‘k Wilde vluchten, maar kon nergens heen…

Screenshot_12

(Door: Wim van Schaik)

Regelmatig slaken reageerders  op deze site de verzuchting dat ze eigenlijk liever zouden willen verkassen. Weg van dat eeuwige gezeur over islam en over moslims met  hun aanslagen, hun slachtofferrol, hun opdringerige ideologie, hun gewoonte om te eisen en hun zucht om te domineren. Maar waar zou je naartoe moeten?

Naar Canada misschien? Ooit zochten en vonden duizenden Nederlanders daar een  nieuwe toekomst. Maar daar zijn ze nu flink de weg kwijt met een premier die de islam promoot  als een religie die prima te verenigen valt met westerse normen en waarden. Als je de islamisering in eigen land wilt ontlopen, wat heb je dan te zoeken in een land waar een hijab-dag wordt georganiseerd? En dat terwijl een 16-jarig Pakistaans meisje (Toronto) door haar eigen vader gewurgd werd, omdat ze geen hijab wenste te dragen ener  in 2012 nog vier vrouwen vermoord werden door hun eigen familie, gewoon omdat ze kozen voor westerse kleding en weigerden een hijab te dragen.

Naar Australië dan? Lange tijd mochten alleen immigranten van Europese afkomst zich blijvend vestigen in Australië (white Australia policy). Sinds de jaren zestig van de 20e eeuw is dit beleid losgelaten. Gevolg dat in de tachtiger jaren de immigratie uit Aziatische landen enorm toenam en al snel die uit Europese landen ruimschoots oversteeg. Elk jaar emigreren er nu zo’n 100.000 mensen naar Australië. Ook daar heeft men inmiddels problemen met moslims.

Dan maar naar de Verenigde Staten? Drie jaar geleden zei  Ayaan Hirsi Ali in een interview dat Amerika ooit voor haar het voorbeeld was van een land dat de vrijheid koesterde. Maar tijdens datzelfde interview zei ze dat in die VS sprake was van inperking van vrijheid en het wegkijken van het kwaad dat islam heet. Dat is er de laatste jaren beslist niet beter op geworden. Maar, als  Amerika al niet meer Amerika is, waar moeten vrijheidslievende mensen dan nog naartoe?

In ieder geval niet naar enig land in Europa. Er zijn landen in Europa die afstand nemen van de islam, maar ze worden wel omringd en bedreigd door landen met grote en snel groeiende moslimgemeenschappen. Zelfs in Moskou liep pas nog een haatvrouw met een afgehakt kinderhoofdje te zwaaien. Conclusie: ’k Wilde vluchten, maar kon nergens heen…

Het kan nog erger: je denkt ontsnapt te zijn aan de horror van vervolging, geweld en dood en eindelijk veilig te zijn, maar je bent het niet. Dan hebben we het over homo’s, die moesten vrezen voor hun leven. Over christenen die de bekende keuze moesten maken: bekeren, betalen of dood. Over vrouwen en meisjes die eindelijk wel eens een leven wilden. Over afvalligen van de islam die met rust gelaten willen worden. Ze krijgen in Europa allemaal de schok van hun leven!

Na lang wegkijken (er waren al veel en veel langer signalen) kan men er nu niet langer omheen: in de AZC’s kan de veiligheid van homo’s en christenen niet gegarandeerd worden. Trouwens, dat blijft wat buiten beeld, voor vrouwen, meisjes en afvalligen is het daar ook verre van veilig.

Gelukkig heeft kampioen voorvechter individualiteit D66 de oplossing: aparte opvang van homo’s. Over de positie van christenen maakt D66 zich zoals gewoonlijk niet druk. En over vrouwenrechten ook niet. Syp Wynia heeft voor die aparte opvang heel terecht geen goed woord over: ‘Niet meebuigen met intimiderende lieden die opvattingen uitdragen en toepassen die in hun herkomstland misschien de norm zijn, maar hier niet.’

Maar wat zien we? De kleine christelijke partijen, die de overheid zouden moeten houden aan haar plicht om onze waarden en normen te beschermen, menen iets goeds te verrichten en steunen D66 als de motie alstublieft óók voor bedreigde christenen mag gelden. Het summum van korte-termijn-denken!

En ondertussen blijven de zichzelf moreel zo superieur achtende kerken ervoor pleiten om onze grenzen vooral wagenwijd open te houden. Uiteindelijk zullen zij alles verliezen. Het straffeloos kunnen vervolgen van christenen door moslims in asielzoekerscentra voorspelt namelijk niet veel goeds.

Een volk dat voor korannen zwicht…

Door:
Wim van Schaik
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

19 reacties op ‘k Wilde vluchten, maar kon nergens heen…

 1. Perfide Albion zegt:

  Het wordt tijd dat we het islamitische linkse beest de behandeling gaan geven dat het verdient..Voordat het onze levens totaal onmogelijk maakt.

  Like

 2. Joannes den Hollander zegt:

  Gewoon hier blijven. De islam zit overal. In het ene land wat meer dan het andere. Lang kan het niet meer duren voordat er ergens de pleuris uitbreekt. Dit zal een domino effect teweeg brengen. Europa zal echter niet zonder slag of stoot islamvrij worden. Er zullen offers vallen om onze vrijheid weer te verkrijgen. Zij die dit mogelijk maakten zullen beslist niet vergeten worden. De autochtone lafaarden die ooit gevlucht waren voor de islam en dan terug komen en verwachten dat we een welkomstlied voor hen gaan zingen kunnen dat wat mij betreft wel vergeten. Nederland is jullie thuishaven niet meer. De grenzen zijn gesloten.

  Like

  • Duchesne zegt:

   Kijk, ik denk dat de Syriers en de Marrokanenen al die andere volkeren precies hetzelfde denken van hun landgenoten die naar Europa zijn gevlucht. Die willen ze niet terug….
   En onze verraders, hun namen zijn overal terug te vinden en er komt een verrekening van openstaande schulden. Dat is hun lot, nooit weten wie wraak komt nemen en hoe…..
   Volksverlakkerij is ook een vorm van misdaad en rust is iets dat je als misdadiger nooit meer vind. Het is onze plicht daarvoor te zorgen, als bedankje voor de smeerlapperij die onze kinderen staat te wachten. Laten we ellende delen….

   Like

 3. Driek zegt:

  Mooi geschreven, meneer Wim, het volk is allang gezwicht voor de koran, ik zie de toekomst somber in. Gelukkig zal ik het allerergste niet meer meemaken, hoewel, als het in dit tempo doorgaat, dan staat me nog wat te wachten. Die islam wordt onze ondergang.

  Like

  • geentvkijker zegt:

   nog een halve stap….en de pleuris breekt uit !
   Lees ook : de website PakalertPress, en abbonneer je op nieuwe berichten
   het schema, wordt hier bijgehouden, goede video `s ook, sommige LANG
   maar met behoorlijke uitleg. Amerikaanse site aan ONZE kant

   Volgende fase in deze ellende : tussen 1 april en 1 juni, met een nadruk op MEI
   ( men verwacht dit vanwege, het betere weer )

   Like

 4. JanKorneeldeWitt zegt:

  Ik ben naar Colombia gegaan, daar heeft die islam-smeerlapperij niets te vertellen, mensen houden daar van ‘straight people’, geen gejank en gezeur. Je houd gewoon je eigen broek op en lukt t niet dan is dat verdomd jammer…..maar dikke pech dan! heb je een paar centen dan kan je daar nog prima terecht en de mensen zijn er nog echt, niet dat cultuurrelativisme waar je in nederland en west europa aan de dunne schijterij van gaat. Ze verklaren ons daar overigens volkomen voor debiel als je eens vertelt hoe het door de linkse meute uitgemaakt en uitgedeeld wordt. I love it here!!

  Like

 5. Duchesne zegt:

  Er is niets verkeerd aan sterven, zeker niet als je dat op je eigen voorwaarden kunt doen. Lange tijd leek Koerdistan een nuttige plek om je eigen lot te kiezen, ondertussen heeft er een kleine verplaatsing plaatsgevonden.
  Om heel kort door de bocht te gaan, op alle vlakken zijn wij Europeanen superieur aan arabische volkeren, zowel in uitvindingen, filosofie als wreedheid.
  Wij hebben geleerd onze emoties te beperken en te beteugelen, terwijl onze zuidelijkere broeders dat niet kunnen.
  Het verschil tussen een effectief schot of lange salvos en lege hulzen waar je de nek over breekt.
  Het verschil tussen westerse beschaafdheid en zuiderlijke opvliegendheid.
  Zeker, er zitten ook intelligente mensen tussen onze instromers, maar ze zijn een hele kleine meerderheid.
  Wij zijn zo beschaafd dat sommigen van ons de rest in alle rust verkopen als voer omdat een paar economen hebben berekend dat het gemiddelde IQ ernstig naar beneden moet wil men absolute macht hebben. De glorietijd van Arabische kennis en kunde is ruim 1000 jaar geleden onder gegaan, dat is geen bedreiging voor onze leiders.
  Vandaag viel mijn kwartje toen ik erachter kwam dat bijna alle pin automaten in mijn deel van het land de afgelopen maanden zijn opgeheven en sommige mensen ruim een kwartier moeten rijden om te kunnen pinnen.
  Contant geld dat word weggehaald uit de samenleving, ik denk dat de problemen nu pas echt gaan ontstaan.
  Een instortend monetair systeem, een centrale overheid die geld drukt als of het kranten waren en ineens dat geld wil neutraliseren tot niets dan wat cijfers op een plastic kaartje. Geld op papier is een belofte, een vertrouwen dat met papier word vastgelegd. En dan wil een directeur van de Europeese bank geld ongeldig gaan verklaren…..
  Onze economie word opzettelijk kapot gemaakt, omdat als de chaos groot genoeg is de bevolking afstand zal doen van alle rechten om te overleven. Angst, niet zelf durven te handelen.
  En dat is wat er gebeurd, opzettelijke gevaren creeeren en de westerse landen destabiliseren om totale macht te krijgen, om iedere individu onder controle te hebben. Een geforceerde geplande volksverhuizing, deels door de natuur en voornamelijk door een kleine groep mensen gecreeerd. Het zal onze nieuwe buren niet anders vergaan, geld zal ook hun grootste probleem worden, vooral omdat het zomaar word gegeven. Krijgen sloopt persoonlijk initiatief tot iets constructiefs.
  We hebben iets te leren, namelijk dat we even Onze oer genen terug moeten laten overheersen.
  Er is niets dat we moeten vrezen, we moeten als Europeanen zorgen dat onze leiders ons vrezen, de rest zal geen probleem meer zijn…….

  Hij die zichzelf goed heeft voorbereid op oorlog zal een kans hebben op vrede…..
  God schiep de mens, Samuel Colt maakte ze gelijk.
  John Moses Browning maakte ze nog wat meer gelijk.

  Like

  • Edjan zegt:

   Goed geschreven, Duchesne.

   Like

  • geentvkijker zegt:

   zeer goed stuk !

   Like

  • @Duchesne, inderdaad:Hij die zichzelf voorbereid op oorlog zal een kans op vrede hebben.=(si vis) pacem parabellum leerde ik vroeger:and that still stands.
   Ik heb mijn lesje onderhand wel geleerd in deze wereld

   In Nederigland deed en doet men zoiets niet en ik garandeer U DAT zal ook niet gebeuren.
   Heeft U een colt of een AK /SK of een andere equalizer??Nee, dat dacht ik al
   Maar wij hier wel en we kunnen er ook goed mee omgaan en het is ook nog eens legaal.

   Denk nu net aan die mongool in die nederlandse trein naar Parijs(half jaar geleden) die een bloedbad had kunnen veroorzaken met zijn AK en…let wel… door 2 AMERIKAANSE jonge mannen werd uitgeschakeld(zonder wapens) die wel 10 meter(groot risico in close combat) moesten overbruggen om hun daad te verrichten;

   vraagje::waar waren die mede passagiers (nederiglanders, belgen) die naast die sand nigger een plaats hadden,.. onder hun stoeltje gekropen zeker
   Nog een voorbeeld:
   Mijn vader, moest opkomen in de mobilisatie in 1939 en met wat rotzooi van de eerste wereld oorlog mocht zijn bataljon de duitsers verwelkomen bij de grebbeberg/woudenberg en we weten allen hoe dat afliep.
   (Hij is pas in juli vanuit Vught met een paar vrienden naar huis(friesland gelopen)

   Hij zei op het einde van zijn leven(3 van zijn kinderen waaronder ik waren al vertrokken uit jullie amtenezen landje) dat die hele toestand 40-45 een totale miskleun was mede veroorzaakt door jullie lijders(geen spelfout mensen) die zodra …the proverbial shit the fan hit.. met de noorderzon vertrokken waren!
   Talk about desertion!
   Maar die eenvoudige friese boerenjongens konden (het waren zulke oranje klanten nietwaar en goed gereformeerd enzo) wel het een en ander opruimen.
   Ook toen het verzet begon hadden ze zo goed als niets.. maar wel verraders plus de eigen burgemeester(een NSB er)
   zijn neef Sjoerd is als een beest gebroken en afgemaakt( waargenomen door enkele dorpsbewoners).
   En waar was dat nu allemaal voor,.. juist om het weg te geven en dat is al decades aan de gang en U WAS/IS ER ZELF BIJ.en did what???

   Maar ik zou me als nederlander/europeaan OOK bezorgd maken over die economie en speciaal die banken(er worden/werden te veel derivaten uit geschreven wat, ik ben geen econoom, als een kaartenhuis inelkaar kan vallen en snel.

   Kortom: you guys are setting up for a perfect storm, that will come your way!

   Vr.gr uit west Canada

   Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Duchesne: 22.49. uur, op 03/03. U heeft volkomen gelijk. Het is een groot complot!

   Like

 6. joopklepzeiker zegt:

  Maar waar zou je naartoe moeten?

  mmm, even nadenken !

  Like

 7. M.A.L. Sion zegt:

  Uit het feit dat prominente reaguurders (Driek) zeggen dat de islam hun ondergang wordt, moeten we de spirit krijgen om er echt keihard tegenin te gaan. Met respect voor Driek maar toch.
  We moeten elkaar vinden in regio’s om van daaruit acties te ondernemen. Het minste wat we kunnen doen is regionaal naar de PEGIDA-demonstraties gaan. In de regio kan ook door samenspraak met mensen die niet te ver weg wonen actie-plannen ontstaan.
  malsion@orange.fr – aanspreekpunt De Patriotten – http://depatriotten.weebly.com

  Like

 8. carthago zegt:

  De opstand met bijltjesdag komt vanzelf, als een dief in de nacht. Nu nog ziet een te groot gedeelte van nederigland de tsunami als iets wat over gaat waaien, de achtelijken, maar niets is minder waar. Er gaat absoluut iets dramatisch veranderen, de pislam zal het gaan provoceren.

  Like

 9. Mirjam zegt:

  Er wordt veel door mensen gewauweld over de situatie van het moment. Ook door mij. Waardoor komt dit? Door de angst en de onmacht die iedereen voelt en het zoeken naar een oplossing voor dit alles.
  Niemand wil de situatie van het moment, niemand wil dat, maar het is zo moeilijk om hoop te voelen, terwijl men ook niet wil opgeven en toegeven aan de wanhoop. Ik denk dat voor veel mensen het checken van het nieuws, het constant in de gaten houden van nieuwe berichten en het zelfs op straat in de gaten houden van verdachte personen, tot het normale dagelijkse leven is gaan behoren. Kwaadheid ook, kwaadheid om de leugens, het bedrog en niets denken te kunnen veranderen aan de situatie, de afhankelijkheid van je toekomst en die van je gezin, famile en medemensen, van een stelletje door leugens en het bedrog bedwelmde politici, terwijl de waarheid zo duidelijk is.
  Dit alles maakt een mens lam, en je kunt met recht zeggen PISLAM. Je kunt dit p weglaten en dan weet je meteen wat de meeste weerzin en angst tevoorschijn breng in iedereen.
  Allochtonen beginnen de opmars en bereiken zelfs onze regeringen waar ze willekeurig plaatsnemen om mee te regeren. Aboutaleb is een sprintje aan het maken voor het minister-presidentschap, je ziet het en je hoort het. Het is als een niet te stoppen trein, deze vervreemding van onze eigen Nederlandse identiteit. De dommen (eigenlijk dus de slimmen) heersen over de hele wereld en de eerlijkheid en waarheid is ver te zoeken.
  Praten vullen geen gaatjes, zei mijn tante altijd. Ze is inmiddels overleden, maar kwam uit een tijd waar mensen er nog voor gingen om dingen voor elkaar te krijgen. Hard werken voor weinig geld, dat is wat mensen uit die tijd markeerden.
  Mijn vader was net zo iemand. Altijd hard werken en veel geleden in zijn leven, maar iets dat hij had, was zo mooi. Hij had de wetenschap en kracht in zich, om nooit op te geven en zich niet te laten gek maken door wat dan ook. Hij liet zich niet van de wijs brengen door niemand, omdat hij wist wat lijden was en behandelde ieder mens gelijk. Hij gaf me ooit een goede raad. waar ik mezelf vaak aan moet laten herinneren door de paniek die ik voel: ‘We moeten door zware dingen in ons leven gaan, dat is nu eenmaal zo, maar ooit zal het voorbij gaan. Blijf vertrouwen houden in God, onze lieve Heer zal je altijd helpen, roep Hem aan. Vroeg of laat gaat alles over en dan worden die bestraft die alles veroorzaakt hebben. Heb vertrouwen.
  Ik moet hierop bouwen en vertrouwen. Mijn vader is er 84 mee geworden en geloof me maar, als iemand geleden heeft in zijn leven, dan was hij het wel, maar hij is er doorheen gekomen door zijn geloof. Dus mensen, blijf vertrouwen, ook al zien we geen oplossing. Blijf bidden. Als je om iets goeds bid, dan kan er niets slechts uit voortkomen. Vrede.

  Like

 10. Pingback: HET DOORGEEFLUIK (37) | voorzieners

 11. Mirjam zegt:

  @Tom: 09.28 uur. Dank u, fijn dat u hetzelfde denkt en ik weet dat anderen dit ook zo zien. God help ons.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s