Duitse ministerie van Binnenlandse Zaken: Oostenrijk heeft duizenden “vluchtelingen” niet geregistreerd

Screenshot_39

Het Oostenrijkse parlement in Wenen.

(Vertaling: E.J. Bron)

Ook Oostenrijk heeft in grote stijl de wetten overtreden door het na te laten “asielzoekers” te registreren. In twee maanden tijd werden meer dan 100.000 personen niet geregistreerd. Volgens de Oostenrijkse regering zou dat de taak van Griekenland zijn geweest. Iedereen schuift elkaar de Zwarte Piet toe.

Contra magazine

Oostenrijk heeft de afgelopen maanden blijkbaar massaal de Europese regels overtreden: volgens een antwoord van het Duitse ministerie van Binnenlandse Zaken op een vraag van “Die Welt” bedreef Oostenrijk tot voor kort niet alleen een politiek van “door wenken” van “vluchtelingen” naar Duitsland, maar liet het ook op grote schaal na om de “asielzoekers” te registreren, wat volgens het Dublin-voorschrift eigenlijk zou moeten.

Volgens het Duitse ministerie van Binnenlandse Zaken werden er door de Duitse  federale politie tussen 23 december 2015 en 25 februari 2016 ongeveer 127.000 migranten geteld die vanuit Oostenrijk binnengekomen zouden zijn. In diezelfde periode zouden er echter door de federale politie en het migratiebureau (BAMF) slechts 14.000 personen zijn vastgesteld die buiten de Bondsrepubliek door een andere lidstaat geregistreerd zouden zijn.

Volgens “Die Welt” heeft de regering in Wenen haar gedrag in het verleden tegenover de Duitse regering er onder andere mee gemotiveerd dat volgens het Dublin-voorschrift Griekenland al voor de registratie en uitvoering van bijna alle asielprocedures verantwoordelijk zou zijn. Bovendien zou voor veel “vluchtelingen” Duitsland en niet Oostenrijk het gewenste reisdoel geweest zijn. De regering in Wenen heeft inmiddels haar koers gecorrigeerd. “Vluchtelingen” met Duitsland als doel worden weliswaar nog steeds doorgelaten, Oostenrijk heeft er echter maatgevend aan bijgedragen dat Macedonië de Balkan-route aan de grens met Griekenland probeert af te sluiten.

Bron:
www.contra-magazin.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", asielwaanzin, Duitsland, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Oostenrijk. Bookmark de permalink .

10 reacties op Duitse ministerie van Binnenlandse Zaken: Oostenrijk heeft duizenden “vluchtelingen” niet geregistreerd

  1. Hans zegt:

    Afrika schuift intussen heel veel Zwarte Pieten naar ons toe….

    Like

  2. xonnebloom zegt:

    er mag geen geweld gebruikt worden….

    Like

  3. Elena zegt:

    Merkel nodigt miljoenen buitenlanders uit…..met de mededeling…..kom lekker bij ons eten en blijf logeren zolang jullie willen.
    Oostenrijk was zo goed, hen het recht van overpad te verlenen richting Duitsland.
    Heel charrmant van Oostenrijk…maar waarom zou Oostenrijk het bezoek van Merkel moeten contrôleren?
    Dat is vreselijk onbeleefd.

    Volgens het Dublin voorschrift had Oostenrijk dit wel moeten doen…nahja!.
    Niemand heeft in die tijd van het ondertekenen van het Dublin akkoord kunnen vermoeden dat de door frau Merkel miljoenen uitgenodigde bezoekers op haar uitnodiging zouden ingaan.

    Dus…niet ouwehoeren frau Merkel, los lekker je eigen problemen op en val ons er niet mee lastig.

    Bezoek brengt altijd vreugde ….is het niet bij het komen…..is het wel bij het gaan!

    STOP DE ASIELWAANZIN !!!

    .

    Like

  4. Guardiacivil zegt:

    Aan alle EU-landen, “vorm nu eens een blok tegen deze idiote grote instroom zonder elkaar de schuld te geven”.

    Like

  5. jungleelephant zegt:

    En in Duitsland zijn ze er ook duizenden “kwijt”!Net als overal!De enigste oplossing zal zijn:allemaal het land uit knuppelen;desnoods een voor een!

    Like

  6. laura van der storm zegt:

    ludiek :-))

    Like

Plaats een reactie