“Vluchtelingen”: Hongarije roept de crisistoestand uit

Screenshot_59

De Hongaarse minister-president Viktor Orbán.

(Vertaling: E.J. Bron)

De Hongaarse regering heeft met het oog op de sluiting van de Balkan-route in het hele land de crisistoestand uitgeroepen. Dat deelde minister van Binnenlandse Zaken Sandor Pinter vandaag mee tijdens een persconferentie in Boedapest. Hongarije zal de politie en het leger met 1.500 soldaten uitbreiden.

Soldaten aan de grens

Sinds middernacht hebben de landen langs de Balkan-route – Slovenië, Kroatië, Servië en Macedonië – hun grenzen gesloten voor “vluchtelingen”. Binnenkomst in deze landen vindt alleen nog plaats volgens de desbetreffende Schengen-regels – dus met een geldig paspoort en visum. Het uitroepen van de crisistoestand is volgens Pinter een voorzorgsmaatregel, iomdat de reactie van de “vluchtelingen”, die zich op dit moment in de directe buurlanden van Hongarije bevinden, na de grenssluiting niet te voorspellen zou zijn.

Nieuw grenshek

Weliswaar zou de regering in Boedapest op dit moment niet rekenen op incidenten aan de grens met Roemenië, aldus Pinter. Desondanks zal ze voorbereidingen treffen om aan de grens met Roemenië, dat in het zuidoosten aan Hongarije grenst, desnoods snel een hek te kunnen plaatsen. Zo´n stap zou binnen een periode van tien dagen mogelijk zijn, zei de minister van Binnenlandse Zaken.

Bron:
www.oe24.at/welt

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Vluchtelingen", Balkan, gezond realisme, Hongarije. Bookmark de permalink .

12 reacties op “Vluchtelingen”: Hongarije roept de crisistoestand uit

  1. joga zegt:

    Naar Hongarije verhuizen gaat. Het enige land met een regering met een IQ van ruim boven de 100.

    Like

  2. Elena zegt:

    Bravo Hongarije…..een land met ballen….die hun burgers beschermen!!!

    Frau Merkel en opRutte….lees even hoe jullie je eigen bevolking moeten beschermen.
    Stelletje schijnheilige kneuzen zijn jullie.

    Like

  3. kruisridder zegt:

    Dat land moet ook een onmiddellijk schietbevel invoeren naar Oostduits model van in de Koude Oorlog tegen iedere ”vluchteling” die het ook maar probeert de grens te bestormen.

    Like

  4. hendrikush zegt:

    Waarom komt Brussel toch niet op dat simpele idee:
    “geldig paspoort en visum” voor islamitische en andere mislukte staten?

    Like

  5. Pracht vent die Viktor Orbán..

    Like

  6. Tom Hendrix zegt:

    Hongarije, heeft in deze volledig gelijk. Zij willen zich NIET overgeven aan de ISLAM. Duw ze allemaal Merkel maar door de strot!

    Like

  7. isidor zegt:

    Wat ben ik blij dat ik met mijn gezin naar Hongarije ben verhuist.
    Iedereen verklaarde de ons destijds voor gek,maar nu hoor ik ze niet meer
    lang leven Viktor Orban.

    Like

  8. guusvelraeds zegt:

    De Hongaren hebben de ellende met de islam die ze de afgelopen eeuwen gehad hebben nog vers in hun collectieve geheugen zitten. Vandaar dat ze heel preventief zijn het islamitisch virus buiten hun landgrenzen te houden. Wat de islam betreft is het beter preventief te zijn voor besmetting met dit dodelijk maatschappij vernietigende virus. De hele menselijke geschiedenis toont klip en klaar aan dat nog nooit een natie zich hersteld heeft van een islamitische infectie. Stap voor stap vreet de islam natie na natie op. Het midden oosten zou op dit moment het middelpunt van de wereld zijn geweest op het gebied van wetenschap, techniek, moraal en christelijk joodse humaniteit ware het niet dat rond 650 AD de islam meedogenloos kwam aanrollen vanuit het Arabisch schiereiland. Een wereld zonder islam is beter af omdat ze nog nimmer een millimeter positieve bijdrage heeft geleverd aan het welzijn van de wereld. Paus Benedictus wist het indirect te formuleren in zijn Regensburglezing, “”Wat heeft Mohammed ons nu gebracht””? Opnieuw was de moreel loze islam op haar tenen getrapt.

    https://nl.wikipedia.org/wiki/Regensburglezing

    Like

  9. Guardiacivil zegt:

    Nu nog de noordgrenzen aanpakken en daarna de hele maffia opruimen incl. Erdogan/zoon.

    Like

Plaats een reactie