Annemarie Jorritsma (VVD): “Angst in samenleving is schuld media”

Screenshot_5

(Door: Bert Brussen)

Alexander Pechtold (D66): ‘Angst in samenleving is schuld media’

Voormalig burgemeester van Almere Annemarie Jorritsma (VVD) vindt dat ‘de media’ en ‘de politiek’ de ‘angstgevoelens in de samenleving vergroten’. “Het breed uitmeten van ‘incidenten’ maakt mensen heel onzeker”, zo was zaterdag uit haar mond te horen via het radio 1-programma Tros Kamerbreed.

Jorritsma: “Als ik bijvoorbeeld zie wat er gebeurt rond Keulen, dan is de vraag: is het allemaal zo groot? En is het zo anders dan dat het was? Het lijkt alsof de hele wereld veranderd is, en daar spelen de politiek en de journalistiek een rol in. Elk klein dingetje is en blijft groot, en dat maakt mensen onzeker.”

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
Post online

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in D66, demoniseren, Hypocrisie, Krankzinnigheid, meningsdictatuur, Nederland, nieuw fascisme, Persvrijheid, politici, praatjesmakers, Rotzakken, Volksvijandigheid, Vrijheid van meningsuiting, VVD. Bookmark de permalink .

45 reacties op Annemarie Jorritsma (VVD): “Angst in samenleving is schuld media”

 1. BertG. zegt:

  Al zou annemarie in haar blote reet daar in Keulen hebben rond gelopen dan had ze nog nergens last van met zo’n paardenkop.
  Van hinderlijk opdringerige figuren zal zij nooit last van hebben.

  Geliked door 1 persoon

 2. rs zegt:

  Kan iemand dat peerd en die andere knol/hengst ff wat in de bek proppen ???????????????

  Like

 3. leefbarbaar zegt:

  Zegt de mevrouw, die geen enkel risico loopt verkracht te worden, door wie dan ook.
  Domme opmerking ook, want alle media plegen staatspropaganda. Hoe kun je dan de media de schuld geven van iets?

  Like

 4. semper fi zegt:

  Die verrader Pechthold loopt in dit knotsgekke land rond als de onderkoning!!
  Wat mij betreft knallen ze dit serpent overhoop,waarom Pim en Theo wel dan??
  D66 is een verraders partij,gesteund door veel studentjes,ja die mogen op onze kosten langer de terrassen vervuilen ,want studie is het jargon deze graftakken!
  Samen met groen lin(k)s moet wij strijden dat deze zooi opgeruimd word ja democratisch ,dat wel !
  Misselijk makende rotkoppen hebben ze evenals die tuinekster Jorritsma,
  kolere wat een lelijk kreng!!In de oude tijden werden dit soort toch opgehangen???
  Leve de PVV die zegt wat velen denken!!

  Like

 5. jowitteroos zegt:

  Het enige wat mij ‘bang’ maakt is de struisvogelpolitiek en gecensureerde media. Zolang de rode draad van de wereldwijde ‘incidentjes’, welke op grote schaal gebeuren, niet gezien worden voor wat ze zijn ( islamitisch terreur en islamisering van samenlevingen) heb ik als burger geen hoop op verdediging van onze manier van leven en de westerse waarden en normen en mijn leven..

  Ps Jorritsma bewijst dit al door te stellen dat Keulen een incidentje was!!!, een gelijke uitspraak aan wat de nep-premier van nederland al zei: Geen kolen op het vuur gooien, welke weer een gelijke is aan wat Junkert ooit zei: Liegen mag, als de waarheid niet kan……..( zoiets in die strekking dan)

  Nep parlement, nep EU, nep leiders, nep burgemeesters………….

  Like

 6. danny zegt:

  Zo kennen we Jorritsma weer, ontkennen, bagatelliseren, wegkijken, media en mensen die kritisch zijn over de islam en de ‘zogenaamde vluchtelingen’ en een verdacht hoekje plaatsen.

  Jorritsma kijken eens naar het aandeel van jezelf, je eigen vee vee dee en je jullie policor ‘vrinden’.

  Nou wie hebben de grenzen wagenwijd opengezet voor moslims en zogenaamde vluchtelingen?
  Nou wie mevr. Jorritsma?
  Hebben wij nu opeens boter op ons hoofd?

  Ga zo door!

  Like

 7. janchik zegt:

  Deze Hippopotamus hoeft dan ook niet bang te zijn om aangerand te worden!!!

  Like

 8. koddebeier zegt:

  Wat een stompzinnig lulverhaal, nee, je kunt beter het volk in ongewisse laten en ze constant voor blijven liegen !! Stelletje onnozele regenten !
  Wat een waardeloze figuren zijn jullie eigenlijk !!

  Like

 9. Edjan zegt:

  Pechtold: er is geen “angst” in de samenleving: er is WOEDE. En hopelijk krijg jij die nog eens ooit te bespeuren.

  Jorritsma: mensen zijn niet onzeker. Een flink deel van het volk wil onder de knoet uitkomen van mensen zoals jij en je protegees, de mohammedanen.
  – Keulen was een “klein dingetje” dat is opgeblazen door de media? Jammer hè, dat het is uitgelekt? Want nu sta je te kakken. Die rot-media toch, hè? Bah!
  – heeft niets met afkomst te maken want autochtone mannen zijn net zo. Ja, groepen van 15.000 mannen zwerven over de straten om per nacht zo’n 6.000 vrouwen aan te randen. Je hebt in die homo-café’s niet echt leren rekenen, hè? Maar dat is voor politici dan ook een overbodige discipline.

  het begint een beetje op paniekvoetbal te lijken. Politici doen net alsof ze zo stom zijn als het achterend van een varken om de feiten maar weg te liegen en de “bange, onzekere onderdaan” weer in slaap te wiegen. Per slot van rekening moeten bepaalde plannen doorgevoerd worden!

  Like

 10. Nemesis zegt:

  Jorritsma, je bent een van de meest walgelijke mensen die er in Nederland rondlopen. Ik had je met liefde gegund dat je met oud en nieuw zelf daar in Köln aanwezig was geweest en dat die hordes jou te pakken hadden genomen zoals je nog nooit te pakken bent genomen. Dus hou nu maar je grote klep dicht,

  Like

 11. Cathja zegt:

  Wát een verschrikkelijke, leugenachtige KENAU, die Annemarie Jorritsma! Wát een HEKS!
  Alles afdoen als ‘incidenten’, en alle mannen voor het gemak maar even over één kam scheren. Dat betekent dat dus de Nederlandse man hetzelfde liederlijke en misdadige gedrag vertoont als die asielzoekers? Kom nou! Leugenaarster! Je weet wel beter, maar je liegt bewust dat je barst!
  De agressie en het geweld, gepleegd door die asielzoekers, is STRUCTUREEL, ‘mevrouw’ Jorritsma, en wat de Nederlandse man aan ‘misstappen’ begaat noemen we dus incidenten.

  Ook de reactie van Pechtold moeten we bekritiseren. Maar ik had niets anders van hem verwacht. Als ik denk aan hoe de ‘verhouding’ tussen Geert Wilders en Pechtold is, dan kun je zulke uitspraken verwachten. Als Pechtold ook zijn bezorgdheid zou uitspreken over wat er in Keulen is gebeurd, en wat er regelmatig in de AZC’s gebeurt, dan zou hij daarmee in feite Geert Wilders gelijk geven.

  En dat is ondenkbaar!

  Like

 12. delamontagne zegt:

  Wat me dan weer meevalt van haar, het is toch niet allemaal de schuld van de Heer Wilders………..!

  Like

 13. Dit is gezwam van mevrouw Jorritsma. De meeste media baseren zich op serieuze bronnen en natuurlijk zijn er verschillende opinies en dat mag, maar als je nuchter de grote lijn volgt komt ieder weldenkend mens tot de conclusie dat WO-III voor de deur staat en binnenkomt zonder kloppen!

  Like

 14. Dit artikel werd 27/07/96 in Trouw geplaatst en het geeft het moedwillige onvermogen aan van de bestuurlijke elite om daadwerkelijk keihard op te treden tegen de daders van deze seksuele criminaliteit. Ook wordt de hoeksteen (Het gezin) van de maatschappij door deze verkrachtingsgolf totaal ontwricht mijns inziens de policor elite heeft zelf veel op haar kerfstok aangaande seksuele vergrijpen, zo staat de pedofiele neigingen van de kerk en staat als een paal boven water. Toch maar dit jaar weer met Oranje vlaggetjes zwaaien naar Koning onbenul en Evita.

  http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2015/07/pedonetwerken_sporen_naar_hoge.html

  http://weblogs.nrc.nl/discussie/2008/04/21/hult-bestuurlijke-elite-zich-teveel-in-stilzwijgen-bij-integriteitsschendigen-van-ambtenaren/

  http://www.maatschappijenveiligheid.nl/bestuurdersdecadentie/

  http://www.trouw.nl/tr/nl/5091/Religie/article/detail/3599329/2014/02/18/De-rollen-zijn-omgedraaid-nu-is-het-Westen-goddeloos.dhtml

  http://www.klokkenluideronline.is/2009/10/de-krikke-tour-pedo-sex-en-drugs/

  http://achterdesamenleving.nl/elite-kindermisbruik-beerput-opent-zich-verder-en-verder-corbett-report/

  Driekwart van verkrachters in grote steden is allochtoon
  Van een onzer verslaggeefsters AMSTERDAM – Allochtonen zijn in de grote steden oververtegenwoordigd onder de zedendelinquenten. Volgens gegevens van de regiopolitie Amsterdam-Amstelland maken zij 75 procent uit van de verkrachters en 69 procent van de aanranders.

  Bij de jeugd tot 18 jaar ligt het aandeel van Surinamers, Marokkanen, Turken en Antillianen in het arrondissement Amsterdam ook al jaren tussen de 69 (in 1994) en 76 procent (in 1996). Bij elkaar opgeteld maken deze groepen 22 procent van de Amsterdamse bevolking uit.

  Deskundigen wijten de allochtone oververtegenwoordiging onder meer aan het normenvacuüm waarin deze jongens opgroeien. “Door de gebrekkige integratie krijgen zij heel andere opvattingen mee dan wat in Nederland gangbaar is. Zij raken gedesoriënteerd tussen wat zij thuis horen en de vrijheid die ze op tv en op straat zien. Gelijkheid van vrouwen zegt hen weinig”, zegt Mohamed Sini van de Nederlandse Gezinsraad.

  Kinderrechters in Nederland gaan steeds vaker over tot het opleggen van taakstraffen, ook bij zedendelicten. Er waren in 1994 en 1995 tegen de 450 jonge zedendelinquenten. Ook de leerstraffen zijn in opmars. Alleen al dit jaar zijn er tachtig aanvragen gedaan voor het leerproject seksualiteit als alternatieve straf. Op die verplichte cursus krijgen alllochtone jongens les in gewenstere omgangsvormen tussen vrouwen en mannen. Islamitische daders geven in hun gedrag blijk van seksueel racisme: zij vergrijpen zich meestal aan Nederlandse en Surinaamse meisjes en vrouwen. Moslimmeisjes laten zij, althans op straat, met rust.

  Een nog niet gepubliceerd onderzoek van de GG & GD Utrecht wijst uit, dat allochtone leerlingen op het gebied van homo-emancipatie ver achterlopen bij wat Nederlanders gewoon zijn gaan vinden.

  – ZENZ pagina 3: In Nederland mag je met vrouwen doen wat je wilt

  Like

 15. Driek zegt:

  “Als ik als kamerlid vroeger naar een café ging, ging ik naar een homokroeg, omdat ik daar geen last van die mannen had. Ze kunnen enorm vervelend zijn.”

  Mevrouw Jorritsma had in een café last van mannen. Ging daarom naar een homobar.
  Dat mens is stapelgek. Daar gaat nog geen vlieg opzitten!

  Like

 16. Jean zegt:

  Die fluit joritsma moet geen angst hebben verkracht te worden, van dergelijk monster lopen zelfs moslims weg.
  Voor alle duidelijkheid fluit joritsma, verkrachten van kindren en vrouwen is een zeer zware misdaad en dergelijke misdaden MOETEN gemeld worden aan de bevolking zodat ze zich kunnen beschermen tegen dergelijke perverse geimporteerde barbaren.
  fluit joritsma hou je bek dicht want het stinkt al erg genoeg komende van je verradersclub die hopelijk eruit geflikkerd zal worden bij de eerstvolgende verkiezingen, lager vallen zal moeilijk worden, de rode en groene vuiligheid ligt al zwaar onder de 0 lijn en d66 samen met de vvd liggen al naast die rde en groene vuiligheid.
  Nederand en Vlaanderen moeten moslim/islamvrij gemaakt worden w.w.z. de troep moet verwijderd worden, de mosselketen gesloten worden en verboden worden die troep te financieren.

  Like

 17. Claudia M. zegt:

  Q; Als ik als kamerlid*** vroeger naar een café ging, ging ik naar een homokroeg, omdat ik daar geen last van die mannen had. Ze kunnen enorm vervelend zijn.”

  Grappig, dat deed ik ook, er waren dan wel altijd geïnteresseerde dames…

  Deze echter, werkte in de reguliere horeca en ontkwam dus regelmatig niet aan; deze lastige variant. De echt lastige variant kwam echter pas eind jaren ’80. Waarop ik mijn eerdere reactie van hedenmorgen hier naadloos onder kan plakken:

  Q; …tolerant land met een dito functionerende maatschappij.
  Tot de jaren ’80 hadden we dat ook aardig voor elkaar. Niet dat er toentertijd nooit iets gebeurde, maar de heren accepteerde ‘neen’ als antwoord en als ie dan toch door ging, kreeg ie meestal wel een duw van een andere vent met de melding; dat het meisje gewoon Nederlands sprak en daarmee was de kous af!
  Toen kwamen de buitenlanders; hoe vaak hebben we al niet mogen lezen over z.g. “discriminatie” aan de kroegdeur? Het is echter helemaal geen “discriminatie” het is bescherming van de aldaar aanwezige vrouwen en heren, want als heer mag je er ook niets van zeggen, dan wachten ze je buiten wel even op; met z’n allen!
  Het is dus niet verwonderlijk dat veel heren ook de mond maar houden; een troep hyena’s daag je nu eenmaal ook niet uit! Opvallend is ook dat ik nog nooit de vrouwelijke variant in de kroeg ben tegengekomen… En…, hier hebben we decennialang niets over mogen zeggen… en dat is men spuugzat!

  Doorgaand; en dit hebben DE media (wederom) decennialang, uit alle macht geprobeerd te VERZWIJGEN, gebagatelliseerd en veroordeeld!

  Helaas, mevrouw Jorristma, luidt het spreekwoord: “al is de leugen nog zo snel, de waarheid achterhaalt hem wel”, harder dan ooit en het werd tijd ook! Het feit dat u het bepotelen, bedreigen, aanranden en zelfs verkrachten van vrouwen als incident bestempelt, neem ik u bijzonder en nog het meest kwalijk! Ik verzoek u bij de eerstvolgende feestelijke gelegenheid eens alleen op pad te gaan en dan vooral de mensenmassa eens gezellig op te zoeken!

  Dit heeft ook niets, maar dan ook helemaal niets, nakkes, nada, uitstaande met de media, dit is wat wij “paupers” dagelijks op straat, in de wijken, in de woonsituatie, op het werk en in het uitgaansleven al geruime tijd mee mogen maken! Tijd om jullie harses uit het “midden van de achterkant” te halen; vroeger is niet meer en jullie vroeger is het onze niet! Nooit geweest ook, bij de werkende klasse, die gewoon de straat op moet en ernaast mag wonen!

  Overal waar teveel moslims samenkomen, ontstaan wereldwijd problemen! Hier vormen ze een compleet parallelle samenleving waarin wij, ongelovige varkens, echt niet opgenomen gaan worden.

  We kunnen hooguit naar samenleving toe, waar van ons geëist wordt de geldende normen en waarden te accepteren of anders (gedwongen) te vertrekken! En dit hadden onze bestuurders vanaf het begin duidelijk moeten maken! Meedoen = welkom, niet meedoen = gaan! Onze vrijheden zijn misbruikt en met voeten getreden en dat moet echt afgelopen zijn!

  ***[knip&plak uit artikel; kamerlid, verdient inderdaad de hoofdletter niet langer… (-;

  Like

 18. nikolaos zegt:

  Was dit niet die doos die de jeugd in haar gemeente een skate-park beloofde als ze voor.minder dan 100.000 euro schade zouden veoorzaken?

  Tja, en wat betreft het groter maken, over welke media hebben ze het? Alle media of een deel ervan? Je moet het natuurlijk niet groter maken dan het is.

  Of is het probleem niet zozeer het uitvergroten van voorvallen maar dat bepaalde media niet zoveel op hebben met het fragiele wereldbeeld van bepaalde politici?

  Like

 19. Annemarie Jorritsma (VVD): “Angst in samenleving is schuld media” Wahahahahahahaha spuit 11 Jorritsma met haar paardenkop geeft water, moet natuurlijk óók zo nodig iets zeggen terwijl de media altijd aan de kant van de politiek correcte elite staat en geen gelegenheid voorbij laat gaan om bij deze elite in het gevlei te komen, de journaille zijn per definitie de hielenlikkers en pluimenstrijkers van de bestuurlijke elite. Tja het breed uitmeten van ‘incidenten’ volgens Jorritsma is de schuld dat de maatschappij zich niet meer zo happy voelt als pak ém weg 50 jaar geleden. Dat is enkel en alleen bij te schrijven op het conto der reguliere politiek, stel je eens voor dat journalisten werkelijk onderzoek gaan doen en schrijven wat uit dat onderzoek naar voren is gekomen, dan zijn de politieke rapen pas goed gaar. Jorritsma! Een bid en paarden hoofdstel past jou goed…

  Like

 20. Dat zoiets lelijks nog wat durft te zeggen, de smerigheid druipt van haar gezicht af,zij verdient dik aan het bouwen van moskeeën,wiens brood men eet,wiens taal men spreekt,net die Neelie Kroes,niet om aan te zien,een vuilniszak is bij dit walgelijk uitstralend nijlpaard wel aan te raden en dan in de vuilniswagen,een aberrant hoort thuis in een dystopie.

  Like

 21. Jules Vismale zegt:

  Zullen we niet eens een kleine 20 allochtoonse jongemannen, die vol staan van de testosteron (geslachtshormonen), richting dat akelige kreng van een Annemarie Jorritsma toe sturen? Ik kan dat lelijke heksengezicht van dat verblinde en stijve wijf namelijk al jaren niet meer luchten of zien! Helaas heb ik haar een keertje in levende lijve gezien toen ze in 1998 het huidige station van
  ‘s-Hertogenbosch officieel opende en ik had toen nog nooit zo’n saaie opening meegemaakt! Mensen liepen daar toen somber en ongeïnteresseerd in en uit, niemand was in feeststemming en groepen mensen stonden er gewoon bij als zoutzakken. Jorritsma was daar alles in de hemel aan het prijzen over het Bossche snertstation maar ze heeft daar vast (net als de aangerande vrouwen in Duitsland, Zweden enz.) nooit alle kou, tocht, vochtigheid, uitvallende liften en roltrappen, gladde vloeren, leegstaande kantoren en een soort verlaten spookperron, onveilige verkeerssituaties, vuiligheid, rotzooi, vertraagde en veel te ver doorrijdende treinen meegemaakt!
  Het zou nog erger zijn als daar honderden “asielzoekers, vluchtelingen en moslims” aankomen die zich beslist niet in ‘s-Hertogenbosch als Zoete Lieve Gerritje gedragen en wrang is ook dat tijdens WO II op het prachtige neorenaissance station (1896-1944) van Eduard Cuypers treinen uit Duitsland arriveerden en daar een afdeling van een commando van de SS afleverden en bij Vught een concentratiekamp inrichtten! Vanuit het station zijn zelfs honderden Bossche joden naar Sobibor en Auschwitz afgevoerd en mijn Surinaamse opa (een naamgenoot van mij die daar op het station met zijn broer ooit voor Zwarte Piet speelde) bleef dat gelukkig bespaard!
  En als er hier op E.J. Bron een vrouw actief is die is ontkomen aan dergelijke aanranders en hierna die VVD-heks Jorritsma ontmoet en deze opnieuw beweerd dat dit allemaal reuze meevalt en vermeld dat de desbetreffende vrouw zich gruwelijk aanstelt dan weet ik voor de laatste vrouw een goede tip: als u op hoge hakken loopt, zorg er dan voor dat u zich heel snel achter Jorritma bevind en geef met de scherpe punt van uw schoen dat mens een keiharde trap onder haar stomme kont opdat ze in een modderpoel beland! En zeg er maar meteen bij dat ze in haar huis desnoods 600 asielzoekers kan gaan opnemen die haar hele leven daarna verzieken, het walgelijke mispunt en serpent dat zij is!

  Like

 22. zomaar zegt:

  citaat “Jorritsma: “Als ik bijvoorbeeld zie wat er gebeurt rond Keulen, dan is de vraag: is het allemaal zo groot?”.

  en hier komt de eerste opmerking van een VVD prominente,, hier suggereert zij of het allemaal wel waar is .
  en of de aantal aangerande, of betaste vrouwen (meisjes), wel klopt , de voorbode van de linkse elitaire , vanuit onze politiek om straks de schuld bij de vrouwe te leggen , omdat deze vrouwen (meisjes ), onzedig gekleed naar het nieuwjaarsfeest , gegaan zijn .

  dus niet !! comform de sharia , die zoals wij weten de leidraad van de geimporteerde moslim samenleving is .

  Like

 23. Wachteres zegt:

  Nou, ik ben het wel met Jorritsma eens, hoor.

  Het gebeurt toch regelmatig dat zo’n duizend mannen vrouwen aanvallen en proberen hen te
  verkrachten?

  Niet allemaal tegelijk misschien, maar als je alles bij elkaar optelt, dan maken heel veel incidentjes een groot incident,.

  Dat zijn dan wel vaak weer moslims, maar daar hebben we het nu niet over.

  Trouwens, alleen in Keulen waren er meer dan duizend. In die andere steden waren er minder. Lekker puh!

  En Pechdrol: misschien is er ook wel meer ellende dan er vroeger was. De kranten staan er niets voor niets vol van en dat terwijl er ook nog heel veel wordt verzwegen.

  Het credo van onze “elite’ is nog altijd – ik schreef daar jaaaren geleden al over:

  Niet willen HOREN, niet willen ZIEN en zoveel mogelijk ZWIJGEN.

  LAPZWANZEN! VOLKSVERRADERS!

  Like

 24. Thoth zegt:

  Ach, dat mens heeft opvattingen van de vorige eeuw. Ze is vetgemest, gewoon niet naar luisteren. Dan ben je het snelste er van af.

  Like

 25. Heer M zegt:

  Deze vrouw heeft van Almere een ghetto gemaakt. Daar maakt ze zich ook niet zo druk om veiligheid.

  Like

 26. MartinelRey zegt:

  Mevrouw Jorritsma , de zelf gekroonde koningin van Almere gaat wel weer het beste van zichzelf tonen! Zelf met haar man genoeg fraude gepleegd in Almere , bouwbedrijf Jorritsma heeft genoeg ellende veroorzaakt voor anderen en zichzelf een schofterig groot huis en stuk land gebouwt waar iedereen jaloers op kan zijn! Dat mens heeft net zoveel hersenen als een garnaal.

  Like

 27. Pieter zegt:

  Komt die vervelende boerentrien ook weer een duit in het zakje doen. Ik bespeur zelf geen angst in de samenleving, wel woede en verontwaardiging.
  Dit wijf doet of angst het probleem is hoeft ze ook niet echt te kijken wat mensen bezighoudt.

  Like

 28. Pingback: Annemarie Jorritsma (VVD): “Angst in samenleving is schuld media” – Rechtsaf doorzee

 29. Tistochwat zegt:

  [quote] Als ik als kamerlid vroeger naar een café ging, ging ik naar een homokroeg, omdat ik daar geen last van die mannen had. [/quote]

  Sinds wanneer heeft zo’n lelijk monster last van mannen?
  Daar heeft zelfs nog nooit een hond tegenaan willen zeiken!
  Ik heb zelden zo’n afstotelijke nijlpaardenmuil gezien en als ze d’r klep opentrekt, komen er alleen maar hete aardappels uit.
  Wát een onzin slaat die flubbernek uit!
  Van de eerste leugen is ook zij niet gebarsten.

  Weet je waarvoor ik het meest bang ben, Jorritsma?
  VOOR JOU EN JE ‘SOCIALISTISCHE’ EN ‘LIBERALE’ TRAWANTEN!
  JULLIE MAKEN ONS EN DIT LAND HELEMAAL KAPOT!!!

  Hoeveel g**le ‘vluchtelingen’ ga JIJ bij je thuis opnemen?
  Of wonen er daar al een stuk of 30?

  Like

 30. JAN zegt:

  I have been telling you for a very long time that the ” linkse kerk ” alone is not responsible for the things which have gone wrong in the society. VVD is a pro-business and pro-Islam party. Most of the time people forget the latter and important subject. Besides Rutte has a brother of Arib at a very influencial position decide over the fate of the poor Dutch people ( arme Nederlanders ).

  Like

 31. frank de bakker zegt:

  Een paar Noord-Afrikanen die d’r darmen even volspuiten omdat het kan en dit gedrocht is ook wel om.

  Like

 32. jungleelephant zegt:

  Dat wijf gun je toch 100 Arabieren?Hoe durft ze!

  Like

 33. Guardiacivil zegt:

  Oh met andere woorden je mag er helemaal niet over praten of berichten? Nou dan is het hoog tijd dat die Jorritsma ook ophoepelt.

  Like

 34. Aegolius cs zegt:

  Twee aanhoudingen na beroving
  Almere7 september 2016

  Een arrestatieteam van de politie heeft twee verdachten opgepakt na een beroving en mishandeling op het Catootjepad in Almere.

  Het duo is na het delict een huis in de omgeving ingevlucht. De politie zette daarop het parkeerterrein bij de Vomar in Stripheldenbuurt af. Het is nog onduidelijk hoe de beroving precies in zijn werk is gegaan.

  De arrestanten werden met een zak over het hoofd afgevoerd.
  http://www.omroepflevoland.nl/nieuws/139295/almere-twee-aanhoudingen-na-beroving

  Met zak over het hoofd….. Volgende keer een boerka opdat je de huidskleur niet ziet. Lees ook de reacties. Zomaar een woning invluchten is wel het laatste wat je doet.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s