Regensburger politicus wil roze veiligheidszones in stadsbussen

Screenshot_19

(Vertaling: E.J. Bron)

Opdat vrouwen en meisjes zich veilig kunnen voelen voor seksuele intimidaties wil een gemeenteraadslid in de Duitse stad Regensburg speciale “Lady-zones” in de stadsbussen. Speciale “vrouwentaxi´s” kan de politicus zich eveneens voorstellen.

Het gemeenteraadslid Christian Janele van de Christelijke-Sociale Burgers (CSB) heeft in november 2015 een desbetreffend verzoek ingediend – dus nog voor de massale seksuele overvallen in Oudejaarsnacht op het Stationsplein in Keulen. Vandaag zal het onderwerp in de commissie stadsplanning van Regensburg besproken worden.

Janele zei dat veel burgers hem in gesprekken hun zorgen zouden hebben geschetst. “Hoe komt mijn dochter, hoe komt mijn vrouw ´s avonds of ´s nachts veilig thuis?” Deze angsten van de bevolking zou men serieus moeten nemen. Met markeringen op de vloer van de bus zouden gedeelten kunnen worden aangegeven waarin zich alleen vrouwen en kinderen mogen bevinden. Bovendien zouden er “vrouwentaxi´s” aangeboden moeten worden, waarmee taxichauffeuses vrouwen ´s avonds naar huis brengen – den de stad betaalt een gedeelte van de kosten. In Heidelberg bijvoorbeeld zou zo´n desbetreffend project al jaren lopen, zegt Janele verder.

Het hoeft geen roze te zijn

Op Facebook hebben de Christelijk-Sociale Burgers een fotomontage met een roze “Lady-zone” in een bus geplaatst (foto boven). De veiligheidszone zou overigens niet per se roze hoeven zijn, staat er bij geschreven. Een ander kleur is ook mogelijk.

Bron:
www.focus.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, Appeasement, asielwaanzin, Barbarisme, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Duitsland, Eurabië, Hypocrisie, Immigratie, Islam, islam-collaboratie, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Linkse christenen, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme, onwetendheid, political correctness, politici, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

34 reacties op Regensburger politicus wil roze veiligheidszones in stadsbussen

 1. Verwarde Man zegt:

  Ik denk dat ik vanavond ergens in een hoekje ga liggen en mezelf in slaap huil.

  Like

 2. Binnenkort worden alle Duitsers ***verzocht op een camping te gaan wonen, ze hebben nu lang genoeg van een comfortabel huis genoten, zij het dat ze die met eigen handen en hard werken verdiend hebben.
  En die huizen gaan dan bewoond worden door moslims, zo hoort dat in een islamland.
  Uiteraard betalen die Duitsers dan ook extra belasting, als niet-moslim zijnde en wie bezwaren maakt, kan zijn hoofd ter beschikking stellen van de wetenschap, waarbij de operatie natuurlijk wel door de onthoofde persoon vooraf betaald dient te worden.
  Overigens kunt u zich als kafir tijdig melden bij de imam, moslim worden is heel eenvoudig.
  Shalom ,
  Ben Kok (joods-chr. pastor)
  tora-yeshua.nl

  PS *** vul voor “Duitsers” elk willekeurig EU land in, alleen in Nederland blijft alles bij die goede oude tijd, wij hebben Rutte, komt helemaal goed, Vader Van Domkoppen.

  Like

 3. Johan zegt:

  Ik weet een speciale GELE plek waar al die testo-bommen naar toe kunnen : De zandbak in Noord-Afrika.

  Like

 4. BertG. zegt:

  En dan ook gescheiden bushaltes?
  En gescheiden stoepen, gescheiden kassa, enz……..
  Het begin is er.
  Kan je dan niet beter al gasten eruit flikkeren, dan heb je geen roze gedeeltes in bussen nodig.

  Like

  • paulzwueste zegt:

   In België leven we al jaren met hetzelfde apartheids-regiem.
   De Walen moeten in Wallonië blijven.
   De Vlamingen wonen in Vlaanderen en betalen de uitkeringen voor de Walen.
   De moslims hebben ondertussen ’n eigen hoofdstad gekregen die heet Molenbeek.
   Iedereen tevreden. Het kost geld maar dan heb je ook wat.

   Like

 5. delamontagne zegt:

  HEEL goed idee, tenslotte heb je in Saoudie Arabia ook aparte liften voor vrouwen en aparte ingangen in gebouwen.

  Like

 6. Tom Hendrix zegt:

  Jawel hoor, deze zogenaamde “christen-politicus”, meent aan symptoombestrijding te moeten doen. Maar het echte probleem “onder ogen zien”, de horden moslimmannen die ongehinderd komen binnenwandelen, daar DOEN ZIJ.- de klootpolitici- NIETS AAN!

  Like

 7. danny zegt:

  Echt een ziek plan.
  Dit is echt de wereld op zijn kop.

  Herr Janele van de Christelijke Sociale Burgers zo zich kapot moeten schamen.
  Maar ja gristen he, die keren nu eenmaal de wang toe.
  De vrouwen moeten maar apart gezet worden in de bus, omdat ‘kanselier’ Merkel en cum suis en hun voorgangers van de welbekende partijen SPD, De Groenen, FDP maar ook CDU/CSU de grenzen open hebben gezet voor ‘zogenaamde vluchtelingen en ‘migranten’ uit islamitische en Afrikaanse landen, die een verknipt beeld over de vrouw hebben.

  Echt geweldig, die weg met ons mentaliteit.
  Ga zo door.

  Like

 8. Edjan zegt:

  Lieve hemel. Nu gaan we dus ook weer gescheiden bussen, scholen, en zwembaden krijgen. Net als 70 jaar geleden. Nu nog een Burka aan en de islamisering is alweer bijna klaar.

  Ik denk dat alleen autochtone mannen deze zones zullen respecteren, de kut-marokkaantjes zullen tegen elkaar zeggen dat ze eens lekker “lol” gaan maken in de “roze zone”. Hoeven ze niet zo lang te zoeken.

  Moeten blanke vrouwen dan trouwens tussen de moslima’s gaan zitten of gaan we die ook nog opsplitsen? Rechts blanken, links hoofddoekjes.

  Zouden er nou nog veel van dit soort idiote ideeën gelanceerd gaan worden? Ik word er een beetje moe van.

  Like

  • delamontagne zegt:

   Die gescheiden bussen waren toch nooit in NL !
   In U.S. in de zuidelijke staten, de zwarten achterin de bus, als je als blanke daar toch ging zitten was “no-problem”, andersom niet

   Like

   • Edjan zegt:

    Nee, delamontagne, dat klopt, wij hebben nooit gescheiden bussen gehad. Wel gescheiden zwemmen ( zo hier en daar tot ongeveer 19580 en gescheiden scholen (vooral confessioneel tot 1963 ongeveer)

    Maar heel deze spruitjeslucht hebben we in de zestiger, zeventiger jaren toch wel achter ons gelaten. En nu gaan de moslims het NB. met hulp van NB. links (die toentertijd voorop liepen met dit alles af te schaffen) weer invoeren? Ik worniegoe. Ik wor nie goe.

    Like

   • delamontagne zegt:

    Dat gescheiden zwemmen heb ik wel meegemaakt in jaren 50 bij familie in Zuiden van NL. Maar wij, uit R,dam, vonden dat heel raar.
    Al dat achterlijke, gescheiden eisen-gedoe van die moslims heb ik eigenlijk nooit meegemaakt in NL.
    Wel 70/80 jaren in M.O. Aparte liften, ingangen/restaurants etc,etc voor vrouwen en mannen; strikt gescheiden.
    En dan denken de politici dat met een “cursusje” je die moslim-mannen van hun ingeboren denkbeelden kunt afhelpen.

    Like

 9. Japio zegt:

  Wel ja, we gaan gewoon de apartheid weer invoeren. Alleen op de islamtoer, mannen en vrouwen apart. Krijgen die moslims toch hun zin. En dit is nog maar het begin. JE MOET ZE HET LAND UIT PLEUREN stelletje landverraders!!!

  Like

 10. Pingback: Regensburger politicus wil roze veiligheidszones in stadsbussen – Rechtsaf doorzee

 11. Eerste gedachte bij het lezen hiervan: “Daar gaan we weer! Dat-is-de-wèg niet!”
  Als je met dat soort dingen gaat beginnen is het binnen de kortste keren: Aparte vrouwenafdeling híervoor, aparte vrouwenafdeling dáárvoor…… En het eind van het liedje is, dat de moslims het gewonnen hebben, want dat is precies wat ze willen.
  Dus; NEE!!!

  Like

  • rightie zegt:

   Theresa, ze luisteren niet. Nu niet en nooit niet. Het interesseert ze geen moer wat de Nederlanders denken en willen. Deze clusterfuck gaat gewoon door. Ze denken dat men er wel aan went. Hoe eerder we de realiteit onder ogen zien, hoe eerder we met elkaar er wat aan kunnen doen. We moeten zelf met ideeen gaan komen en daarbij is het zaak dat we gaan denken “outside the box”. Helaas.

   Like

 12. Steven zegt:

  Waarom niet gewoon aparte wijken weer gaan invoeren…worden onze scholen ook weer blank…want de blanken in een klas zijn tegenwoordig ook nog maar op 3 vingers te tellen…en het worden er steeds minder…

  Like

 13. Niets van dat is juist wat ze willen. Diegene die ook maar één vinger durft uitsteken naar een vrouw direct oppakken en zonder boeh of bah
  return to sender, met als er zijn al de andere leden van het gezin. Ze zullen rap anders piepen.

  Like

 14. Hendrik M. zegt:

  We hebben hier al gescheiden gemeentelijke loketten voor mannen en vrouwen, gescheiden zwemmen voor moslims, wat dan weer opgesplitst in mannen en vrouwen tijden.
  Problemen bij artsen en in ziekenhuizen voor wat betreft moslim mannen en vrouwen.
  Mohammedaans gejammer van minaretten/moskeen waarin we in een onverstaanbare taal uitgescholden worden.
  Anti integratie islamitische scholen, enz.
  Tijd dat Geert Wilders de 101 zetels haalt.

  Like

 15. tjonge zegt:

  en als het tuig die “roze zone” niet respecteert, dan hou je ze gewoon op een armlengte afstand.
  .
  opgelost…..

  Like

 16. joopklepzeiker zegt:

  Ik vind scheiden best een goed plan !

  moslimes eruit en wel met grote aantallen .

  Like

 17. Antivenin zegt:

  Ik weet een veel betere oplossing. Moslims allemaal terug naar de zandbak en wij hier! Heel wat problemen in een keer opgelost.

  RECONQUISTA NOW!!

  Like

 18. guusvelraeds zegt:

  Het meest trieste van dit verhaal is het feit dat ze het goed bedoeld. Deze muts is dermate bedwelmd door het fijne gevoel in haar hoofd dat normaal denken niet meer mogelijk is. Niet de moslim met de islam in zijn rugzak (wellicht ook nog een bom) is het grote gevaar. Maar mensen als gemeenteraadslid Christian Janele zijn het gevaar.

  Like

 19. kruisridder zegt:

  Ik heb nog een beter idee. Het openbaar vervoer alleen voor niet-mannelijke moslims beschikbaar stellen. Bijvoorbeeld herkenbaar aan een Pegida-teken.

  Like

 20. kruisridder zegt:

  Dus burgers zonder islamititische achtergrond en moslimvrouwen.

  Like

 21. Jan zegt:

  En aangezien al dat importvolk toch aan een baan geholpen moet worden worden zij opgeleid tot taxichauffeur. Zou mij niet verbazen als een bolsjewiek dat voorstelde.

  Like

 22. Jan zegt:

  Keine “Lady-Zonen” in Stadtbussen

  Ein Vorstoß für spezielle “Lady-Zonen” in den Regensburger Stadtbussen ist abgelehnt worden. Im November – also noch vor den massenhaften Übergriffen in Köln – hatte Christian Janele von den Christlich-Sozialen Bürgern (CSB) den Antrag gestellt. Damit wollte er Vorsorge treffen, dass sich Frauen und Mädchen sicherer vor sexueller Belästigung fühlen können. Doch der Planungsausschuss der Stadt lehnte den Antrag am Dienstagabend ab. “Wir werden das jetzt erst einmal sacken lassen und dann schauen, was wir machen können”, sagte Janele nach der Entscheidung.
  http://www.sueddeutsche.de/bayern/regensburg-keine-lady-zonen-in-stadtbussen-1.2825923

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s