele “kinderliefde”.
  Grote kans dat zij snel de benen nemen naar Europa, dan kunnen zij het grote aantal kinderen niet verklaren bij de douane.
  Goed…WELCOME refugees!!!
  Nu heb ik teiltje nodig…misschien wel 2.

  Like

 6. henkie1958 zegt:

  Vies, vuil, harteloze, smerige, barbaarse
  kankerlijers !!! Blijkt wel weer dat de islam barbarij is. Niks anders.

  Like

 7. Tistochwat zegt:

  Dit heeft uiteraard weer niets met de islam te maken, ondanks de kreet “Allahu akbar!”.
  De moslimknuffelaars BLIJVEN roepen dat dergelijke smeerlapperijen ‘incidenten’ zijn en dat ‘ze niet allemaal zo zijn’.
  Ik hoop toch zó op een mega terroristische aanslag in dit land…

  Like

 8. Jan Wandelaar zegt:

  +

  Het Palestijns-Israëlische parlementslid Haneen Zoabi en het Platform Stop Racisme en Uitsluiting doen dinsdag aangifte bij de Amsterdamse politie wegens belediging en smaad.

  http://www.joop.nl/leven/detail/artikel/34682_palestijns_israelisch_parlementslid_slaat_terug_met_aangifte_smaad/

  Die aangifte is gericht tegen de Joodse Gemeente Den Haag, de heer Ron van der Wieken, voorzitter van het Centraal Joods Overleg (CJO), tegen Sabine Sterk uit Zoetermeer, en tegen de kranten Metro en Reformatorisch Dagblad.

  Update 13:50 uur: Het Platform Stop Racisme en Uitsluiting laat weten dat Zoabi bij nader inzien de aangifte niet zal doorzetten. Zoabi is volgens hen van mening dat zij als parlementariër ‘beter op andere manieren de confrontatie kan aangaan met een Joodse instelling.’ Het Platform zelf zet de aangifte wel door.

  +

  Like

 9. fransdewit zegt:

  Je hoort er geen 1 gillen, je ziet er geen 1 inelkaar zakken. Zijn of met losse flodders aan het schieten of het zijn poppen

  Like

  • iemand zegt:

   Of ze hebben die kinderen gedrogeerd.

   Heb je nog meer laffe linkse excuses?
   Dus volgens jou is dit nep?
   Dit is allemaal fake?
   Dat is wat je zegt?

   Kijk anders nog even een keertje.
   En vraag je af waarom jij net doet of het niet waar is.
   Terwijl je het godverdomme met je EIGEN OGEN KAN ZIEN.
   Ben jij wel helemaal wijs?

   Dus, terwijl de islam honderden kinderen op een rijtje legt en afknalt, probeer jij die misdaden te VERBLOEMEN, ja, GOED te praten. Smerige KUTRAT.

   Like

   • Driek zegt:

    iemand zegt: Terwijl je het godverdomme met je EIGEN OGEN KAN ZIEN.Smerige KUTRAT.

    Maar, beste iemand, u hoeft toch niet zo te vloeken? De site van E.J. Bron is een intelligente site van een hoog niveau. Er zijn mensen die aanstoot nemen aan vloeken.
    Dank u wel.

    Like

   • J. C. Th. Köhler zegt:

    Het spijt me voor u, geachte “heer” iemand, maar ik moet het met Frans de Wit eens zijn. Ik zie het “godverdomme met mijn eigen ogen” dat er geen kind in elkaar zakt. Dat er door de kinderen niet gehuild of geschreeuwd wordt. Mijn eerste indruk was ook dat dit niet echt was. Wat ik zag was niet prettig om te zien, maar niet wat er gesuggereerd werd.

    Met beleefde groet,
    uw smerige kutrat,

    j.c.th.kohler@ziggo.nl

    Like

  • Frans Brassens zegt:

   Driek, je begint moralistische verouderingsverschijnselen te vertonen.
   Ik raad je aan om een poging te wagen begrip te tonen voor dergelijke volledig verklaarbare uitbarstingen. En op zijn minst ze te laten voor wat ze zijn.

   Like

 10. guusvelraeds zegt:

  Morgen alle gematigde moslims op straat om hiertegen te protesteren. Of toch liever niet? Denk het laatste want de moordenaarsbende bestaat voor 100% uit gelovige moslims. Het takbir en alluha akbar is niet van de lucht. Alleen als een Israëliër een geïndoctrineerde Palestijnse terrorist van 14 verwond komen de gematigden uit alle hoeken en gaten. De religie van vrede heeft voor het toepassen van geweld geen enkele reserve. Waar binnen westerse samenlevingen terughoudendheid de norm is rond gebruik van geweld is in islamitische gemeenschappen het gebruik van geweld juist de norm. Denk je alles gehad te hebben komt er weer iets.

  Het is vechten tegen de bierkaai maar goed. Onder de link nog een keer alles op een rijtje.

  http://www.answering-islam.org/Dutch/g/islamengeweld.htm

  Like

 11. Driek zegt:

  Kinderen doodschieten, dat deden de moffen ook, en verder iedereen die het niet eens was met het Nationaal Socialisme. In 1940 kwamen dat soort lieden ongevraagd Nederland binnen, maar nu worden ze met borden en welkoms liedjes ontvangen. Was het eerst de gesel van het hakenkruis dat ons land teisterde, nu is het de gesel van de halve maan. Die christelijke Hollanders leren het ook nooit. Ik laat het onderwerp islam voorlopig rusten. Want het schenkt mij geen levensvreugd.

  Like

 12. En als je deze meer dan weerzinwekkende en daarnaast ook làffe slachtpartij aan “gewone”moslims laat zien, is de eerste reactie: “Ja, maar dat is ook de ware islam niet.”
  Maar als je ze vervolgens verzoekt, er dan openlijk afstand van te nemen reageren ze verontwaardigd door te beweren, dat “Katholieken óók geen afstand nemen van de Inquisitie…..”
  Je masker ophouden valt dan ook niet altijd mee…..
  http://depatriotten.weebly.com/

  Like

 13. Pedro Roselje zegt:

  Dit is nu het ware gezicht van de antichrist

  Like

 14. Boemiebol zegt:

  De speeltijd is gedaan.

  Like

 15. Pogo zegt:

  -Kinderen die zich niet laten onderwerpen tot de ideologie van een pedo-rover-slager zijn een gevaar voor de toekomst.
  Je toekomstige vijand kun je daarom maar het beste zo vroeg mogelijk elimineren.-

  Zag van de week het filmpje al maar nu ik het weer zie begint het echt te koken.
  Die kinderen zijn door een hel gegaan en +/- 400 ouders moeten de rit uitzitten met die gedachten.
  Ik doe mijn best om bepaalde gedachten te verbannen maar soms denk ik echt; Laat die hele k-t evolutie-theorie ook maar eens gelden.
  Er vol opkletsen. Het recht van de sterksten. Oog om oog ………

  Like

 16. Sjaak zegt:

  Vraag aan radio Eriwan !

  Waarom geeft het tot nu toe nog geen aanslagen
  van moslims in Duitsland -Nederland en Oosterijk ?

  Andwoord van radio Eriwan !

  Draai de soziale Europese geldkraan van deze geitenneukers
  nu dicht,en dan krijgen jullie aanslagen aan de lopende band !

  Like

 17. Hendrik M. zegt:

  De verrijkers onzer cultuur in actie….
  En de goedmens vindt het goed…

  Like

 18. Realist zegt:

  Deze woestijnbarbaren zitten nu ook hier in de AZC’s te wachten tot ze genadeloos kunnen toeslaan. Dat gaan ze ‘groots’ aanpakken en alles wat ze daarvoor nodig hebben is te vinden in de kazernes/wapenopslagplaatsen van Europa. Ze moeten binnenstebuiten gekeerd worden, alle moskeeën, stuk voor stuk. Alles wat ze nodig hebben om ons af te slachten is daar te vinden. We worden afgeslacht met toestemming van de verraders in Den Haag. Wat mag ik toch hopen dat de eerste grote aanslag de hele linkerkant van het Binnenhof wegvaagt!

  Like

 19. win zegt:

  zo te zien worden die kinderen niet doodgeschoten. ze schieten over de hoofden heen.
  misschien is het een soort anti-angsttraining voor nieuwe (gedwongen) rekruten.

  Like

 20. Fubar zegt:

  Is oud bericht en betrof geen kinderen. Ik had het gisteren ook geplaatst en ik werd direct gecorrigeerd op twitter en heb er dus maar een update aan vastgeplakt:
  Utterly horrifying: ISIS militants gun down hundreds of CHILDREN in most sickening video. Update: Verhaal schijnt dus niet te kloppen.
  http://fubar.mobi/2015/11/09/utterly-horrifying-isis-militants-gun-down-hundreds-of-children-in-most-sickening-video/

  Like

 21. Pingback: VIDEO (ongecensureerd): ISIS executeert 200 onschuldige Syrische kinderen | IdentitairVerzet OZL

 22. Tom Hendrix zegt:

  Tja, dat is nu de “vrede”, van de islam. Dus de vrede van het graf!

  Like

 23. rs zegt:

  http://forums.marokko.nl/showthread.php?t=5371845&page=2

  Schijnt een propaganda filmpje te zijn…………………..uit 2014

  Like

 24. paulzwueste zegt:

  Nou, dan hadden de “smerige kutratten” dus toch gelijk.
  Ik vermoedde ook direct dat dit filmpje ’n geesteszieke uiting van nagemaakt duivels geweld was.
  Dit doodschieten van kinderen was dus alweer ’n typisch islaminatiese IS-animatie.
  Tijd voor de ‘Fransen’ om eens excuses aan te bieden. Lijkt mij wel op z’n plek…
  maar gezien de heersende schaamtecultuur bij dit soort lieden zal het wel weer niet gebeuren.

  Like

  • Frans Brassens zegt:

   Paul, als je mij meeneemt in je advies aan ‘de Fransen’, dan zit je op het verkeerde spoor. Ik had het tegen Driek over zijn ietwat betuttelend moralisme ten aanzien van de uit zijn bol gaande ándere Frans, niet over de video, die op mij ook wat onduidelijk/merkwaardig overkwam, waardoor ik er geen oordeel over wilde uitspreken. Fubar loste het raadsel m.o.m. op in een latere post. Effe ‘closer readen’ voortaan, graag.

   Like

  • Frans Brassens zegt:

   Herstel, ik ging mee in wat je zei, maar het was niet de ‘andere Frans, maar ‘Iemand’ die ontdaan tekeer ging. De andere Frans was juist degene die (terecht naar bleek) onraad rook en dan lijkt het mij vreemd dat hij daarvoor excuus zou moeten aanbieden. 😉

   Like

   • paulzwueste zegt:

    Frans Brassens. Je hebt gelijk in wat je schrijft over de Fransen.
    Ik heb helemaal over het hoofd gezien dat het “iemand” was die “fransdewit”
    een smerige kutrat noemde.
    Als je wilt wil ik mijn reactie wel weer opnieuw schrijven waarbij ik de Fransen zal vervangen door iemand?…

    Like

 25. Jan zegt:

  ISIS maakt gebruik van mostergas

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s