De nieuwe Britse mainstream-racisten. Begint de rot bij de top?

Screenshot_15

De Britse Labour-leider Jeremy Corbyn.

(Door: Douglas Murray)

De Britse Labour-partij wordt op dit moment geleid door een man, Jeremy Corbyn, die Hamas en Hezbollah omschrijft als “vrienden” en jaren heeft doorgebracht in de politieke wildernis van Holocaust-ontkennersantisemietenterrorisme-sympathisanten en allerhande andere onwenselijke figuren. Nu hij de leider is van Hare Majesteit´s oppositie heeft hij geprobeerd zichzelf als een meer gematigde kracht te presenteren door te benadrukken dat hij zijn leven lang tegen racisme en antisemitisme heeft gestreden. In werkelijkheid heeft hij zich tijdens zijn leven prima op z’n gemak gevoeld in het gezelschap van de exponenten van beide.

Zijn schaduwkanselier bracht dezelfde periode door in gelijksoortig gezelschap, maar met een nog meer doorleefde toewijding jegens de terroristen van IRA.

De chef-communicatie van dit rampzalige politieke bedrijf is ene Seamus Milne, die zijn carrière bij de The Guardian wijdde aan het salonfähig houden van Jozef Stalin. Als een vis, zoals het gezegde gaat, vanaf het hoofd rot, hoe kan het dan iemand verrassen dat de rot bij de staart ook inzet?

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
Gatestone Institute

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Weg met ons!", antisemitisme, Barbarisme, Communisme, cultuurrelativisme, demoniseren, Dhimmitude, Eurabië, Groot-Brittannië, Hamas, Hezbollah, Holocaust, Hypocrisie, islam-collaboratie, islamappeasement, Israël-vijandigheid, Jodenhaat, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, Multiculti, nieuw fascisme, Racisme, Rotzakken, socialisme, Terrorisme, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

7 reacties op De nieuwe Britse mainstream-racisten. Begint de rot bij de top?

 1. Sabeltant zegt:

  Jeremy Corbyn is een moreel superieure nieuwe tijds communist die het land wil besturen met gesubsidieerde armoede.
  De man is net als alle andere sociaal democraten (lees communisten) een groot gevaar voor de democratie.
  Zodra dit soort “leiders” sympathie tonen met lieden welke de vernietiging van een andere staat in hun grondwet hebben staan moet je op je hoede zijn.
  Deze mensen hebben weinig op met individuele vrijheid.

  Like

 2. Jan Wandelaar zegt:

  +++ den Haag het Beiroet/bankroet van Nederland +++

  http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2016/03/den_hagistan.html

  +++

  Like

 3. Anneke zegt:

  Het is altijd de top,die door en door VERROT is. Besmet met dodelijke en zeer besmettelijke bacterie-en…Frauditisch en Corruptitisch. “Enorme ontstekingen worden veroorzaakt in het redenatie- en handelings-orgaan van de hersenen”…Personen (besmet door deze bacterie-en) kunnen niet realistisch de ‘zaken van het leven’ voor ogen zien.
  Triest dat de wereld wel gerund wordt, door deze intens zieken !!! “De gezonde burgers staan aan de zijlijn, van het ‘ ‘gezamelijke speelveld’. En moeten (eindeloos) boeten voor de gemaakte schulden/- fouten”. Gezonde mensen hebben GEEN ZEGGENSCHAP, passen niet in de zieke maatschappelijke groep.

  Like

 4. wim zegt:

  Kijk eens naar het besmette links-extreme verleden (inclusief goedpraten van geweld, mits van extreemlinks) van heel veel politici in ons eigen land.
  ‘Een vos verliest wel zijn haren, maar niet zijn streken’ luidt het spreekwoord. Niet voor niets wordt Merkel gelinkt aan haar DDR verleden nu ze haar (ware?) gezicht laat zien: een totalitaire anti democratische persoon.

  Like

 5. Jean zegt:

  Een vis begint ALTIJD eerst te rotten aan de kop. Vissen en politiekers is gelijk.

  Like

 6. Tom Hendrix zegt:

  Roden en de Islam, zijn onze grootste vijanden!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s