Gelderse partijen bezoeken vluchtelingenkamp Heumensoord, PVV mag niet mee want PVV is stom

Screenshot_2

(Door: Bert Brussen)

Politieke kinderspeelplaats Gelderland

Fractieleden van bijna alle Gelderse partijen in de Provinciale Staten zijn woensdag op bezoek geweest in vluchtelingenkamp Heumensoord te Nijmegen. Bijna alle partijen want de PVV was niet welkom, aldus Omroep Gelderland.

Reden: de PVV heeft zich de afgelopen tijd ‘te negatief uitgelaten over vluchtelingen en Heumensoord’. Dus de PVV is stom en als je stom bent mag je in Gelderland niet meespelen. Lekker puh! Ook dat is ‘democratie’.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
Post online

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, asielwaanzin, democratie, demoniseren, Hypocrisie, Immigratie, islam-collaboratie, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Linkse christenen, Linkse Kerk, meningsdictatuur, Multiculti, Nederland, nieuw fascisme, Overheid, politici, propaganda, PVV, Rotzakken, verloedering, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

19 reacties op Gelderse partijen bezoeken vluchtelingenkamp Heumensoord, PVV mag niet mee want PVV is stom

  1. jowitteroos zegt:

    http://nos.nl/uitzending/11210-uitzending.html, vanaf 8.38 minuut. Asscher is weer bezig: Hij trekt geen conclusies uit het eerste rapport maar wel uit het tweede rapport: reden, de Partij van de Arabieren hoeft nu islam niet als schuldige aan te wijzen. Wilders haalt Asscher er ook nog bij, want het is toch wel schandelijk dat Wilders neiuwe collegás zoekt in de tweede kamer die tegen islam zijn…………..

    Like

  2. Koos zegt:

    As straks het kabinet Wilders 1 wordt geinstalleerd, piepen ze wel anders!

    Like

  3. N.E. Derlander zegt:

    Jammer hoor, dat die hier genoemde o zo rechtschapen Gelderse Staten politici, zich zonder schroom schuldig maken aan uitsluiting van andere mensen.

    Als PVV stemmer word ik nogal onwel van zulke hypocriete politici. Ze doen me denken aan de SP en FNV, die Fleur Agema buitensloten op de grote dag dat er protest geuit werd tegen het beleid van Rutte II ten aanzien van de zorg.

    Like

  4. Elena zegt:

    Met recht één grote gore sieluuhgheids industrie.
    Tsja…de waarheid die G.W. altijd heeft verkondigd komt vaak hard aan.
    Wij moeten de asieluhgurds op handen dragen en hen alles gratis geven en ook nog inzamelingsacties houden, opdat zij nog veel meer koek en zopie gratis kunnen krijgen van de bevolking.

    Like

  5. Cathja zegt:

    Ach, het wordt gewoon dat ‘men’ de PVV -en dus Geert Wilders- probeert te beschadigen. Iedereen die wél mee mocht naar Heumensoord zal zich wel vér verheven gevoeld hebben boven die armzalige lui van de PVV. Wij zijn goed, maar zij zijn slecht.

    PVV-ers zijn niet zo snel op hun tenen getrapt. Daarvoor moet je bij de linksen zijn! Zeg maar eens iets wat hen niet bevalt. Ze schieten als een raket uit hun stoel!

    Ooit komt de dag dat men, met grote tegenzin, de PVV gelijk moet geven. Als Nederland één groot ‘vluchtelingenkamp’ is geworden, waar een normaal en prettig leven voor de autochtone Nederlanders niet meer mogelijk is. Ik zou dan graag de reacties willen horen van linksen over ‘het vernieuwde Nederland’!

    Hun ‘plezier’ zal niet van lange duur zijn, want duistere wolken pakken zich samen boven ons verloren land, en ook linksen zullen daar eenmaal de gevolgen van ondervinden!
    Ze zullen ervaren dat al hun goed-menselijkheid totaal niets heeft uitgehaald.
    Ook zij zullen worden vernederd en bespot.

    Like

  6. Thomasson zegt:

    De PVV leden hebben daar niets te missen…geïnfecteerd te worden door schurft en andere smerige ziekten achtergelaten. Gaat dit gezamenlijke vullis, die zich “volksvertegenwoordigers” noemen, ook op bezoek bij autochtone kinderen van wie hun ouders hen geen kleine extraatje kunnen missen als zij jarig zijn? Bij gezinnen die geen geld meer hebben om hun kinderen eten te geven? Bij al de duizenden of tienduizenden Nederlanders die door de crisis hun baan en huis hebben verloren en nu aan de rand van waanhoop zitten? De duizenden daklozen die in schrikbarende aantallen zijn bijgekomen . Mensen die door de crisis hun recht van bestaan hadden verloren, al hadden ze niet zo lang geleden goede banen. Iedereen die op Kanaal 43 (KPN) de rubriek Actueel van NPO bekijkt is lopend met de realiteit geconfronteerd. De opvang van asielzoekers in een land die zich in (bijna) staat van ontbinding bevind, is een MISDAAD. MISDAAD TEGEN DE EIGEN BEVOLKING. Men kan het vergelijken met een heerser die zijn huisdier uit een gouden schaal laat eten terwijl zijn volk crepeert. Men mag een goede Samaritaan spelen. Mensen die echt ons hulp nodig hebben …De christenen in het Midden Oosten of gevluchte homo’s. Moslims hebben onze hulp niet nodig. Ze hebben hun eigen “Broeders in de Umah” in rijke Arabische landen en hun Oh zo grote god Allah voor wie ze wel 100 keer op een dag roepen dat hij groot is. Laat hem maar bewijzen dat hij iets waard is.

    Like

  7. Pingback: Gelderse partijen bezoeken vluchtelingenkamp Heumensoord, PVV mag niet mee want PVV is stom | Rechtsaf doorzee

  8. Wijnand Stam zegt:

    Als je dit artikel leest, dan vraag je je toch werkelijk af waar het verstand zit bij die politici.
    Wat een achterlijk zooitje. Ik zou mij kapot schamen en mijn schoolgeld terughalen.
    Lief knutselen met de kindertjes, ja ! dat kun je die gereformeerden wel overlaten. Deden ze
    vroeger ook al. Gingen om 16.00 uur de gordijnen dicht. Zondag’s 2 tot 3 maal naar de kerk om
    uit te broeden hoe ze s’maandags weer iemend gingen bedonderen.
    Een wethouder van GroenLinks die het nauwelijks droog kon houden bij het aanschouwen van
    van zoveel oprechte en beslist niet politiek gemotiveerde integere solidariteit. Donderstraal
    toch op !
    Ik ken op de eerste plaats geen enkele politicus die , behoudens Geert Wilders, integer is.
    ” Dan denk je, de maatschappij is toch mooi”. Wat een grote klootzak is die vent !
    Heumensoord is geen maatschappij en zeer zeker niet de onze. Deze kneus moet eens
    de moeite nemen om op het internet te surfen; dan kan hij aanschouwen wat die lievertjes
    overal in binnen- en buitenland aanrichten en die mooie maatschappij die wij ooit hadden
    naar de kloten hebben geholpen. De schatjes, ze hebben zelfs nog een gezamenlijk
    ” hoofd-schouder-knieën-teen” met de asielzoekers gedaan. Ik moet eerlijk bekennen dat
    ik niet weet wat dat voor flauwekul dat is, maar als dat fysiek kontakt is, mogen die idioten.
    wel uitkijken. Als ik zo die treinstellen, toiletten etc. bekijk dan zou ik elk kontakt met die
    viezerikken vermijden
    Laten die PVV’ers maar blij zijn dat ze daar niet zijn geweest. Zijn ze ook niet in aanraking
    geweest met allerlei onzaligheden.

    Like

  9. leefbarbaar zegt:

    Logisch. De PVV is niet welkom wanneer de andere partijen dingen beloven aan islamisten. Allerlei toezeggingen blijven zo verborgen.
    Overigens is dit tentenkamp aangelegd in een natuurgebied, recreatiegebied en waterwingebied. Krankzinnig toch dat in regeltjesland alleen de PVV zich nog drukt maakt over regels.

    Like

  10. Jan zegt:

    Valt mij nog mee dat de PVV geen visum voor Gelderland hoeft aan te vragen om de provincie binnen te komen.

    Like

  11. Jan zegt:

    ‘Schrijnend’. Voor asielshopper geeft de verzekering geen €65.000 uit en dus gaan de ouders nu de staat terroriseren:

    Doof asielzoekertje (3) kan fluiten naar gehoorimplantaat
    Kalma is 3 jaar oud en stokdoof. Een gehoorimplantaat zou het leven voor het kleine Afghaanse meisje compleet veranderen. Maar Kalma’s ouders zijn afgewezen asielzoekers en dus wordt de dure medische ingreep niet vergoed. Een gang naar de rechter is hun laatste hoop.

    Linkse club meent:
    de organisatie Defence for children steunt de familie. ,,De Staat heeft gewoon zorgplicht voor kinderen,” zegt Martine Goeman van Defence for children. ,,Want: ze is hier. Punt. Dat we al tegen kinderen zeggen: jammer, doof, leef er maar mee, is stuitend én in strijd met het Kinderrechtenverdrag: kinderen hebben recht op de best mogelijke gezondheidszorg.”

    http://www.ad.nl/ad/nl/1012/Nederland/article/detail/4209780/2015/12/18/Doof-asielzoekertje-3-kan-fluiten-naar-gehoorimplantaat.dhtml

    Like

    • Cathja zegt:

      Te gek voor woorden als men dit kind wél een gehoorimplantaat geeft! Als iedereen recht meent te hebben op zulke dure hulpmiddelen, dan mogen wij, de autochtone premiebetalers jaar na jaar meer gaan betalen voor onze gezondheidszorg. Hoe vaak krijgen wij niet te horen dat wij ‘niet alles vergoed kunnen krijgen’? Mensen die een bijzondere ziekte hebben en daardoor dure geneesmiddelen moeten gebruiken, worden zo mogelijk met een goedkoop alternatief afgescheept.
      Maar voor ‘tijdelijke Nederlanders’ zou dit niet gelden? Een kind wat stokdoof is zal daar mee moeten leren leven. Zodra ze weer terug kunnen keren naar hun eigen land, zullen ze bij hun overheid aan moeten kloppen voor hulp.
      Het is al heel wat dat wij bereid zijn miljoenen mensen van bad, bed, brood, medische hulp en andere zaken te voorzien. Je kunt dan niet eisen dat allerlei misvormingen, gebits-ellende en noem maar op ook nog op onze kosten zullen worden verholpen.

      Ik kan behoorlijk boos worden als ik lees dat links Nederland zich sterk wil maken om dit kind die dure ingreep te laten ondergaan.
      Schandalig!
      Waar is links Nederland eigenlijk als het eigen volk hulp nodig heeft? Dan zijn ze onzichtbaar, want aan Nederlandse daklozen en aan lager wal geraakten kun je geen eer behalen.
      Die linksen zijn nog a-socialer dan a-sociaal! Ze helpen heel Nederland richting de afgrond!

      Like

      • anna zegt:

        ik kan nu al voorspellen dat iedereen gratis zijn gebit kan laten saneren, wel te verstaan met gouden tanden, dat vinden ze nl. mooi …. (tandarts in de Betuwe)

        Like

  12. Jules Vismale zegt:

    Poeh, Geert Wilders en de PVV zouden zelfs nog niets eens naar dat opvangkamp daar zijn gegaan en ik geef ze nog groot gelijk ook! Als de overige snertpartijen van mij zouden eisen dat ik daar op bezoek moest gaan om mij te dwingen om van radicale moslims, “vluchtelingen en asielzoekers” en andere lastposten te houden dan zou ik dit tegen hen zeggen: “Kus die lui daar allemaal de r..t maar en spoel of was daarna jullie idiote smoelwerken maar helemaal schoon met liters groene zeep!”
    Naar ik hoop keren deze partijen zich toch wel een keertje tegen elkaar. Het is namelijk onmogelijk om bepaalde vijanden tot vrienden te maken, hoe lief en aardig je ook tegen ze bent, iets wat sommige communistische machthebbers in Rusland met de nazi’s en eigen bevolking ondervonden waardoor zij later eveneens ten onder gingen.

    Like

Plaats een reactie