Molenbeekse politiecommissaris op Amerikaanse televisie: “Te weinig manschappen om Jihadisten aan te pakken.”

Screenshot_11

De politiecommissaris van Molenbeek, Johan Berckmans.

De Amerikaanse nieuwszender CBS zond vannacht een reportage uit waarin ze probeerde uit te leggen waarom Molenbeek een broeihaard van jihadi’s is.

De meer dan 7 minuten durende reportage begint met Geraldine Henneghien, de moeder van de Brusselse jihadi Anis Abou Bram, die vertelt over hoe haar zoon geronseld werd. “We dachten helemaal niet aan radicalisering. Niemand in België dacht aan Syrië en de jongeren die naar Syrië trokken,” getuigt Geraldine. Anis keerde nooit meer terug, hij zou omgekomen zijn bij een luchtaanval.

Lees verder>>>
(h/t “classified”)
HLN Be.

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Weg met ons!", België, Brussel, Islam, islam-collaboratie, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Jihad, Justitie, Krankzinnigheid, Moslims, nieuw fascisme, Overheid, Salafisten, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

6 reacties op Molenbeekse politiecommissaris op Amerikaanse televisie: “Te weinig manschappen om Jihadisten aan te pakken.”

  1. Luchtpint zegt:

    De foto is volgens een portret van Claude Moniquet.

    http://pallieterke.net/2015/08/op-de-praatstoel-claude-moniquet/

    Like

  2. Luchtpint zegt:

    volgens mij, excuseer

    Like

    • Luchtpint zegt:

      Johan BERCKMANS

      Politiewoordvoerder Politiezone Brussel-West

      Berckmans wordt in de video geinterviewd vanaf 3:44
      Moniquet wordt in de video correct met naam geïdentificeerd om 6:27

      Like

  3. Ik heb dat belendende artikel eens gelezen, waarin die Geraldine Henneghien aan het woord komt: Niet alles wordt evenb gedetailleerd verteld, maar het is wel duidelijk, dat het hier weer een Westerse (Belgische) betreft, die zo nodig met een moslim moest trouwen. En dan verbaasd als je zoon radicaliseert! Dat islam islam is en de scheidslijn tussen radicaal en niet-radicaal flinterdun -in beide gevallen wordt dezelfde koran gelezen- het wil er bij zulke mensen NIET in. Thans zal ze daar wel achter zijn, maar ten koste van allerhoogste prijs!
    http://depatriotten.weebly.com/

    Like

  4. Sjaak zegt:

    Die wachten zolang totdat we midden in de rotzooi zitten,
    en onze eigen schutters-graven liggen om de moslimbroed van
    ons af te houden !

    Like

  5. Pieter zegt:

    Wellicht dat het geld hier ook op gaat aan het veel te dure kader. Zie artikel : Nederlandse politie verdient goud geld.

    Like

Plaats een reactie