Oostenrijk: Demonstraties tegen asielchaos

Screenshot_21

(Vertaling: E.J. Bron)

Zonder dat hieraan aandacht werd besteed door de Oostenrijkse mainstream media vonden er het afgelopen weekend meerdere demonstraties tegen de huidige ontwikkelingen in de “vluchtelingen”crisis plaats. Hierbij werd bijna uitsluitend gedemonstreerd tegen de in hoger sferen verkerende regering-Faymann.

In het grensgebied Salzburg-Freilassing (Duitsland) vond een grensoverschrijdende demonstratie onder het motto “Wij zijn de grens!” plaats, waaraan ongeveer 400 mensen deelnamen. Samen trokken de organisatoren van een burgerinitiatief onder deelname van de plaatselijke bevolking vanuit de binnenstad naar de grensovergang. Aan de Oostenrijkse kant vond daarna een afsluitende manifestatie plaats.

In Frankenburg (district Vöcklabruck – Opper-Oostenrijk) demonstreerden 400 inwoners tegen het geplande grote kamp voor “vluchtelingen”. Van tevoren had de “Partijenvrije Burgerbeweging” al 1.700 handtekeningen tegen het grote onderkomen verzameld.

In Graz gingen ongeveer 200 samenwerkende studenten uit Leoben en Graz de straat op tegen “asielmisbruik en open grenzen”.

De landelijke regering in Wenen negeert de gelijktijdig plaatsvindende protesten in de verschillende deelstaten. Veelmeer wordt de bevolking door middel van het uiterst omstreden “recht van ingrijpen” voor voldongen feiten geplaatst, die bij de burgers redenen tot bezorgdheid geven. Het belangrijkste toneel zou zich in de toekomst zodoende naar Opper-Oostenrijk kunnen verplaatsen. Want niet alleen moet er in Frankenburg, tegen de uitdrukkelijke wil van de burgers in, een groot asielonderkomen worden opgericht, ook in Wels en Linz dienen grote asielzoekerscentra te komen. Dankzij de verandering van de grondwet in september kan dit inmiddels zonder afspraak met de burgemeesters rechtstreeks door de regering uitgevoerd worden.

Bron:
www.info-direkt.eu

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, Appeasement, asielwaanzin, Barbarisme, burgermoed, Censuur, christendemocraten, cultuurrelativisme, democratie, Demografie, Dhimmitude, dictatuur, Eurabië, gezond realisme, Hypocrisie, Immigratie, islam-collaboratie, Islamisering, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, mainstream-media, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Oostenrijk, Overheid, Pacifisme, political correctness, politici, propaganda, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

16 reacties op Oostenrijk: Demonstraties tegen asielchaos

 1. Sjun Demartelaere zegt:

  Het enige dat hier tegen werkt is revolte. Een mars op de hoofdstad, een staatsgreep want anders gaan zulke te ver van het volk vervreemde vertegenwoordigers (van wie of wat eigenlijk?) gewoon door,

  Like

 2. Sjun Demartelaere zegt:

  Gauw kijken voordat het weg is:
  ‘De elites brengen ons in gevaar’, Trouw 13.12.15
  http://www.trouw.nl/tr/nl/4496/Buitenland/article/detail/4206682/2015/12/13/De-elites-brengen-ons-in-gevaar.dhtml

  Like

 3. Jade zegt:

  Wat mij betreft proppen ze 1500 asielzoekers in Schloss Hinterleiten in Reichenau an der Rax.
  Dan hoop ik van harte dat ze alles afbreken en de hele boel onderschijten.
  Kijk maar eens op Google Earth, de complete omgeving is geblurd…
  Misschien moet ik er maar eens heen op vakantie om lekker iets te beschadigen.

  Like

 4. Hendrik M. zegt:

  Tja, kon je op wachten; mensen zet door!

  Like

 5. Cathja zegt:

  Overal worden de reacties en blijken van grote bezorgdheid van burgers over de gang van zaken met betrekking tot de asielproblematiek met voeten getreden. Zelfs wetten worden aangepast om zo de overheid de macht te geven die ze nodig hebben om zonder inspraak van gemeenten en hun burgers omstreden zaken erdoor te drukken!
  Waar gaan we heen in ons (voorheen) democratische Europa? Het lijkt erop dat er in sneltreinvaart wordt gehandeld, zodat een maximum aan asielzoekers naar Europa kunnen komen.
  Hier moet een dwang achter zitten, want normaal gesproken zouden landen nooit instemmen met het ongecontroleerde binnenkomen van honderdduizenden mensen van buiten de EU, van wie niet bekend is wie ze zijn, wat ze op hun geweten hebben en of ze de waarheid over hun afkomst vertellen, als daardoor ontwrichting en onrust het gevolg zouden zijn.
  De bevolking wordt finaal voor de gek gehouden en voorgelogen over de reden van de enorme asiel-instroom, en ik kan maar niet begrijpen waarom men dit doet.
  Het enige wat in mij opkomt is: LANDVERRAAD!
  Dat is zeer ernstig!

  Het is te hopen dat alle schuldigen hieraan hun straf niet zullen ontlopen. Wat voor lieden zijn het die de eigen burgers de rug toekeren, en orders uitvoeren ten nadele van de eigen bevolking en opdrachten uitvoeren die het hele land in wanorde storten?

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Cathja: 23.42. uur, op 15/12. Helemaal met U eens Cathja. En ik zal U nog wat vertellen, het is een groot duivels complot; opgezet door de Bilderbergbende, de NWO, de ILLUMINATI, en met medewerking van de communisten der EUSSR.

   Like

 6. edwin vissers zegt:

  Degeneratie

  Overigens, ook in dit beeld laat de Heere zien dat de wereld niet evolueert naar steeds iets beters, maar dat de wereld degenereert. Alles gaat niet beetje bij beetje vooruit, maar gaat achteruit, en in de eindtijd weten we dat alles achteruit vliegt. De tijden der heidenen beginnen met goud, vervolgens komt zilver, daarna koper, daarna ijzer en daarna ijzer vermengd met leem. Goud is het meest waard en komt eerst, daarna neemt de waarde van het metaal alleen maar af. Wel zien we dat de hardheid toeneemt. Alhoewel het laatste rijk verdeeld zal zijn, wordt de hardheid van het laatste rijk gekemerkt door ijzer (Dan. 2 : 41). Het antichristelijk rijk zal het hardste van allen zijn (ijzer), alles wat het merkteken van het beest (Openb. 13 : 16 – 18) niet zal aannemen zal sterven.

  Like

 7. Charles Martel zegt:

  Ja, ER (Adolf) ist wieder da!

  Like

 8. Antivenin zegt:

  Met democratische middelen bereiken we helemaal niets, ben ik bang. Kijk naar Frankrijk, waar de bevolking zich heeft laten verleiden “strategisch te stemmen” tegen het FN door de partijen die al deze ellende gedurende decennia hebben veroorzaakt. Net als de Nederlandse stemmers bij de vorige verkiezingen. Tegen de tijd dat we hier op democratische wijze iets kunnen bereiken, is het te laat.

  Like

 9. Pingback: Oostenrijk: Demonstraties tegen asielchaos | Rechtsaf doorzee

 10. Avidia zegt:

  Het enige wat telt bij dit probleem is stemmen op Geert Wilders, hij is de enige redder van ons land!!

  Like

 11. Jan zegt:

  Asielshopper: honden worden in Oostenrijk beter behandeld dan wij vluchtelingen.

  Immer mehr Flüchtlinge kehren freiwillig zurück  “Wir wollen Frieden, Freiheit und eine Zukunft”, sagt Muqdad. “Und wir haben gehört, dass hier sogar die Tiere gut behandelt werden.”

  Der 23-Jährige ist – wie auch seine zwei Freunde – Computer-Ingenieur. Alle drei waren in den vergangenen drei Monaten im Notquartier für Flüchtlinge in der Vorderen Zollamtsstraße in Wien-Landstraße untergebracht. Morgen, Mittwoch, um 14 Uhr, geht ihr Flug zurück in die Heimat. “Wir wurden hier nur gedemütigt”, sagt Omer.

  Morgen um 14 Uhr fliegen Muqdad, Omer und Ali zurück in den Irak. Sie freuen sich darauf: “In Österreich sieht man uns an, als wären wir Terroristen, dabei wollten wir Frieden. Hunde werden in Österreich besser behandelt als Flüchtlinge. Hunde haben etwas Gutes zu essen und sogar etwas zum Anziehen.”
  http://kurier.at/chronik/oesterreich/immer-mehr-fluechtlinge-kehren-freiwillig-zurueck/169.662.735

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s