Rommelig

Screenshot_4

(Door: “rommel”)

Nu het steeds duidelijker wordt dat de open grenzen van Europa gelijk staan met de vernietiging van de westerse cultuur reageert de EU-kolos evenredig met meer antidemocratische noodgrepen. De ons blindstarende EU-elite blijkt verbijsterd en verlamd te zijn in het licht van de nare kantjes van de islam. Gemetseld achter een muur van wegkijken en politiekcorrecte waanzin. Zichzelf met bloed in een hoek heeft geschilderd, waar ze zonder schaamte en boetedoening geen stap uit zal verzetten om geen gezichtsverlies te lijden, en vooral zijn overbetaalde riante zitkussens te behouden. Geparalyseerd in de islam.

Lees verder>>>
Fenixx

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Weg met ons!", Appeasement, Barbarisme, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Elite, Eurabië, EUSSR, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, meningsdictatuur, Moslims, politici, praatjesmakers, Rotzakken, Socialisten, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

2 reacties op Rommelig

  1. Jan zegt:

    Islamischer Staat deckt sich in der Ukraine mit Waffen ein

    FN6

    Eine multikulturelle Waffenhändlergruppe des Islamischen Staates (IS) wurde in Kuwait ausgehoben. Die Bande, der mehrere Syrier, Australier sowie ein Libanese und Kuwaiter angehört haben, wollte über die Ukraine einen Waffendeal abschließen. Beschafft werden sollten FN6-Boden-Luft-Abwehrraketensystem, auch als sogenannte „Luftfaust“ bezeichnet. Diese von einem Einzelkämpfer zu bedienenden Luftfäuste sollten über die Türkei nach Syrien geschleust werden.

    https://www.unzensuriert.at/content/0019278-Islamischer-Staat-deckt-sich-der-Ukraine-mit-Waffen-ein

    Like

  2. exmarineman zegt:

    In hun ogen leiden ze geen gezichtsverlies. Het enige wat hun doel nu is om de negatieve kanten van deze aanslagen naar positieve kant te brengen, dus censuur en nog meer woorden als “dit is niet de islam”, “islam is vrede” (dat het dat alleen is als de islam in een land heerst en er de sharia geldt dat is weer iets anders, maar dat stuk van de tekst in de koran vergeten ze), “de vluchtelingen kunnen er niets aan doen” en nog meer van deze huichelachtige uitspraken. Ook “het is oorlog” en “we zijn in oorlog met de islam” passen in die strategie, maar wanneer het er op aan komt om op te treden tegen de islam dan laat men het afweten. Maar dit alles moeten deze politieke leiders ALLEMAAL wel zeggen om het volk stil en rustig te houden, want een volksopstand past niet in hun straatje. En wie bedoel ik dan wel met “hun”? Wel de Bilderbergersgroep, de leden van de NWO en verder ALLE linkse en “liberale” politici die bekend zijn met en akkoord zijn gegaan met de resolutie Straatsburg 1975, En ons eigenland de motie Halsema van GroenLinks (okt 2010). Wie waren er ook alweer begonnen met het verjagen van al die opeens o zo slechte dictators in Libië, Irak, Syrië en Egypte????? Van de een op de andere dag moesten die opeens “verdwijnen” en begon de voor linkse kringen zo mooie Arabische lente…
    En kijk nou eens wat ze er van gemaakt hebben!!!!

    Like

Plaats een reactie