Islamterreur: Reacties zonder consequenties

Screenshot_19

(Door: L.S. Gabriel – Vertaling: E.J. Bron)

De grondteneur van de reacties op de terreuraanslagen in Brussel is bijna identiek aan die van de aanslagen in Parijs. Iedereen is geschokt en solidair, veiligheidsvergaderingen worden bijeengeroepen. Europa´s invasiechef Angela Merkel trekt zich terug op geschoktheid en algemeenheden. De Franse president François Hollande was ontsteld, de Britse premier David Cameron is geschokt, het Griekse ministerie van Buitenlandse Zaken rouwt en de voorzitter van de Raad van Europa, Donald Tusk, twitterde eveneens zijn solidariteit de wereld in. Voor de Duitse minister van Justitie, Heiko Maas, is het een “zwarte dag voor Europa”, ook hij staat “aan de kant van de Belgen”. Het is opnieuw “Je suis”-tijd. Het volk heeft dit echter al anders geformuleerd en schrijft steeds vaker alleen nog maar “Je suis sick of this shit”.  

Van politieke zijde echter noemen slechts enkelen, zoals Geert Wilders,  het kind bij de naam.

De Spaanse minister van Buitenlandse Zaken, José Manuel García-Margallo, maakt de islam voor de terreur verantwoordelijk en zei: “Dit terrorisme is als kanker dat zich over de hele wereld uitbreidt.” ISIS zou geen grote voorbereiding nodig hebben, één bevel zou volstaan, aldus García-Margallo.

De Israëlische minister van Economische Zaken, Ofir Akunis, beschuldigde Europa ervan zich te concentreren op kritiek op Israël en op het economisch boycotten van het land, maar de bedreiging door “islamitische terreurcellen” over het hoofd te zien.

De president van de Duitse binnenlandse veiligheidsdienst, Hans-Georg Maaßen, zegt over de aanslagen in Brussel: “Op dit scenario moeten we ons als veiligheidsautoriteiten in Duitsland ook instellen.”

Voor Rainer Wendt, de voorzitter van de Duitse politievakbond, is een aanslag van zo´n omvang niet verrassend. Hij wijst op het gevaar voor Duitsland, dat dankzij de bezuinigingspolitiek van de afgelopen jaren wat betreft de politie en de veiligheid zeer kwetsbaar is. Wendt eist wezenlijk meer investeringen in de veiligheid. Bovendien zou het afgelopen moeten zijn met de Groene verhinderingspolitiek, die vele initiatieven van de misdaadbestrijding met argumenten van databescherming zou motiveren.

Daarbij zal er vermoedelijk ook nu, ondanks al het gepraat, weer niets concreets gebeuren om de veiligheid in Europa in ieder geval gedeeltelijk te herstellen. Integendeel, Europa – met voorop Duitsland – dient verder door de islam, en daarmee met nog meer terroristen, overstroomd te worden. volgens de terreurdeskundige Markus Kaim zouden terroristen bewijsbaar de “vluchtelingen”stromen hebben gebruikt om Europa binnen te komen.

Juist de EUSSR zal zeer zeker niet tegen de werkelijke bron van de bloedige horror optreden.

De EU-buitenland-gevolmachtigde Federica Mogherini brak, nadat ze over de aanslagen geïnformeerd was, tijdens een persconferentie in Jordanië in tranen uit en verklaarde dat het een zeer trieste dag voor Europa zou zijn. “Europa en haar hoofdstad lijden op dit moment dezelfde pijn die deze regio heeft meegemaakt en iedere dag meemaakt”, aldus Mogehrini, die daarmee een rechtstreeks verband tot de crisisgebieden van de Arabische wereld en ons legt, net alsof dat op een of andere manier heel normaal zou zijn.

Maar ook in Duitsland regeert de realiteit-weigerende waanzin verder. Vicekanselier Sigmar Gabriel (SPD) is “diep geschokt”, schrijft echter tegelijkertijd:

De terreur zal Europa er niet toe brengen afstand te nemen van de waarden van de humaniteit, de openheid en de vrijheid. We hebben een handelingsbekwame staat nodig, die ook in staat is de mensen te beschermen. Desondanks weten we dat een open samenleving ook kwetsbaar en absolute veiligheid niet mogelijk is.

We leggen ons er dus in open tolerantie-dronkenschap liever bij neer, dan eindelijk tegen de islam en zijn bloedbaden door te pakken.

In Brussel lopen volgens de terreurdeskundige Michael Lüders. Die ook “No-Go-Areas” in de Brusselse banlieues bevestigt, ongeveer 30 terreurverdachten (van wie men op de hoogte is) vrij rond.

Duitsland verkeert met zijn meer dan 300 Syrië-terugkeerders in een acute gevarensituatie, om dit te bevestigen zijn geen terreurdeskundigen nodig. Aanslagen zoals in Brussel en daarvoor in Parijs zullen weldra ook bij ons plaatsvinden, want er zal niets, helemaal niets tegen de oorzaak van het bloedvergieten gedaan worden. Het gepraat over “controles en scherpere veiligheidsmaatregelen” is niets anders dan een van de vele kalmeringspogingen om de bevolking te blijven wijsmaken dat men de situatie nog enigszins onder controle zou hebben. Tegelijkertijd wordt vastgehouden aan de grenzeloze onverantwoordelijkheid van een open, geglobaliseerd Europa. Merkel en haar Europa-vernietigers zullen de terreur bij ons blijven uitnodigen, want men is bereid om de volkeren van Europa op te offeren aan “openheid, tolerantie en diversiteit”. Een toerist op de luchthaven van Brussel vatte het als volgt samen: “Het is net Russische roulette in Europa, je weet nooit waar je getroffen wordt.”

Bron:
www.pi-news.net
Door: L.S. Gabriel

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Vederso”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, Eurabië, Europa, EUSSR, Islam, Terrorisme, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

25 reacties op Islamterreur: Reacties zonder consequenties

 1. Vederso zegt:

  Beluister Douglas Murray: de eerste 11 minuten gaan over de standaard reacties van de politiek;

  http://blogs.spectator.co.uk/2016/03/a-terrorist-attack-has-happened-in-europe-let-the-standard-response-begin/

  Like

 2. Marc zegt:

  Ik lever Mogherini wat graag aan isis uit. en met haar al die heren die menen dat hen niets zal overkomen.

  Like

 3. joopklepzeiker zegt:

  Like

  • Thom zegt:

   Ze hebben er in ieder geval wel ballen. Hier ontbreken die bij het grootste deel van de zachtgekookte eieren die bij nacht en ontij voor de t.v. zitten en geloven wat de landverraders uitkramen.

   Like

 4. Frederik Lancee zegt:

  De enige zinvolle reactie op Islam tereur is het aan banden leggen van de Islam zoals Wilders dat wil.
  Hieronder de de texten in de ‘heilige Koran’ die opwekken tot geweld tegen anders denkenden.

  Koran verses inciting violence.
  2:191-“Kill them (unbelievers) wherever you find them. Drive them out of the places from which they drove you, for persecution is worse than slaughter…. Such is the reward of those who reject faith.”
  2:193-“Fight against them (unbelievers) until there is no dissension, and the religion is for Allah.”Fight until no other religion exists but Islam.
  3:151-“We will throw terror into the hearts of those who disbelieve.”
  4:89-“”Seize them and slay them wherever ye find them; and in any case take no friends or helpers from their ranks.”
  4:101-“”For the unbelievers are to you open enemies.”
  8:12, 14-“I shall cast terror into the hearts of the unbelievers. Strike them above the necks, smite their finger tips…. the punishment of the fire is for the unbelievers.”
  8:39-“Fight them (unbelievers) until persecution is no more and the religion of Allah reigns supreme.”
  9:14-“Fight them (unbelievers), Allah will punish them with your hands and degrade them. He will grant you victory over them and heal the chests of a believing nation.”
  9:123-“Believers, fight the unbelievers who are near you. Let them find firmness in you. Know that Allah is with those who are cautious.”
  47:4-“Therefore, when you meet the unbelievers smite their necks, then, when you have killed many of them, tie the bonds…. As for those who are killed in the Way of Allah, he will not let their works to go astray.”More commands to violence and praise for violent martyrs.
  98:6-“The unbelievers among the People of the Book and the idolaters shall be for ever in the fire of gehenna (hell). They are the worst of all creatures.”

  Like

 5. Er wordt hier (terecht) gesproken over de oeverloze discussies van onze zgn. regeringsleiders over het terugdringen van de terreur en het terugdringen van de steeds grotere stroom asielzoekers. Er wordt (terecht) gesproken over het aantal teruggekeerde syriegangers die een potentieel gevaar zouden zijn maar die gewoon vrij rond mogen lopen. Maar what about de reacties van veel, zo ontzettend veel islamieten in heel west-europa die openlijk staan te juichen over de aanslagen in Brussel. Niemand corrigeert hen. Nog erger …. niemand durft hen te corrigeren, op wat voor manier ook. Die zijn net zo potentieel gevaarlijk. Als je daarvoor juicht, ben je ook voor het invoeren van de sharia. Hoor je daar iets over op de tv ? Natuurlijk niet. We moeten lief zijn voor ze zijn en allemaal onze fluwelen handschoentjes aanhouden want anders doen we ze misschien pijn. Ook ik heb nog maar één ding hierover te zeggen.

  Ook ik heb genoeg van die shit !!!!

  Nu de grenzen sl;uiten en controleren wie er binnenkomt. En dan maar hopen dat het niet al veel te laat is.

  Like

 6. Hendrik M. zegt:

  Tja, ik ga er vanavond eens lekker voor zitten en eens horen/zien wat er in de plenaire zaal weer gekonkeld word…

  Like

 7. Jan zegt:

  Intussen de Gek in Havanna:

  Like

 8. Sjaak zegt:

  En de turkenlul Erdo(waan) verteld nog heel trotz dat hij een van deze
  zelfmoorddaders met het kenmerk ,,TERRORIST” naar Nederland heeft
  gestuurt ! Het troyaans paard funtioneerd zonder tegen linkse tegenweer !

  Like

 9. Japio zegt:

  Je suis sick of this bullshit, sick of everything that is islam.

  Like

 10. “We moeten hier maar aan wennen” hoor ik niet op het propaganda kanaal NPO.
  Ze zijn gek geworden, beter gezegt mesjogge. Incapabel.
  En die commi van een Roemer SP zegt over de radicalisering “Het begint in de wijken” ik zeg “Het begint in de wieg” waar deze kids ook geboren worden. Het begint met een zieke secte die hun kinderen opvoeden met een verachting voor onze waarden. Waar kinderen leren oefenen op hun teddy beer, met een mes de kop af snijden. “Jong geleerd oud gedaan” je krijgt dit zieke wereldbeeld niet meer uit deze secte volgers. Je krijgt de “Jihad” niet meer uit hun koppies.
  Zoder daadkracht en rigoureuze maatregelen krijgen we de kanker niet uit Europa.
  Het is er op of er onder!

  Like

 11. ildiko zegt:

  Deutsche moslim kinderen zijn met snoep getrakteerd, blij en tevreden dus met de aanslagen, Top van integratie !

  Like

 12. Tom Hendrix zegt:

  Eens met het artikel! Er worden slechts, huichelachtig “Krokodilletranen”, geplengd, waarna de hele schijnheilige meute, van regeringsleiders, met voorop Merkel,Rutte,Juncker,Cameron, tezamen met socialisten en ander links volk, en uiteraard meelopers van liberale en christen-democratische snit, verder gaan met het pleasen van de Islam, en het blijvend toelaten van half Afrika, en de islamitische wereld!

  Like

 13. Jan zegt:

  Brussels liet in januari dit jaar nog een advertentie zien waarin het spotte met terreurdreiging

  Like

 14. Jan zegt:

  Sneeuwvlokjes organiseren “Day Of Peace And Kindness” naar aanleiding van de aanslag in Brussel

  Like

 15. Philippine zegt:

  Op de Deutsche Wirtschafts Nachrichten staan alarmerende berichten:
  VS willen een soort van inreisverbod instellen voor EU burgers.
  VS waarschuwt zijn burgers voor reizen naar Europa.
  In België zijn alle Starbucks filialen gesloten.
  Britse en Amerikaanse kranten zien de EU als een veiligheidsrisico.
  Daily Mail geeft Angela Merkel de schuld van de terrreur aanslagen in Brussel.
  UEFA denkt over grote voetbalevenementen zonder publiek.
  Erdogan beschuldigt België van nalatigheid.
  Binnenkort in dit theater:
  Europa wordt een politiestaat.

  Like

 16. M.A.L. Sion zegt:

  De terroristen zijn RADICALEN. Dat betekent dat de strijd tegen eventuele vervolg-terroristische daden alleen op RADICALE manieren gevoerd kan worden.
  De adviezen van WILDERS zijn in dit kader van belang.
  1. Grenzen sluiten.
  2. Islam in het vizier nemen – moskeeën sluiten. Zoveel mogelijk verdachte moslims uitzetten.
  3. Activiteiten van het leger concentreren op bescherming bevolking.
  Niet lullen maar poetsen
  malsion@orange.fr – aanspreekpunt De Patriotten – http://depatriotten.weebly.com

  Like

 17. ildiko zegt:

  In Deutsche asielzoekerscentrum de vele ISIS sympathisanten waren heel erg tevreden over de aanslag, ze hebben gezegd dat Issis heeft zijn hoofdstad van Raqa naar Brussel verplaatst. Poetin zegt dat een mega deportatiegolf begint richting Europa en hij heeft medelijden met ons.

  Like

 18. Qvic zegt:

  Dit was puur weer een aanslag op onze vrijheden, weldra zullen er weer onder het mom van veiligheid wetten aangenomen die weer een stukje meer onze vrijheden en privacy zullen aantasten. De wensdroom van overheden is dat ze iedereen van A tot Z kunnen controleren en dat 24/7, met dit soort aanslagen en geweld om zoveel mogelijk de bevolking angst aan te jagen en proberen hier door onze weerstand tegen de totale controle van overheden te breken. Diegene die voor de aanslagen verantwoordelijk zijn, zijn onze eigen overheden zelf. Daar kun je niet tegen beveiligen als land of wat dan ook, als het kwaad van binnen uit de overheidsorganisatie zelf komt. De schuld wordt standaard bij de moslims gelegd, omdat deze ideologie maar al te graag ongelovige willen uitmoorden. Maar als we de datum en het tijdstip nader bekijken komen telkens bij de zelfde misdaadorganisatie uit. Die overal in de wereld aanslagen plegen puur om voor de N.W.O. De E.U. is ook al een onderdeel ervan, die het leven van de autochtonen burgers al zuur maakt.

  Like

 19. Jan zegt:

  De misleidende terminologie van woorden als terrorist, terreur militant in de media: verschil in het westen en MO en de reden

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s