Transformeert de Europese Unie tot een politiestaat?

Screenshot_15

(Door: “Bart Bohemen”)

Door de recente aanslagen in Parijs zijn de ontwikkelingen rondom de Europese Unie (EU) enigszins op de achtergrond geraakt. Brussel, de stad waar het Europees Parlement gevestigd is, vertoont gelijkenissen met een oorlogsgebied. Soldaten en pantserwagens patrouilleren in de verlaten straten. Toch heeft de EU niet stilgezeten. Integendeel: de tragedie in Parijs wordt in Brussel met beide handen aangegrepen om de zo gewenste centralisatie van de macht te bevorderen.

De reactie vanuit de EU in de nasleep van de terreurdaad kwam niet als verassing; vrijwel onmiddellijk klonk de roep om meer Europese integratie. Het is een reactie waar men de afgelopen jaren aan gewend is geraakt. De oplossing voor de financiële crisis is: meer Europa. De oplossing voor de vluchtelingencrisis is: meer Europa. De oplossing voor terrorisme is: meer Europa. Dat de EU een uiterst controversiële rol heeft gespeeld aangaande alle drie de crises wordt voor het gemak buiten beschouwing gelaten.

Lees verder>>>
Curiales

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in dictatuur, EUSSR, Rotzakken, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

6 reacties op Transformeert de Europese Unie tot een politiestaat?

 1. Jan zegt:

  Brussel was eens een gezellige stad:

  Like

 2. Hendrik M. zegt:

  De bewoners der €U ontwapenen en gelijk gewapende terroristen in grote getale binnenhalen..
  We moeten ons weerloos met geweld laten islamiseren?
  We moeten per direct uit dat €U gedrocht!

  Like

 3. Guardiacivil zegt:

  Alles wordt georkestreerd, is dit nu nog niet duidelijk??? Tijd om alles te ondermijnen wat met de opdrachtgevers te maken heeft. Zorg dat Europa weer het oude Europa wordt zonder invloeden van Navo/Nato ea grootmacht belangen. Zo alleen kunnen wij onze zelfredzaamheid opnieuw ontwikkelen.

  Like

 4. Pingback: Transformeert de Europese Unie tot een politiestaat? | Nikontino's Blog

 5. koddebeier zegt:

  De vluchtelingencrisis en het verhoogde terrorismedreigingsniveau hebben de vraag naar vuurwapens en andere zelfverdedigingsartikelen gigantisch doen toenemen. Desalniettemin wil de EU het verkrijgen van legale vuurwapens bemoeilijken. Volgens de voorzitter van de Europese Commissie Jean-Claude Juncker kunnen wapens op deze manier uit de handen van terroristen blijven.
  Alleen dit stukje geeft al aan wat een simpele denkvermogen Jean-Claude Juncker bezit en de rest van zijn knechtjes zoals Timmerfrans en wij burgers zijn aan dat soort eikels overgeleverd !!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s