Kijkcijferramp: Merkel flopt met haar Nieuwjaarstoespraak

Screenshot_3

(Door: Udo Ulfkotte – Vertaling: E.J. Bron)

Werkelijk ieder Duitstalig “vooraanstaand” medium heeft de afgelopen dagen over de zogenaamd zo belangrijke Nieuwjaarstoespraak van Angela Merkel bericht. Nu blijkt: de burgers zapten haar weg.

Dat is nog nooit gebeurd: na de catastrofe met de kijkcijfers van de Duitse bondskanselier eisen vooraanstaande media: “Merkel zou van haar Nieuwjaarstoespraak moeten afzien”. Want als de bondskanselier in beeld verschijnt, zappen steeds meer Duitsers weg. Ze kunnen “Mutti” en haar “Wir schaffen das”-geklets niet meer horen.

Volgens echt alle peilingen wijst de meerderheid van de Duitsers op dit moment de welkomstcultuur voor “asielzoekers” af. Maar Angela Merkel gaat door.

De meerderheid van de Duitsers wil geen atoomwapens in Duitsland. Maar Angela Merkel protesteert zelfs niet eens wanneer de VS op de luchtmachtbasis Büchel in de Eifel tientallen van hun atoomwapens moderniseren.

De meerderheid van de Duitsers wil niet dat Duitse soldaten in een ver buitenland hun leven verliezen. Maar Angela Merkel haalt steeds meer jonge mannen uit hun kazernes, stuurt ze naar verre landen om te sterven en vult de zo leeg gekomen Duitse kazernes met mannelijke “asielzoekers”.

Dan is het begrijpelijk dat steeds meer burgers uit hun vel springen van woede. Want steeds minder Duitsers voelen zich thuis in Duitsland, omdat het niet meer het land is zoals ze dat kennen.

Bron:
http://info.kopp-verlag.de
Door: Udo Ulfkotte
Kopp-Online

 

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Duitsland, Krankzinnigheid, meningsdictatuur, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

33 reacties op Kijkcijferramp: Merkel flopt met haar Nieuwjaarstoespraak

 1. Ze komen er daar eindelijk achter…..rijkelijk te laat echter…

  Like

 2. louis-portugal zegt:

  En toch zijn er nog VEEL teveel die er nog voor klappen.

  Like

  • Thom zegt:

   Zeg dat wel, als er alleen maar een beetje gezapt wordt en het daar bij blijft, blijft Mutti wel doorgaan met haar “Wir schaffen das” orakel.

   Like

 3. carthago zegt:

  Mergel is een overjarige ontmaskerde stasi, daar lag het verraad ook op de loer als een dief in de nacht. Onbegrijpelijk dat nog niet half Duitsland de straat op gaat.De sjoemelsoftware heeft de gehele politiek inmiddels bereikt, made in het nieuwe Germania kalifaat

  Like

 4. Merkel vond in 2010 dat de multiculturele samenleving totaal mislukt was eveneens liet Maxime Verhagen (CDA) deed in woorden van gelijke strekking zich óók zo uit over de multiculturele maatschappij uitlaten. In ieder geval is Merkel op haar schreden teruggekeerd en heeft haar multiculturele droom niet opgegeven maar juist een nieuwe impuls gegeven door het aantal van ruim 1.1 miljoen nieuwe Duitsers aan haar vierde rijk toe te voegen.

  Dit is dus geen staaltje van humaniteit mijns inziens maar een goed voorbereide organisatie en een strategische operatie ter bevordering van een totale Europese chaos. Deze chaos wordt bewust gecreëerd door Merkel en Juncker de voorzitter van de Europese Commissie bekleedt het hoogste ongekozen ambt in Europa, uiteraard met volledige medewerking of direct uitgevoerde beleid in opdracht van Washington.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Adriaan Jansens: 13.35. uur. U vergeet de andere opdrachtgevers, beste Adriaan. En wel: Bilderberg, de NWO en de Illuminati! Het is een groot satanisch complot tegen de Europese bevolking, en uiteraard tegen de hele mensheid.

   Geliked door 1 persoon

   • Ja Tom als meest realistische optie geloof ‘k er ook in dat deze duistere krachten een grote rol gaan spelen in het bewust vernietigen van de Europese culturen en het vervangen van autochtone natie volkeren. Gelukkig liggen Hongarije, Polen, Slowakije en Tsjechië dwars tegen deze bewuste islamitische exodus.

    Like

  • Ron zegt:

   Fantastisch.

   Het zou eens tijd worden zeg !

   Dat had die advocaat alleen een half jaar terug al moeten doen.
   Maar beter ten halve gekeerd dan ten hele gedwaald.

   Like

   • nick zegt:

    Volkomen terecht en weldoordacht! Waarschijnlijk heeft hij er de wet op na geslagen en heeft wettelijk grote kans van slagen….maar ja, we weten allemaal hoe het tegenwoordig gaat. Verraad in alle vormen.

    Like

 5. Bas zegt:

  Deze Toos, zou er beter aan doen haar biezen te pakken. Haar controversiële visie getuigd van collaboratie met een bedenkelijk bewind dat boven ons is aangesteld via EU landannexatie en verkiezingsmanipulatie . Weg ermee !

  Like

 6. Luchtpint zegt:

  Eerlijk gesproken, hoe minder ik van Kerstmis en Nieuwjaar heb gehoord dit jaar hoe beter. Plus, die onzin en het verplichte nummertje collectief “enthousiasme voorwenden” (omdat het schijnbaar zo “hoort”) ben ik al meer dan 15 jaar zo beu als kouwe pap.

  Ik heb dus NIET naar Kerstafleveringen van populaire “lollige” tv programma’s gekeken, doelbewust geen cliché speeches meer willen horen en heb me volledig afgeschermd van alle larie en apekool, en het wordt elk jaar erger. Zit ik met Nieuwjaar dus 5 minuten voor het obligate “vuurwerkgedonder” uitbarst met een koptelefoon op mijn hoofd naar muziek te luisteren, om er toch maar niet mee gestoord te worden, en dat tot 0.25 om zeker te zijn dat het volledig opgehouden is als ik er mee wil kappen.

  Want ik ben alle clicés sinds de jaarwisseling 1999-2000 gewoon zat. Ik herinner me dat ik de boude stelling toen wou poneren dat we het millennium van de haat zouden binnen gaan, en niemand die er oren naar had. (Doet me trouwens ook denken dat 2000 het afsluitjaar van het vorige millennium was en niet het begin van een nieuw, maar ook dat maakte geen verschil uit voor de meeste mensen, als je toch maar een excuus kan vinden om collectief de domme kudde te volgen in zijn massahysterie)

  We hebben nu al elk jaar gezien dat het terrorismegewijs alleen maar erger wordt, maar het bezweringsritueel waarbij we allemaal een glas moeten heffen op een beter jaar dan het jaar ervoor, terwijl we lekker ostentatief enthousiast staan te doen op het grote plein van de gemeente waar we wonen met een camera van het tv journaal in de buurt die al onze oehs en aahs staat te filmen terwijl we naar vuurwerk staan te kijken (geeeeeeeeeeuuuuuuuuuuw !), het boeit mij allemaal niet meer.

  Het enige dat het mij doet denken is dat de grote massa maar een dommig stelletje gebrainwashte schapen en zielloze volgers zijn (i.p.v. rationele denkers): als je er in gelooft dan zal het volgende jaar wel vanzelf beter gaan worden, zoiets, zeg maar iets religieus. En het klopt niet, maar dat mag de gehersenspoelde voorgekauwde pret niet bederven, natuurlijk.

  Dus heb ik me wijselijk op de achtergrond gehouden. Dit jaar zal nog slechter en gewelddadiger zijn dan het vorige jaar, let op mijn woorden. Maar er verandert helemaal geen kloten, want het collectief in het Westen kan maar niet rationeel beginnen denken en moet toch altijd weer zijn geconditioneerde voorgeprogrammeerde lol hebben gehad. Het komt er nooit van dat we ooit eens een soort rationeel denkende meerderheid gaan krijgen in West-Europa. Pappen en nathouden, ruggegraatloze lulkoek en clichés, crypto-religieuze bezweringsrituelen (zoals PC) en opgefokt enthousiasme waarmee we denken greep te krijgen op de gebeurtenissen die nog komen gaan.

  Moe word ik ervan, want er verandert helemaal niets op die manier ! En dan moet nog elke regeringsleider een obligate hersenscheet de wereld in sturen. Pfffffffffffffft !

  Like

  • Republikein zegt:

   Maar uw lichtnet was niet doorgeslagen, en dat was weer fijn.
   Dit is ook maar een scheetje zei Greetje.

   Like

  • Republikein zegt:

   De eeuwwisseling hebben we zonder ernstige calamiteiten toch mooi overleefd.
   Niet dat ik zeg de gek een ernstig incident had verwacht, maar de burger werd angst aangepraat, had te maken met de atoomklok o.i.d. i.c.m. beveiliging.
   Daarna zijn er steeds meer obligate hersenscheten het universum ingestuurd.
   Zag vandaag een uitzending van het Vlaamse nieuws.
   Zeekomkommerduikers uit Zuid-Korea versus het afschieten van Trump.
   Geen land is S.A., maar een bende misdadigers.
   Ik kan het mis hebben, misschien ben ik te cryptisch, en da’s niet goe man.
   Voor rationeel denken moet je bij onze vrinden aan de andere kant zijn.
   Wist je dat ik beroemd ben?
   http://frissekijk.info/e-j-bron-over-de-boycot/
   Is dat een hersenscheet of is dat een hersenscheet!

   Like

 7. Bob Fleumer zegt:

  Toch is alles terug te voeren op de lafheid van de regeringen van de lidstaten, zij hebben het laten gebeuren, als verdragen je beletten het juiste te doen moet je ze opzeggen of wijzigen.
  De EU is tot geen van beiden bereidt. De EU is stuurloos, Juncker, Merkel, Hollande, Rutte, ze zijn echt de weg kwijt en brengen door hun niet handelen heel Europa in gevaar.
  Ze zouden voor het gerecht moeten staan wegens wanbeleid.

  Like

  • D. G. Neree zegt:

   Het is geen wanbeleid. Wanbeleid impliceert dat ze het wel goed bedoelen, maar slecht uitvoeren.
   Het is niets meer of minder dan hoogverraad: zowel het afdragen van souvereiniteit aan een vreemde mogendheid (de EU-bureaucraten in Brussel) als het opengooien van de grenzen voor Arabieren en Afrikanen. Hoogverraad aan de top en hoogverraad aan de basis. En het midden (de middenstand) wordt effectief vernietigd.

   Like

   • Edjan zegt:

    Klopt. Het heeft een bedoeling.

    Like

   • Nou, de aanklacht van die advocaat, Heumann, luidt dan ook: Hoogverraad.
    Maar het is nu nog afwachten óf en hóe dat in werking wordt gezet.
    Als het zich dóórzet, vraag ik me af, of de ene zaak misschien niet de andere tengevolge heeft, zodat tenslotte àlle Europese regeringsleiders aan de beurt komen.. Maar ja, de vraag is ook hier weer: Gaat daardoor de EU verloren, of moet omgekeerd eerst de EU verloren gaan, vóór het doorzetten van dergelijke aanklachten mogelijk is?
    Hoe ver reikt de arm van Brussel met betrekking tot het blokkéren van dergelijke zaken?

    Like

  • Jean zegt:

   Bob, die EU bende is een bende lafaards en eigen volk verraders, die zien enkel hun eigen bankrekening en om die te spekken gaan ze laag, zeer laag.
   Ik ben mijn hele leven tegen elke vorm van geweld maar als op die troep volgende week (als ze weer eens samen komen om te lullen en te vullen) een bom valt dan zal ik dat enorm toejuichen.
   Hoe sneller dat gedrocht opgeruimd wordt hoe beter dat zal zijn voor de Europeanen.

   Like

 8. leefbarbaar zegt:

  Zo lang de Duitser nog steeds TV kijkt, kan hij wel weg zappen, maar zit dan nog steeds naar andere propaganda te kijken. Net als hier.
  Men doet er beter aan de TV uit te zetten. Mis je niks mee.

  Like

 9. Jean zegt:

  Weg zappen heeft één nadeel, “ze kan nog terugkomen”, dus, ze van deze aardbodem zappen want dat monster is heel Europa aan ’t vergiftigen met die achterlijke perverse gewelddadige barbaarse smeerlapperij islam.
  Zou ze soms naar iets hunkeren????

  Like

 10. Pogo zegt:

  “Want steeds minder Duitsers voelen zich thuis in Duitsland, omdat het niet meer het land is zoals ze dat kennen.”

  Merkels boodschap was glashelder: ons land is van iedereen die hier maar komen wil, en mensen die het daar niet mee eens zijn horen niet in Duitsland thuis.

  Nu ben ik geen Duitser maar als je dit even rustig laat bezinken…..dan ga je zien in wat voor een omgekeerde wereld die Duitsers eigenlijk leven.
  Hoe vaak heeft zij al zo’n uitspraak gedaan in de zin van ‘Als allochtonen niet willen integreren, zich niet aan de wetten willen houden of niet willen aanpassen aan Duitsland, dan horen zij hier niet thuis.’ ?

  Like

 11. Pieter zegt:

  Goed om te lezen, maar ondertussen zitten wij dankzij Merkel en de laffe volgers Rutte, Zijlstra en Samson met de gebakken peren.

  Like

 12. Sjun Demartelaere zegt:

  Wat weten de Amerikanen eigenlijk van Merkel nu ze eerst en vooral Amerikaanse geopolitieke belangen ten kosten van Europa en haar bevolking bevordert?

  Like

 13. Jan zegt:

  Merkel’s toespraak met Arabische ondertitels

  Like

 14. Thomasson zegt:

  Wie will naar zo’n rotwijf luisteren die niets anders doet dan haar land te verraden.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s