“Vluchteling” schreeuwde bij verkrachting ”Insjallah”

Screenshot_27

(Vertaling: E.J. Bron)

Na de verkrachting vroeg hij zijn slachtoffer of het haar had bevallen.

Een brute verkrachting schokt de Duitse stad Hannover: een 37-jarige “vluchteling” heeft zich voor een discotheek op een 25-jarige studente gestort. Terwijl hij haar verkrachtte, schreeuwde hij “Insjallah” (“Bij Allah´s wil”).

Rheda (37) wachtte de studente op toen zij om 05.00 uur ´s ochtends een discotheek in Hannover verliet. In een donker steegje viel hij over zijn slachtoffer heen, sloeg haar bruut tegen de grond en verkrachtte haar. Na de daad vroeg hij aan de 25-jarige of het haar had bevallen.

Brute aanval

De studente omschrijft voor de rechtbank het ergste moment in haar leven: “Hij vroeg me in gebroken Duits of ik tijd zou hebben. Voordat ik kon antwoorden, sleurde hij me aan mijn arm mee een steegje in. Hij zei tegen me dat hij seks nodig zou hebben. Ik probeerde te schreeuwen, maar hij hield zijn hand voor mijn mond. Toen gooide hij me op de grond en probeerde mijn broek uit te trekken. Dat lukte echter niet. Hij schreeuwde tegen me dat ik mezelf moest uitkleden.” Tijdens de verkrachting sprak de man in zichzelf en riep steeds opnieuw “Insjallah” (“Bij Allah´s wil”).

De Algerijn staat nu voor de rechter. Een DNA-test heeft hem als aanvaller geïdentificeerd.

Bron:
www.oe24.at

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Rapefugees", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Algerije, Allah, Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, Eurabië, Illegalen, Immigratie, Islam, Krankzinnigheid, Maghreb/Noord-Afrika, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, Noord-Afrikanen, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

16 reacties op “Vluchteling” schreeuwde bij verkrachting ”Insjallah”

 1. fransdewit zegt:

  Lekker makkelijk je roept maar wat en het gebeurd uit Gods wil zogenaamd. Halve zool, hij had bij mij zij zakie kwijt geweest. Vrouwen moeten maar een scherp mes mee gaan nemen. Net doen of ze meegaand zijn en faken of ze het lekker vinden en dan toeslaan, nu ze doen het nooit meer.

  Like

 2. Tijd zou hebben? Het lijkt er inderdaad op, dat hij dacht, met een echte hoer te maken te hebben.
  Goed, dat ze dat denken van westerse vrouwen, weten we intussen. Maar dan nu nog even iets anders:
  Worden hoeren in hun landen van herkomst niet betaald, dan?
  Prostitutie is hier een overeenkomst op zakelijke basis: De klant kan pas zijn gang gaan, nadat er betaald is.
  Dat zij aan die mogelijkheid niet eens schijnen te denken, lijkt er bijna op te wijzen, dat ‘hoeren’ -voor zover die er in hun contreien al zijn- het niet eens voor het geld doen, maar als seksuele uitlaatklep, althans volgens hún gedachtengang.
  Maar ja, logisch dóórdenken zal ook in dit opzicht wel te zwaar zijn voor ze…..
  http://depatriotten.weebly.com/

  Like

 3. Jean zegt:

  De politiekers laten ons in de steek, het gekrom, ik bedoel het gerecht laat ons in de steek, de politie laat ons in de steek, dus moeten we het zelf gaan doen,”alle moslims & islamieten MOETEN van ons grondgebied verwijderd worden en teruggedreven worden naar Afrikaans grondgebied, daar gaan ze maar met hun gat in de hoogte en met hun lul in een kameel zich plezieren.
  Wij kunnen geen kopvod n baardaap meer voor onze ogen verdragen, de 3de wereldoorlog staat voor de deur en dat achterlijk pervers gewelddadig uitschot zal het eerste aangepakt worden dadelijk gevolgd door het smerig links krapuul.

  Like

 4. elisah zegt:

  Ook een beetje dom van de studente, om 5uur ’s ochtends alleen door donkere steegjes lopen. Ze zou toch intussen moeten weten dat Duitsland naar de kloten is en geen enkele vrouw meer veilig is.
  Dat beest dat zich vergrepen heeft aan haar, mogen ze van mij castreren, hallelujah.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @elisah:10.52. uur. Inderdaad, het is niet veilig meer op straat. Niet voor vrouwen, maar ook voor mannen. De MOSLIMORCS jagen net als wolven, in roedels! Veel sterkte voor deze vrouw. Daar mag ze de STASI MADAM MERKEL voor bedanken!

   Like

 5. koddebeier zegt:

  Zachte heelmeesters maken stinkende wonden.
  Dit soort leert alleen maar van keiharde straffen zoals wij die in onze samenleving niet kennen.
  Alhoewel Arabische landen kennen voor diefstal de staf van hand afhakken, toch zijn er dieven die beide handen missen.
  Dus wat moet met dat soort ??

  Like

 6. Anita zegt:

  Serieus waar gaat dit naartoe,en de regering blijft ze hier ook maar binnen halen.Smerige viezerikken,in oorlogsgebied vrouw en kinderen achter laten en in Duitsland of hier onze mensen verkrachten.Vuile vieze stink varkens zijn het dat hij mag branden in de Hel!!!!!

  Like

 7. Jan zegt:

  Washington: Muslim Prisoner Tries to Behead Correction Officer Shouting “Allahu Akbar”

  http://www.dcclothesline.com/2016/02/11/washington-muslim-prisoner-tries-to-behead-correction-officer-shouting-allahu-akbar/

  Detroit Muslim on Targeting Christian Church for Jihad Attack: “It’s Easy… People are Not Allowed to Carry Guns in Church!”
  http://www.dcclothesline.com/2016/02/12/detroit-muslim-on-targeting-christian-church-for-jihad-attack-its-easy-people-are-not-allowed-to-carry-guns-in-church/#more-56870

  Like

 8. Marc zegt:

  Gewoon de sharia op die Algerijn toepassen: z’n kloten afhakken!

  Like

 9. Cathja zegt:

  We kunnen het niet genoeg herhalen: dat islam-tuig hóórt hier niet!! Wij moeten dat waardeloze volk niet met honderdduizenden tegelijk Europa binnen laten komen. Onze levens lopen op allerlei manieren gevaar! Niemand kan zich nog veilig voelen, waar dan ook. Zelfs in je eigen huis heb je geen garantie meer dat je daar veilig bent.
  Onbegrijpelijk dat de islam zó ‘beschermd’ wordt, dat we er zelfs niets negatiefs meer over mogen zeggen. Niet te begrijpen dat mensen nu ook al bezoek aan huis krijgen als ze zich openlijk uitspreken tegen de komst van een AZC in hun woonplaats.

  Hier zit iets heel smerigs achter…..

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s