Gruwelijke verkrachting in Amsterdam: jonge vrouw loopt hersenbloeding op

Screenshot_1

AMSTERDAM De politie is op zoek naar een man die de afgelopen nacht een jonge vrouw verkracht heeft bij De Borcht in Amsterdam. De vrouw raakte zwaargewond.

Het slachtoffer fietste rond 1.00 uur bij De Borcht, toen zij werd aangevallen door een man die haar de bosjes introk. Bij de aanval liep de vrouw een gebroken oogkas en een hersenbloeding op. In de bosjes verkrachtte hij de jonge vrouw vervolgens. De vrouw wist uiteindelijk om hulp te roepen en meerdere fietsers die langs de Amstel reden, schoten haar te hulp. De man ging er daarop snel vandoor. Het slachtoffer is naar het ziekenhuis gebracht, waar ze is opgenomen.

Signalement

De dader wist te ontkomen. Het gaat volgens de politie om een licht getinte man tussen de 1.80 en 1.85 meter lang. Hij heeft een slank postuur en droeg een donkerkleurig jasje en een lichtgekleurde spijkerbroek, bijna wit. Rechercheurs van de zedenpolitie hebben de zaak in onderzoek. Mensen met meer informatie over de gruwelijke verkrachting wordt verzocht contact op te nemen met de zedenpolitie via telefoonnummer 0900-8844.

Bron:
www.rtvnh.nl
(h/t “Uit de EU”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Incidenten", "Rapefugees", "Verrijking", "Weg met ons!", Amsterdam, Barbarisme, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

28 reacties op Gruwelijke verkrachting in Amsterdam: jonge vrouw loopt hersenbloeding op

 1. Gruwelijke verkrachting in Amsterdam: jonge vrouw loopt hersenbloeding op, tja een armlengte afstand houden was het motto van de bestuurlijke elite toch?

  Like

 2. Hendrik M. zegt:

  Tjemig, dat ze dat licht getint zomaar durven noemen; verbazingwekkend!
  Hoop dat ze DNA veiliggesteld hebben….

  Like

 3. Tom Hendrix zegt:

  Het gelijk van Dhr. Wilders hierbij aangetoond. “Lichtgetint”, dat zegt mij al genoeg. En de RODEN der EUSSR, en RUTTE (VVD) willen ONS nog meer van dat “volk”, in de maag splitsen!

  Like

 4. rs zegt:

  Geert had er het gisteren nog over in zijn SPEECH . Overigens een PARELTJE!!!!!!!!!…………………Marokkanen !!!!!

  Like

 5. Sjaak zegt:

  licht getinte man ?
  Zal wel een vergissing zijn !

  Like

 6. Hans zegt:

  Het is zo dat we verworden zijn tot een dierenpark met geimporteerde roofapen.
  En dan moet je niet buiten de paden gaan als vrouw.
  Eens kijken of samson een roos gaat brengen en rutte zijn geschoktheid komt betuigen.
  De vieze hond.
  Onverdoofd castreren (halal) en bij het grofvuil flikkeren. Dat is de taal die ze snappen.
  Als je als land buigt door je voedsel aan te passen voor die klootzakken en toegeeft aan allerlei andere eisen van dat verloren volk dan moet je dat ook met de strafmaat doen.
  Speciale straffen voor de veroveraars dus.

  Like

 7. RW Jaquet zegt:

  Het enige antwoord wat ik hier op heb is je bewapenen heb schijt aan justitie en deze nep regering want die doen totaal niets voor de eigen bevolking behalve je knip leeg roven.

  Like

 8. Henk.V zegt:

  Wat deze jonge vrouw overkomt is gruwelijk, vreselijk voor haar zelf en ook voor allen die tot haar familie- en vriendenkring horen.
  Het spreekt vanzelf dat deze dader moet worden gearresteerd en zwaar bestraft: een lange gevangenschap en volledige castratie is wel het minst.
  Uiteraard zal deze door mij voorgestane oplossing niet zo goed vallen bij degenen die van mening zijn dat er ruimte moet overblijven EN begrip voor lieden die er een levensvisie op nahouden die sterk afwijkt van de onze, omdat van deze tegenstrijdige visie een verrijkende invloed uitgaat.
  Links gelooft in de verrijkende kracht van de tegenstrijdigheid, in een eenheid in diversiteit. Links kan niet logisch denken :-)….

  De misdadiger die ontkwam is licht getint en deze informatie geeft richting aan onze vermoedens met betrekking tot de achtergrond van de man. En nu wil ik ”goedwillend en begripvol links” even vóór zijn: NEE, niet iedere licht getinte persoon is natuurlijk een verkrachter !
  De positie die de ”licht getinten” innemen is in zekere zin te vergelijking met die van de Duitsers voor 1940.
  Ook veel mensen in het Duitsland van de jaren dertig die de partij van Hitler met hun stemmen aan de macht hielpen, stonden niet dagelijks stil bij het partij program dat de NSDAP ten uitvoer bracht, maar zij leefden allemaal wel degelijk onder controle van die partij.De meeste Duise inwoners waren brave burgers die niettemin aan een dictatoriale leiband liepen.

  De ”licht getinte” lieden verkeren in een vergelijkbare positie, want ook zij leven in de slagschaduw van een ideologie die NIET tolerant is, wanneer het om andersdenkenden gaat, een ideologie die allen die daarin geloven voorhoudt, dat Joden onmensen zijn en dat je de Joden moet ombrengen, of uit hun land verdrijven en bovendien erkent die ideologie de gelijkwaardigheid tussen mannen en vrouwen niet ..
  En zij die naar de letter van die leer willen leven zullen zeker ook dat laatste, de onderworpenheid van vrouwen aan mannen in de praktijk willen brengen, tot grote schade voor vrouwen van ALLE leeftijden..

  In deze context moeten wij deze misdadige verkrachting plaatsen en wat politiek correct links vooral NIET moet doen is de vervloekte methode van veralgemenisering loslaten op dit misdrijf, in de trant van: er zijn ook genoeg blanke verkrachters.
  Natuurlijk zijn er die, maar links zou bij deze verkrachting eens moeten laten beseffen dat er geen denksysteem in het Westen bestaat waarin het zich vergrijpen aan vrouwen ideologisch wordt goedgekeurd!

  Politiek correcte ”goed-mensen” die door dik en dun de ”andere .verrijkende” culturen in bescherming nemen moeten niet verbaasd zijn dat zij door hun opstelling impliciet medeschuldig aan misdrijven kunnen worden…

  In een gezonde westerse maatschappij behoort slechts één ordenende vorm van rechtshantering in werking te zijn, één maatstaf voor de vaststelling van goed of fout ONZE eigen wetgeving.
  Er is geen plaats voor parallelle rechtsopvattingen..

  Like

 9. R. Vis zegt:

  Jong geleerd……. oftewel het zit in de opvoeding en genen,
  als ik dit lees, bevestigd dit voor mij alleen maar weer dat dit tuig dit met de opvoeding zo binnen krijgt.

  http://www.weespernieuws.nl/lees/57902/-zijn-vriendje-zei-hij-wilt-seks-met-je

  Nog een aanranding: “Zijn vriendje zei: hij wil seks met je”

  WEESP – De aanranding gisteravond bij winkelcentrum Hogeweij lijkt niet op zichzelf te staan. Via de WhatsApp meldt zich nog een slachtoffer bij de redactie van het WeesperNieuws.
  Zij werd twee weken geleden betast bij het winkelcentrum. “Ik stond voor de Etos mijn fiets te pakken. Ik keek naar links en zag een grote groep Marokkaanse jongetjes van ongeveer 10 jaar oud.”
  De vrouw vertelt verder: “Ik hoorde er eentje mijn richting op rennen maar lette er verder niet op. Toen voelde ik handen op mijn kont en op mijn heupen. Ik draaide mij om en hij rende weg, en toen kwamen er twee vriendjes van hem naar mij toe en die zeiden tegen mij: hij wil seks met je, waarop ik zei: ga weg en hou je mond, je bent misschien net 8!” Daarop fietste de vrouw weg.
  Tweede geval
  Gisteravond werd een vrouw uit Driemond betast.

  Like

 10. Elena zegt:

  Alle alleen staande mannen in het dichtstbijzijnde AZC moet DNA afgenomen worden.
  Grote kans dat er een match is.
  Ik ben al vele jaren fervent voorstander , bij alle mannelijke asieleisers verplicht DNA af te nemen.
  Beetje wangslijm afnemen is snel gebeurd.
  Kosten zijn ongeveer 30 euro per persoon.

  Like

 11. Pogo zegt:

  Op nujij.nl is weer een discussie losgebroken over wat aanhoudingen van wat D.S.D.A. leden (+ een Pegida lid) bij de eerste zitting van het proces tegen Wilders.

  Eén van de arrestanten (waarschijnlijk de vrouw) droeg een busje pepperspray.
  Het klopt, het is verboden hier in Nederland maar ik vind het niet zo raar dat sommige vrouwen dat soort zelfverdedigingsmiddelen met zich meedragen.
  Dewinter heeft ze zelfs uitgedeeld in het Belgisch parlement en volgens mij zijn ze ook uitgedeeld bij demo’s van Pegida in Duitsland.
  Nu is daar een hele ophef over gekomen want wie neemt zoiets mee naar een vreedzame demo die het karakter heeft ter ondersteuning van Wilders?
  Het wil er maar niet in dat sommige vrouwen dat verdedigingsmiddel altijd bij zich dragen omdat de politie ook niet overal ter plaatse kan zijn.
  Illegaal of niet.
  Ik heb als voorbeeld mijn eigen dochter gegeven.
  Ik heb duizendmaal liever dat mijn dochter een boete krijgt voor het in bezit hebben en gebruikmakend van zulke middelen dan dat zij zo toegetakeld wordt door één of andere gek en haar hele leven verder moet met lichamelijke en/of geestelijke letsel.

  Kijkend naar dit drama was het misschien wel te voorkomen geweest dat haar dit allemaal is overkomen.
  Als zij zo’n busje bij haar had.

  Het is allemaal zo scheef hier binnen de EU.
  Als ik bij mijn schoonvader in Glanerbrug sta, mag ik geen pepperspray in mijn bezit hebben.
  Steek ik een beekje over en loop 10 meter verder kan ik het gewoon in een winkel kopen.
  Ik sta dan 20 meter over de grens van Nederland in Duitsland.
  Jaja….we moeten allemaal één worden hier in de EU.
  Zo’n busje pepperspray had heel veel ellende kunnen voorkomen.
  Maar wie gaat dat die vrouw vertellen als zij weer aanspreekbaar is (als zij dat überhaupt weer wordt)?

  Like

 12. elisah zegt:

  Het is natuurlijk een gruwelijk misdrijf, maar wie fietst er nou midden in de nacht alleen door Amsterdam, wie liet haar zo laat alleen de straat op gaan? Het is altijd al zo geweest, dat een vrouw alleen in het donker een walking target is.
  Hopelijk krijgen ze dat ontaarde beest snel te pakken en ik ben benieuwd naar wat voor een licht getinte man het is.

  Like

  • cathy zegt:

   Elisah, sorry hoor, maar waarom mag je snachts niet over straat fietsen? Net zoiets als, als je een kort rokje aandoet is het vragen om problemen. Verstandiger is het ja om in een groepje te fietsen maar misschien was dit niet mogelijk??? Nee, walking target vind ik wel erg overdreven.

   Like

   • elisah zegt:

    Natuurlijk mag iedereen doen wat hij/zij wil, al ga je helemaal in je nakie…..
    Maar je kan gewoon problemen verwachten. Een paar weken geleden is er ook een meisje in A’dam verkracht toen ze naar huis fietste midden in de nacht, daar is uitgebreid aandacht voor geweest, ook bij opsporing verzocht.
    Zorg dan dat je samen kunt fietsen of neem een taxi als je als vrouw alleen bent.

    Like

 13. paulzwueste zegt:

  Ik vind dit een raar verhaal. Volgens van der Laan wonen er alleen lieve Amsterdammers in Amsterdam en kunnen verkrachtingen niet voorkomen…

  Like

 14. Guardiacivil zegt:

  Als dit heerschap is opgepakt dan weer afdoen met een taakstrafje?

  Like

 15. Patrkck zegt:

  Hopelijk was ze politisch links. Anders is het echt heel erg.

  Like

 16. Elena zegt:

  Ik acht de kans dat deze dader gepakt wordt ZEER klein….zeg maar nihil.

  Like

 17. Alle Nederlandse meisjes en vrouwen pepperspray op zak. Alle Nederlandse huisvaders een vuurwapen in huis, dit is een logisch gevolg om zelfverdediging door een jarenlang absoluut walgelijk wereldvreemd kortzichtig en hoog-verradelijk Haags beleid!
  Alleen stompzinnige politici verschuilen zich achter z.g.bestaande verdragen die al jaren geleden aan de tijdgeest hadden moeten worden aangepast of gewoon geschrapt!
  Daar zitten ze voor!
  Ze zijn nu onze land en volksverraders geworden! Ze hebben hun primaire taak om eigen volk te verdedigen tegen buitenlandse indringers verzuimd! Ook z.g. vluchtelingen dienen voor toelating in ons land gecontroleerd en geregistreerd te worden inclusief DNA afgifte. Zonder papieren (vaak opzet!) zijn het kwaadwillende illegalen c.q. criminelen.
  Miljarden zijn weer betaald aan de moslim dictator Erdogan, die van dat geld weer de Koerden gaat aanvallen. Als de met opzet door Mekka naar Europa toegestuurde moslims niet meer via Turkije kunnen doorlopen gaan ze via de hele Noordkust van Afrika naar Zuid Europa toe!
  Alleen een Europese Legermacht met een blokkade van deze hele kuststrook kan nog even helpen de klaar staande miljoenen Noord Afrikanen tegen te houden.
  De Islam wil nu .. hoe dan ook .. de Islamisering van Europa doorzetten! Moslim Obama heeft daarvoor zijn onwil tot (militaire) hulp aan Europa al laten blijken!
  Obama had na zijn eerste bezoek aan Netanyahu al direct laten blijken … niet met elkaar te kunnen opschieten!
  Een moslim is per definitie antisemiet en wil elke Jood vermoorden!
  (Hitlers levenswerk afmaken!)
  Wat zijn wij voor laf volk geworden om dit soort … anti-ons leiders … nog te gedogen!
  Laten wij allen de vlag halfstok hangen tot ze vervangen en wegens hoog verraad veroordeeld zijn!

  Like

 18. Avidia zegt:

  Elena, ik ook, kost teveel moeite, en ach, die arme allochtonen, zo alleen, enz. Gatver!!!!

  Like

 19. Nee dan die kwajongens die zich inderdaad niet al te fraai opstelden tegen bedelaars. Dat is pas erg!

  Like

 20. J. Janssen zegt:

  Dat krijg je als je dat moslim- en nikkertuig massaal toelaat in Noord Europa

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s