DE TRANEN VAN DE KROKODIL (webm.): EU-buitenlandchef Mogherini tot tranen toe bewogen na vernemen van aanslagen

Screenshot_39

De terreuraanslagen in Brussel hebben hoge vertegenwoordigster van het Europees buitenlands beleid Federica Mogherini tot tranen toe bewogen. “Dit is een zeer trieste dag voor Europa”, zo verklaarde ze dinsdag op een persconferentie in de Jordaanse hoofdstad Amman.

“Dit is een zeer trieste dag voor Europa, op een moment dat Europa en haar hoofdstad dezelfde pijn lijden die deze regio elke dag kent”, zo verklaarde Mogherini op een persconferentie met de Jordaanse buitenlandminister Nasser Judeh.

Lees verder>>>
(h/t Johan G.)
DeMorgen.be

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Weg met ons!", Barbarisme, Eurabië, EUSSR, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, Moslims, nieuw fascisme, political correctness, propaganda, Rotzakken, Socialisten, Terrorisme, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

32 reacties op DE TRANEN VAN DE KROKODIL (webm.): EU-buitenlandchef Mogherini tot tranen toe bewogen na vernemen van aanslagen

 1. E.J. Bron zegt:

  ONGESCHIKT!!! 😦

  Like

  • Jan zegt:

   Met dat rotwijf dient afgerekend te worden zoals de Ceaușescus. Morgen gaat zij vrolijk door.

   Like

  • Open deur, Bert:Dat was van meet af aan al duidelijk!
   Waar jankt dat walgelijke wijf nou eigen lijk om?! Het is, GVD, allemaal de schuld van háár en haar soort, daar in Brussel! Maar ik denk zomaar niet, dat ze dat ook maar een mament zal toegeven!
   Laat de volgende aanslag alsjeblieft tegen het EU-hoofdkwartier gericht zijn, dan treffen ze voor één keer de goeie! Over je nek ga je van dat zooitje daar!
   http://depatriotten.weebly.com/

   Like

 2. Jan zegt:

  Ter herinnering:

  Like

 3. carthago zegt:

  Tranen van een kalifaatrat, van een krokodil kun je nog een leuk tasje maken, hier niet van.

  Like

 4. Jan zegt:

  En:
  FEDERICA MOGHERINI, EU SECURITY HEAD: “POLITICAL ISLAM” IS THE FUTURE OF EUROPE

  Like

 5. koddebeier zegt:

  één van de mede veroorzakers EU-buitenlandchef Mogherini huilt krokodillen tranen.

  Like

 6. Edjan zegt:

  Vanavond nog zal zij met haar trawanten een fles goede wijn opentrekken om het te vieren. Weer een stap dichter bij de absolute dictatuur van de EU.

  Die tranen heeft ze uit haar ogen geperst door te denken aan haar laatste vriendje dat vorige week bij haar wegliep. Hij had gelijk: het is een kutwijf.
  Ook nog even tussen neus en lippen opmerken dat Jordanië dit elke dag heeft: wil ze daarmee zeggen dat we ons niet zo moeten aanstellen?
  Het vuile wijf zal pas rust hebben als het hier minstens zo erg is als in Jordanië, dankzij haar lievelingsmoslims. Bah, om van te kotsen!

  Like

 7. Jan zegt:

  Quinn from Homeland Understands the Problem

  Like

 8. Tistochwat zegt:

  Jankerd!
  Janken in het openbaar doet het altijd goed hè, trut?!
  Kijk maar naar Fransje Timmermans!

  Je had beter naar mensen die voor die mohammedaanse smeerlapperij waarschuwen, kunnen luisteren! Wat hebben de nabestaanden aan je neptranen?!!!

  Like

 9. En ze is al zo lelijk met haar uitgewassen kop. Kleine ogen zonder wimpers. Sliertharen. Enfin ik ga niet verder in detail. Zonde van de tijd.

  Like

 10. Sjaak zegt:

  EU-buitenlandchef Mogherini tot tranen toe bewogen ?

  Ze zien hun vellen daarvan zwemmen en vrezen en janken
  omdat hun baantje op de tocht staat ! Heuchelaars zijn het !

  Like

 11. bokito zegt:

  jankte zij nu zo om de slachtoffers of om de daders

  Like

 12. ildiko zegt:

  De hele top van Brussel is ONGESCHIKT !

  Like

 13. Thom zegt:

  Terecht dat ze jankt. Stel je voor dat in haar dure gratis Brusselse appartement een kamerplant zich een beroerte geschrokken is van de klap van de bommen?

  Like

 14. leefbarbaar zegt:

  Dat suffe wijf weet niet beter, jammer dat ze een topfunctie bekleedt in het Vierde Rijk.
  Overigens zijn de moslims nog stommer om een aanslag in Brussel te plegen, terwijl Brussel ze juist naar binnen haalt en in de watten legt. Ze brengen Federica Mogherini tot janken, terwijl die juist een grote fan is van de islam en de massa-immigratie.Ze moeten hun aanslagen buiten Brussel, dan kan het hele spul daar weer rustig slapen.

  Like

 15. guusvelraeds zegt:

  Wie het Midden Oosten naar Europa haalt moet niet verrast opkijken als op een ochtend het Midden Oosten definitief is aangekomen om niet meer te verdwijnen. Dit zal niet de laatste islamitische aanslag zijn. Nog veel islamitische aanslagen zullen volgen. De islamitische terroristen zijn niet het echte gevaar. Het echte gevaar voor Europa zijn de zichzelf benoemende bestuurders in Brussel en hun aanhang in de nationale regeringen. Zij vertikken het beest bij de naam te noemen. De islamitische mentaliteit die er voor zorgt dat terreur en wanorde veroorzaakt wordt in het huis van de oorlog (Europa) is vroeg aangeleerd. Bevestigd wordt dit door de zoveelste keer dat we vernemen van juichende islamitische scholieren. Door politie te sturen naar twitterende burgers in plaats van met terreur sympathiserende moslims wordt ons eigenlijk verteld dat een burgeroorlog komende is.

  Like

 16. Jean zegt:

  Die heeft haar diploma van toneel spelen gehaald met glans.
  Weg met die EU misdadigers want ze hebben ons land zelfs ons Europa totaal beschadigd door laf verraad.
  Oh wat zou ik die lafaards graag zien hangen op een rij.

  Like

 17. De huichelachtige, smerige vuile NWO hoer Federica Mogherini met haar doortrapte toneelstukje is mijns inziens volledig door de mand gevallen, haar hart zou uit haar ranke lijf gerukt moeten worden en gekookt in een plastic zak en om haar nek hangen. Dit EU serpent was in 2015 voor om het geweldsmonopolie toe te passen om de bootjes met vluchtelingen kapot te schieten en te bombarderen. En nu voor de bühne zo’n uitgekookt pseudo tragikomedie te spelen…

  De Europese Unie is voorbereidingen aan het treffen om doelen in Libië te bombarderen met het doel om migranten ervan te weerhouden in kleine boten de Middellandse Zee over te steken. De coördinator van het buitenlandse beleid van de EU, Federica Mogherini, zal de Veiligheidsraad van de Verenigde Naties maandag op de hoogte brengen van plannen voor een “Hoofdstuk VII”-resolutie die de VN het groene licht zou geven voor het gebruik van geweld.
  http://www.zaplog.nl/zaplog/article/eu_treft_voorbereidingen_om_vluchtelingenboten_te_bombarderen

  Toen afgelopen maanden bleek dat toch wel heel veel bootvluchtelingen verdronken in de Middellandse Zee, opperde Federica Mogherini (vertegenwoordiger Buitenlandse Zaken van de EU) om dan maar de bootjes op de Libische kust kapot te schieten en te bombarderen. Want: “Pak de mensensmokkelaars aan!” De VVD omarmde deze militaire aanpak, want: Dat zou het probleem wel oplossen!
  http://www.rtlnieuws.nl/nieuws/buitenland/column/roel-geeraedts/vluchtelingen-blijven-toch-wel-komen

  Like

 18. Marc zegt:

  Zou het schuldgevoel zijn? Of stiekeme vreugdetranen?

  Like

 19. Fred zegt:

  Ik zie geen tranen van verdriet maar tranen van schuld.
  Schuld en medeplichtigheid.
  Zou ze een greintje van besef hebben gekregen dat ze mede verantwoordelijk is voor dit drama?
  En dat het volk eens over haar zal oordelen?
  Een oordeel dat wat mij betreft niet snel genoeg kan komen.

  Like

 20. Tistochwat zegt:

  @ Fred 22 maart 2016 om 22:34

  Het zijn ‘tranen’ zonder enige betekenis. Dat doen die lui graag zodat ze ‘gevoelig’ en ‘liefdevol’ overkomen op het klootjesvolk dat ze willen bespelen.
  Ik huil toch ook niet vanwege die voor mij wildvreemde slachtoffers? Ik heb hen namelijk nooit gekend.
  Niet dat ik het niet erg vind voor die mensen, maar ik voel geen verdriet; dat zou onlogisch zijn.
  Trouwens: wie weet hoeveel slachtoffers pro ‘vluchteling’ waren?

  Like

 21. Pieter zegt:

  Ik haat dat valse mens. Waar komen die tranen zo gauw vandaan. Zij heeft liever de islam dan een Europeaan.

  Like

 22. exmarineman zegt:

  Het was een heel trieste dag voor Europa toen deze communistische mevrouw werd benoemd tot buitenlandcorrespondente namens de EU. Ze is een anti-semiet 1e klas en dan heeft ze nu opeens tranen van emotie?????? Wat een hypocriet persoon, net zoals onze eigen kabinetsleden en c.s. : ook die zijn nu “geschokt” en het 1e wat ze doen is: hoe zit het met onze eigen veiligheid, zijn wij wel veilig in het parlement?????? Ohohoh wat zijn we bang, waarvoor eigenlijk? Jullie hebben dit soort mensen toch zelf binnen gelaten en met borden langs de weg gestaan “welkom, welkom”…….

  Like

 23. janchik zegt:

  Hypocriet kutwijf !!! Maffiose inslag.

  Like

 24. Dat wijf is ziek net als die andere linksen die hun EQ niet op orde hebben. Een groot ziek jankzooitje is het met we zijn allemaal mensen en dan weer in janken uitbarsten om het sleutelwoord mens. Zodra het woord mens valt beginnen ze te janken. Ik zeg het die linksen zijn nooit emotioneel volwassen geworden. Kijk maar naar DWDD een grote zieke jankzooi is het.

  Like

 25. Pingback: Islamterreur: Reacties zonder consequenties | E.J. Bron

 26. Jules Vismale zegt:

  Ik verkies liever de tranen van een echte krokodil boven die van dat akelige EU-kreng van een Federica Mogherini die vast en zeker zelf niet eens is aangerand of verkracht door die “geweldige” moslims die Europa zouden verrijken!
  Echte krokodillen huilen namelijk echter alleen tranen omdat ze overtollig vocht uit hun ogen kwijt willen hebben. En dat krokodillen een uiterlijk hebben dat zich niet leent voor een knuffelimago daar kunnen deze reptielen (die al miljoenen jaren bestaan ten tijde van de dinosaurussen) ook niets aan doen maar radicale moslims wel!
  Of is het een betere vergelijking om krokodillen, en alle dieren op deze planeet die er gemeen of kwaadaardig uitzien, te beschouwen als draken uit sprookjes die met mensenvlees gevoerd worden om ze rustig te houden?
  Mensen zijn de enigste dieren die oorlogen veroorzaken en al houden ze van oorlog, de oorlog houdt niét van de mens! Tijdens WO I werden tientallen miljoenen mensenlevens geofferd aan een (door mensen gemaakte) symbolische draak, Total Krieg genaamd, die liever geen jonge meisjes lustte maar wél miljoenen jongemannen die in de periode 1914-1918 bij tienduizenden aan flarden werden geschoten bij Ieper, Verdun, Loos, de Somme, Tannenberg, Gallipoli enz. en er bestaat geen enkele krokodil die de mens in moordlust evenaart.
  Overigens laat ik de gigantische krokodil uit het verhaal van Peter Pan (die liever wekkers en de piraat kapitein James Haak wil verslinden en jammer genoeg NIET Mogherini!) buiten beeld. Deze krokodil is overigens een zeekrokodil, de allergrootste krokodil ter wereld en het grootste reptiel, en jaagt inderdaad op mensen maar dan alleen om voedsel en nóóit uit moordlust of kwaadaardigheid want krokodillen kennen net als alle roofdieren overal ter wereld geen kennis van goed of kwaad in de mensenwereld!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s