Joodse hoofdrolspeler uit serie “The Bridge” gestapt: Malmö te antisemitisch geworden

Screenshot_27

(Door: Joost Niemöller)

Ja, ik ben een van die fans van de serie The Bridge, maar ik weet niet meer of ik nog naar het vervolg zal kijken. De grote aantrekkingskracht in de serie was namelijk de chemie tussen de Zweedse autistische rechercheur Saga Norén en haar Deense tegenpool, de oudere, gezette man met de problematische overdaad aan inlevingsvermogen, Martin Rohde. En Martin Rohde zit niet meer in de serie.

De persoon achter Martin Rohde is de vijftigjarige acteur Kim Bodnia. Hij is Joods. En nu vertelde hij aan de Israëlische website Walla over de werkelijke reden waarom hij uit de serie is gestapt. Het steeds meer toenemende antisemitisme in Malmö maakt het voor hem domweg te onveilig om daar nog te filmen.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
Joost Niemöller

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Verrijking", antisemitisme, Islam, islam-nazisme, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Israël-vijandigheid, Jodenhaat, Krankzinnigheid, Moslims, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Zweden. Bookmark de permalink .

4 reacties op Joodse hoofdrolspeler uit serie “The Bridge” gestapt: Malmö te antisemitisch geworden

  1. Anneke zegt:

    FAN-TAS-TISCH deze acteur gaat het niet om het geld, maar om de MO-RAAL !!! “Sterk karakter, dat de (OOK) wereld zo nodig heeft”.

    Like

  2. Edjan zegt:

    Ik weet niet meer zeker of het nu deze serie was of een andere. Ik dacht ook deze. Maar het is al een aantal jaren schering en inslag in Scandinavische en Engelse thrillers/series om uitermate politiek correct te doen. Er wordt dan wel eens een jonge detective opgevoerd die zich vergist en zoiets zegt als: “het is natuurlijk door die Noord-Afrikaan gedaan” en die wordt dan streng terecht gesproken door zijn (bij voorkeur vrouwelijke) chef en met ontslag bedreigd. Hij buigt dan nederig het hoofd en belooft zijn tekortkomingen te verbeteren.

    BAH! Geen preekfilms meer in mijn huis! Bij het minste preekje gaat hij UIT! VPRO: idem, altijd gepreek onder het mom van cultuur. Etcetera.

    Like

  3. kraftavilqa zegt:

    Nie wieder, behalve als lieve muzels de daders zijn want muzels zijn zo liev die kunnen niets verkeerd doen. Ofzoïets.

    Like

  4. Cathja zegt:

    De giftige tentakels van de islam breiden zich wereldwijd uit, waardoor ook Joden nergens meer veilig zijn…..!
    Walgelijk dat geen enkele regering bereid is dit te stoppen of hier iets tegen te doen!

    Like

Plaats een reactie