De Duitse “vluchtelingen”politiek is geen daad van medemenselijkheid

Screenshot_28

(Door: Petra Raab – Vertaling: Theresa Geissler)

Vanzelfsprekend willen deze Bondsregering en haar paladijnen, de massamedia, ons dat laten geloven, maar het is een grote leugen. De huidige vluchtelingenpolitiek van Duitsland begunstigt de meest gewelddadige elementen die deze planeet op het moment te bieden heeft. Mannen, die zijn opgegroeid in culturele kringen, waarin de vrouwen totaal geen rechten en zelfbeschikking hebben en die met hun geweld de vrouwen tot huwelijken, seks en huishoudelijke werkzaamheden dwingen. Deze mannen worden thans door onze regering bevoorrecht ten opzichte van de eigen vreedzame Duitse bevolking. Zij worden door onze regering beter behandeld dan mensen die verder ontwikkeld zijn, meer vreedzaamheid tentoonspreiden en het aldus eerder verdienen om beschermd en gestimuleerd te worden.

In plaats daarvan misbruikt deze Duitse regering de Duitse belastinggelden zodat deze, ten zeerste geweld-verheerlijkende, culturen (wat zich niet in de laatste plaats uit in de verheerlijking van een geweldpleger als profeet, die vrouwen onderdrukt en kinderen ontmaagd heeft) zich in Duitsland kunnen vestigen. Zelf door hun innerlijke geweld-energieën nog niet in staat om zo’n ontwikkeling op te bouwen zoals een vreedzaam volk, overrompelen deze onderontwikkelde energieën thans Duitsland nagenoeg. Deze daad van barbaarsheid echter wil deze regering, gezamenlijk met haar paladijnen, verkopen als een daad van medemenselijkheid, maar medemenselijkheid betekent niet dat men het geld van vreedzame volkeren gebruikt zodat de meest gewelddadige culturen die op deze planeet te vinden zijn zich binnen hun gelederen kunnen vestigen. Daardoor wordt namelijk het geweld op deze planeet gestimuleerd, ten nadele van alle vreedzame individuen. Zo is, onder de dekmantel van medemenselijkheid, een hele asielindustrie er mee bezig Duitsland onherroepelijk te vernietigen.

Screenshot_26

Wat deze asielindustrie doet is: de geweld-verheerlijkende culturen op deze planeet nog te versterken in hun verheerlijking van een gewelddadig mens. Ze beloont quasi de mens- en vrouwen verachtende cultuurkring op deze planeet er nog voor dat ze een vrouwen onderdrukker en kinder-ontmaagder volgen als profeet. Iemand, die de ongelovige Duitsers afgeslacht en het land uit gejaagd zou hebben. Aldus werkt iedere Duitser momenteel voor de vernietiging van zijn eigen land en voor de vernietiging van een vroeger vreedzaam gebied, waarin de afgelopen 1400 jaar de vestiging van verheerlijkers van geweldplegers door vooruitziende, Verlichte, intelligente autoriteiten verhinderd werd. Deze bescherming tegen een barbaarse cultuur werd de Duitsers nu door de Duitse regering ontnomen. In een daad van volksverraad zorgde de Duitse regering er voor dat dit land door verheerlijkers van een geweldpleger werd overspoeld. Met mensen, die in principe niet eens begrijpen dat vrouwen en mensen van een zelfbeschikkingsrecht verzekerd zouden moeten zijn. Mensen, die tot op dit ogenblik nog denken dat het Goddelijk is om hun omgeving door middel van geweld aan zich te onderwerpen.

Screenshot_27

De Duitse regering heeft thans de vestiging in Duitsland voor deze clientèle mogelijk gemaakt. Zij heeft geen opheldering gegeven over het feit dat alle moslims over de hele wereld een gewelddadig mens als profeet volgen, noch heeft zij ervoor gezorgd dat Duitsland niet door deze barbaarse cultuur overrompeld werd. In plaats daarvan laat ze iedereen die nog als daad van medemenselijkheid probeert zijn volk over dit verraad aan zichzelf te informeren openlijk aan de schandpaal te nagelen.

Als een massa hyena’s storten de opiniemakers in Duitsland zich op iedereen die de idiote en valse “politieke correctheid” in Duitsland in twijfel trekt. Een heel leger van debiele, zombie-achtige creaturen doet aldus de hele dag niets anders dan het geweld in Duitsland stimuleren met de ingeprente gedachte toch te ageren aan de kant der medemenselijkheid. In een zelfvernietigende waan wordt zo alles vernietigd wat het vroeger zo vreedzame Duitsland in meer dan 60 jaar heeft opgebouwd. Een plek, waar vrouwen zelf hun partner mochten kiezen, waar homoseksuelen hun neigingen onbekommerd konden bedrijven en feministische vrouwen niet meteen werden gegeseld en gestenigd.

Van deze voordelen moet het Duitse volk nu langzaam maar zeker steeds meer afscheid nemen, totdat dit gebied uiteindelijk door de ongecontroleerde toestroom van verheerlijkers van geweldplegers in precies dezelfde toestand wordt omgezet als die waar deze verheerlijkers van geweld vandaan gekomen zijn.

Screenshot_25

Bron:
http://petraraab.blogspot.nl
Auteur: Petra Raab

Vertaald uit het Duits door:
Theresa Geissler
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Lügenpresse", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Afrika, Allochtonen, Appeasement, asielwaanzin, Barbarisme, Censuur, cultuurrelativisme, Cultuurstrijd, Demografie, demoniseren, Derde Wereld, Desinformatie, Dhimmitude, dictatuur, Duitsland, Eurabië, gezond realisme, Groenen, hersenspoeling, Hypocrisie, Immigratie, Indoctrinatie, Islam, islam-collaboratie, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, Marxisme, meningsdictatuur, Midden-Oosten, Moslims, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme, onwetendheid, Overheid, Pacifisme, political correctness, politici, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, Socialisten, soevereiniteit, tolerantie/intolerantie, verloedering, Verzet, Volksvijandigheid, Vrijheid, Vrijheid van meningsuiting, Zelfbeschikking, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

7 reacties op De Duitse “vluchtelingen”politiek is geen daad van medemenselijkheid

  1. Tom Hendrix zegt:

    Met GEEN DANK aan Stasi Madam Merkel, en de huichelaars der politiek in Duitsland, te weten SPD,CDU,CSU,FDP,Die Linke, en B90/Die Grüne. En bij ONS in Nederland hetzelfde laken een pak.

    Like

  2. Linsky zegt:

    Totale controle vanuit de ruimte!

    Natuurlijk heeft het allemaal geen flikker te maken met medemenselijkheid of tolerantie!
    25 Jaar geleden schreef ik eens een artikel over een gebeuren waar het volk niks van wist en waarvan de werkelijke impact natuurlijk enkel door weinigen ingewijden werd begrepen.
    Motorola stationeerde 66 satellieten ronde de aarde, zogenaamd voor telecommunicatie over de hele globe te kunnen verwezenlijken. De ware reden is natuurlijk zoals altijd totale controle, en in dit geval van biotelemetrische beheersing van implanteerbare biochips die bij zoveel mogelijk mensen ingebracht zouden gaan worden.

    Om dit te kunnen begrijpen is het nodig even terug te gaan naar de latere jaren 1945 na de oprichting van de CIA als opvolger van Central Intelligence Group., toen men onder auspiciën van deze Amerikaanse geheime diensten vooral Zweden gebruikte om op diverse plaatsen, zoals geheime locaties, kazernes en ziekenhuizen allerlei mensen, gedwongen als argeloze proefkonijnen, te implanteren met de destijds nog in ontwikkeling zijnde microbiochips, die toen al amper groter waren dan een rijstkorrel!

    Ook Duitsland, Engeland en Zweden zelf participeerden in een gebeuren wat de naam MOBIC-project droeg. De bedoeling was dit project te in te zetten om te beginnen deze controle te laten accepteren door de grote massa’s. Men bedacht dat iedereen wel kinderen wilde beschermen, zodat er een bewust golf van kinderontvoeringen werd veroorzaakt, waarna men maar al te bereid was om deze voorts uit te rusten met goed te volgen en snel te lokaliseren chips. In het lichaam of aan een polsbandje danwel in het rugzakje.

    De Zweedse onderzoeksgroep ‘Gruppen’ heeft in deze onverkwikkelijke zaken veel boven water gebracht. Zo beschikken zij bijvoorbeeld over röntgenfoto’s uit het Karolinska-ziekenhuis (1946) en het Sachska-kinderziekenhuis (1948) vlak bij Stockholm, van implantaten zoals chips en elektroden die op illegale wijze bij mensen en kinderen waren ingebracht. Er is in de literatuur van 20-25 jaar gelden een groot aantal getuigenissen te vinden over ongelooflijke veel gedwongen implantaties. Zelfs buitenlanders, ook Amerikaanse toeristen werden als zij door omstandigheden in bepaalde ziekenhuizen kwamen, of domweg ontvoerd, illegaal gechipt. In veel gevallen, waarin met opzet verwarring is gesticht, veronderstellen velen dat de ontvoeringen altijd door aliens werden uitgevoerd, echter veel ervan waren wel degelijk door geheime diensten, militairen en in een groot aantal in samenwerking met aliens. (Hoewel dat laatste voornamelijk in de USA zelf gebeurde!)

    Zweden is ook niet voor niets al heel erg lang een gehoorzaam en volgzaam land van de NWO. Het heeft geen enkele moeite met het misbruiken van mensen en het opheffen van de eigen Zweedse cultuur en nationaliteit. Op dit moment, nu de implantaten in een vergevorderd stadium zijn ontwikkeld en al bij vele overheids- leiders en dienaren zijn ingebracht, is men bezig door massale moslim-invasies de bevolking totaal te vervangen.

    Het verklaard waarom overal allerlei grote leiders, klakkeloos, zonder enige redelijkheid de meest waanzinnige besluiten nemen en laten uitvoeren. Alsof ze onder chip-controle staan! En dit is natuurlijk niet alleen in Zweden aan de gang, overal op de wereld volgt het ene land na het andere, totdat de Total Control van NWO een voldongen feit zal zijn!

    Elk aspect van ons biologische bestaan, lichaam en geest kan worden beheerst en gemanipuleerd worden door deze duivelse constructie in de ruimte rond onze aarde!

    Om een indruk te krijgen van wat die 66 satellieten die men rond de aarde heeft gedrapeerd werkelijk kunnen en hoe dit een volmaakt instrument tot controle vormt, is raadzaam het bijgaande artikel te lezen; ‘COSMISCHE BUCKYBAL’, De aarde in een atoomkooi!
    http://diamental.nl/images-linsky/buckyball/buckybal.html

    Het volk beseft gewoonweg niet dat de ontwikkelingen, vooral op technologisch gebied veel verder is dan zij denkt te weten. Elk ‘nieuwtje’ is alleen maar ‘nieuw’ omdat het ons nu pas wordt vertelt. Geen enkel militair-industrieel zal meteen haar nieuwste vindingen publiceren, dan na 25-50 jaar na dato, wanneer deze feitelijk verouderd zijn en vervangen door echt nieuwe hypermoderne wapens en materieel. Zoals ook overheden het volk NOOIT inzage geven in hun echte plannen en beweegredenen dan totdat het werkelijk te laat is daarin verandering aan te brengen.

    De plannen en ontwikkelingen om zoveel mogelijk mensen te implanteren zijn dan ook al van voor de 2de wereldoorlog. Als je beseft dat vrijwel alle technologische ontwikkelingen pas tijdens en na de oorlog plaatsvonden –in een exponentieel toenemend tempo- in een tijdsspanne dus van zo’n 65 jaar, moet toch duidelijk zijn dat de methoden tot volks- en massa controle een onvoorstelbare omvang en ontwikkeling heeft bereikt.

    Door het voorgaande is het evident waarom juist Zweden als een van de eerste en meest hardnekkige vazallen van de NWO fungeerd!

    Like

    • Tom Hendrix zegt:

      @Linsky: 16.51. uur, op 24/12. Ook ik denk dat deze gang van zaken strookt met de werkelijkheid, Linsky. Ook ik ben overtuigd, van BOZE OPZET, en de rol van de NWO. Dat verklaart inderdaad de huidige waanzinnige politiek, in Europa.

      Like

  3. Pingback: De Duitse “vluchtelingen”politiek is geen daad van medemenselijkheid | Rechtsaf doorzee

  4. koddebeier zegt:

    De politiek is op slinkse wijze bezig de autochtone bevolking uit te roeien.

    Like

  5. Avidia zegt:

    Ja natuurlijk, wij zijn te mondig, we mogen alleen inleveren, de leegstaande huizen gaan naar de gelukzoekers, o sorry vluchtelingen. Jullie kinderen kunnen wachten tot ze een ons wegen.

    Like

  6. exmarineman zegt:

    Het is voor mij ook zeer verbazingwekkend hoe stil en weinig actief de vrouwen zijn….waar zijn nou al die feministes van vroeger die daar allemaal stonden te brullen “baas in eigen buik”, gelijkheid en zelfde loon, enz enz enz.

    Like

Plaats een reactie