Poetin waarschuwt Turkije: het blijft niet bij economische sancties

Screenshot_3

Vladimir Poetin en Recep Tayyip Erdoğan.

(Door: Thomas Borst)

De Russische president Vladimir Poetin is nog lang niet klaar met Turkije. Hij zei donderdag dat de Turken spijt zullen krijgen van het neerhalen van het Russische gevechtsvliegtuig.

‘Allah besloot de regerende kliek in Turkije te bestraffen en beroofde hen van hun verstand,’ zei Poetin op zijn jaarlijkse toespraak voor het Russische parlement. Hij haalde opnieuw uit naar de Turken. ‘Als mensen denken dat het bij economische sancties blijft, hebben ze het goed mis.’

Lees verder>>>
Elsevier

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Rusland, Turkije. Bookmark de permalink .

16 reacties op Poetin waarschuwt Turkije: het blijft niet bij economische sancties

 1. Sjaak zegt:

  Tjakka !
  De Turkenlul heeft gedacht dat hij het zelfde spelletje met Poetin
  kon spelen als hij met de debile EU parrasiten en Merkel/Ferkel !
  Evenzo de EU kontkruipers in de Ukraine die zich als mentale
  als overwinner in Krimm-kwestie zagen en vuile intigrantie en
  oorlogs opruiing bedreven.
  Ja,ja vuile laffe EU hoerenlopers, dachten jullie nu werkelijk
  dat de nieuwe opgelegde Rusland-sanktie Poetin daarvan
  wakker ligt ?
  Nee imbicile klootzakken, hij ruimt het veld van achteren op
  en als schaakspeler is hij erop bedacht de EU schaakmat te
  zetten ! Niks makkelijker als dat bij jullie Incestkoppen !

  Like

 2. Jean zegt:

  Mensen vergeet niet dat “het kwaad” kweekt in die EU misdaadorganisatie, dat ik het broeinest van de ondergang van Europa, die EU misdaadorganisatie wil heel Europa én de Europese burgers in een wurggreep tot ze zich onderwerpen, om dat doel te gebruiken importeren ze gewetenloze barbaren die verziekt zijn van die perverse smeerlapperij islam.
  Het slechter het gaat met de Europese burgers hoe harder dracula (draghi) lacht en hoe meer de EU misdadigers lol hebben want zij worden er persoonlijk beter van.
  Conclusie: NU die EU misdaadorganisatie totaal uitschakelen en de misdadigers arresteren en opsluiten voor de rest van hun leven én heel die islamitische troep uit Europa flikkeren want “bomalarm” zal helaas dagelijkse kost worden, zij lol en wij angst.
  Ik hoop dat ik voorzitter van het eerste volkstribunaal mag worden en als eerste vanrampaai voor me mag krijgen, hopelijk heeft hij dan veel zuivere onderbroeken bij want ze zullen nodig zijn…dadelijk gevolgd door het overige misdadig tuig t/m de 751ste.

  Like

 3. joopklepzeiker zegt:

  erdogan heeft GEEN excuses aangeboden, en heeft gezegd dit NIET te zullen doen

  Like

 4. De EU en hun Atlantische vrienden rijden vol gas zonder in de achteruitkijkspiegels te kijken naar wereldoorlog 3, alle tekenen zijn aanwezig zo óók de laffe aanval en het neerhalen van een Russische SU-24 door de Turken. Of Amerika heeft de NATO-bondgenoot Turkije niet in de hand of het is door de Turken een uitgevoerd plan van de VS om de spanning op te drijven in de regio van Syrië.

  Enfin de Russische Federatie heeft nu S400 luchtverdediging raketsysteem ingezet in Syrië en daar komt geen een Turkse F-16 meer aan te pas in de grens regio Syrië en Turkije. En persoonlijk hoop ‘k dat deze vermaledijde Turken echt een paar klappen in het gezicht te incasseren krijgt, vooral deze Sultan van het groot Ottomaanse-rijk zou zeer zwaar gestraft moeten worden, helaas behoort dit niet tot de mogelijkheden.

  Erdogan staat aan het hoofd van een club mensen uit Turkije en chanteert Europa. Deze mensen kun je niet anders omschrijven dan een stel ordinaire gangsters. Die oliehandel met ISIS volledig in handen is van het familiebedrijf van Erdogan, gerund door een zoon, terwijl een dochter met haar geheime ziekenhuis gewonde ISIS strijders verzorgt en weer oplapt voor de strijd tegen het westen. De ISIS welke door de gehele wereld wordt gevreesd en er voor zorgt dat voornamelijk Europese inwoners hun burgerrechten kwijtraken, deze tactiek gaat zolang op tot dat ze de inkomsten zien kwijt te raken door de bombardementen van de Russen.

  Like

 5. harry zegt:

  Kostelijk , die reactie van Putin !
  Terwijl hier in het westen niemand het lef heeft om iets substantieels tegen Erdogan te zeggen , zet Putin hem gewoon even fijntjes voor lul ! En niet zo’n beetje .

  Zet hem op Vlad , beledig die geit tot op het bot !
  En donder daarna een bom op zijn nieuwe paleis .

  Er doen ( onderzochte ) geruchten de ronde dat Erdogan al zo’n 65 MILJARD op een Zwitserse bankrekening heeft staan .
  Die miljarden die de EU opstuurt , zullen daar wel bijgevoegd worden .

  Bij nader inzien , Vladimir , donder maar gerust een bom op zijn kop !

  Like

 6. Guardiacivil zegt:

  Ik vind dat de heer Poetin alle recht heeft om in te grijpen in het MO, de Navo moet zijn handen ervan af houden en als Amerika dit niet leuk vindt moet Europa afzien van verdere samenwerking maar dit is makkelijker gezegd dan gedaan. Poetin moet nu doorzetten en in het MO schoonschip maken en duidelijk de boodschap meegeven dat rijkdommen aan de ontwikkeling van het betreffende land tengoede moet komen en niet verdwijnen in de zakken van andere mogenheden of NWO.
  Dit antwoord is op Elsevier geplaatst 13/12

  Like

 7. Pingback: Poetin waarschuwt Turkije: het blijft niet bij economische sancties | Nikontino's Blog

 8. Ad de Koning zegt:

  Goed zo, ik sta volledig achter Poetin wat betreft Turkije. En ook zijn weerzin tegen de Navo kan ik goed begrijpen, ik hoop dat er nog een hoop heibel van komt.

  Like

 9. Perfide Albion zegt:

  Pak die islamitische aap en zijn kontkussers hier in het Westen maar lekker aan Vlad!

  Like

 10. Edjan zegt:

  Putin stelt zeer terecht:
  “Richting het westen verklaarde de president dat landen “geen dubbele moraal” moeten hebben als het om terreur gaat en terroristische groeperingen niet voor eigen nut moeten gebruiken.”
  Dat is een scherpe observatie. Het is duidelijk dat het Westen niet veel tegen IS onderneemt, weinig tegen de aanslagen en helemaal niets tegen de massa-immigratie.
  De aanslagen komen onze leiders eigenlijk wel goed uit want daardoor kunnen ze de democratie verder uithollen, de controle van de burgers opschroeven, de privacy terugschroeven en versneld de natiestaat afschaffen ten gunste van een grote politieke Europese unie.

  http://www.telegraaf.nl/buitenland/24823702/__Poetin__Turkije_krijgt_spijt__.html

  Mijn welgemeende excuses: onze leiders ondernemen wel degelijk iets tegen de aanslagen: AZC’s en moskeeën beter beschermen, de burgers alle verdedigingsmiddelen ontzeggen en de hele EU wegflikkeren aan Erdogan.

  Like

 11. Tom Hendrix zegt:

  @Edjan: 18.18. uur. Precies, ze willen eerst een EUSSR dictatuur instellen, daarna de NWO invoeren. En de moslims zijn een onderdeel van de plannen van deze duivels!

  Like

 12. Jan zegt:

  De oliekonvooien bombarderen terwijl iedereen in de vrachtauto’s zit en de Turkmenen in Syrië finaal wegvagen, de handlanger van de Erdohan en ISIS.

  Like

 13. Jan zegt:

  Russian claims ‘over family’ immoral: Erdoğan

  Turkish President Recep Tayyip Erdoğan has slammed Moscow as “immoral” for accusing his family of being involved in illicit oil trade with the Islamic State of Iraq and the Levant (ISIL), again challenging his Russian counterpart Vladimir Putin to resign if he cannot prove the claims.

  “Implicating my family with these accusations is especially immoral … Even Russia does not believe its claims,” Erdoğan said in a televised speech in Ankara, a day after renewed allegations by the Russian authorities that the Turkish president has been involved in the oil trade with ISIL.

  He also repeated his previous vow to immediately resign from his post if the accusations are proven, while also challenging Putin to do the same if Moscow fails to back up its “slander” with evidence.

  Erdoğan also said Turkey has proof of Russia’s involvement in the illicit oil trade.

  “We have the proof in our hands. We will reveal it to the world,” Erdoğan stated.

  http://www.hurriyetdailynews.com/russian-claims-over-family-immoral-erdogan-.aspx?pageID=238&nID=92030&NewsCatID=352

  Like

 14. Hendrik M. zegt:

  Heeft u zich al eens afgevraagd waarom de €U salarissen, onkosten vergoedingen en presentie gelden zo hoog zijn?
  In deze totaal bedragen is het omkoopgeld inbegrepen…
  Het €U parlement is een farce, ze mogen geen wetten maken of zo, eigenlijk alleen maar ja of nee stemmen, al na gevraagd.
  Ow ja, ze mogen voor de vorm enkel dingetjes beslissen, bv hoe krom een komkommer mag zijn, welke kleur roze het best bij een homo past, wat het vermogen van een stofzuiger maximaal mag zijn en nog wat van zulk soort shit.
  Op het €U beleid hebben ze totaal niks te verteleen, dat word bepaald door de ongekozenen.
  Oww, da’s waar ook, het gaat over Poetin; die heeft gewoon gelijk!
  Mensen die bij de naam Poetin nog aan MH17 denken; Poetin had geen enkel belang bij dat neerschieten, evenmin als de Russisch gezinde Oekraïense separatisten.
  Enige belanghebbende was het Kiev/CIA/€U regiem, om zo een oorlog met Rusland te ontketenen.
  Herinnert u zich bv het optreden van ene Verhofstadt en van Baalen.
  Dat van die Buk raket klopt wel; wist u dat het Kiev regiem 16 van die installaties heeft?
  De Nederlandse onderzoekers niet naar de ongeluksplaats mochten omdat het daar onveilig zou zijn?
  Ja, het was onveilig, dit vanwege beschietingen door de fascistische Kiev troepen op het gebied, waar de Oekraïense separatisten, toen er niemand kwam, onder Kiev vuur, vast waren begonnen de slachtoffers te bergen…

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s