Quirine (17) en haar hond slachtoffer zinloos geweld

Screenshot_29

Quirine en haar hond werden in het Schiebroekse Park mishandeld.

(Door: Sander Sonnemans)

Geschopt, geslagen en bespuugd. Het overkwam de 17-jarige Quirine toen ze woensdag haar hondje Nugget uitliet in het Schiebroeksepark in Rotterdam. De tiener liep een gezwollen gezicht en gekneusde ribben op. ,,Gelukkig ben ik niet al te zwaar toegetakeld, maar ik had wel goed de schrik te pakken. Achteraf ben ik blij dat ze mij te grazen hebben genomen en niet een oud vrouwtje.”

Quirine wandelde aan het eind van de ochtend nietsvermoedend met haar 15 weken oude puppy door het park, dat populair is bij hondenbezitters, toen ze plotseling werd belaagd. ,,Ik was net langs een bankje gelopen waarop vier getinte jongens van rond de 15, 16 jaar zaten en had ze nog vriendelijk gedag gezegd,” doet de toekomstig rechtenstudent haar relaas.

Lees verder>>>
(h/t “Bert G.”)
Algemeen Dagblad

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Incidenten", "Integratie", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Allochtonen, Barbarisme, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Eurabië, Islam, islamofascisme, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, Maghreb/Noord-Afrika, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Noord-Afrikanen, Rotzakken, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

33 reacties op Quirine (17) en haar hond slachtoffer zinloos geweld

 1. elisah zegt:

  Wat erg voor dat meisje, ze had in haar achterhoofd moeten weten, dat 4 getinte jongens op een bankje in het park, niet veel goeds zouden kunnen betekenen.
  Je moet tegenwoordig altijd op je hoede zijn, zeker in de grote steden.

  Like

 2. Sjaak zegt:

  Het komt de dag dan word terug geslagen !
  En die dag komt sneller als deze parasiten denken !

  Like

 3. Cathja zegt:

  En weer hetzelfde VUILNIS hè, wat zich uitleeft op een onschuldig langs wandelend meisje! Wát een grafvolk, wát een tuig van de richel! Laffe krengen! Ze hebben alleen maar lef als ze met meerderen zijn.
  Dit soort gasten moeten direct worden teruggestuurd naar het RIF-gebergte. Daar komt dat minne spul uiteindelijk vandaan. Primaten zijn het, haters van het goede, haters van vrede en welvaart, minachters van vrouwen, maar uiteindelijk zijn ze zelf enorme mislukkelingen, waar wij als maatschappij toch niets mee te maken willen hebben?
  Waarom naar school gaan? Willen ze hier ooit werk vinden? Met zó’n rot-mentaliteit? We weten toch hoe ze ons haten? Hoe ze álles hier haten, behalve ons geld?

  Ik hoop dat die lamstralen gevonden worden. Dat ze zwaar gestraft worden en daarna verplicht opdonderen naar hun thuisland, zodat Nederland weer een heel klein beetje veiliger wordt. Oh ja, en graag alle ‘licht getinten’ met een strafblad of met sympathieën voor deze mishandeling meteen meenemen.
  Nederland voor de NEDERLANDERS! Eigen volk is het belangrijkst. Zij maken het er met hun eigen gedrag naar dat wij ze uitkotsen tot en met!!!

  Like

 4. N.E. Derlander zegt:

  Dit meisje is te beschaafd om ruw uit te vallen, maar deze jongens zijn van een lager allooi dan het meest bedenkelijke uitschot dat een maatschappij in zich kan bergen. Hoe heeft het in Godsnaam zo ver kunnen komen? Met z’n allen accepteren we dat de overheid niet meer doet waar het door de belastingbetaler voor betaald wordt, namelijk het beschermen van de Nederlandse burger. Illustrtatief voor hoe de politiek onder Rutte II en de 138 te werk gaat vindt ik het volgende.

  Gisterenavond, in het Tweede Kamerdebat over de “vluchtelingen”, vroeg Seegers (CU) op dezelfde geniepige wijze als Van der Staaij (SGP) destijds, wat de heer Wilders zou doen als er een vluchteling met een christelijke achtergrond aan de Nederlandse grens zou staan, wat de heer Wilders dan zou doen. De heer Wilders (PVV) zei dat hij deze vluchteling zou doorverwijzen naar de (voormalige) Oostbloklanden, die aangegeven hebben geen islamitische maar wel christelijke vluchtelingen te willen opnemen. Ik had gehoopt dat de heer Wilders daarbij gezegd zou hebben: “heer Seegers van de christen unie, u heeft Nederland laten vollopen met vooral islamitische gelukszoekers en een paar islamitische vluchtelingen, en hebt er geen rekening mee gehouden of willen houden dat er dan geen plaats meer zou overblijven voor de christelijke vluchteling, kortom onwijs beleid”. Maar dat zei de heer Wilders niet.

  Als christen schaam ik mij voor het gedrag in de Tweede Kamer van de CU, SGP en het CDA. Zij zouden bij uitstek moeten weten dat het oordelen over een medemens niet aan hen is, maar aan Hem. Toch stellen zij welbewust zeer doordachte geniepige vragen aan de heer Wilders, waarmee zij hem door de mand willen laten vallen. Jammer voor hen: hij trapt er niet in, want zijn antwoorden laten niets aan duidelijkheid te wensen over en hij heeft het gelijk aan z’n kant met die antwoorden.

  En

  In de Tweede Kamer loopt of lopen leden, die met een stalen gezicht gelogen hebben tegen de onderzoekscommissie Stiekem. De andere Tweede Kamerleden kunnen niet de onderste steen boven krijgen. Niemand van de Tweede Kamerleden wordt er verder warm of koud van. Overigens is dat lauwe voor Jezus Christus een gruwel

  En

  Gebleken is, dat Rutte tijdens de Algemene Beschouwingen de Tweede Kamer willens en wetens onjuist heeft geïnformeerd over het aantal te verwachten vluchtelingen in 2015. Rutte II kan gewoon blijven zitten. Gekker kan het niet worden, zou je denken.

  Maar het kan nog veel gekker.

  Rutte, die tijdens een diner met 400 monddood gemaakte journalisten in staat wordt gesteld om de fouten van Rutte II en de 138 op grappige wijze weg te relativeren. En gelachen dat ze hebben.

  Like

 5. Zo te lezen was het feit, dat deze ‘ongelovige hoer’ die ook nog werd vergezeld door een ‘onreine hond’ hen dúrfde aanspreken en zelfs naar hen glimlachen het stilzwijgende signaal om haar eens op haar nummer te zetten.
  Ik heb oprecht te doen met de jongedame en haar hondje, al vind ik wel, dat ze over het gebeurde nog veel te mild spreekt. Maar dat kan wel aan haar jeugdige leeftijd en mogelijk aan haar opvoeding liggen:
  Als zij van huis uit heeft meegekregen, om iedere ‘lichtgetinte’ migrant met vertrouwen tegemoet te treden -wat ik vermoed- dan valt het voor te stellen, dat zij thans niet weet, wat haar overkómt.
  Een harde praktijkles voor haar en mogelijk voor haar ouders, waarvan je alleen maar kunt hopen, dat iedereen er de nodige lering uit getrokken heeft.
  En verder valt het uiteraard te hopen, dat deze jeugdige moslimklootzakjes snel ingerekend worden.

  Like

  • Harry zegt:

   Ach Theresa , ze zal de volgende keer wel wat stelliger worden .
   Gezien het feit dat ze die makaken al groette , zit ze waarschijnlijk al in de politiek correcte hoek .
   Ik doe m’n bek nooit open tegen die lui dan om ze wat anders toe te wensen dan alles wat onwenselijk is .
   We zullen ons land radicaal van AL die gekken moeten ontdoen , anders hebben we nooit meer rust .

   Like

 6. Bas zegt:

  Vriendelijk gedag zeggen, is bij deze figuren kennelijk een uitnodiging geweest voor direct bizar geweld geweest.
  Men zou bijna een brok hout meenemen, dit weerhoudt misschien.

  Like

 7. Leo zegt:

  Hier in Frankrijk gewoon vrij te koop, stalen telescopisch ploertendooiertje 45 cm, 12.oo euro.
  Dus als je op vakantie gaat in Frankrijk gewoon effe gaan winkelen, Quirine.

  Like

  • BertG. zegt:

   Je begint dus helemaal niks tegen 4 man in je uppie.
   Of je nou een mes of een ploertendooier hebt.
   Of je moet Bruce Lee wezen en dan nog wordt het moeilijk, je moet dan wel zo extreem getraind zijn in vechtsporten, anders wordt alles wat je bij hebt tegen je gebruikt.
   Om tegen 4 man iets uithalen is maar 1 oplossing mogelijk.

   Like

  • BertG. zegt:

   Ik had het hier al eens geplaatst maar een stukje dikke grijze grondkabel (VMVK) van een cm of 30-45 heeft hetzelfde effect als een ploertendooier, alleen minder makkelijk mee te nemen.
   Je kan het niet inschuiven.

   Like

   • Republikein zegt:

    Dat klopt Bert.
    Mijn vader zat bij de reserve-politie en had zo’n ding zelf gemaakt, want je gaat natuurlijk geen attributen van de Staat gebruiken, da’s verbeuten.
    Rooie strepen voor 3 dagen, daarna 3 weken alle kleuren van de regenboog.

    Like

   • BertG. zegt:

    Als je dan ook nog de kabel stript aan het eind, op een paar cm dan heb je ook nog een aantal losse koperen draadjes die extra aankomen.
    Dat wil je gewoon niet meemaken.

    Like

   • BertG. zegt:

    Ik heb ooit, lang geleden, een LTS opleiding gevolgd voor elektricien o.a. en nog veel meer opleidingen, maar dat doet er niet toe.
    Dus ik ken het materiaal, voordat iemand gaat denken dat ik er op los mep.
    Je weet het niet meer wie er zomaar plots voor je deur kan staan tegenwoordig omdat iets verkeerd begrepen wordt.

    Like

  • elisah zegt:

   Vervelend is wel dat zo’n ding verboden is. Na de zelfverdediging zit je vast, maar de dader loopt weer vrij rond.

   Like

   • Leo zegt:

    Ach wat stelt een verbod , een wet, of en verdrag in het huidige Nederland nog voor ?
    Alleen dat het u geld kost !

    Zelfs de overheid en haar organen hebben er SCHIJT aan, waarom u niet !

    Wetten en verdragen zijn ( waren ) BESCHERMENDE maatregelen voor de bevolking,
    Merkt U er nog wat van ??????

    Juist !

    U wordt gedwongen uzelf te beschermen ! ( slecht voorbeeld doet slecht volgen,toch )

    Hep scheidt aan de overheit, ze hebbuh het ook aan jauw.

    LEEF ZELF, DURF ZELF en DOE ZELF !!! U bent al aan de linxe goden overgeleverd incl. mo. naar mijn mening .

    Like

   • Cathja zegt:

    @ elisah om 12:59

    Én je hebt een strafblad. Daar kun je nog wel eens hinder van hebben als je van werk wilt veranderen. Als je dan een ‘bewijs van goed gedrag’ moet overleggen, dan staat dat delict er vast en zeker in vermeld.

    Like

  • Leo zegt:

   Of ff googelen op naturabay.fr – kan je gewoon on-line bestellen.

   Like

   • Leo zegt:

    Ach, Cathja om 21.18 uur.

    Strafblad of niet, al dan niet een bewijs van goed gedrag over leggen dat maakt in het Nederland van nu geen RUK meer uit.

    Kijk nu eens het foutboek der rode ratten en andere fout linxen, die lui daarin vermeld hebben ALLEMAAL (ook
    zware ) delicten begaan en zijn er allemaal achteraf goed mee weg gekomen,zitten allemaal via hun kanaaltje weer op riante banen,

    In de 2e kamer zit ene Dirkje Samson met een strafblad van hier tot St,Juttemus vanwege milieu TERRORRISTISCHE daden zijn zakken te vullen.
    Hoezo hinder van een bewijs van goed gedrag overleggen bij veranderen van werk ,

    Was allen maar ten gunste voor het aanvaarden voor zijn nieuwe baan ( ? )

    De duivel schijt altijd op 1 hoop, toch ??

    Maar bij burgers schijt ie op hun kop, zijn veel te braaf , te beschaafd, en te goedgelovig t.o.v zichzelf benoede dictator(tje)s ( Begint al in Gemeente huizen , van het kastje naar de muur) EN DAAR MOETEN WE VAN AF !!

    Trek open die bek, Het VOLK is de BAAS in Nederland ZIJ zitten er om ons te BEDIENEN , daar betalen we ze RUIM voor, om burgers ordentelijk te behandelen .

    Like

 8. wim zegt:

  Uh, niet al te zwaar toegetakeld? Gekneusde ribben, gezwollen gezicht, hevig geschrokken, valt mee. In wat voor land leven we?

  Like

 9. semper fi zegt:

  een m16 magazijn leegtrekken en dan roepen met de complimenten van onze overheid!!
  Lijkt mij geweldig .als wij dit gaan doen is het zooitje gezwellen spoedig opgeruimd!!
  AMEN
  mijn andere wang toekeren??nee alleen voor een kus!
  Uitroeien maar ,goed voor het milieu!!

  Like

 10. Roni zegt:

  Geen respect voor dieren? Het is algemeen bekend dat jonge psychopaten zo aan hun carriere beginnen….
  Veel sterkte daar in RotjeKnor.

  Like

 11. Taljaard zegt:

  Kafir hoer met onreine hond die het waagt om deze nobele zonen van de profeet zomaar aan te spreken. Ja, dan vraag je er ook om. Mag ze nog blij zijn dat het geen ramadan is.
  Welkom in onze multiculturele regenboognatie.
  En natuurlijk worden die arme jongens niet gestraft.
  Hoogstens een werkstrafje via het bureau HALT.
  Want zij behoren tot een alom vertrapte en gediscrimineerde minderheid, die moet worden beschermd tegen de blanke tokkie racisten in plaats van toe te geven aan de rioolbruine extreem rechtse onderbuik. Want wij zijn hier nog altijd een rechtsstaat.
  En ze mogen ook geen strafblad krijgen, want dan ontneem je ze hun toekomst.
  Laat dat maar aan de GL/D’66/PvdA kliek van rechtspraak, maatschappelijk werk en jeugdhulpverlening over.
  Want zij waken over de samenleving.

  En deze jongedame moet bestraffend worden toegesproken omdat zij heeft meegewerkt aan een hoogst stigmatiserend en opruiend krantenartikel, dat bol staat van de stereotyperingen en daarom alleen maar maatschappelijk ondermijnende vooroordelen bevestigt.
  Voordat zij mag studeren moet zij zich eerst gedwongen onderwerpen aan een cursus SAMENLEVEN en RACISME; uiteraard op haar eigen kosten.
  Zij moet zich ervan bewust worden hoe vreselijk kwetsend het wel niet is om zo uitdagend met een puppy (een onreine hond) voor het oog van moslimjongeren te paraderen en hen zomaar aan te spreken. En dat ook nog zonder hoofddoek. Dit getuigt namelijk van een enorm gebrek aan respect voor hun religie en hun cultuur van haar kant.
  Verder getuigde haar gedrag in hun richting van een, al dan niet bewuste, arrogantie voortkomend uit white privilige racisme, waarvan zij zich ook bewust dient te worden.
  Desnoods middels uitgebreide dieptegesprekken met een psycholoog, waarmee aan het licht moet komen of zij bijvoorbeeld in haar jeugd met de racistische traditie van Zwarte Piet is geconfronteerd en of haar ouders wellicht met Wilders of Fortuyn hebben gesympathiseerd.
  Mocht zij daarbij niet in huilen uitbarsten, omdat zij zich bewust wordt van haar grote schuld, dan is dit een indicatie voor een stoornis in het autistische spectrum gepaard gaande aan een zorgwekkend gebrek aan empathisch vermogen.
  De evaluatie en de rapportage hierover dient aan de GGD en het bestuur van haar toekomstige school te worden gezonden.

  Ze zijn ertoe in staat!

  Like

  • Wachteres zegt:

   Je bent wel in vorm, @Taljaard! Mijn complimenten!

   Like

  • Edjan zegt:

   Tjee, Taljaard!!! Ik probeer hier ook wel eens op zijn “politiek-corrects” te schrijven maar ik moet in dezen mijn meester in je erkennen.
   Je beschrijft secuur en volledig de zieke gedachtegang van onze moreel superieure elite.
   Jammer dat je als uiterste correctiemiddel niet het “tolerantiekamp” hebt genoemd, hoewel ik moet toegeven dat dat (nog) niet bestaat.

   Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Taljaard: 12.59. uur. U heeft zichzelf overtroffen, Taljaard. Geweldig verwoord. Verder is het een grote schande, ons Nederlanders wordt “de mond gesnoerd”, en deze etters van moslimsignatuur mogen hun gang gaan. Ik roep ook schande uit, over de zogenaamde “christelijke partijen”, te weten: CU,CDA en SGP, die inmiddels overgelopen zijn naar de “linkse kerk”. Alleen Wilders spreekt nog voor ons geboren Nederlanders!

   Like

 12. ildiko zegt:

  dus nergens zijn wij hier meer veilig, D66 GroenLinks, PvdA, christen unie, VVD HARTELIJK BEDANKT!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s