Wat zijn ze waard? De vele dreigementen van Juncker

Screenshot_16

(Door: Emile Kossen)

Als Nederland het associatieverdrag met Oekraïne wegstemt, zal dat het Europese project serieus destabiliseren, waarschuwde voorzitter van de Europese Commissie Jean-Claude Juncker donderdag.

“Als Nederlanders ‘nee’ stemmen, hebben we een ernstig probleem in Europa; destabilisering,” zei Juncker tijdens een lezing in Den Haag. ‘Mensen in Nederland moeten zich afvragen: als iedereen in Europa zo stemt als ik, wat zou daarvan het gevolg zijn?’ Nederlanders mogen op 6 april stemmen over het EU-associatieverdrag met Oekraïne.

Lees verder>>>
Elsevier

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in democratie, dictatuur, Elite, Europa, Europese Commissie, EUSSR, Hypocrisie, nieuw fascisme, Oekraïne, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, soevereiniteit, Volksvijandigheid, Zelfbeschikking. Bookmark de permalink .

24 reacties op Wat zijn ze waard? De vele dreigementen van Juncker

 1. Ron zegt:

  “There can be no democratic choice against European treaties”

  Junker geeft op een presenteerblaadje het bewijs dat de EU geen democratie meer is maar een dictatuur.
  Wat het volk ook kiest, het mag nooit een keuze zijn tegen europese verdragen.
  Dus is er geen vrije keuze voor de burgers en dus ook geen democratie (=regering door het volk).

  Like

 2. Edjan zegt:

  Juncker zegt: “Mensen in Nederland moeten zich afvragen: als iedereen in Europa zo stemt als ik, wat zou daarvan het gevolg zijn?”

  Antwoord: Als iedereen “nee” stemt, dan raken we misschien nog eens van die smerige dictatuur af die feitelijk niets anders is dan Gross-Deutschland en waarin wij niets anders mogen dan onze bek houden, wat je feitelijk ook nu weer staat uit te kwaken.
  En tevens raak jij je baantje dan kwijt en zijn we van jou af, walgelijke narcist, egoïst, uitzuiger!

  Like

  • Jules Vismale zegt:

   @Edjan, het lijkt me beter dat het waardeloze en walgelijke drankorgel van een Juncker gewoon ZELF zijn smerige bek dicht houdt daar hij iedereen die NEE wil zeggen toch niet meer van gedachten kan doen veranderen, zoals velen voor hem deden. Het enige wat het linkse tuig van de geschiedenis uit het verleden leerde is dat als een enkel land ook maar uit het systeem stapt er velen zullen volgen. Dus Engeland onmiddellijk uit de EU, Nederland eruit, Duitsland, Frankrijk, Polen, Hongarije, Italië, Spanje etc., etc. tot er helemaal NIETS meer van over is!

   Like

 3. Anneke zegt:

  Ha, kijk wie we hier nu hebben, onze dronken EUSSR ridder,op de zwarte arabische hengst. Bekleed met een bloedrood dekkleed….

  Like

 4. Anneke zegt:

  “NEE, ZOU onze redding kunnen zijn”. Helaas kijkt onze verradende garde niet naar de werkelijkheid !!! Fraude en corruptie spelen nog een intens grote rol…

  Like

 5. Ron soeverein mens zegt:

  Nou en! Die alcoholist vergeet dat hij niet gekozen is door de Europese bevolking en dat de gehele rotte EU een niet gekozen instituut is met zelf benoemde figuren die denken dat ze interessant zijn, maar juist door hun totale incompetentie geheel Europa de afgrond in helpen. Het wordt tijd voor een massale volksopstand en een volkstribunaal die deze volksverraders berecht voor hun misdaden. Junkers rot op met je EU het heeft alleen maar ellende gebracht!

  Like

  • BertG. zegt:

   Een andere optie is er niet. Massale volksopstand of niets.
   Je kan stemmen wat je wil waar dan ook tegen. Maar het houd ons even bezig.
   En voorlopig vermaken wij er ons nog best mee, we mopperen wat af.
   Je hebt wat om over te praten onder mekaar over ja of nee stemmen en gaan verder met de dagelijkse dingetjes.
   En daar in Brussel lachen ze de lul uit hun broek om zoveel onbenullen, want dat zijn we eigenlijk.

   Like

   • Edjan zegt:

    BertG. Klopt. Wij zijn de lammeren en zij zijn de wolven. Zij zijn de wolven omdat ze geestesziek zijn: psychopaat of narcist, omdat ze geen empathie en geen geweten hebben. Helaas hebben de wolven daar geen last van, de lammeren wel. En als de lammeren in opstand moeten komen, moeten ze eerst wolf worden. Het zit er wel in, hoor, heel diep van binnen, want ik geloof dat de mens in wezen competitief en meedogenloos is, maar het kan lang duren voor het eruit is. En intussen zitten de wolven niet stil: ze vervangen ons, vermengen ons, maken ons arm en dom, en hebben vast ook plannen om ons grotendeels uit te (laten) roeien. Zodat we nooit meer iets kunnen.

    Like

 6. Dit zijn duidelijk tekenen dat de heersende ‘bestuurders ‘aan een ernstige vorm van dementie lijden. Ukraïne en Turkije met alle macht lidstaat willen maken is een voorbeeld hiervan, Net als de dictatoriale beslissing tot massa-immigratie uit primatenlanden, die geen enkele toegevoegde waarde oplevert, alleen destructie, is een maatregel die duidt op gevaarlijke seniliteit. Ze zien absoluut niet dat zij afstevenen op hun eigen ondergang en dus suïcidaal bezig zijn! Net als bij de koningshuizen blijven deze ongekozen ‘leiders’ aan tot ze in hun doodskisten liggen. En intussen is Europa een derde wereldstaat aan het worden!

  Like

 7. carthago zegt:

  Een bezopen nijlpaard zoals heil juncker hoeft niemand serieus te nemen, die hoef je alleen maar weg te takelen. Erger is dat ze constant opduiken in parlementaire achterkamertjes en met hun vette lompe horror poten door het laatste porseleinkastje van de democratie stiefelen, die behoren verdoofd en in hun reservaat gedumpd te worden.

  Like

 8. aquarius4422 zegt:

  Wartaal van een zuipschuit moet je nooit serieus nemen.

  Like

 9. Leuk gebracht, hoor! Maar in wezen bedoel je natuurlijk: “Wat zouden dan de gevolgen voor MIJ zijn?”
  Dat ligt er zó dik bovenop, dat je het beter niet had kunnen aansnijden, drankorgel!
  Anders gezegd: Ieder woord, dat jij nog aan deze kwestie verspilt, stijft de rechtgeaarde realist in de overtuiging, dat het NEE moet worden!
  En de gevolgen? Nou….Hoe eerder dit hele machtsblok in elkaar stort, hoe beter, hè; zeker als jullie in Brussel allemaal méé verdwijnen onder het puin! Heerlijk!

  Like

  • Jean zegt:

   Theresa, zoals u zult weten ben ik tegen elke vorm van geweld maar betreffende die EU misdaadorganisatie hoop ik uit het diepst van mijn hart dat de laatste zin werkelijkheid mag worden nl. “Onder het puin” met dat EU uitschot en grenzen dicht zodat wij kunnen gaan werken aan onze veiligheid, we starten uiteraard met alles wat moslim/islamieten betreft te verdrijven van ons grondgebied, uiteraard zonder geweld en zonder met geld te smijten.
   Bye the way, hebt u het ook gehoord a.g. de rekenwonders in België? Ha ha ha, ze hebben “een foutje” van ± 2 miljard euro gemaakt….., in een land wat een beetje zelfrespect heeft zouden de betreffende rekenknapen op staande voet ontslagen worden ‘zonder oprotpremie’ maar dat zie ik nog niet gebeuren in België, hier schreeuwen de eikels dagelijks dat wij een democratie zijn, leugens, in een democratie kan nooit een monarchie aanwezig zijn en zeker geen 6 regeringen, 7 parlementen, 10 provincies en nog diverse parasiterende vreetclubjes.
   Het zou toch zo eenvoudig en efficiënt kunnen verlopen maar ja, waarom het gemakkelijk maken als het ook moeilijk kan!…

   Like

 10. Jean zegt:

  Die lul gewoon een jeneverfles voor zijn ogen houden en hij zegt alles dat men wilt dat gezegd wordt zelfs de grootste waanzin.
  Hopelijk stemmen de Nederlanders NEEN, ze durven niet vragen naar onze meningen a.g. die EU troep omdat ze weten dat daar ook een grote afwijzing tegenover staat.
  Echt, die EU troep moet opgedoekt worden en die misdadigers opgesloten voor de rest van hun leven in cellen van 1 bij 2 meter en zonder onderscheid te maken tussen mannen en vrouwen, ze zitten dan wel met een probleem, “wat met merkel?” want is dat nu een vrouw of een man? Of is het een samenraapsel van beiden?

  Like

 11. Tom Hendrix zegt:

  De EUSSR, is gewoon de opvolger van het “Derde Rijk”, van Adolf Hitler. Het is gewoon een dictatuur, in dit geval van rode socialistische fascisten, gesteund door verraders van partijen als de christen-democraten en liberalen. Sterf GEDROCHT EU, sterf!

  Like

 12. Tistochwat zegt:

  Het enige waarover die dorre perkament-kop zich drukt maakt, is of-ie in z’n luxe leefomgeving dure drank kan blijven nuttigen!

  Ik zou in onderstaande foto deze teksballonnen zetten:

  1) Sooo hey!

  2) Haal ik m’n vinger uit m’n reet…

  3) …ruikt-ie nóg lekker naar jenever!

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Die dorre perkament-kop zoals jij het zo bloemrijk stelt is “pas” 61 jaar oud!
   Hij ziet er al ouder uit dan 71…! Totaal kapot geleefd en gedronken!…
   Deze man zal echt niet oud worden. Het kan zo elke dag afgelopen zijn met hem.
   Dan komt er weer ’n ander zul je zeggen… maar het laat weer eens duidelijk zien dat alles tijdelijk is. De EU heeft in korte tijd al haar macht verloren…

   De EU is al weg… alleen er gaan nog steeds heel veel mensen in en uit de EU-gebouwen, die door hun aanwezigheid alleen al veel geld incasseren.
   Zo ligt de situatie. De EU heeft totaal geen macht meer, maar niemand durft het hardop te schreeuwen omdat men bang is voor een catastrofe. Hun baan…
   Die catastrofe gaat er toch komen, en veel sneller dan men denkt.

   Like

  • Tistochwat zegt:

   paulzwueste 4 maart 2016 om 21:00

   [quote] Deze man zal echt niet oud worden. [/quote]

   Sommige lieden worden nooit zo oud als ze eruitzien.
   Ik zal er geen traan om laten.

   Like

 13. Steven zegt:

  Ik weet wel wat er gaat gebeuren bij een MASAAL NEE…
  Rutte gaat gewoon zijn handtekening zetten bij het kruisje en gaat dan tegen de burgers zeggen;..
  Ik heb gehandeld in het belang van Nederland…
  Die NEE is niet bindend…dus dan weet je gewoon dat er bij het KRUISJE wordt getekend.

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Het NEE van ons zal t.z.t. bindend blijken te zijn. Je zult het meemaken.
   Die EU heeft NU Al totaal geen macht meer.
   Alle contracten zullen waardeloos blijken te zijn.
   De EU is een ‘House of Cards!”…

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s