VIDEO (Nederlandse ondertiteling!): Nigel Farage versus Mark Rutte (Europees Parlement in Straatsburg, 20-01-2016)

 

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in democratie, EU-critici, EUSSR, Nigel Farage, Rutte. Bookmark de permalink .

40 reacties op VIDEO (Nederlandse ondertiteling!): Nigel Farage versus Mark Rutte (Europees Parlement in Straatsburg, 20-01-2016)

 1. Bas zegt:

  Nu maar hopen dat Rutte geen watjes in zijn oren had zitten !

  Like

 2. Heerlijk om te zien hoe Rutte zich niet op z’n gemak voelt onder het verbale geweld van Farage, zenuwachtig om zich heen kijken, tegelijkertijd realiseert hij zich dat het eeuwig glimlachen niet meer werkt al doet hij nog een paar pogingen. Rutte je bent door de mand gevallen en té licht bevonden. De komende 6 maanden zullen de zwaarste zijn uit je misselijkmakende carrière als een flut Premier zijn. En ook ben je géén Premier van alle Nederlanders, de mijne in ieder geval niet. In de Tweede Kamer daar is deze goudhaan op z’n gemak omringt door nog meer nep politici van dat nep kabinet…

  Like

 3. Tom Hendrix zegt:

  Goed dat Farage het referendum noemde, wat in ons Land gehouden gaat worden, in verband met de toetreding van Oekraïne. Maar helaas is het geen bindend referendum.

  Like

  • Duchesne zegt:

   Het hoeft niet eens meer bindend te zijn, als een meerderheid nee stemt en het verdrag toch word getekend zal de bevolking naar Den Haag trekken, daar zal niks meer georganiseerd worden maar het zal spontaan gaan, en ik denk niet langer met een spandoek maar met hooivork en fakkel. April, als het weer wat beter is……en er vermoedelijk een half miljoen nieuwe instromers gearriveerd zijn in Europa. Dit jaar is volgens verschillende bronnen de schatting dat er tussen de 8 en 10 miljoen!, let op, miljoen instromers de EU binnen komen. Een groot deel zal een Turks paspoort hebben gekocht en gewoon via trein, bus en vliegtuig binnen komen.
   Vanaf oktober, maar ik denk dat de EU begin juni sneuveld, de logica is dat Griekenland er alsnog uitgaat, Europa is immers een berg schuld voor de Griek en ik schat zomaar in dat de Grieken ook uit de Nato zullen stappen, ofwel de Turken eruit worden Gezet. Griekenland koopt nu al militair materiaal van Rusland, ik vrees dat ze het keihard nodig gaan Hebben. Griekenland gaat op overlevings modus, Engeland zal hetzelfde doen en als Catalonie onafhankelijk van Spanje kan worden zullen o.a. Baskenland, Galicia, Aragon en Leon Volgen. En Bretagne, Corsica en pays Euskadi…..
   Kortom, er staat zoveel te gebeuren, en opstanden overal, het is bijna alsof het zo gepland is.
   Succes Rutte, je stond er als mascotte voor de josti band, niet als premier van Nederland.

   Waardigheid is ook weten wanneer je moet vertrekken, meestal voordat de strontkar en de menigte met touw voor je deur zijn. Rutte, hij zal thuis zijn en arrogant neerkijken op de bevolking als hij met beide voeten in de strontkar staat. Wat er van de rest moet komen……Samson, Balkendende, Bos, etc etc.

   Op een of andere manier komt alles goed……..

   Like

   • Dennis zegt:

    Ik help het je hopen, in elk geval zal het EU schip zinken terwijl Rutte kapitein is en de kapitein gaat altijd ten onder met zijn schip.
    Dát komt dan alvast goed….

    Like

   • Tom Hendrix zegt:

    @Duchesne: 18.50. uur, op 20/01. Ik mag lijden dat dat waar gaat worden! Voor mij mag het!

    Like

   • belinda van fraeijenhove zegt:

    Ze zijn allemaal hetzelfde ik zou niet weten hoe dit opgelost moet worden

    Like

 4. Falende elite wil een ander volk

  SCP waar­schuwt voor ster­ke­re po­la­ri­sa­tie van hoger op­ge­lei­den tegen de rest.

  Loek Her­mans ver­zorg­de op de val­reep van het oude jaar nog een ze­ven­klap­per. Wéér een VVD-ak­ke­fiet­je. Zijn par­tij­ge­noot – com­mis­sa­ris der ko­ning Cor­niel­je – zag via de korte lijn wel een in­te­rim-bur­ge­mees­ter in hem. Dat moest toch kun­nen, al had Her­mans wat ave­rij op­ge­lo­pen. De ge­meen­te­raad knik­ke­bol­de dat het goed was, tot de so­ci­a­le media er lucht van kre­gen. Toen was het gauw ge­daan. Tij­dens de Fran­se Re­vo­lu­tie zou­den ze zeg­gen: niets ver­ge­ten, niets ge­leerd. Dag ging toen over de adel die terug ver­lang­de naar de tijd dat het volk zijn plaats nog kende.

  Zo liep het niet af dit keer. Her­mans was im­mers in een vloek en een zucht ver­trok­ken. Boze be­vol­king, on­ze­ke­re be­stuurs­e­li­te, dat is de si­tu­a­tie op het schar­nier tus­sen 2015 en 2016. Bur­ge­mees­ters trok­ken schie­lijk hun AZC-plan­nen in na op­stand van het volk. En kla­gen dat het geen lol­le­tje meer is om bur­ge­mees­ter te zijn. Ik zag op te­le­vi­sie de pro­tes­te­ren­de schreeu­wers. Ver­be­ten kop­pen, een man in trui die ‘land­ver­raad’ riep. Be­slist geen mooi beeld, waar­aan wel steeds die korte lijn­tjes voor­af waren ge­gaan van be­stuur­ders onder el­kaar. Dat pikt het boze volk niet meer. Lees verder >>> http://www.burgercomite-eu.nl/falende-elite-wil-een-ander-volk/

  Like

 5. Edjan zegt:

  Hij is goed. Rutte kan alleen stompzinnig zitten te lachen.

  “Er is een vreselijke besmettelijke ziekte in Europa uitgebroken!!”
  Pas een hele tijd later vertelt hij dat die ziekte “democratie” heet. In Nederland hebben lijders aan deze ongeneselijke ziekte een referendum afgedwongen.

  Like

 6. Frans de Wit zegt:

  Die man spreekt tenminste met verstand, in ieder geval denk HIJ na over dingen. Prachtig en die Rutte zit erbij als een kleuter

  Like

 7. paulzwueste zegt:

  Nigel Farrage…
  Geweldige kerel, die zegt waar het op staat en wat er aan de hand is in het Europa van de zogenaamde regeringsleiders oftewel hielenlikkers, graaiers en landverraders die allemaal zonder uitzondering azen op ’n job in het fascistische Brussel…
  Daar waar de arrogantie tegenover de volkeren van Europa gemeengoed is!
  Die stomme grijns van Rutte zal in de komende 6 maanden wel verstarren denk ik zo…!
  Zet ‘m op Nigel. You Are The best!

  Like

 8. paulzwueste zegt:

  Nigel Farrage…
  Geweldige kerel, die zegt waar het op staat en wat er aan de hand is in het Europa van de zogenaamde regeringsleiders oftewel hielenlikkers, graaiers en landverraders die allemaal zonder uitzondering azen op ’n job in het fascistische Brussel…
  Daar waar de arrogantie tegenover de volkeren van Europa gemeengoed is!
  Die stomme grijns van Rutte zal in de komende 6 maanden wel verstarren denk ik zo…!
  Zet ‘m op Nigel. You Are The best!

  Like

 9. Jade zegt:

  Lachen als een boer met kiespijn @ 2:25

  Like

 10. Japio zegt:

  En maar weer als een mongool zitten lachen. Het is toch zo’n jochie die markje. Straks als je thuis bent wordt je pamper weer verschoont en krijg je je flesje. Deze man is totaal niet geschikt als MP, eerder als vervanger van clown Bassie.

  Like

 11. carthago zegt:

  De glimlach van Rutte zoutzak verborg helaas een arrogantie welke inhield dat hij farage nooit serieus zou willen nemen,maar gedwongen door het protocol een valse goedlachse houding in stand probeert te houden. De verbale kunst en waarheid van farage onthield hem er echter van ook maar één zinnig tegenwoord uit te braken. 10 -0. voor Farage.

  Like

 12. Mirjam zegt:

  Ik weet dat iedereen in en buiten Europa de waarheid ziet en met argusogen volgt. Het enige is echter dat, kostte wat kost, de regeringsleiders de touwtjes in handen willen blijven houden, en met argusogen erop toezien dat niets van de protesten van de burgers naar buiten raakt.
  Dit is echter zinsbedrog, dat zal hun nooit lukken, want de sociale media zorgt ervoor dat ieder mens op de hoogte is, zelfs al censeren ze erop lost zoveel als maar kan in de Europese landen..
  Ik geloof dat het zelfs zover is gekomen, dat ze hun eigen leugens geloven. Dat moeten ze wel, want anders komen ze niet overtuigend genoeg over (denken ze).
  Het volk wil iets totaal anders dan zij, het volk gelooft hun niet meer en wil verlost worden van de dictatuur van het Europeisme. Eigenzeggenschap, de grenzen dicht en verlost worden van de leugens en het opdringen van de volksverhuizingen van miljoenen moslims die geen asiel zoeken, maar een nieuwe wereld om over te nemen. Forgett it ! That will never happen!!

  Like

 13. Pogo zegt:

  Onderschat dat lachje van Rutte maar niet.
  De ‘elite’ (vergelijk het maar met dictators) laat zich nooit zonder slag of stoot van het pluche slaan. Wat de democratie of het volk ook zegt.
  Het referendum in 2005 zijn we toch al niet weer vergeten?
  Dat was het toppunt van democratie en we weten hoe daar mee is omgegaan.

  In het groot, in de EU, gaat het precies zo.
  Er spelen gewoon weg te grote belangen wereldwijd; de EU is too big to fail (persoonlijke belangen maar ook die van multinationals of NGO’s spelen een rol).
  -Mensen met veel geld en macht krijgen heel veel voor elkaar. Ook al is het gepeupel er op tegen.-

  Het enige wat de burgers nog kunnen doen is in opstand komen (de politiek draait en keert toch alleen maar ten behoeve van de ‘elite’).
  Het enige wat de politie-staat EUSSR in wording (of in het klein hier in Nederland; ‘Nederland verandert in politiestaat’ https://www.privacynieuws.nl/nieuwsoverzicht/divers-nieuws/censuur-vrije-meningsuiting/16568-nederland-verandert-in-politiestaat-u-twittert-wel-heel-veel,-zei-de-politie.html ) kan doen is het gebruik maken van geweld tegen al die opstanden.

  En dat zal hen niet moeilijk afgaan.
  De staat heeft immers het alleenrecht op het gebruikmaken en toepassen van geweld.

  Rutte lacht niet als een boer met kiespijn.
  Het is een smerig lachje van iemand die donders goed weet wat er gaande is.

  Like

 14. C.A.Barstow zegt:

  Het r(o)utte eitje uit Holland wordt verbaal verpletterd, deze mannen hang je echt geen mooie worsten voor de neus, die trappen daar echt niet in.

  Like

 15. Tistochwat zegt:

  Eh… ik zag Rutte nergens zitten in deze video?
  Wél o.a. die smeerlap van een Guy Verhofstadt, die z’n bakkes diverse keren opentrok.

  Like

 16. leefbarbaar zegt:

  De meester versus de liegende leerling.
  Briljant natuurlijk om op te merken dat de NSB-er Rutte vergeten heeft het parlement toe te spreken over GeenPeil.

  Like

 17. Jan Wandelaar zegt:

  Like

 18. Mirjam zegt:

  Farage heeft gelijk. Het lijkt wel of de hele Europese unie een plaat voor hun hoofd heeft. Moet er een atoombom vallen voordat ze het eindelijk begrijpen?!

  Like

  • C.A.Barstow zegt:

   ”Mirjam”, een atoombom is misschien een beetje veel van het goede:), laat het hele EU verraders zooitje gewoon in elkaar donderen, maar dan zal toch eerste de ”pleuris” uit moeten breken, en dat gebeurd waarschijnlijk vanzelf als straks in mei/juni de volgende horde barbaren deze kant op komt, ik las ergens een aantal van 12 miljoen islamitische barbaren! die staan te wachten om ons te overspoelen, die ga je niet zo maar even tegenhouden zonder militair ingrijpen, en dat is nu precies wat ze moeten doen.
   Een eeuwenlange geschiedenis gaat zich herhalen, De joods/christelijke westerse cultuur tegen de middeleeuwse haatdragende verachtelijke islamitische ideologie.
   Het is tijd voor de moderne kruisvaarders om op te staan en te strijden voor onze normen onze waarden en onze cultuur.

   Like

 19. De ene crisis naar de andere en Rutte blijft maar lachen

  Gelukkig Nieuwjaar? Nog geen 20 dagen oud en wat is er al aan ellende over ons heen getrokken. Keulen, Zweden, Noord Korea’s oorlogsdreiging; massa-executies door Saoedi Arabië; China’s beurs die op haar grondvesten trilt; politieke instabiliteit, lage olieprijs en economische zwakte alom, en dan heb ik het nog niet eens over vluchtelingen of aanslagen. SDB steekt de kop niet in het zand, noch buigt ze voor angst, onzekerheid of onverschilligheid en proberen het nieuws te vertellen zoals het is. Maar leuk is dit niet. Lees verder >>> http://stopdebankiers.eu/de-ene-crisis-naar-de-andere-en-rutte-blijft-maar-lachen/

  Like

 20. erik zegt:

  behoorlijk schaapachtig lachje, hij moet nog wat wennen aan de andere omgeving zonder zijn hielenlikkers om zich heen.

  Like

 21. Republikein zegt:

  Yeperdiyep,
  Denk dat Markje wel trek had in een neut.

  Like

 22. Tistochwat zegt:

  Ja, NU zie ik het juiste filmpje.

  Wat zit die Rutte daar als een overbodige debiel nu eigenlijk te doen met z’n stompzinnige arrogante grijns? Je zou hem gewoon uit z’n pluche zetel trappen, de landverrader!
  Hij denkt bij zichzelf: “Lul jij maar, Farage, ik heb tóch overal schijt aan en niemand doet me wat!”
  Ik kan die gewetenloze Rutte wel wurgen! #!$%^&%$#

  Jammer dat Farage destijds niet wilde samenwerken met Wilders.

  Like

 23. Jan zegt:

  De Psychopaat in het Witte Huis gaat ruslandgezinde PVV onder de loep nemen

  USA leiten Untersuchung gegen Nato-kritische Parteien in Europa ein

  Der US-Kongress hat die Geheimdienste beauftragt, weitreichende Untersuchungen über EU- und Nato-kritische Parteien in Europa durchzuführen. Die Amerikaner vermuten, dass diese Parteien von Russland unterwandert sind. Sollten die Geheimdienste zur Auffassung gelangen, drohen den Parteien weitreichende Konsequenzen.

  Der britische Telegraph berichtet, dass der US-Direktor für die Geheimdienste, James Clepper, vom Kongress beauftragt wurde, eine mögliche russische Unterwanderung der EU-kritischen Parteien in Europa zu untersuchen. Die Amerikaner sehen in einem heimlichen Einfluss Russlands den Versuch, „die Nato zu unterminieren, die Stationierung von US-Raketen zu blockieren und die Straf-Sanktionen gegen Russland zu widerrufen, die nach der Annexion der Krim verhängt wurden“, schreibt die Zeitung. Die EU soll den Untersuchungen, die ein Novum für die europäischen Demokratien sind, laut Telegraph zugestimmt haben.
  ….
  http://deutsche-wirtschafts-nachrichten.de/2016/01/21/usa-leiten-untersuchung-gegen-nato-kritische-parteien-in-europa-ein/

  Like

 24. Jan zegt:

  De Gek haalt eigenmachtig terroristen binnen:

  Obama Illegally Offers Visa Waivers to Travelers to Terror Nations


  The Obama administration on Thursday eased visa rules for certain European travelers who have visited terror hotspots in the Middle East and Africa, triggering a backlash from congressional lawmakers who sought the restrictions for security reasons.

  Moments after the announcement, two key Republicans declared the administration is “blatantly breaking the law” – a law that President Obama signed – by implementing the changes.


  http://www.frontpagemag.com/point/261562/obama-illegally-offers-visa-waivers-travelers-daniel-greenfield

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s