Aan Hans Spekman

Screenshot_1

(Door: Jan Dijkgraaf)

Beste Hans,

Ik las in NRC dat jij vindt dat Geert Wilders de democratie en de rechtsstaat in gevaar brengt.

Hij mag de bevolking van jou niet oproepen in verzet te komen tegen asielzoekerscentra. “Hij haalt de geest uit de fles.” En je vindt het fout dat hij een ‘revolte’ aankondigt als zijn partij na de volgende Tweede Kamerverkiezingen de grootste wordt, maar toch geboycot wordt als coalitiepartij door de andere partijen. “Een heel domme uitspraak.”

Tja. Ik denk dat dat heel domme uitspraken van je zijn.

Volgens mij roept Wilders niemand op tot een revolte, het is wat hij voorziet. Ik spreek regelmatig mensen uit de naar jouw geliefde partijgenote Vogelaar genoemde wijken en ik constateer dat die inderdaad over de kook beginnen te raken. Velen zijn één aanslag door moslimterroristen in Nederland verwijderd van een echte en langdurige uiting van volkswoede. Maar ligt dat dan aan Wilders?

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
Post online

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in demoniseren, Geert Wilders, PvdA, Rotzakken, Socialisten, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

14 reacties op Aan Hans Spekman

 1. Wijnand Stam zegt:

  Als je op je nuchtere maag die vieze, onverzorgde kop van die Speklap moet
  aanschouwen, dan krijg je direct een naargeestige blik in je ogen.
  Als er één geest in de fles terug moet, dan is het wel de geest van die Spekman.
  Maar beter zou zijn dat hij de geest geeft.

  Like

 2. Tom Hendrix zegt:

  Netjes geformuleerd, maar het zal niet baten, Hr. Dijkgraaf. LINKS heeft zich volkomen toegelegd, om de massa-immigratie en de mosliminvasie “geen strobreed”, in de weg te leggen.

  Like

 3. R.Kroonenberg zegt:

  Dit is op Jasterke's kwijt-zonder-spijtsite herblogden reageerde:
  .
  Als die kogel komt wijst die naar jou:
  Spekman uit Amsterdam !
  als die kogel komt, krijg jij berouw
  Spekman uit Amsterdam !
  als die kogel komt… die bewijzen zou
  die komt uit Amsterdam !

  Het kan vriezen, het kan dooien
  maar geen roos zal jou nog tooien
  daar niets dan nog tooien kan
  leugen-Spekman uit Amsterdam !
  .
  Jasterke
  .

  Like

 4. koddebeier zegt:

  De sLinkse mens is zo verknipt dat hij/zij reddeloos verloren is !!

  Like

 5. Elena zegt:

  Kort en krachtig geschreven. Bravo !!!

  Citaat….
  In de loop van 1981 verbood Khomeini de linkse partijen en groeperingen die tot dan toe Khomeini altijd hadden gesteund. De groepen die verboden werden waren onder andere de Mujaheddin e-Khalq, die weliswaar islamitisch was maar ook marxistisch, en de Fedayan (“Strijders”), een guerrillagroep die al sinds het begin van de jaren zeventig tegen de sjah vocht. Daarnaast werd in die periode ook de Koerdische Democratische Partij (KDP) verboden. Deze partij onderhield sinds 1975 nauwe banden met Khomeini, maar was soennitisch. Een partij die het verbod op deze partijen steunde en trouw bleef aan Khomeini was de communistische Tudeh-partij, niet wetende dat zij het volgende slachtoffer werd. In februari 1982 werd zij ten slotte verboden
  Einde citaat.

  Eens zal de linkse kliek ook de mond gesmoord en uitgemoord door de vredelievende islam.
  Ik wens o.a. Spekman met zijn linkse smurfen veel wijsheid toe.

  Like

 6. Jean zegt:

  Dergelijke laffe rode hond verdiend de doodstraf die binnen de 48u moet voltrokken worden in het “belang van de westerse normen & waarden én samenleving”.

  Like

 7. Jan zegt:

  Aldus sprak de fascist die de bestaande maatschappij dagelijks verder sloopt ten gunste van zijn ‘idealen’ (eerlijk stelen, gelijkheid (die nooit bereikt zal worden met de import van al dat achterlijke woestijnvolk) om zo zijn utopia, lees: gulag, te verwezenlijken waarnaar hij ons, de Nederlanders naar toe zal transporteren omdat dissonante geluiden niet geaccepteerd worden.

  Was die schooier vergeten dat ons het ‘Verdrag van Rome’ door de strot werd geduwd waar wij tegen waren en tegen die waardeloze munt en niet te vergeten de ‘multikulturele’ maatschappij die een zwijnenstal is waar blijkbaar alleen socialistische varkens zoals de volgevreten Spekman en zijn antisemitische achterban, moslims, zich graag in wentelen?

  Like

 8. Scheerzeep NU zegt:

  Spekman is niet koosjer. Zelfs niet halal. Ook de moslims moeten hem niet.

  Like

 9. rien, zegt:

  Ze krijgen het terug wat ze met de pvv gedaan hebben ,het is nooit eerlijk gegaan ze hebben met de stemmen gesjoemeld ,nu negeren ze de pvv ze zeggen alles af van de pvv ,GOD BELOONt HET GOEDE EN STRAFT HET KWADEN , Zij blijven zeggen dat Geert nooit president wordt ,Nu zeg ik wat: de mensen zijn niet dom zij laten zich ook niet alles welgevallen , nou deze reis is er overal voor gezorgd geen gesjoemell meer en geert word ook minister-president, is ook al voorspeld en het zou heel goed gaan ook nog , beter dan wat dit kabinet achter laat,

  Like

 10. Pegidafan zegt:

  Onder welke brug slaapt die vent , of heeft hij wel een huis . Dit is toch de clochard van de Nederlandse politiek . Niet te geloven hoe die vent er uit ziet , dat kan niet in zo’n functie .
  Dit is het boegbeeld van ons land . In de derde wereld zouden ze gelijk giro nummers op de tv brengen om de Nederlanders te redden . Zo zien ze er in afrika en bangladesh nog niet uit .
  Hallo meneer Poetin fijn dat u er bent mijn naam is hans spekzwerver ik ben de belangrijkste zwerver van de pvda , die partij van de asielzoekers . Zou u weleens op willen houden met bombarderen in Syrie . Want wij likken namelijk altijd de kont van moslim obama . Weet u wel , dat is die man die al die vluchtelingen naar Europa stuurt . Om ons machtige continent te ontwrichten .En een samenwerking tussen uw land en Europa tegen te gaan .

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s