Hoofdstation in het Oostenrijkse Linz wordt hel voor vrouwen

Screenshot_84

Politiepatrouille op het hoofdstation van Linz.

(Vertaling: E.J. Bron)

Ze drinken, ze vechten met elkaar, ze intimideren seksueel – vrouwen zijn doodsbang voor Marokkanen op het hoofdstation van Linz.

De grote “vluchtelingen”golf lijkt op dit moment een beetje te stagneren, maar er komen dagelijks honderden nieuwe migranten over de grens naar Oostenrijk. Weliswaar willen de meesten van hen naar Duitsland, maar ook ons buurland stuurt per dag tientallen terug. Veel van de teruggestuurde “asielzoekers” zouden nu bij elkaar komen op het hoofdstation van Linz. De plek wordt vooral voor jonge mannelijke “vluchtelingen” een hotspot. Voor veel vrouwen in Linz wordt dat een steeds groter probleem. In een interview met de Britse “Mail Online” vertelt een vrouw uit Linz over haar angst. “Ik neem nog liever een taxi naar de hel dan daar naar binnen te gaan”, zou ze tegenover de krant hebben gezegd.

Volgens het bericht hoort alcohol tot het leven van alledag voor de mannen daar. Ze roken, ze vechten met elkaar en ze intimideren vrouwen seksueel. Veel mensen noemen het hoofdstation van Linz als een “No-Go-zone”. De vrouw uit Linz, die anoniem wil blijven, vertelt van de dagelijkse horror op het station. “Het is verschrikkelijk. Ik ben bang. Ze zijn net wilde dieren – dronken en gewoon overal”, zegt ze.

Vooral Marokkanen vaker een probleem

Het zijn jonge mannen tussen de 18 en 30 jaar, die aan de Duitse grens teruggestuurd werden. “De delicten variëren van verstoring van de openbare orde via gevaarlijke bedreiging tot aan het toebrengen van zwaar lichamelijk letsel”, zegt politiewoordvoerder David Furtner: “Ook hulpverleners van het Rode Kruis worden aangevallen.” Vooral in de avond, als de jonge mannen dronken zijn, komt het tot overvallen. Het zijn overwegend mannen uit Marokko, Algerije en Tunesië. De autoriteiten schijnen machteloos tegenover deze problemen te staan. Weliswaar is er meer politie ter plaatse, maar de situatie lijkt niet echt te verbeteren.

Bezorgde vader schrijft brief aan de minister-president van de deelstaat Opper-Oostenrijk

Franz H. is vader van een 16-jarige die zich zorgen maakt. Hij hoorde de horrorverhalen van zijn dochter over de wantoestanden op het station en wilde zichzelf een beeld vormen van de situatie. Hij kon zijn ogen niet geloven. Het was nog erger dan hij had gedacht. Daarop schreef hij een brief aan de minister-president van de deelstaat Opper-Oostenrijk, Josef Pühringer. Hij eiste een optreden van de politiek om een einde aan deze toestand te maken. Tot nu toe heeft hij geen antwoord op zijn brief gekregen.

Maar niet alleen in Linz speelt dit probleem. In heel Oostenrijk zijn op de stations de poppen aan het dansen. Of dit nu Salzburg, Wenen, Klagenfurt of Villach is – reizigers, buurtbewoners en plaatselijke zakenmensen klagen over de terreur in de stationswijken.

Bron:
www.oe24.at

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Incidenten", "Rapefugees", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Illegalen, Immigratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Maghreb/Noord-Afrika, Marokkanen, migrantengeweld, Moslims, nieuw fascisme, Noord-Afrikanen, Oostenrijk, Overheid, Pacifisme, political correctness, politici, Rotzakken, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

31 reacties op Hoofdstation in het Oostenrijkse Linz wordt hel voor vrouwen

 1. Sjaak zegt:

  HOOGSTE TIJD VOOR DE BEWAPENDE MEID !

  Like

 2. Edjan zegt:

  Als ik dit goed begrijp, betekent dit, dat als Duitsland mensen terug stuurt, ze naar Oostenrijk worden uitgewezen. Dan zit Oostenrijk er dus mee. En als Oostenrijk ze uiteindelijk uitwijst, gaan ze bijv. in Slovenië zitten. Enzovoort enzoverder. Dit wordt dus een hel. Er zullen steeds grotere stuwmeren van migranten komen, naarmate je zuidelijker komt, worden ze ook steeds groter. En dat effect wordt nog groter omdat steeds meer landen de grenzen (deels) gaan afsluiten.

  Ofwel Griekenland moet uitgestoten worden en de noordgrenzen afgegrendeld, ofwel Griekenland blijft erbij en dan moet de zee bewaakt worden. Maar dan niet door reddings- en vervoersbedrijf Frontex.

  Like

  • Koos zegt:

   Een hek tussen Griekenland en de rest van Europa lijkt me een slechte oplossing. Het enige zinnige is de zee hermetisch af te sluiten. Waarom de Grieken dat niet doen is een raadsel. Ik vind dat we ze moeten dwingen dat te doen. Of ze moeten toestaan dat andere landen het voor hen opknappen.

   Like

 3. Cathja zegt:

  Als de politie daar niets meer kan beginnen, dan alle M.E.-ers uit heel Oostenrijk optrommelen, er één grote overmacht van maken, en de hele troep oppakken en opsluiten!
  Het zijn toch zogenaamd allemaal vlúchtelingen? Nou, vergeet het maar! Ze zijn doelbewust bezig om Europa totaal de vernieling in te helpen!
  Laten wij dan maar een handje helpen om de veroorzakers van al deze ellende de vernieling in te helpen. Strafkampen, dáár hoort dat tuig te verblijven. Niet op de straten en in de stations, winkelcentra en parken.
  Als de herkomstlanden hun onderdanen niet terug willen nemen, dan moeten wij direct stoppen met alle vormen van financiële ondersteuning, en alle diplomatieke banden verbreken!

  Dit is toch onbestaanbaar?

  Like

 4. jungleelephant zegt:

  Er is maar een oplossing voor:Oppakken en terug brengen naar land van herkomst!Of afschieten;dat kan natuurlijk ook:met zo’n gedrag verdien je niet beter!

  Like

 5. Oh, heerlijk! Linz wordt dus zogezegd een tweede Calais, alleen met het Hauptbahnhof in de plaats van de haven en de Eisenbahn in de plaats van het Kanaal!
  Duidelijk: Al die lui willen specifiek naar twee landen: Groot Brittannië en Duitsland!
  Trouwens, nog iets: Deze lui komen uit Marokko, Algerije en Tunesië? Laat niemand het dan wagen om ze “vluchtelingen” te noemen!
  http://depatriotten.weebly.com/

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Theresa Geissler: 22.34. uur, op 24/02. Juist Theresa. Deze lui komen uit: Marokko, Algerije en Tunesië, dus landen die GEEN OORLOGSGEBIED zijn. Dus, uitzetten deze mensen!

   Like

  • Cathja zegt:

   @ Sjaak op 24/2 om 22:39

   Dit is toch ongelofelijk? Je zou die goser toch een rotklap in zijn brutale smoelwerk verkopen? Ik was NIET de gang ingelopen! Ik was NIET van mijn stoel afgegaan! Als die Marokkaan zich te buiten gegaan was aan mishandeling, hadden ze hem kunnen schorsen. Nu heeft de docent bakzeil gehaald en heeft die klerelijer gewonnen!
   Wéér een stap verder in de islamisering van ons land!

   Sjonge jonge……!!!

   Like

 6. Jade zegt:

  Nu is het onder andere het station, maar de import
  gaat gestaag door. Je kunt weldra je huis niet meer uit.
  En ook daar ben je niet veilig, want op een dag
  breken ze gewoon bij je in.
  Beste mensen, die verdomde oorlog moet snel uitbreken
  want op gegeven moment zijn het er zoveel, dat we geen
  schijn van kans meer maken.

  Like

 7. Sjaak zegt:


  Beter zo antwoorden !

  Like

 8. Koos zegt:

  “De autoriteiten schijnen machteloos tegenover deze problemen te staan”
  Ik zou zeggen: allemaal oppakken, opsluiten, en eventueel uitzetten. Wat is daar zo moeilijk aan?
  Als de overheid faalt, waarom worden er dan geen burgerknokploegen opgericht? Leuk klusje voor de Hells Angels, bij wijze van charme-offensief!

  Like

 9. D.DAY zegt:

  De politiek is bezig met iets heel smerigs. Ze laten de moordlustige, oversekste moslims ongestraft hun gang gaan. De vrouwen moeten nu al voor hun leven vrezen en er komen steeds meer moslims binnen. De politieke elite hult zich in stilzwijgen, waarmee zij de schijn oproept dat zij dit bewust laat gebeuren. Voor deze immorele, zeg maar misdadige, opstelling dient de politieke elite zich voor een volkstribunaal te verantwoorden.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @ D.Day: 23.14. uur, op 24/02. Neemt U maar van mij aan, dat het “boze opzet”, is. De politiek, met LINKS voorop, laat deze invasie van onaangepasten toe.

   Like

 10. Hendrik M. zegt:

  Een woord met een slechte geur duikelt rond in mijn hoofd: Razzia!
  Resultaat afvoeren naar land van herkomst; zo heel moeilijk hoeft het niet te zijn…

  Like

  • hendrikush zegt:

   Razzia’s zijn een uitvinding van de mohammedanen. De profeet is er mee begonnen.
   Ze zullen het zeker waarderen als ze naar zijn voorbeeld worden aangepakt.

   Like

 11. carthago zegt:

  “De machteloze autoriteiten” in linz, tja, dat betekent dat alles daar in de soep gaat lopen, linzesoep.Oostenrijk leek me toch wel een principieel landje tot nu toe, maar ik denk nu toch echt dat het land heel snel uitgejodeld is met de Marokkaanse terreur brigades.

  Like

 12. delamontagne zegt:

  Dit bord [ het arabisch gedeelte……], moeten ze zo snel mogelijk weghalen…………….

  Like

 13. exmarineman zegt:

  Oppakken en per boot afvoeren naar Noord-Afrika…….. dump ze binnen de wateren van die landen en kap dan de ketting door. Hoe is het toch mogelijk dat het in dit geval toch voornamelijk gaat om Marokkanen, Tunesiërs en Algerijnen gaat. Dat zijn toch veilige landen dus die kun je toch zo terugsturen. Maar je moet als overheid wel het lef hebben maar dat hebben de huidige bestuurders allemaal niet meer OF er is achter gesloten deuren veel meer aan de hand……… Want het is toch wel opvallend dat deze problemen zich in GEHEEL westelijk Europa voor doen, zowel wat betreft de “vluchtelingen” alsook de reacties van de overheden die allemaal dezelfde woorden en redenen enz aanvoeren alsof er een geheime afspraak ligt die men “ergens” gemaakt heeft.. WIE HEEFT DE TOUWTJES ECHT IN HANDEN??????? Bilderberg, NWO, islamitische olielanden, Soros of wie nog meer …..???????? Het lijkt allemaal op een goed gecoördineerde aktie en niemand ook die Turkije aanpakt dat ISIS helpt, de Koerden vermoord en de zoon van Erdogan die olie koopt/verkoopt……

  Like

 14. Jan Peter zegt:

  Hoe kan het dat deze ratten de hele dag kunnen zuipen en het station terroriseren. Komt dat geld voor de drank van dezelfde EU faal staat Oostenrijk.

  Like

 15. GT zegt:

  Ik hoop dat er vandaag of morgen een opstaat die ze allemaal over de kling jaagt, politieke verantwoordelijke kopstukken uit Europa allemaal. Oorlog moet het worden en gaat het worden!
  Dan pas worden we er van bevrijd, inclusief het linkse fascisme de monsters!

  Like

 16. koddebeier zegt:

  Vandaar, minder, minder, minder !!!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s