Té crimineel: Nordrhein-Westfalen wil geen Marokkanen meer!

Screenshot 1

De hypocriete minister-president en minister van Binnenlandse Zaken van de Duitse deelstaat Nordrhein-Westfalen, Hannelore Kraft en Ralf Jäger (beide SPD)

(Vertaling: E.J. Bron)

Heeft er in de Duitse deelstaat een militaire putsch plaatsgevonden?  Is de machtigingswet al aangenomen? Nog geen twee jaar geleden werd de Nederlandse PVV-chef Geert Wilders door Duitse politici uitgescholden voor “racist”, “populist” en “vreemdelingenhater”, omdat hij de vraag stelde: “Willen jullie meer of minder Marokkanen?” Als de SPD in Nordrhein-Westfalen nu precies hetzelfde doet, omdat één op de drie Marokkanen crimineel is, is dat natuurlijk heel iets anders. Maar het leereffect bij de gevestigde partijen heeft immers meestal meerdere jaren vertraging . . .

Bron:
www.pi-news.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Incidenten", "Integratie", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", asielwaanzin, Barbarisme, Criminaliteit, Duitsland, Eurabië, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Krankzinnigheid, lafheid, Linkse Kerk, Marokkanen, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, Overheid, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

20 reacties op Té crimineel: Nordrhein-Westfalen wil geen Marokkanen meer!

 1. delamontagne zegt:

  Taoufik M., 33, Marokaan verdacht van sexueel delict in Cologne tijdens oud en nieuw.
  Werd gearresteerd nadat hij op T.V opgeschept had de leider te zijn van een stel “zakkenrollers”.
  Toen herkenden slachtoffers hem……

  Like

 2. Cathja zegt:

  Nu zelfs links gaat inzien dat Marokkanen in overvloedige mate voorkomen in de misdaadstatistieken, kun je moeilijk beweren dat die statistieken niet kloppen. Het bewijs is er.
  Maar zolang bestuurders zelf geen overlast ondervinden van criminele groepen, is het heel gemakkelijk om overlast te ontkennen. Krijgen ze er zelf ook mee te maken, dan kantelt hun mening daarover en zullen ze (aarzelend soms) toe gaan geven dat er inderdaad iets mis is met de integratie van Marokkaanse jongeren. Ze zullen dan moeten erkennen dat Marokkanen oververtegenwoordigd zijn bij geweldsmisdrijven etc.

  Ik denk dat Geert Wilders niet veroordeeld zal worden. De klagers staan beslist niet sterk in hun schoenen, want Geert heeft zich niet schuldig gemaakt aan racisme, omdat Marokkanen geen ras zijn. Bovendien, 6.000 handtekeningen die gaan over één en hetzelfde onderwerp, staan gelijk aan één aanklacht.

  Ik verwacht vrijspraak voor Geert! Als het zover komt, trek ik wél een lekker flesje wijn open!

  Like

  • Hendrik M. zegt:

   Vrijspraak voor Geert Wilders en 6000 boetes wegens valse aangifte!

   Like

  • Astrid zegt:

   Na de recentelijke haatuitlatingen van Samsom en Spekmans richting Wilders, kan het niet anders zijn dan dat hij vrijgesproken wordt. Anders wordt er wel erg schaamteloos met twee maten gemeten. De beste man heeft tenslotte alleen maar gezegd wat het volk al jaren roept, Marokkanen moeten gewoon helemaal weg uit onze geciviliseerde wereld, omdat aan hun criminele inborst niets meer te veranderen valt, eruit ermee dus. Ik heb al sinds 1980 last van die koleregasten, ga nooit meer ’s avonds alleen de deur uit, heb geen hond meer, heb mijn huis moeten laten beveiligen en zo kan ik nog wel tig dingen noemen die mijn dagelijkse leven negatief beïnvloeden, puur vanwege die inteeltklootzakken. Met Indo’s en andere Aziaten, die ook massaal hier ooit naartoe zijn gekomen nooit een enkel probleem gehad. En ik woon dus tegenover zo’n Vogelaarwijk die al decennia lang problemen geeft voor iedereen. Statistieken zijn voor mij persoonlijk niet nodig, ik ervaar de Rif-ellende dag-in dag-uit. Wie heeft er inmiddels niet zelf al eens kennis gemaakt met deze cultuurparels, of kent iemand die de pech had ze tegen te komen en beroofd, geslagen, uitgescholden en bedreigd achterbleef.

   Foute Pitbulls geef je een spuitje, maar dit mondiale gif mag maar eindeloos rond woekeren. Het tart ieder greintje gezond verstand, dat dit zomaar kan blijven doorgaan. Straks komen ook de Algerijnen en Tunesiërs er nog bij, maak je borst maar nat, met zulke medogenloze, harteloze lieden.

   Like

 3. Ik denk eerder dat de Nederlandse MSM dit zéér zorgvuldig probeert te negéren…..
  http://depatriotten.weebly.com/

  Like

 4. Sjaak zegt:

  Die gaan dan alle naar Nederland ! Meer – Meer – Meer !

  Like

 5. carthago zegt:

  Minder, minder, minder verbreidt zich uiteindelijk toch als een vloedgolf over de Eussr,geweldig ik wil meer ‘ minder -minder -minder ‘

  Like

 6. Elena zegt:

  Hoe het mogelijk is dat justitie die zaak van G.W. aangenomen heeft is mij tot op heden een raadsel.
  Justitie had de zaak niet ontvankelijk kunnen verklaren.
  Marokkanen…zijn geen ras, zoals Nederlanders geen ras zijn.
  Hoezo dan racistische uitspraak?
  Vind het wel lollig dat Duitse deelstaat Nordrhein-Westfalen, deze woorden herhaald heeft )).

  Like

  • Thom zegt:

   Justitie is een onderdeel van de overheid. de medewerkers worden door de overheid benoemd en uit eigen gelederen gekozen. Ze dienen niet het belang van het volk maar doen wat de overheid wil dat er gebeurt. Zo zit justitie in elkaar.
   Lees wat hoogleraar Prof. Twan Tak vertelt over de bestuursrechtspraak zoals hij beoefend wordt door de Raad van State. Het komt erop neer dat doekbewust bewijzen genegeerd worden om de overheid als winnaar te voorschijn te laten komen. Dan ben je als rechtbank in wezen een criminele organisatie, immers het doel is ondanks tegenbewijs de overheid te laten winnen. Zo werkt het bij het openbaar ministerie ook. Vandaar dat Wilders vervolgd wordt, want justitie zelf heeft criminele aspecten.

   Klik om toegang te krijgen tot Interview-Twan-Tak.pdf

   Like

   • Tom Hendrix zegt:

    @Thom: 22.08. uur, op 18/02. Dat verklaart ook, waarom de rode fascist RIESSEN, niet vervolgd wordt Thom. Geheel eens met je reactie.

    Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Elena: 21.09. uur, op 18/02. Inderdaad Marokkanen zijn geen ras!

   Like

 7. Edjan zegt:

  Zozo, Nordrhein-Westfalen, de meest linkse, politiek-correcte deelstaat van Duitsland … zegt zoiets?
  ?
  ?

  Like

 8. C.A.Barstow zegt:

  De politieke elitaire volksverrader interesseert het niets of jan met pet grote hinder ondervind van criminele barbaren.
  Het politieke elitaire geteisem zelf zit in ivoren torens, zij zien niets, ontkennen en vergoelijken alles, afgeschermd van de werkelijke wereld en laten zich pas weer zien als het verkiezingsjaar aanbreekt en zij met hun smerige huichelachtige praatjes de bevolking weer kunnen voorliegen en bedonderen.
  Weet u wat nu zo diep triest is? het gros van die bevolking laat zich blijkbaar graag, de oneindige reeks keiharde bewijzen ten spijt, bedonderen en voorliegen, en zolang daar geen verandering in komt, zolang die bevolking blind en doof blijft zal er niets veranderen, dan zakt Nederland langzaam weg in het moeras van verloedering, criminaliteit, armoede, haat, nijd, moord en doodslag, m.a.w Nederland zal zelf vervallen tot het islamitisch barbarendom, ons Nederland, vernietigd door een verachtelijke barbaarse islam ideologie en cultuur,
  met dank aan de elitaire volks en landverraders in politiek Den Haag.

  wilt u dat Nederland Nederland blijft?
  STEM DAN PVV, STEM OP GEERT WILDERS.

  Like

 9. Hendrik M. zegt:

  Meen dat hier 2e en hoger genummerde generaties Marokkanen en andersoortige allochtonen als Nederlander geteld worden in de statistieken.
  Dat vertekend de boel ook nog e3ens…

  Like

 10. De overheid bedenkt, beslist, beveelt, verbiedt,.. Wie of wat is de overheid ? Een groepje personen die er uiteindelijk in geslaagd zijn aan de macht te geraken. Mensen die maar 1doel hebben : aan de macht te BLIJVEN, en zo mogelijk nog meer macht te veroveren en dit zo lang mogelijk. Theoretisch vertegenwoordigen ze de bevolking. Doch, behalve een tijdje voor de verkiezingen, trekken ze zich van de bevolking niks aan. Integendeel : ze leggen de bevolking gewoon het zwijgen op. Achter gesloten deuren beslissen ze, zonder de bevolking te raadplegen. Zo laten ze miljoenen zogenaamde asielzoekers Europa binnen, ten koste van de eigen bevolking. Ze stelen het spaargeld, het belastinggeld enz. en verkwisten het aan vreemdelingen. Zogenaamd om humanitaire redenen die ze zelf bepaald hebben. Was de bevolking geraadpleegd ? Neen. Als de buren ruziën en vechten en hun woning in brand steken, moeten wij die buren dan bij ons in huis nemen, om humanitaire redenen ? Wie dat wil doen, kan dat, maar heeft niet het recht te bevelen dat iedereen dat moet doen.

  Like

 11. Pingback: HET DOORGEEFLUIK (23) | voorzieners

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s