FOTOSHOPPER “Tolerantie”

Screenshot_32

“Het enige wat ik wil, is naar jullie land verhuizen, jullie vrouwen verkrachten, jullie bussen opblazen, muiten in jullie straten en eisen dat jullie mijn religie accepteren. Waarom kunnen jullie niet toleranter zijn?”

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Sjaak”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Weg met ons!", Barbarisme, Islam, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

15 reacties op FOTOSHOPPER “Tolerantie”

 1. Lemmens zegt:

  DUIDELIJK INTEELT

  Like

 2. delamontagne zegt:

  Oppassen met toelaten, want het is wel deze zelfde baardaap, maar in ware gedaante…………………………..

  Like

  • Astrid zegt:

   Dit is toch pure hysterie die van die waanzinnige koppen uitgaat. Dàt is dus de ‘ware islam’. Welkom, welkom…… en onze regering zag dat het goed was.

   Like

 3. Jean zegt:

  Tolerantie t.o. die barbaren staat op 0,00%

  Like

 4. Sjaak zegt:

  Trouwen in Lybanon 2016 ! (braakemmer bereid stellen !)

  Like

 5. carthago zegt:

  De gruwelijke wetenschap al dat het soort kokosnoten en kalifaatratten zoals bovenstaande foto, zich verplaatsen door onze steden, dorpen, stranden, en zich zelfs in onze zwembaden nestelen .Deze voortbewegende projectielen missen elke menselijke omschrijving, het zijn gedegenereerde monsters,afschuwelijk.

  Like

 6. Duchesne zegt:

  De foto deed mij denken aan wat RTL deed met een “rebel” uit Donesk, die met een knuffel bij de rampplek van MH 17 stond. Hij was aan het “plunderen” volgens de persratten van RTL. En zo stond deze man op de hele wereld bekend als lijkenpikker, terwijl het verhaal compleet anders was. Voor wie het had gemist, de man had zelf kinderen en was ook geschokt door wat hij zag. Het beertje dat hij had opgeraapt was een menselijk gebaar van meeleven. De man heeft nooit enig excuus gekregen van de pers, wat ik persoonlijk zie als onvergeeflijk en misdadig. De foto van dit artikel doet eigenlijk hetzelfde, iemand met een gezicht iets toeschrijven waar die persoon niets mee te maken heeft. Daarom vind ik dit fotoshoppen vrij laag.
  En voordat iemand mij iets zegt: ik had ruim twintig jaar gelden al de confrontatie met de allochtoon en indirect de Islam en ik moest Nederland uitvluchten en mijn zetel opgeven omdat er geen bescherming was. Ik ben belaagd geweest tot op de kraamafdeling van het ziekenhuis door wat ik alleen als noord afrikanen kan beschrijven, aangestuurd door mede Nederlanders. Als verkozen politicus voor de CD ben ik In de steek gelaten door wet en gezag, eigenlijk verraden door een deel van mijn eigen volk. En ik besef heel goed waar deze immigratie naartoe gaat en hoe funest het is voor mijn kinderen.
  Ik zou het liefst gewoon vol erop gaan, twintig jaar woede wil ook een uitweg, maar ook dan zal ik weer alleen staan, want grote monden heb ik genoeg gezien en gehoord.
  Uiteindelijk sta je alleen met pen/ hooivork/ geweer met banjonet op de barricade.
  Altijd moet een ander het doen.

  Daarom vind ik deze fotoshop niet de manier om een punt te maken met de afbeelding van iemand die ergens anders vermoedelijk ook alleshit van anderen op zijn nek krijgt.
  Wil je foto shoppen, neem een Van der Laan, een Rutte of een van die andere ratten die de boel uitverkopen, en maak daar werk van.
  Maar val niet in het niveau van RTL, vecht met hart en ziel en richt je pijlen op de juiste figuren.
  Zonder iets van zelfrespect is een mens niets.

  Mijn vijf cent, voor zover het iemand uitmaakt.
  En nee, doodgaan is niet iets om angst voor te hebben, niet durven leven is pas eng.

  Like

  • Japio zegt:

   Beste Duchesne, in principe heb je best een punt. Maar vergeet niet dat de islam en de daaraan verwante misstanden als het zwaard van Damocles boven ons hangt. Die islam heeft een gezicht gekregen in de vorm van een baarddragende man. Het verschil met de man uit Donesk is dat de zgn baarddragende man wel een misdadiger is. Misschien de man op de foto niet maar het gaat hier om het symbool van de islam ook wel haatbaarden genoemd. En wij realisten zien de dingen wel helder zoals ze zijn aangaande de invasie van de islam. Het geval Donesk is een gruwelijk voor opgezet plan uitgevoerd door duisteren figuren. Deze misdadigers gebruiken elke leugen om de waarheid onrecht aan te doen. Zelfs individuelen mensen worden niet gespaard zoals de man en het beertje. Deze fotoshop is meer het symbool van de HAAT tegen alles wat niet islam is.

   Like

   • Duchesne zegt:

    Dat vind ik duidelijke uitleg. Het gevaar van Islam is mij duidelijk, het is een godsdienst van terreur. Maar dat was/ is de katholieke kerk ook, en was dat zeker voor de Katharen, maar honderden jaren lang voor iedere burger die “het woord van god” in twijfel durfde te trekken. Wat hier drie / vierhonderd jaar geleden gebeurde komt nu terug. Niets zo gevaarlijk als een massa hystirische godsdienst fanaten. Wat mij het meest steekt is dat ons hier in
    Nederland het recht op zelfbescherming is ontnomen, dat zal ons meer dan andere landen straks de kop gaan kosten. Ik woonde vroeger ooit in Belgie, daar was de aanschaf van een vuurwapen niets bijzonders. Tegenwoordig een doodzonde, en de Belg is een angsthaas voor overheid.
    De Nederlander is veel lawaai maar weinig wol, of zoiets. Ik ben gebonden hier te blijven, anders zat ik zuidelijker. Ik denk dat landen als Zwitserland en Israel een goede kans hebben om zichzelf te redden, omdat iedereen deel uitmaakt van een geheel. In Nederland zijn we onderdanen, of zoiets. En een van de gevolgen daarvan is dat wij onze veiligheid moeten afgeven aan de baas. En daarmee onze “vrijheid”.
    Mijn schatting is dat de eerste echte lokale conflicten in mei zullen losbarsten, en dan gaan de doden vallen. De politie zal zichzelf beschermen en hun broodheren, dit is het resultaat van linkse politiek die eigenlijk een kopie is van de Duitse politek tussen 1933 en 1939…. Voor Joden alles verboden, te beginnen met wapenbezit op straffe van 20 jaar straf. Over enkel weken is dat ook in Nederland de wetgeving. Dan is iedereen een beetje Joods en kan het gevoel van machteloosheid eens ervaren. Nooit meer!

    Tot opheden heb ik helaas redelijk juist alles ingeschat, enkel de onafhankelijkheid van Kreta en de goudprijs van afgelopen maandag niet, ik had gedacht dat die maandag recht omhoog zou gaan. maar goed, morgen na de EU top is alles mogelijk……

    Ik hoop eens te struikelen over een 941, voordat het mei is. Gewoon, omdat ik geen schaap voor de slachtbank wil zijn. Waar kan ik struikelen? In Antwerpen gaat Pire na 160 jaar in juni sluiten, hij is de laatste winkel in Antwerpen. Er is slechts leegte achter de etalage, zoals er leegte is in de samenleving. De wil om te leven lijkt overal uit te zijn.
    Juni, alsof het lot ermee speelt.

    Born to lose, live to win.

    Like

 7. James Boltze zegt:

  Zie het overduidelijke bewijs dat wij afstammen van de Apen,maar als ik de foto bekijk vind ik persoonlijk dat apen inteligenter ,deze personen zijn levens gevaarlijk.

  Like

 8. Petecoole zegt:

  Wie wil er nu zo’n gebbeth als in bovenstaande foto, niet als aanstaande schoonzoon.

  Reken maar dat dit extra punten oplevert in de GBA… (van Hilversum bijv.)

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s