Samsom: Neem 30.000 “vluchtelingen” uit Turkije op

Screenshot_2

Europa zou “vluchtelingen” moeten opnemen uit Turkije om de illegale migratiestroom tussen Turkije en Europa te stoppen. Dat zegt PvdA-leider Diederik Samsom in het radioprogramma Met het oog op morgen. Volgens hem moet de stroom “vluchtelingen” ‘beheersbaar’ blijven. Het plan moet voorkomen dat “vluchtelingen” de overtocht gaan maken per gevaarlijke bootreis.

RTL Nieuws

Beheersbare stroom

Ook Nederland zou “vluchtelingen” moeten opnemen, zegt Samsom. Hij noemde het aantal van 30.000 per jaar. “Dat is een stuk minder dan vorig jaar, toen waren het er 60.000.” Volgens de PvdA-voorman staat ook de VVD achter het plan. “De coalitie is het roerend eens over deze aanpak: een beheersbare stroom in ruil voor het stoppen van de illegale stroom.”

In Brussel hebben Merkel, Rutte en de Turkse premier Davutoğlu gesproken over de “vluchtelingen”crisis. Turkije heeft met Europa afgesproken flink wat “vluchtelingen” te gaan opvangen. In ruil daarvoor krijgt het land geld en moet Turkije zorgen dat de illegale stroom naar Europa stopt. Hoe de plannen precies vorm gaan krijgen, is echter nog steeds niet duidelijk.

Bron:
www.rtlnieuws.nl
(h/t “Wachteres”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Eurabië, Illegalen, Immigratie, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, Moslims, Naïviteit, Nederland, onwetendheid, political correctness, politici, praatjesmakers, propaganda, PvdA, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

41 reacties op Samsom: Neem 30.000 “vluchtelingen” uit Turkije op

 1. Mirjam zegt:

  IDIOOT! Hij praat, zoals gewoonlijk, zijn mond voorbarig weer voorbij!

  Like

 2. carthago zegt:

  Welja,waarom geen 50 000 of zo, de bananenrepubliek lacht erom en erdogan en de saudi criminelen nog harder. De aandacht in de politieke penoze is gefocust op wat in de bananenrepubliek alleen maar moet kunnen en zal kunnen, geld zat hier voor de kokosnoten , uitstekende arbeidsongeschiktheidvoorwaarden en dus goede levenslange uitkeringen, wapens overal te koop en vooral genoeg idiote halve gare nederiglanders om op te ruimen in naam van de pislam.Ideaal land om te vestigen voor genocideplegers,aldus de flyers van peppi samson.

  Like

 3. johan zegt:

  Tot hoever kan de pvda en de linkse ëlite”nu gaan hebben ze het nu nog niet door dat de Nederlanders zeggen het is genoeg. Miljarden worden aan de asielzoekers bested en de ouderen-onderwijs zorg ligt op zijn gat enkelt en alleen om die theedoeken hier te halen.

  Like

  • Peter zegt:

   Ben het helemaal eens Johan.
   Ben benieuwd wat de mensen met de verkiezingen gaan stemmen, na alle onwaarheden en leugens die deze regering hebben verkondigd.

   Like

 4. ildiko zegt:

  Deze partij die schuldig is aan de moord van Pim Fortyuin, die schuldig is aan islamisering, aan culturele moord, aan onderdrukking van onze geest en gezond verstand van onze kinderen, NUL ZETELS EN EEN TOTALE ISOLEMENT VERDIENT.

  Like

 5. Bas zegt:

  Beheersbaar’ blijven dus. Wat een misleiding van de bevolking. Pardon op pardon, bedoeld de PvdA namens Samson. Willens en wetens bewust onnozel ?

  Like

 6. Bas zegt:

  Vermoedelijk ligt de blauwdruk voor de vluchtelingen stroom al klaar. Eerst in Turkeije zoveel als mogelijk alle vluchtelingen opvangen. Daarna vanuit de Turkse sorteercentrums, met vliegtuigen, alleen Siriers ophalen om deze asiel in Europa te verlenen. Op die manier, dus. Om na de verkiezingen de rest binnen te laten stromen. Slim en doortrapt !

  Like

 7. De Dood van Pierlala rent weer eens bij voorbaat zijn lange benen uit zijn lijf om voorál de Turken maar te pleasen (dhimmitude noemen we dat). Och och, wat is hij bezorgd, dat ‘er anders weer mensen die gevaarlijke boottochten gaan ondernemen!’
  Zou het ook niet een klein beetje zijn om, in een wanhopige poging, wat nieuw kiesvoer binnen te halen, Samsom? Tenslotte heeft jouw zieltogende partijtje dat hard nodig!
  Als je je beter om de autochtóne noden had bekommerd, was dat nu misschien niet nodig geweest, kluns!
  http://depatriotten.weebly.com/

  Like

  • BertG. zegt:

   Het is allemaal zo doortrapt als wat.
   Wat boeit hem die “vluchtelingen” nou.
   Het gaat hen om nieuw vee erbij. Dit kon wel eens z’n laatste poging zijn.

   Like

 8. joga zegt:

  Laat ze eerst maar eens een aantal specialisten opleiden, die valse documenten(Syrische) kunnen aantonen en via spraak een extra controle of iemand Syrisch is of niet. Verder sluitende NAW-gegevens uit Syrië controleren . Dan ben ik er vrijwel zeker van dat er GEEN Syriër meer binnenkomt. Maar met het tempo waarmee iedereen wordt binnengelaten is dit godsonmogelijk en betekent dit, dat er een zeer grote groep gelukszoekers binnenkomt met een zeer verdachte islamitische achtergrond, ook wel 5e colonne genaamd.

  Like

  • BertG. zegt:

   “Verder sluitende NAW-gegevens uit Syrië controleren.”

   En dat hebben ze niet omdat dat niet bestaat.
   Dus geloven ze ze wel op hun blauwe ogen.

   Like

 9. Pieter zegt:

  Kan deze niet grappige clini-clown nu eindelijk zijn muil eens houden.

  Like

 10. Sjaak zegt:

  Haal 30.000 en er staan daarvoor een week later 60.000 weer
  opnieuw aan de grenz !
  Wat een gore klootzakkken hebben we aan de regering !

  Like

 11. Leo zegt:

  30.000 vluchtelingen ?? ……. Hij bedoeld 30.000 p.v.d.a. stemmers

  Like

 12. Peter selie zegt:

  Ze zijn dus niet bezig met het stoppen met de bezetters van onze gewesten en zich daarna als overheersers gedragen, maar om ze ons gefaseerd door de strot te duwen. Een enorme kostenpost van 30.000 x € 36.000.00 per jaar voor de belastingbetaler en voor de P.v.d.A 30.000 stemmen. Hopen zij.
  Niet één mag zonder woning blijven, maar voor Nederlanders geldt dat uiteraard niet! Die mogen best in een kartonnen doos of de vuilnisbelt wonen. Hoe krijgen we Europa zo snel mogelijk aan de bedelstaf.
  Leve Europa weg met de EU en weg met deze springplankpolitici naar een betere baan voor zichzelf.

  Like

 13. Ad zegt:

  De enige die opgenomen moet worden is Samsom zelf

  Like

 14. koddebeier zegt:

  Wanneer beginnen ze nu eens eindelijk met linkse randdebielen op te sluiten ???

  Like

 15. Thoth zegt:

  Okay, dáár hebben weer die gast met z’n ‘vluchtelingen’ gewauwel… rot toch op man.

  Like

 16. Turkije is géén onveilig oorlogsgebied, dus deze 30.000 zijn dus GEEN vluchtelingen, maar uitsluitend economische vluchtelingen of profiteurs. Het is duidelijk dat Samsom t.a.v. Nederland volstrekt te kwader trouw is.

  Like

  • Giny zegt:

   Wim Vreeswijk

   Inderdaad, economische vluchtelingen!
   Samson hoopt op nieuwe stemmers voor
   zijn partij, die op sterven na dood is!
   Wij mogen wel creperen!!!

   Like

 17. Harry zegt:

  Als er volgens de PVDA geen verschil meer is tussen legaal en illegaal , is er dan nog wel verschil tussen wit en zwart werken , of is dat ook hetzelfde dan ?
  Ik ben 67 en werk nog zes tot zeven dagen per week , mijn motivatie wordt er zo natuurlijk niet beter op .
  Het is dat ik geen zin heb om thuis te gaan zitten niksen , anders had ik de stekker er allang uitgetrokken .
  Moet ik met een versleten lichaam dan nog zoveel werken om die rooie niksnutten en pamperparasieten van dat linkse koor te financieren ?

  Like

 18. Mirjam zegt:

  Het valt niet op dat, als het al een heel klein beetje de goede kant op gaat, mijnheer Samsonite het weer probeert om het goede de afgrond in te duwen. Hij zou zelf naar een Islamitisch land moeten emigreren, kan hij daar de vluchtelingen aanmoedigen om vooral naar Nederland te komen, omdat er zoveel te halen valt. Misschien kan hij daar dan ook de pipo uithangen en een partij oprichten met de naam PVDI, Partij van de Islam.

  Like

  • bigljohn zegt:

   …..Partij van de Islam…..We hebben al een politieke partij voor de Islam. De PvdA, De Partij voor de Arabieren ! Bovendien, Arabieren doen in hun landen niet aan politiek, dat is verboden bij hun. Zij verwerpen de democratie, en zijn aanhangers van de theocratie. Je weet wel; Allah, Allah, Allah !

   Like

 19. Mirjam zegt:

  Hier kunnen jullie de boodschap van de moslims zien, die Samson zou graag hiernaartoe wil halen. Dit is ons lot als wij dit toelaten. God sta ons bij.

  Like

 20. M.A.L. Sion zegt:

  Zou kameraad Samsom de kosten voor die 30.000 profiterende halsafsnijders uit eigen zak betalen?
  malsion@orange.fr – aanspreekpunt De Patriotten – http://depatriotten.weebly.com

  Like

 21. Fred zegt:

  De PvdA staat virtueel nu op een kleine 8 zeteltjes. En terecht. Nog veels te veel.
  Dus 30.000 kiezertjes per jaar, wat er eigenlijk 94.000 zijn en die zich in enkele jaren tot honderdduizenden vermenigvuldigen kan wel eens de redding zijn van de PvdA.
  Dit is wat Samsom eigenlijk wil zeggen.
  Het gaat hem niet om mensen maar om kiezers.
  Walgelijk figuur.

  Like

  • BertG. zegt:

   Zelfs bij de pvda stemmers hebben ze genoeg van die kerel.
   Zelfs daar beginnen ze ‘m door te krijgen.

   Opnieuw hebben PvdA’ers zich uitgesproken tegen een nieuw lijsttrekkerschap van Diederik Samsom. Op de site van Linksom!, een “sociaaldemocratische beweging binnen onze Partij van de Arbeid” noemt, wordt Samsom opgeroepen de pijp aan Maarten te geven, zo meldt het ANP.
   http://www.powned.tv/nieuws/politiek/2016/03/laatste_pvdastemmers_willen_an.html

   Like

  • bigljohn zegt:

   Fred van 7 maart om 12:38. Maurice de Hond deed weer eens een peiling. De PvdA inderdaad op 8 virtuele zeteltjes, maar de VVD zou richting 28 zetels gaan. Een notoire leugen !!! Maar geen woord in de krant hoe de Hond de PVV uitgepeild had. De PVV heeft intussen al minstens 40 virtuele Kamerzetels ! De Hond is een valse hond. Een smerige vuile joekel ! Soms word je door hem gebeten. Ik vraag mij af of hij soms ook hondsdol geworden is ! Het besmettingsgevaar door de Hond is dus alom aanwezig, en zijn peilingen dient men niet met een korreltje zout, maar met een zak zout te nemen !

   Like

 22. Edjan zegt:

  PvdA gezakt naar 8 zetels in de peilingen. Een historisch dieptepunt. Nu zou je toch denken dat Samson eens gaat nadenken? Zoiets van: “doe ik misschien iets fout? Zijn de kiezers misschien boos over mijn immigratie-standpunten? Want daar praten ze altijd over”. Maar nee, dat past niet in Samson’s schedel. Dus dat kan de oplossing niet zijn. Onmogelijk.

  Samson denkt heel anders. “Stemmen ze niet meer op mij? Weer een zetel minder? Dan moet ik 30.000 stemmers importeren (bijna 0,5 zetel). Die zullen wel op mij stemmen als en omdat ik er heel lief tegen doe”. Volgende week: PvdA 7 zetels in de peilingen. Samson: 50.000 migranten importeren! PvdA 6 zetels enzovoort.

  Is deze man echt ingenieur? Is deze man echt zo koppig als hij eruit ziet?

  Like

  • Harry zegt:

   @Edjan , ik heb een buurman , die doctorandus is , dan heb je toch een goed werkend verstand , zou je denken .
   Nou , niks is minder waar , hij heeft totaal geen benul wat er zich op de wereld afspeelt .
   Zijn vrouw ( dierenarts ) , is een stuk slimmer en maakt zich ernstig zorgen , voornamelijk voor hun kinderen .
   En als je dan probeert zijn ogen te openen , dan gaat ie stom zitten lachen .
   Zo hou je toch je hart vast voor de toekomst , met dat soort semi-mongolen ?

   Like

   • Edjan zegt:

    Harry, dan stel ik me een drs. Arabische communicatiepsychologie voor of drs. in de antropologisch-historische sociologie maar Samson heeft technische natuurkunde gestudeerd aan de TUDelft. Hartstikke exact en praktisch. Hoelang hij dat gedaan heeft, weet ik niet en ik vermoed nu dat hij niet is afgestudeerd en dus geen ingenieur is. Toch zou je dan denken … hoewel, moet ik toegeven, het denken wordt vaak gelogenstraft door de praktijk.

    Like

 23. Tistochwat zegt:

  [quote] Turkije heeft met Europa afgesproken flink wat “vluchtelingen” te gaan opvangen. In ruil daarvoor krijgt het land geld en moet Turkije zorgen dat de illegale stroom naar Europa stopt. [/quote]

  Ik zie het als pure chantage door een gevaarlijke, geesteszieke, leugenachtige mohammedaan, maar die ‘socialistische’ badmuts brengt het weer als zijnde iets verrukkelijks.
  Ja, zeg nu zelf: je kunt die arme ‘vluchtelingen’ toch beter gaan ophalen met een privé jet dan dat ze in een gammel bootje stappen? Stel je voor dat ze dan verzuipen?
  Zonde van dat mohammedaanse stemvee toch? Dat kost de Partij van de Allahu-akbar stemmen!

  En maar doorgaan met de import van die kalifaatratten; 30.000 per jaar?
  Nou, als die ‘badmuts’ van de PvdA dit aantal noemt, reken dan maar op minstens 80.000 van die ‘vluchtelingen’ per jaar en dan heb ik het nog niet eens over de aanwas vanwege de fokkerij hier.

  Man, man, man, wanneer hebben de mohammedaan-verwelkomers nou eens een keer door dat we niet heel Afrika en het Midden-Oosten aan de vreet kunnen houden in dit kleine landje?!
  Ik merk het elke dag opnieuw… de afschuwelijke gevolgen van het binnenhalen en verwennen van die smerige mohammedanen.
  Hun stront wordt op ONZE kosten elke dag van de muren en vloeren van hun leefruimtes afgekrabd, terwijl de oude Nederlands mensen minstens 24 uur moeten wachten tot hun vuile luier wordt verschoond!!!
  Mag van Markje tegenwoordig nog maar één keer per dag hè? Hij heeft geen geld over voor zijn eigen (bejaarde) bevolking. Hij maakt liever goede sier door met ons belastinggeld allerlei tuig in de watten leggen.
  Ja, dan weet Markje opeens wél hoe hij ‘m uit z’n broek moet laten hangen!
  Voor ons wordt het bestaan onbetaalbaar.

  Het is hartverscheurend en hemeltergend!
  Iedereen die de situatie in dit terminaal zieke, door krankzinnige zelfverrijkers ‘bestuurde’ land goedpraat, is een gewetenloze schurk, die waarschijnlijk zélf -op welke manier dan ook- eveneens lekker verdient aan de asielindustrie!

  Like

 24. Jan zegt:

  Macedonië: tsunami

  Like

 25. Giny zegt:

  De VVD en de PVDA zitten samen in de regering, voor mij is het onbegrijpelijk dat
  de PVDA zakt in de peiling en de VVD stijgt!
  Beide partijen zijn verantwoordelijk voor de puinhopen die ze aangericht hebben!
  Mark speelt voor Clown, af en toe slaakt Zijlstra weer eens wartaal uit, schijnt
  bij Maurice te werken, of een fikse bonus misschien???

  Like

 26. Pegidafan zegt:

  Wij worden , ingewisseld , gekleineerd , belachelijk gemaakt , vernederd , onze vrouwen verkracht en onze kinderen lastig gevallen de winkeliers bestolen . De oudere zorg is afgepakt , moet ik nog even door gaan .
  Wat moet er nou gebeuren om het volk in beweging te krijgen .
  Ik kan er niet over uit , ook niet als ik zie wat er in Griekenland gebeurd , hun land word verwoest , die gelukszoekers schijten heel Athene onder , en die doen ook niks , ik kan er niet bij , wat hebben ze door het eten gedaan .

  Like

 27. Pistolen-Paultje zegt:

  En wederom denkt deze arrogante man dat hij de mening van het volk vertegenwoordigt…. opdoeken die politieke partij!

  Like

 28. Joan zegt:

  Om politicus te worden heb je geen diploma,certificaat,verklaring van compentie of wat voor soort entreebiljet dan ook nodig,en dat is dan een vrijbrief om zinloos te tetteren,en zeker niet om de belangen van je kiezers,of je land (die is in Brussel gedeponeerd) te behartigen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s