Vlaanderen: “Geef allochtonen job bij politie. Diploma halen en Nederlands leren kan later”

Screenshot_20

Politievakbond reageert vernietigend op voorstel Open Vld: “Beginnen ze daar helemaal door te slaan?”

(Door: Isolde Van Den Eynde)

Er is nood aan meer kleur bij de politie, maar vaak ontbreekt het allochtone kandidaten aan een diploma en een goede kennis van het Nederlands. Open Vld stelt voor om ze al aan de opleiding te laten beginnen en parttime te laten werken terwijl ze die struikelblokken overwinnen.

Wil je bij de politie gaan, dan moet je een diploma middelbare school op zak hebben en over voldoende kennis van het Nederlands beschikken. Laat dat nu net de twee redenen zijn waardoor veel allochtonen het niet tot politieman of -vrouw schoppen, zegt Open Vld in haar globale actieplan tegen terreur en radicalisering. En dat terwijl er juist nood is aan politiemensen die Arabisch en Berbers verstaan.

Daarom stelt de partij een flexibel opleidingstraject voor. Geef allochtone burgers zonder diploma en onvoldoende kennis van het Nederlands al de kans op een parttime baan bij de politie. Het gaat dan bijvoorbeeld om administratieve taken. De voorwaarde is dat ze de fysieke, psychologische en achtergrond-screening bij de politie hebben doorstaan.

Lees verder>>>
(h/t A.H.)
HLN Be.

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, Appeasement, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Eurabië, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, Moslims, Multiculti, Naïviteit, onwetendheid, political correctness, politici, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, verloedering, Vlaanderen, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

31 reacties op Vlaanderen: “Geef allochtonen job bij politie. Diploma halen en Nederlands leren kan later”

 1. R.Kroonenberg zegt:

  mijn intuïtie zegt…: foute boel…..niet aan beginnen !

  Like

 2. Berthe zegt:

  In Nederland is Gerard Bouman dit ook ‘aan het regelen’. Alles in het kader van de islamisering van Europa, toch??

  Like

 3. jungleelephant zegt:

  Nog meer allochtonen???En dan notabene;diploma halen en Nederlands leren kan later!!!!!Hoe dom[of kwaadaardig] kun je zijn?

  Like

  • Driek zegt:

   jungleelephant zegt:Hoe dom[of kwaadaardig] kun je zijn?

   Nu, ze zijn dom én kwaadaardig. Als in de toekomst Arabische Politiemannen hier de orde gaan handhaven, wordt het natuurlijk een reuze klere zooi. Doch dat schijnt ook de bedoeling te zijn van onze regering. Het lijkt wel met de dag erger te worden, niets blijft nog overeind.

   Like

 4. OphEUffen zegt:

  Bewijs voor het tragische gebrek aan integratie? Misschien moet men deze verrijkende aanwas sofort uitrusten met een Kalashnikov.

  Like

 5. Vlaanderen: “Geef allochtonen job bij politie. Diploma halen en Nederlands leren kan later” Tja kan maar een conclusie uit dit artikel opmaken, Europa zou en moet in één grote chaos worden getransformeerd. De NWO os wat voor een instantie die achter deze vileine plannen zitten hebben haast gekregen, de Amerikaanse geostrategische plannen en buitenlandpolitiek is óók al haastig bezig om een oorlog met de Russische Federatie aan het provoceren met de steun van het hulpje Erdogan de sultan van het groot Ottomaans rijk.

  Like

 6. danny zegt:

  Tuurlijk pamperen ‘die zogenaamde vluchtelingen ‘ en laat de autochtone bevolking maar stikken! Eigen volk laatst. Om te kotsen !!!

  Like

 7. Hendrik M. zegt:

  Psychische keuring kun je als moslim nooit doorkomen…

  Like

 8. Roeland zegt:

  Vlaanderen kan zich beter richten op zijn onafhankelijkheid. Roeland is afstammeling van Zeger van Gent , de bouwer van het Gravensteen te Gent. Ook ben ik verwant aan Koningin Mathilde van belgie. Dat schrijf ik niet om eigen roem. Toch ben ik trots op mijn Vlaamse afstamming. Trots op de Vlaamse Leeuw symbool van de strijd tegen……..Kruistochten…..oude geschiedenis maar ineens actueler dan ooit… Maar even een kritische noot voor eigen parochie..hebben wij met de door ons doorgeschoten tolerantie enz. De vijand niet in de kaart gespeeld?

  Like

 9. Avidia zegt:

  Ik weet niet meer waar ik in terecht gekomen ben:
  allochtonen job bij politie?????? Die mensen kunnen veelal niet een schrijven of rekenen, het moet niet erger worden!!! Ik denk dat ik maar ga emigreren, ik kan er niet goed meer tegen :-{

  Like

 10. Treintrien zegt:

  Bij mij heet dit gewoon discriminatie: voor de linkse loetjes onder ons: dat is als je andere eisen stelt aan mensen met een kleurtje of een ontwikkelingsgebrek als islam. Bijvoorbeeld.

  Like

 11. oud-marinier zegt:

  Heb een beter plan. Wat als we nu eens vele AUTOCHTONEN die banen en kansen geven om die ALLOCHTONEN onder de knoet te houden. Maak van de werkloze autochtonen maar M.E.-ers (oproer-politie) kunnen die zich eens helemaal uitleven op die werkloze allochtonen , van muzelafkomst , die de orde verstoren , een plaag voor de maatschappij zijn , die de economie proberen te ontwrichten en ga zo maar door. ( Spoedcursus M.E.-er kan binnen een maand doorlopen zijn. ) Met een tigtal duizenden werklozen , zou het dan een koud kunstje zijn om orde op zaken te stellen in NL als ook de rest van Europa.

  Like

 12. hendrikush zegt:

  Het talent staat te dringen: islamitische en gereformeerde scholen halen de hoogste scores op de CITO toets. Toch een veeg teken dat islamitische leerkrachten niet veel hoger scoren dan gereformeerde scholieren.

  Like

 13. harry zegt:

  Het is bekend dat Belgen de dingen wat minder nauw nemen dan de meeste Nederlanders .
  Zo ook het spuiten met landbouwgif , is in het verleden gebleken .
  Vele gifstoffen werken langzaam door .
  Zou dat nou de oorzaak zijn van de hersenverweking die nu steeds ernstiger vormen aanneemt bij mensen ?
  Het lijkt wel of de hele wereld gek aan het worden is .
  We weten wel dat moslims gek worden door hun ideologie , hebben ze voor de niet-moslims landbouwgif ingeschakeld ?

  Zelfs liberalen worden nu massaal debiel .

  Goed plan ook om die lui politietaken te geven , met het oog op de toekomst .
  Kunnen ze fijn hun islamitische vriendjes inseinen als er een onderzoek naar hen wordt ingesteld .
  En ze bellen dat ze weg moeten wezen als er een arrestatieteam op af wordt gestuurd .

  Stelletje mongolen !

  Like

 14. Tistochwat zegt:

  [quote] En dat terwijl er juist nood is aan politiemensen die Arabisch en Berbers verstaan. [/quote]

  Hoe zou dát nou toch komen?

  Like

 15. Peter selie zegt:

  Ja, en pak die Vlamingen ook gelijk hun huizen en werk af dan zijn de huisvesingproblmen ook gelijk opgelost. Vlaamse daklozen is geen punt? Toch?

  Like

 16. jowitteroos zegt:

  Tja, de criteria om bij de politie te mogen werken mnoet zelfs de politiek en politie zelf voldoende zeggen niet aan deze ‘reis te beginnen……..

  Like

 17. Guardiacivil zegt:

  Ik heb het idee dat VerHofstad hier achter zit, die knielt en knikt voor Bilderberg en NWO

  Like

 18. Semm zegt:

  Ga lekker door met dit beleid
  Derde Wereld oorlog is al in begin stadium

  Like

 19. paulzwueste zegt:

  Open VLD zegt: “Radicalisatie moet je bij de wortel aanpakken”…
  Een hèèl goed idee. Direct beginnen met die hele “Open-VLD”-bende samen met haar geestelijke vader, de fielt Verhofstad, verbieden!!!

  Like

 20. paulzwueste zegt:

  Hoe is het mogelijk! We hebben nood aan politiemensen die arabisch en berbers verstaan?…
  Al dat gespuis dat nadat ze al jaren gratis leven op onze kosten in België, en ondanks dat nog steeds geen Nederlands spreken direct het land uitzetten!
  Dat is de enige en allerbeste oplossing om het communicatieprobleem op te lossen!!!

  Like

  • delamontagne zegt:

   U schreef ooit dat Restaurant “Het elfde gebod” in Antwerpen in arabische handen is overgegaan.!
   Zijn de vrouwelijke heiligen-beelden ondertussen “sluier-dragend”? ?

   Like

   • paulzwueste zegt:

    delamontagne. Inderdaad zie ik op de foto enkele heilige afgietsels die sluierdragend zijn. Na onze deceptie ter plaatse zijn we er niet meer geweest. De sfeer is voor ons niet meer zoals vroeger. We wachten op onze verlosser die de arabische ongelovigen zal uitdrijven…

    Like

  • Guardiacivil zegt:

   Toen ik verhuisde naar Belgi¨werd ik op het gemeentehuis Heist op den Berg ontboden, het bleek dat ik een integratiecursus moest volgen, 6 weken sociale wetgeving en een half jaar Nederlands.
   Ik ben zo kwaad geworden dat de burgermeester kwam kijken, ik stond al bijna geboeid tussen veiligheidsmensen. Ik zei, ik ben een buurman we spreken dezelfde taal en ik algemeen beschaafd Nederlands, men wil dat ik Nederlands ga leren, ik kan beter les aan die Alochtonen gaan geven. Het was een rel. Men heeft mij uitgelegd dat een buurland ook buitenland is en dus ik de ingevoerde regels moet volgen voor buitenlanders. Mijn reactie hierop was “Apenland”

   Like

 21. koddebeier zegt:

  De totale krankzinnigheid heeft bij de vlaamse politici toegeslagenn !

  Like

  • Guardiacivil zegt:

   vlaamse media ontkent in de zaterdagkrant dat LePen winst behaald, ze schrijven op internet dat in alle districts LePen verlies lijdt.

   Like

   • Edjan zegt:

    Beste Guardiacivil. Ze hebben gelijk. Door tactische manipulatie en waarschijnlijk ook door fraude heeft het FN nergens gewonnen. Zo zal het in Nederland ook gaan. De democratie is morsdood. Er komt geen kalifaat, er komt een EU dictatuur en politiestaat.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s