Festerling tot Merkel: “Wie zich regeringswerk door Soros laat dicteren, pleegt hoogverraad!”

Screenshot_36

Tatjana Festerling van PEGIDA.

(Vertaling: E.J. Bron)

PEGIDA-frontvrouw Tatjana Festerling analyseerde in haar toespraak bij de PEGIDA-demonstratie van afgelopen maandag in Dresden de relatie tussen multimiljardair George Soros, de adviseur van Merkel, Gerald Knaus, en de EU-Turkije-deal. “Mevrouw Merkel, ik zeg u, wie zich regeringswerk door de financiële grootmogol George Soros laat dicteren, pleegt hoogverraad aan ons land.” Deze woorden vuurde de PEGIDA-frontvrouw Tatjana Festerling af op de bondskanselier.

epoch times

Festerling legde het verband tussen de 85-jarige “starinvestor” George Soros en Gerald Knaus, de adviseur van Merkel betreffende de EU-Turkije-deal, die gerekend kan worden tot de kring van Soros. Knaus zei in “Die Welt”: “Duitsland vervalt niet, zoals andere landen, in een anti-islam retoriek.” Festerling beoordeelt dit als bewijs dat het om niets anders dan om de islamisering van Europa zou gaan en dat Duitsland al geïslamiseerd zou zijn. Voor Knaus zou het ook van ondergeschikt belang zijn dat van de 6 EU-miljarden delen in de oorlogskas van ISIS zouden stromen, bekritiseerde Festerling.

Ze herinnerde eraan dat de miljardair Soros door de Hongaarse regeringschef Viktor Orbán als man achter de schermen van de migratiecrisis werd genoemd. Soros zou al openlijk een Europese centrale regering geëist en verleden jaar september al verlangd hebben dat “Europa meer dan een miljoen asielzoekers en migranten per jaar zou moeten absorberen en integreren.”

Festerling vergeleek Soros met een “doorgeflipte sekteleider”: “Ik vraag meneer Soros: waarom zou Europa uw persoonlijke ideeën moeten opvolgen? Is er sprake van ook maar één, niet door vernietigingswil, hebzucht, woede of begeerte gemotiveerd argument voor dat Europa miljoenen moslims moet opnemen?”

Waarom geen oplossingsmodel in het Nabije Oosten?

Festerling beschreef ook het oplossingsmodel van Prof. Dr. Gunnar Heinsohn, die zich al maanden geleden afgevraagd zou hebben: “Waarom blijven de vluchtelingen niet in het Nabije Oosten?”

Hij stelde voor dat Merkel en de EU onderhandelingen zouden moeten opnemen met de OIC (Organisatie voor Islamitische Samenwerking). De hierin georganiseerde 57 islamitische landen beschikken over bijna 26 miljoen km² land, dus meer dan 75 maal zoveel als de oppervlakte van Duitsland en 6,5 maal zoveel als de hele oppervlakte van de complete EU. Op een inwoneraantal van 1,5 miljard zouden 10 miljoen vluchtelingen daar slechts 0,6% van de totale bevolking uitmaken en zelfs 100 miljoen vluchtende moslims zouden binnen de islamitische wereld slechts leiden tot een migrantenaandeel van 6% – zeer weinig in vergelijking met de getalsverhouding in Duitsland.

Deskundigen houden rekening met tot 6,4 miljoen migranten

Festerling citeerde bovendien de gerenommeerde denktank SAT uit Freiburg, die tot het resultaat kwam dat de Turkije-deal de stoom “vluchtelingen” überhaupt niet zou stoppen.

Volgens SAT zou het aantal migranten tot het eind van 2016 in het gunstigste geval tot 1,8 miljoen mensen te reduceren zijn, in het ergste geval zou dit aantal tot 6,4 miljoen stijgen. Festerling vraagt waarom de politiek deze prognoses, die rekening houden met vele factoren, zou negeren. De onderzoekers zeggen dat de politiek de dynamiek van de gebeurtenissen niet zou begrijpen. Natuurlijk zouden er nieuwe vluchtelingenstromen ontstaan.

Bloedbad op christenen in Nigeria

Festerling waarschuwt dat er de vorige week “bijna onopgemerkt door het publiek opnieuw 500 christelijke boeren door islamitische extremisten werden afgeslacht” en dat Boko Haram daar d.m.v. zelfmoordaanslagen 22 mensen gedood zou hebben. De Nigerianen zouden daarom een recht op bescherming en asiel hebben. “Waarom heeft de mensenrechtenactivist van Harvard eigenlijk helemaal niets voor hen in petto?”, vroeg ze provocatief.

Ze eiste opnieuw een hightech hek voor de EU-buitengrens naar Saoedisch voorbeeld. Dat Merkel zou beweren dat 3.000 kilometer Duitse buitengrenzen niet te beschermen zouden zijn en dat het opvallende stilzwijgen over het Saoedische hek “er een indicatie voor zouden zijn dat de mensen op de achtergrond er helemaal geen belang bij hebben dat Europa zichzelf beschermt en verdedigt”, aldus Festerling.

Tatjana Festerling stelde voor om door werkweigering en collectief thuisblijven op 4 april een signaal zou moeten afgeven tegen de EU-Turkije-deal.

Bron:
www.epochtimes.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "PEGIDA", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, burgermoed, cultuurrelativisme, Duitsland, Eurabië, Europa, EUSSR, Graaien, hersenspoeling, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Indoctrinatie, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, Patriottisme, politici, propaganda, Rotzakken, soevereiniteit, tolerantie/intolerantie, Turkije, verloedering, Verzet, Volksvijandigheid, Vrijheid, Zelfbeschikking. Bookmark de permalink .

13 reacties op Festerling tot Merkel: “Wie zich regeringswerk door Soros laat dicteren, pleegt hoogverraad!”

 1. reageerbuis zegt:

  Hulde voor Tatjana! Dank voor de vertaling.

  Like

 2. Duchesne zegt:

  Verraad in vredestijd is een hele lange strafzitting in een hokje, gezien de EU in oorlog is met IS, zoals verklaard door de voorzitter van de EU, menseer Rutte, zijn we dus in oorlog. Dus de Duitsers mogen de strop te voorschijn halen en hun rangen zuiveren.
  En tot ze hun uitspraken van verraad etc inndaden omzetten zijn het windzakken, net als bijna iedereen.

  Like

 3. bedonderde burger nr 16.000.001 zegt:

  Doe mee en verzoek het aftreden van Merkel via de petitie van Monika Hanutko

  “Wir fordern den Rücktritt der Bundeskanzlerin Dr. A. Merkel und sofortige Neuwahl der Bundesregierung — Resignation of the German Chancellor Dr. A. Merkel and immediate reelection of the German Government”

  Like

 4. Nemesis zegt:

  GEWELDIG !!!! You go girl, geef ze er van langs en pas op je zelf op. Soros is een smerig stuk vreten.

  Like

 5. koddebeier zegt:

  Hoogverraad staat de doodstraf op……..toch ???

  Like

 6. Lilith zegt:

  E.J.Bron: geschikt! 😂

  Like

 7. JAN zegt:

  Blaming Mr Soros for the ills of the Godless West is extremely dangerous and irresponsible because if you continue like that you might end up making stupid anti-semitic remarks akin to that of the Nazi-era. The fact of the matter is that the influence of Islam in the West is greater than that of Mr Soros. The West, in particular Holland, is VERLIEFD op Islam. Look at the Dutch parliament ….influential people within the VVD…….

  ——

  Have you noticed that the Belgians on their national tv do not seem to have the courage to utter the term terrorism …instead of that they keep repeating the words AANSLAG and EXPLOSIE.

  Like

 8. Philippine zegt:

  PrimaDeLuxe dat dit stuk vertaald is en op E.J.Bron te lezen is!!!!

  Like

 9. exmarineman zegt:

  Heel goed gesproken van / door die mevrouw en ik denk dat er maar 1 of 2 personen goed hebben geluisterd: Soros en Knauss. En ik hoop dat ze goed op zich zelf past en ook haar veiligheid, want met dat soort mensen is het slechts kersen eten en vooral met dus die Soros. Hij is 85 zegt men en multimiljardair en weliswaar van Hongaarse afkomst, maar vraag me in gemoede af wat hij dn in de WW2 heeft gedaan. Aan welke kant heeft hij gestaan? Maar laten we ook niet vergeten dat de EU en de USA zich zelf al hebben opgegeven in 1975 door een overeenkomst aan te gaan met de islamitische olielanden in het M.O. En zo is er ook nog eens op de achtergrond de Bilderberg, de leden van de NWO / Illuminaté. Bekende leden zijn o.a. de Rothschilds en ook “ons” koningshuis en een prominent lid van de Bilderberg is ook Pechtold.

  Like

  • George Soros multimiljardair en parasiet

   George Soros werd geboren als György Schwartz in Boedapest op 12 augustus 1930 en is van Joods-Hongaarse afkomst. Hij wijzigde zijn naam in Soros en keerde zich vervolgens volledig tegen zijn afkomst. Toen Hitlers trawant Adolf Eichmann in 1944 in Hongarije arriveerde, om te zien of het confisceren van Joodse bezittingen wel volgens planning verliep, was de on-Jood Soros Eichmans reismetgezel. In een Tv-interview noemde hij ‘1944’ het beste jaar van zijn leven, want toen zijn “70% van Soros’ Hongaarse landgenoten, om en nabij een half miljoen door Hitler uitgeroeid. Hij toonde geen enkel medeleven met al deze slachtoffers. Hij verafschuwt zijn Joodse afkomst en is er trots op anti-God, anti-Joods, anti-Amerikaans, anti-familie en anti-Israël te zijn. Hij hielp de Nazi’s zelfs bij de in beslagname van de bezittingen van de Joden, en gaf dit ruiterlijk toe in het tv-programma ‘Sixty Minutes’ met Steve Kroft. Kroft vroeg hem uit te leggen met wat hij bedoelde met “het beste jaar” Kroft: “Ik begrijp dat dit iets te maken heeft met het in beslag nemen van de bezittingen van uw Joodse landgenoten, vrienden en buren en het wegvoeren van deze mensen.” Soros antwoordde ervan genoten te hebben en zich daar niet schuldig bij te voelen. Lees verder >>>> http://www.franklinterhorst.nl/George%20Soros%20multimiljardair%20en%20parasiet.htm

   Like

 10. George Soros multimiljardair en parasiet

  George Soros werd geboren als György Schwartz in Boedapest op 12 augustus 1930 en is van Joods-Hongaarse afkomst. Hij wijzigde zijn naam in Soros en keerde zich vervolgens volledig tegen zijn afkomst. Toen Hitlers trawant Adolf Eichmann in 1944 in Hongarije arriveerde, om te zien of het confisceren van Joodse bezittingen wel volgens planning verliep, was de on-Jood Soros Eichmans reismetgezel. In een Tv-interview noemde hij ‘1944’ het beste jaar van zijn leven, lees verder >>>> http://www.franklinterhorst.nl/George%20Soros%20multimiljardair%20en%20parasiet.htm

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s