Nuenenaar opgepakt na beledigen “vluchtelingen” op Facebook

Screenshot_5

(Door: Marleen Smits)

NUENEN – Een 29-jarige man uit Nuenen is woensdagmiddag opgepakt, nadat hij op een Facebookpagina vluchtelingen had beledigd. Hij noemde ze ‘vuile asielzoekers’ en schreef dat ze ‘alles voor elkaar krijgen’. Dat laat een woordvoerster van het Openbaar Ministerie weten aan Eindhoven Dichtbij.

De beledigingen stonde op de Facebookgroep ‘Nuenen, Gerwen, Nederwetten en Geeneind’. De man had ook pepperspray in zijn bezit. Na zijn arrestatie werd hij verhoord.

De Nuenenaar moet op 2 december voor de rechter verschijnen. Hij mag in ieder geval voorlopig niet in de buurt van AZC´s komen.

De woordvoerster meldt ook dat er één andere soortgelijke zaak bekend is. Daarbij werd een Rosmalenaar gearresteerd nadat hij de Bossche burgemeester Rombouts had bedreigd vanwege de opvang van “vluchtelingen”.

Bron:
www.dichtbij.nl
(h/t Edwin Lauxen)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, Appeasement, asielwaanzin, Censuur, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Eurabië, Hypocrisie, Immigratie, islam-collaboratie, Islamisering, Justitie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, Nederland, nieuw fascisme, Overheid, Pacifisme, Patriottisme, political correctness, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Vrijheid van meningsuiting, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

51 reacties op Nuenenaar opgepakt na beledigen “vluchtelingen” op Facebook

 1. Muurbloempje zegt:

  Hoera, we leven in een democratisch land met vrijheid van meningsuiting. Not…. Tijd dat de bom ook hier barst en er daarna hopelijk orde op zaken wordt gesteld.

  Like

 2. exmarineman zegt:

  Kijk eens aan….. onze inquisitie politie en justitie/OM kan er dit keer kennelijk niet snel genoeg bij zijn. Maar het blijft toch verbazingwekkend dat op datzelfde Facebook maar ook op twitter en YouTube veel ergere dingen worden geplaatst en gezegd maar dan door moslims….. Maar nergens hoor of zie ik ook maar iets dat die personen ook zijn opgepakt en voor de rechter moeten verschijnen…. Dat het niet is gebeurd is een teken aan de wand en is er dus duidelijk klassenjustitie en mag je gerust over inquisitie spreken. Als ze deze mensen wel zouden hebben opgepakt dan had het vast en zeker wel in de publiciteit zijn gebracht…… Maar men is bang dat er een opstand van de moslims komt…..

  Like

 3. Tistochwat zegt:

  [sarcasme] Ja, ik denk dat het ‘beledigen’ van die arme beklagenswaardige ‘vluchtelingen’ valt onder ‘majesteitsschennis’ want ze lijken heel erg op onze ‘zijne majesteit’.:

  – ze krijgen een royale uitkering
  – hun onderkomen wordt door de belastingbetaler gefinancierd
  – ze worden regelmatig gehuisvest in schitterende panden
  – hun schoonmaaksters worden door de belastingbetaler gefinancierd
  – hun medische zorg wordt door de belastingbetaler gefinancierd
  – hun vervoer wordt door de belastingbetaler gefinancierd
  – hun advocaten worden door de belastingbetaler gefinancierd
  – ze zijn zo brutaal als de neten
  – ze menen overal recht op te hebben
  – ze krijgen overal hun zin in
  – ze worden door de overheid beschermd en verwend op kosten van de belastingbetaler
  – ze worden aanbeden door het klootjesvolk dat hen verwelkomt met applaus, vlaggetjes en cadeaus
  – je mag niets ten nadele van die schattebouten zeggen

  Wat is het toch allemaal mooi geregeld in dit land; daar zijn jullie het vast mee eens. [/sarcasme]

  Like

  • Cathja zegt:

   Genoeg redenen om boos te worden als je leest dat er iemand is opgepakt die het waagde om ‘onvriendelijke dingen’ over de gelukszoekers te zeggen.
   Toch?

   Like

  • xadner zegt:

   Ik vind dat ze stinken. Laatst fietste ik, en er fietste een asielzoeker langs, ik wist niet hoe snel ik uit zijn buurt moest komen. Ze hebben een negatieve uitstraling, en ze stinken. Ik heb het vooral over die neger vluchtelingen

   Like

  • deze man heeft het wel bij het rechte eind, voor mij moet de regering dit is eens goed in hun slaperige ogen wrijven als ze wakker worden. Maar dat zal nog wel een lange tijd duren. De schijters en zakkenvullers

   Like

 4. Dit is op eunmask herblogden reageerde:
  Zijn dit geen Gestapo methoden? Hoezo vrijheid van meningsuiting?

  Like

 5. Cathja zegt:

  Wanneer worden de beledigingen aan het adres van Joden, christenen, homo’s etc. eens bestraft? De bedreigingen en verwensingen zijn soms niet van de lucht in ‘vluchtelingen’-opvangcentra!
  Of is dit walgelijke gedrag nog nooit iemand opgevallen?

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Cathja: 11.23. uur. Precies wat U zegt, Cathja! WIJ mogen door de moslims wel worden uitgescholden voor: “apen, varkens en honden”. En die klojo Kuzu van de fractie Denk, in de 2e Kamer, mag Wilders verwensen door hem HITLER te noemen. De RODE HFD.Commissaris b.d. RIESSEN mag oproepen tot het vermoorden van Wilders, en oproepen tot het deporteren van meer dan 1 miljoen Nederlanders omdat ze op de PVV stemmen. De RODE FASCISTISCHE DICTATUUR IS EEN FEIT IN NEDERLAND!

   Like

   • Cathja zegt:

    @ Tom Hendrix om 13:39

    Volledig met uw reactie eens! De vele vreemdelingen die hier zonder pardon naar binnen wandelen, schijnen er een gewoonte van te maken om hun weldoeners (want dat zijn we toch?) regelmatig te beschimpen, te bespotten, te vernederen, te verkrachten en uit te schelden! Als er niet direct aan hun eisen voldaan wordt, is het AZC/de tent te klein!
    Uitbarstingen van geweld en agressie schijnen ook in Duitsland aan de orde van de dag te zijn, en sommige ziekenhuizen moeten ’s nachts al beveiligers in huis hebben om de verpleegkundigen te beschermen tegen die opdringerige Afrikaners!

    Politici in ons land waarschuwen voor een ‘tweedeling’ in de maatschappij. Wel, die is er al. Gevoed door hen zelf (behalve Wilders). Als je de autochtone bevolking de mond snoert, krijg je onvrede onderhuids. En daar blijft het niet zitten! Je kunt niet de Nederlanders oppakken vanwege het feit dat zij hun gedachten een keer uitspreken (we zijn toch nog steeds een democratisch land?), terwijl de vreemdelingen volledig worden ontzien, en ze ons de meest verschrikkelijke dingen toewensen! Dat wekt wrevel en zaait JUIST haat!!

    Onze overheid moet zich in de eerste plaats gaan inspannen voor de welvaart van ons eigen volk, in plaats van zich de naad uit de broek te lopen voor vreemdelingen, waarvan vast staat dat zeker 80% geen recht op verblijf hebben, die onze ‘welvaart’ misbruiken en die enorm op ons neerkijken!

    Ik zeg het nog maar een keer: Eigen Volk Eerst!

    Like

 6. Pingback: Nuenenaar opgepakt na beledigen “vluchtelingen” op Facebook | Free Citizen

 7. Harry zegt:

  Het is toch van de zotte dat je niet eens mag zeggen of schrijven wat je vindt .
  Het is toch geen bedreiging of oproep tot moord ?
  De overheidsterreur slaat steeds verder toe .

  En wat is het probleem als je wat zegt over asielzoekers ?
  Niemand van de lui die hier binnenkomen spreekt een woord Nederlands .
  Het zou wel heel toevallig zijn als ze het onder ogen zouden krijgen en begrijpen .
  Of hebben ze allemaal een app op hun peperdure smartphones om dat te vertalen ?
  En wat dan nóg , die man heeft gewoon gelijk , de overgrote meerderheid zijn uitvreters .
  Zeker alles wat uit Afrika komt .

  Het lijkt me meer dat het linkse landverraderskoor er moeite mee heeft en dit misbruiken voor hun eigen gewin .

  Mogen wij ons nog bedreigd of beledigd voelen dat het linkse geteisem ons land en de rest van Europa weggeeft aan een sprinkhanenzwerm die hier de boel kaal komt vreten ?
  En dan heb ik het nog niet eens over de islam die ons ook steeds meer door ons strot geperst wordt .

  Straks krijgen we van overheidswege zeker de keus , of we proppen de islam door je strot of de islamitische handlangers snijden je strot door .
  Zegt U het maar !
  Met een beetje geluk mogen we die keus nog zelf maken .

  Je zóu ze toch ?

  Like

 8. Driek zegt:

  Op de site van de Telegraaf lees ik zojuist een zielige brief van een moslima waar ik een beetje misselijk van word. Haar zoontje van elf jaar wordt niet geaccepteerd op school. En ja hoor, het ligt natuurlijk weer aan de Nederlander. Wij hebben het weer gedaan. Maar ik begrijp niet dat die Marokkaanse mevrouw niet in Marokko gaat wonen, altijd mooi weer, moskeeën in overvloed en geen discriminatie. Nee, inderdaad, Marokkanen zijn in Nederland niet bijster populair, doch daar hebben ze het zelf naar gemaakt. OPEN BRIEF.
  ‘Iedereen is anders, maar van binnen zijn we allemaal hetzelfde’
  door Daphne van Rossum
  Hij is geboren en getogen in Nederland en toch wordt de islamitische zoon van Nidae (36) anders behandeld dan zijn leeftijdgenootjes. In een ontroerende open brief beschrijft ze wat het doet met haar als moeder.

  “Onlangs kwam mijn zoon van school. Hij is elf jaar en zit in groep acht. Hij eet zijn broodje en rent naar de spiegel om zijn haar netjes te kammen. Ik plaag hem met de opmerking: ‘Wat ben je toch een knapperd, volgens mij ben jij populairste jongen van de klas’, waarop hij antwoordt: ‘Mama populair en Marokkaan zijn, gaan echt niet samen!’

  Ik verman mezelf en doe alsof het mij niets doet, maar mijn hart huilt. Ik krijg het niet uit zijn hoofd. Hij is elf en weet nu al zijn plek in onze samenleving. Ik krijg vragen over IS, ook mijn kinderen hebben angst dat IS naar Nederland komt. Alleen dragen zij daarbij nog een extra angst met zich mee: dat men hen op de een of ander manier ermee associeert.

  Zelf ben ik opgegroeid in een Amsterdamse volksbuurt. Ik leef in een prachtig land, kan naar de moskee op de hoek en heb altijd het gevoel gehad dat ik erbij hoor. Mijn man is Marokkaans en ik ben dat ook. We kregen kinderen samen. Mijn kind van elf, is het kind van een derde generatie. Wat we dan ook nooit hadden verwacht, is dat het slechter is geworden. Niet beter.

  Vanaf mijn 28ste draag ik een hoofddoek. Oude buren kennen mij écht, zij kennen mijn gezicht. Maar ik woon inmiddels in een nieuwe buurt en wordt daar soms met agressie benaderd. Soms ga ik ertegenin, soms negeer ik het. Ik sta stevig in mijn schoenen en kan voor mezelf opkomen. Voor mijn kinderen is dat een heel ander verhaal. Op school gaan ze er goed mee om, daar wordt erover gepraat. Maar wat doet het met je als je hoort dat jij niks bent, dat je moeder een vod op haar hoofd heeft, dat je geloof niets voorstelt en dat je profeet een verkrachter is?

  Zolang onze kinderen op tv horen dat ze er niet bij horen, tweederangsburgers zijn en niet worden geaccepteerd omdat ze moslim zijn, zullen zij altijd een makkelijke prooi zijn voor verknipte gasten van IS. Natuurlijk heb ik hem als moeder geleerd wat goed en slecht is. Maar dat zullen die andere moeders ook gedaan hebben. De moeders van jongens die ook een makkelijke prooi waren. Daarom probeer ik hem mee te geven dat hij sterk in zijn schoenen moet blijven staan. Dat hij iets goeds gaat doen. Zijn steentje bij gaat dragen aan deze maatschappij. Dat hij anderen behandelt zoals hij zelf behandeld wil worden. Iedereen is anders, maar van binnen zijn we allemaal hetzelfde. We hebben allemaal een hart dat klopt.”

  Like

  • harry zegt:

   Lees ik : ” Natuurlijk heb ik hem als moeder geleerd wat goed en slecht is .Maar dat zullen de andere moeders ook gedaan hebben ” .

   Nou dat beklijft dan niet !

   Zelfs in mijn moslimluwe dorp loopt er ´s avonds een bende randgroepmocro ´s rond , aangevuld met twee zwarte pieten , die de openbare bezittingen slopen .
   Het lijkt net een bende losgeslagen makaken , alleen een stuk gevaarlijker .
   Gekrijs , vechten , stenen gooien , ruiten verzieken , etc , etc .
   Het zijn al gasten die uit huis geplaatst zijn en in een instelling gestopt , maar ze mogen WEL de straat op .
   Waarom zitten ze dan in een dure instelling als ze dezelfde rottigheid overhoop halen als wanneer ze nog bij hun opvoedkundig fantastisch presterende moeders wonen ?

   En de politie ?
   Zeker druk met faceboek .

   Like

  • ieznogoedh zegt:

   Arme arme moeder. De vraag die ik nou graag beantwoord zou zien, maar die nooit gesteld wordt is waarom die moeder vanaf haar 28ste een hoofddoek draagt. Waarom doet ze dat en waarom deed ze dat dan voorheen niet?
   Pas als er antwoord komt op een dergelijke simpele vraag, eerst dan kunnen we verder praten.
   Zo’n doek hoort niet thuis in Nederland en ja, dat wekt agressie op.
   Dat wil ze wellicht want dan kan ze als een echte moslim in de slachtofferrol kruipen. Of misschien heeft ze geen zin om aan het werk te gaan en weet ze dat ze met hoofddoek toch niet zal worden aangenomen. Over niet al te lange tijd kan ze dan schadevergoeding eisen en, gezien de trend in de Nederlandse rechtspraak, nog krijgen ook!

   Like

  • J. C. Th. Köhler zegt:

   “Hij is elf en weet nu al zijn plek in onze samenleving.”

   Dat wil zeggen: hij dénkt dat hij een plaats heeft in ONZE samenleving.

   “…dat men hen op de een of ander manier ermee associeert.”

   Eigenaardig, eigenaardig, dat men moslims met moslims associëert.

   “Wat we dan ook nooit hadden verwacht, is dat het slechter is geworden. Niet beter.”

   Dat hebben de eerste en de tweede generatie dan toch maar mooi voor elkaar gekregen! ”

   “Maar wat doet het met je als je hoort dat jij niks bent, dat je moeder een vod op haar hoofd heeft, dat je geloof niets voorstelt en dat je profeet een verkrachter is?”

   Het zou je bijvoorbeeld aan het denken kunnen zetten. Of er niet iets in zit, wat de mensen zeggen. Maar dat denken is niet de sterkste eigenschap van moslims.

   “Natuurlijk heb ik hem als moeder geleerd wat goed en slecht is.”

   Natuurlijk, moslims zijn goed; Joden, homo’s en ongelovigen zijn slecht.

   j.c.th.kohler@ziggo.nl

   Like

  • Tóch zit ervoor mij nog wel iets hoopvols in deze zoveelste jankbrief, Driek!
   Hij illustreert namelijk dat meer mensen in de samenleving er langzamerhand over denken zoals wij en zich storen aan dezelfde dingen.
   Het is alleen maar gunstig, dat Marokkanen minder geaccepteerd worden na de gebeurtenissen in Deurne en de reactie daarop door de Marokkaanse gemeenschap: dat impliceert, dat veel mensen ook Wilders’ “minder, minder” niet veroordelen.
   En groeit iets, en daar heeft zo ’n zeikwijf geen weerwoord op.
   Ze zou moeten begrijpen, dat ze in Nederland is, en dat dé manier om hier geaccepteerd te worden is: Op de eerste plaats die kopvodden afleggen.
   Als zij te koppig is om die drempel te nemen is dat háár probleem.
   http://depatriotten.weebly.com/

   Like

  • Die mevrouw heeft groot gelijk. Dat kind kan het ook niet helpen. Als moeder nu eens die hoofddoek zou afdoen zou dat al heel veel helpen

   Like

   • Giny zegt:

    Lastig voor zo’n kind, hier geboren,
    ma loopt met een hoofddoek,
    pa, gaat naar de moskee, kind komt
    met een zielig verhaal thuis en
    mams probeert via een open brief
    aandacht te trekken!
    Ze heeft twee keuzes, ga terug naar
    Marokko, of pas u aan aan onze cultuur!
    Hoofddoek af en fatsoenlijk gekleed
    gaan, het kind zal dan op school
    geaccepteerd worden!
    Flikker toch een keer op met dat gezeik!!!

    Like

 9. Joshua zegt:

  Dit gaat vaker gebeuren als je realist bent, dit wil ons fijne DEBIELEN kabinet niet, je moet mee heulen met die GEKKEN.
  Alles moet je accepteren wat die (gekozen) hufters bedenken, zelfs je commentaar op internet wordt straks verboden,of de site wordt uit geschakeld.
  Wat een democratie hebben wij nog over, als zij het over democratie hebben begin ik te lachen en denk jullie horen levenslang opgesloten te worden in een begeleide werkplaats zodat zij weer weten wat de realiteit is!!!

  Like

  • Edjan zegt:

   Zielig! Zal wel weer van die nieuwe vrouwelijke columnist zijn (Rossum?).
   Sinds de Telegraaf een tijd geleden een nieuwe eigenaar kreeg (en de hoofdredacteur vertrok) waait er een andere wind. Alleen Hoogland hebben ze nog niet monddood gekregen.

   Like

 10. Elena zegt:

  Welke imbeciel haalt het in zijn fascitische rotkop om die opmerking van die man uit Nuenen “een belediging” te noemen?
  Dit is vrijheid van meningsuiting.
  In wat voor een dictatuur leven wij?
  Laat de politie eens nuttige dingen gaan doen.

  Like

 11. Peter de wit zegt:

  Dan kunnen ze mij en 1 miljoen anderen ook oppakken.

  Like

 12. Roni zegt:

  Voor zoiets word iemand al opgepakt……..sodeju. Wat een stoere justitie hebben we tegenwoordig.

  Like

 13. OphEUffen zegt:

  Ik mag wel zeggen nep-Openbaar Ministerie? Categorie spandoeken PEGIDA in beslag nemen en op maandag snel sorry roepen. Nee, netjes is het niet, maar een asielzoeker die lang onderweg is kan en zal vermoedelijk vuil zijn. Dat ze veel voor elkaar krijgen is geen strafbare mening maar wellicht zelfs een feit. Wie zal het zeggen? De politiestaat – compleet met gedachte- en meningenpolitie nadert met rasse schreden.

  P.s. liggen de voorgedrukte aangiftebiljetten weer klaar? Dan kom ik er ook een verscheuren.

  Like

 14. Jan zegt:

  Lettend op de stront (letterlijk) die zij overal achterlaten heeft de Nuenenaar gelijk. Dat vieze volk dient uit geheel Europa te verdwijnen omdat zij alleen kunnen verwoesten, ook geestelijk.

  Like

 15. Pingback: Nuenenaar opgepakt na beledigen “vluchtelingen” op Facebook | modilanto

 16. Jan. E zegt:

  Censuur en dictatuur. De overheid legt zichzelf op door angst en verdeeldheid te zaaien! De top van de overheid moet worden vervangen door realisten en een meer op de maatschappij afgestemde meerderheid. Dat wil zeggen meer PVVers op hoger posten. En minder links bij de overheid. Daarbij moeten de anti NL sentimenten bij de overheid worden aangepakt zodat nationalisme weer de boventoon gaat voeren in Nederland!

  Like

 17. Edjan zegt:

  De vrijheid van meningsuiting en drukpers bestaan alleen nog maar als je het met de overheid eens bent.

  Like

 18. Ron zegt:

  [Sarcasme on:]
  Hoera, de Gestapo is terug, en de vrijheid van meningsuiting geldt alleen nog maar voor moslims.
  [/Sarcasme off]

  George Orwell (1984) had gelijk.
  Big brother is watching you en de gedachtepolitie is reeds actief

  Like

 19. Gasso zegt:

  Zolang iemand van de derde generatie zichzelf nog steeds “marrokkaan”noemt verdient hij/zij het niet om geaccepteerd te worden, ga dan terug naar marokko als je je daar meer mee verbonden voelt. En ga hier niet lopen janken dan.

  Like

 20. Jade zegt:

  Niks mis mee wat die man op Facebook zegt…
  Het is volkomen de waarheid. We zijn dus al zo diep
  gezonken dat je wordt opgepakt als je de waarheid spreekt.

  Like

 21. Deze man zegt waarop het staat, en dit mag gerust eens aangedikt worden zodat de lieve slapende regeringsambtenaren, als ze ooit wakker worden het maar eens in hun duffe hersenen opslaan

  Like

 22. Ad zegt:

  Ik durf bijna niet meer het woord minder te schrijven

  Like

 23. marcelvl1976 zegt:

  Feesboek zal ook ooit wel weer plaats maken, net als Hyves dat deed. Beter gewoon lekker bloggen.

  Like

 24. Willie zegt:

  De waarheid kan nooit een belediging zijn, dat die vent t daar maar op gooit
  Iemand beledigen is tegen die persoon zeggen wat niet met de waarheid strookt, leugens dus
  En als ”men” dan iemand oppakken wil voor leugens te verkondigen , wel dat men dan ALLE burocraten , ministers , bankiers etc per direct op pakt : die komen en gaan in hun bed al LIEGENDE , die doen gewoon niks anders, echte PATHOLOGISCHE LEUGENAARS, zien we elke dag wel

  Like

 25. koddebeier zegt:

  De laarzen dreunen weer, de gestapo heeft toegeslagen, de waarheid en de vrije meningsuiting krijgen een mes in de rug !!

  Like

 26. Feniks zegt:

  Gewoon intimidatie naar iedereen die ergens een mening over heeft.
  maarre gaan de mensen die homo’s honden en vrouwen zonder hoofddoek hoeren vinden nu ook opgepakt worden?
  Lijkt me van wel!

  Like

 27. Kraftavilqa zegt:

  Dde orwellbrigade arresteert lukraak wat facebookers die zich niet politiek correct uitlaten in de hoop ons allemaal zo bang te maken dat we nix meer zeggen. Da’s toch prachtig iedereen netjes policor d.m.v. dwang en onderdrukking de natte droom van iedere linksist.

  Like

 28. Freija zegt:

  Ik word regelmatig door islamieten voor “hond” of “achterlijke kut” uitgemaakt op social media, waar kan ik een klacht indienen? Of moeten we daar maar aan wennen in het Nederlandse gekkenhuis?

  Like

 29. Joshua zegt:

  Het wordt tijd dat het hele NEP KABINET opgepakt wordt voor volksverraad, politie doe je werk een keer goed en grijp die landverraders in den haag.

  Like

 30. Pingback: De politie wordt ingezet voor censuur en dictatuur – JDreport.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s