Islam wil niet integreren, maar veroveren en onderwerpen. Overheid ontkent, negeert, kijkt weg en vindt het wel best

Screenshot_4

(Door: “Fubar”)

De veiligheidsdiensten onder “leiding” van Dick Schoof beweerden nog dat er geen jihadi’s meereizen met vluchtelingen terwijl Parijs in brand stond. Radicale moskeeën, en ze zijn allemaal radicaal want ze hangen allemaal dezelfde veroveringsdoctrine aan en prediken allemaal uit dezelfde soldatenhandleiding, wordt geen strobreed in de weg gelegd.

Veertien jaar na 9-11 is de Eindhovense Al-Fourkaan moskee, waar drie van de kapers samenkwamen, nog steeds open. De As-Soenah moskee, waar Fwaz Jneid illegale sharia-huwelijken sloot, is nog steeds open. Haatsjeik na haatsjeik wordt ingevlogen en het is nooit de overheid die proactief ingrijpt. Nog nooit is er ook maar één moskee gesloten vanwege subversieve activiteiten. Nog nooit is er ook maar één van de vele moskeeën die de dood en verderf predikers uitnodigen bestraft. De overheid kijkt weg en bagatelliseert en schuift dit het liefst onder het tapijt in de hoop dat de Nederlandse samenleving niet in de gaten heeft wat haar te wachten staat.

Lees verder>>>
Fenixx

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Appeasement, Barbarisme, betutteling, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Eurabië, gezond realisme, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, Naïviteit, Nederland, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, politici, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

23 reacties op Islam wil niet integreren, maar veroveren en onderwerpen. Overheid ontkent, negeert, kijkt weg en vindt het wel best

  1. Wachteres zegt:

    “Overheid ontkent, negeert, kijkt weg en vindt het wel best”

    Hoe kan een overheid geweld ontkennen, wegkijken en dat wel best vinden en daarmee haar eigen volk in gevaar brengen? Dat kan alleen maar als er andere, hogere belangen op het spel staan.

    De islam mag – volgens afspraak – geen strobreed in de weg worden gelegd en vanwege geld en olie worden onze veiligheid, onze westerse manier van leven en onze vrijheid opgeofferd.

    Zo simpel is het!

    Like

    • Tom Hendrix zegt:

      @Wachteres: 10.00. uur. Inderdaad beste Wachteres, de ” resolutie van Straatsburg”, heeft daar mee te maken, maar ook de agenda van: EUSSR,Bilderberg en de NWO.
      We zijn gewoon verraden en verkocht, door met name de volgende partijen: CDA,VVD,PvdA en uiteraard D66!

      Like

  2. Muurbloempje zegt:

    Laat hier ook maar snel ‘iets’ gebeuren, zodat hopelijk de ogen van het (nu nog slapende) Nederlandse volk een beetje open gaan. Het is 1 seconde voor twaalf.

    Like

  3. fransdewit zegt:

    Ja geld heeft de macht, lijkt wel een triller film

    Like

  4. Cathja zegt:

    De overheid zou met betrekking tot het verzamelen van inlichtingen over twijfelachtige imams en moskeeën eens een voorbeeld moeten nemen aan de inlichtingendiensten in Israël! Daar kijken ze niet weg, maar pakken het kwaad bij de wortel aan. Als ze dat niet zouden doen, zouden ze al veel meer aanslagen te verduren gekregen hebben.
    Maar deze slappe-knieën-regering heeft er geen zin in om moslims tegen de haren in te strijken, en doen daarom liever alsof ze niets in de gaten hebben. Met alle risico’s van dien.

    De moslims lachen zich een ongeluk! De islamisering van Europa neemt duidelijke vormen aan en het is slechts een kwestie van tijd of het is hen gelukt ook ons werelddeel ondergeschikt te maken aan de islam.

    Wel, Asscher en andere wegkijkende heren, zoek maar vast een mooie lange moslim-‘jurk’ uit, met een mooie bijpassende fez. Het zal jullie ongetwijfeld goed staan! 😦

    Like

  5. koddebeier zegt:

    De Nederlandse overheid kijkt weg en bagatelliseert en schuift het liefst alles onder het tapijt , naar het voorbeeld van de ‘grote leider’ Mark Rutte, die ook van alles wegkijkt, het niet gezien of gelezen heeft, het waren maar aantekeningen, krabbels enz.
    En zo ging Nederland ten onder, het volk stond erbij en keek er naar, deed niets want de koelkast was nog gevuld, de krat bier stond op het balkon en straks kwam studio sport op tv.

    Like

  6. ron zegt:

    Hallo wachteres,dit is allemaal kwade opzet.Politici voeren de agenda van de bilderberg groep uit waar nazi dochter beabitch een leidende rol heeft.

    Like

  7. Henk.V zegt:

    Precies, Fubar, de titel van je goede tekst valt alles al samen :
    ”Islam wil niet integreren, maar veroveren en onderwerpen. Overheid ontkent, negeert, kijkt weg en vindt het wel best”

    Dat klopt helemaal, maar waarom doet de overheid niets meer?
    Het antwoord daarop is verontrustend:

    Wie de islam toestaat zich onbeperkt in het land te ontwikkelen, neemt automatisch, zonder er vaak bij stil te staan, allerlei elementen over die een rol spelen in het islamitische denken.

    Wij zullen dus meer en meer een vermenging zien van twee soorten opvattingen die in feite diametraal tegenover elkaar staan en in principe ONVERENIGBAAR zouden moeten zijn.

    Daarbij is het zo gesteld dat in de vermenging van die twee conflicterende opvattingen de islam de sterkste papieren heeft, omdat die expansionistisch is ingesteld.

    Het westen wil integratie, gebaseerd op een vreedzame coëxistentie van allerlei opvattingen, onder supervisie van de staat ( scheiding tussen geloof en staat)
    De islam staat ook integratie in de samenleving voor die eenvoudig en efficiënt is: iedereen onderwerpt zich gewoon aan de islam.Dan zitten wij allen op één lijn.

    En omdat de overheid ruimte biedt voor deze twee opties, geraken de bestuurders geleidelijk aan in verwarring.Het gezonde verstand loopt dan ook zienderogen als droog woestijnzand tussen de vingers weg.

    Met uitzondering van Geert Wilders lijken de politieke leiders allemaal aan de een gevaarlijke kwaal te lijden: dramatisch verlies van politiek IQ.
    .

    Like

    • Exact, Henk: Daarmee geef je volgens mij de meest realistische voorstelling van de hele gang van zaken:
      We kunnen er nóg zoveel bijhalen in de vorm van olie- en Bilderbergbelangen en weet ik veel wat voor complottheorieën nog meer, en dat zal in de marge ook allemaal wel meespelen, maar de kern van het probleem is toch echt gelegen in wat jij hier beschrijft en in niets anders.
      EN door dat verlies van politiek IQ zijn ze tot overmaat van ramp gaandeweg al helemáál niet meer bevattelijk voor de realiteit, namelijk: Dat die vreedzame coëxistentie met betrekking tot zoiets als de islám eenvoudig niet werkt; Dat wil er met de beste wil van de wereld niet in.
      Dus dat belooft nog wat, en helaas niets goeds!
      http://depatriotten.weebly.com/

      Like

  8. Buffalo Bill zegt:

    We zullen ook en misschien wel eerst het D66-fascisme moeten bestrijden

    Like

  9. Om verstandige beslissingen nemen en slim te zijn is meer nodig dan een hoog IQ. Daarom verwacht ‘k van de regering dat al de beslissingen om zoveel niet westerse ‘immigranten’ toe te laten in Nederland teruggedraaid worden (Kuch)…

    http://www.targetmap.com/viewer.aspx?reportId=2812

    Like

  10. elisah zegt:

    Zijn we in Nederland tolerant of laconiek?
    Zijn we beschaafd of apatisch?
    Zijn we goedgelovig of onnozel?
    Zijn we intelligent of randdebiel?
    Tsja we zullen binnenkort wakkergeschud worden en hopelijk is het dan nog niet te laat…

    Like

  11. ildiko zegt:

    Wij zijn genetisch anders dan de arabieren of de moslims. Deze mensen zijn agressiever en dommer van aard, ze zijn groot gebracht in een anarchistische feodale cultuur, dus ze kunnen en willen hier NOOIT INTEGREREN. Dit moet kunnen gezegd worden, dit is de waarheid en geen racisme.

    Like

    • fleckie zegt:

      Zijn : ‘dom, en agressiever van aard”: maar zijn wel veel sluwer,( weten waar Abraham de mosterd haalde’, en weten heus wel, als men ‘ iets ..leeggezogen’ heeft, het geval ‘door de knieën gaat’.

      Like

  12. geentvkijker zegt:

    Voor alle twijfelaars, besluitelozen, onwetenden en diegenen die nog steeds denken dat de islam een “religie van de vrede” zou zijn: Koranverzen, die al 1400 jaar lang (van Mohammed tot ISIS) oproepen tot haat en moord op “ongelovigen”

    beste E.J.Bron
    Ik wil U vragen, om de bovenstaande zeer duidelijke en overzichtelijke LINK, als het kan dan, een PERMANENT PLAATSJE te geven, in de RECHTER KOLOM ?? Zou dat mogen van U ?
    Zo wordt het Nederlandse volk, namelijk SNELLER WAKKER.
    Het is mijzelf ( helaas ) overkomen, dat ik net als veel andere Nederlanders, WEL op de hoogte was, van het feit dat er zaken en uitspraken NIET klopten in de koran, en dat de positieve dingen in de koran, slechts ` ter dikte zijn van een Donald Duck ` , echter dat zijn slechts `uitspraken ` die niet of nauwelijks DOORDRINGEN. Het is niet zo dat de mensen dit niet willen geloven of zo, maar indien zij ZELF bij machte zijn, zonder al te veel zoeken, met 1 druk op de knop, hier in de RECHTER KOLOM, kunnen lezen, WAT er precies geschreven staat en hoe het geformuleerd is,
    dan zou dat volgens mij veel bijdragen tot het sneller wakker worden van de mensen.

    Veel Nederlanders zouden dit wel willen lezen, maar zoeken vergt altijd tijd. E.J.Bron zou dit kunnen ? Mag dit ? En is het mogelijk ? Of vraag ik iets wat niet mag ?

    Like

  13. geentvkijker zegt:

    http://www.hpdetijd.nl/2010-10-11/pas-op-moslims-willen-jullie-knechten/

    bovenstaande BELANGRIJKE link, gaat over een beroemde VROUW, die de Islam de rug heeft gekeerd, al in 2001 na de aanslagen, en zij spreekt ook over Geert Wilders, die zij zelfs enkele malen ontmoet heeft, Zeer interessant ! Over Wafa Sultan…een leven vol doodsbedreigingen.

    Like

    • Tom Hendrix zegt:

      @geentvkijker: 16.17. uur. Ik kende deze mevrouw al. Verder kan ik U een goed boek aanraden, over de zogenaamde zegeningen der Islam, en wel, het boek met de titel: ” Weg uit de Islam- Getuigenissen van Afvalligen”, auteur Ibn Warraq. Nogal een pil, maar dat heeft mij definitief de ogen geopend, ten aanzien van de islam.

      Like

  14. Elena zegt:

    Daar de roverheid niets zal ondernemen naar de Eindhovense haathut…zal de burger zelf iets moeten doen.
    Ga tuurlijk niet vertellen wat te doen..een goed verstaander, heeft aan een half woord voldoende.
    Misschien is de Eindhovense bevolking al langer van plan iets te ondernemen, maar wachten zij op het juiste moment.
    Trouwens….wonen er nog echte Nederlanders in de lichtstad?

    Like

  15. Gerrit Tienkamp zegt:

    Dit is op Gerrit Tienkamp herblogden reageerde:

    Like

  16. Edjan zegt:

    IS gaat organen wegnemen bij ongelovige gevangenen. In naam om daar de gewonden uit eigen gelederen mee te helpen, maar meer waarschijnlijk om te verhandelen.

    http://www.telegraaf.nl/buitenland/24917436/__IS__organen_uitnemen_mag__.html

    Zelfde praktijken als de UCK (weet u nog! van die zielige, door de boze Serven vervolgde moslims in Albanië, waar wij allen toen zo vóór waren)

    Like

Plaats een reactie