Hoe het Europees Kalifaat er uit gaat zien

Screenshot_48
(Door: “Weethetwel”)

De bestuurlijke elite in Europa is zo ongeloofwaardig geworden dat het niet zo lang meer lijkt te duren voordat ze door volksoproer opgeruimd wordt. Maar zo gemakkelijk geeft ze zich niet gewonnen. Op alle fronten maakt de elite zich klaar voor een vlucht naar voren: het stichten van een Europees Kalifaat naar het voorbeeld van Iran en ook steeds meer naar het voorbeeld van Turkije met kalief Erdoğan. Het belangrijkste daarbij is dat de vrijheid uit de weg geruimd wordt als enige belemmering naar de fascistische alleenheerschappij. In feite is er nauwelijks nog sprake van vrijheid, maar het volk dreigt de vrijheid nu terug te pakken. Dat is zó alarmerend, dat alle registers opengetrokken worden om daar definitief mee af te rekenen.

Het is geen toeval dat juist nu de banden met kalief Erdoğan stevig aangehaald worden; hij laat zien hoe je op effectieve wijze persvrijheid en vrijheid van meningsuiting om zeep kunt helpen. En daar helemaal goed mee wegkomt. Een natte droom voor onze Europese leiders. Hij wordt er fors voor beloond. Ooit was er een tijd dat hij daarvoor veroordeeld zou worden, maar die tijd is allang voorbij. De Europese elite wil hetzelfde, het liefst vandaag nog. Het is ook geen wonder dat de banden met Iran zo aangehaald zijn, zo op het oog tegen beter weten in. U moest eens weten hoe kwijlend de Europese elite naar Iran en Turkije staat te kijken.

Vergelijking van het Iraanse Kalifaat en het Europese Kalifaat

Doelstelling: In het ene geval de absolute macht van een monopolistische “godsdienst” en in het andere geval  de absolute macht van een vage “Europese eenheid”.

Leiders: Vieze geniepige mannetjes die zichzelf kiezen, aan niemand verantwoording verschuldigd zijn en uitdragen dat ze precies weten wat het beste is voor alles en iedereen. Kijk naar de ayatollahs Khomeini, Khamenei, Franz Timmermans, Guy Verhofstadt, Juncker etc.

Verkiezingen: Af en toe worden in Iran en Europa verkiezingen gehouden die geen enkel doel dienen.

Geweld: Iraanse Revolutionaire Garde is er al, in Europa moet met spoed een Europees leger komen om ingezet te kunnen worden als ergens in het Europese kalifaat opstanden uitbreken. Timmermans en consorten gaan er van uit dat ze daar tijd mee winnen, omdat een algehele opstand niet zo snel te verwachten en te organiseren is. Nu kunnen ze het Europese eliteleger apart inzetten tegen Polen, daar korte metten mee maken, dan Griekenland , vervolgens Hongarije etc. Verdeel en heers. Denk er om dat het ook een zeer bevoorrecht leger gaat worden dat precies uitvoert wat de Brusselse ayatollahs willen.

Rechterlijke macht: De rechterlijke macht is deel van het systeem. Rechters voeren alleen uit wat de ayatollahs willen, op straffe van in ongenade vallen. Op ongenade staat in Iran de doodstraf, in Europa vervalt het eeuwige inkomen. Rechters die extra verdienstelijk zijn voor het systeem (bijv. de Wilders-rechters) kunnen op extra emolumenten rekenen.

Discriminatie: De ayatollahs ondervinden natuurlijk veel steun uit kringen die lak hebben aan de westerse waarden. Niet voor niks is het “Kauf nicht bei Juden” tot officiële doelstelling van beleid gemaakt. Zulke maatregelen durf je alleen te nemen als je denkt onaantastbaar te zijn. Dit sluit ook helemaal aan op het Iraanse “Joden-standpunt”.

Propaganda: Alle welgevallige media worden gefinancierd door en zijn onderdanig aan de staat. In Europa wordt samen met Erdoğan bekeken hoe het meest efficiënt afgerekend kan worden met onwelgevallige oppositie en hoe het internet tot zwijgen kan worden gebracht.

Politieke partijen: Alle politieke partijen worden geacht kritiekloos het Europese standpunt uit te dragen. Ze hebben daar geen enkele moeite mee, want ze zitten in hetzelfde schuitje als hun Europese ayatollahs. Ze kunnen slechts naar voren vluchten, want in de achterhoede wacht de wraak van het volk. Hun enige grote belang is nu lijfsbehoud en het op alle mogelijke manieren zwart maken van oprechte volksbewegingen zoals de AfD, het Front National of de PVV.

Handhaving van de macht: In Iran heerst een doods-cultuur van martelen en doodstraffen. In Europa laten ze het vuile werk opknappen door geïmporteerde moslims die dood en verderf zaaien en zodoende de angst veroorzaken die nodig is om vrijheid en burgerrechten af te schaffen. U denkt dat de onwil om die meute aan te pakken voortkomt uit dommigheid? Het is een geschenk uit de hemel, of uit dat beroemde Paradijs, dat maakt ze geen lor uit. Gezamenlijk met Merkel nodigen ze er nog veel meer uit om hier de sociale structuur verder te ontwrichten. Des te groter de chaos hoe groter de kans op hun eigen lijfsbehoud.  Een poging om door het tarten van Rusland de Koude Oorlog nieuw leven in te blazen lijkt vooralsnog mislukt, alhoewel de boycot veel Europese boeren en bedrijven enorm veel geld heeft gekost en nog dagelijks kost. Die Koude Oorlog was een doorzichtige poging de Europese bevolking samen achter een gemeenschappelijke vijand te krijgen om zodoende in ééndracht de vrijheid verder af te bouwen en het kalifaat verder vorm te geven.

Financiering: Alle lasten worden door de bevolking gedragen. Voor de medewerkers van het kalifaat tot in de verste graad gelden riante financiële regelingen en een gegarandeerd leven in luxe en overdaad. Dat maakt ze tot slaafse volgelingen. Enige voorwaarde is absolute onderdanigheid en het kritiekloos accepteren wat hen voorgeschreven wordt.

Belastingen: Er moeten met spoed Europese belastingen ingevoerd worden. Deze zijn nodig om de verdere ontwrichting van de Europese samenleving te financieren en daardoor de kans te verkleinen dat de bevolking nog in éénheid in opstand  komt. Overal worden, op kosten van de oorspronkelijke bevolking,  moslims geplaatst die er voor moeten zorgen dat er angst en verdeeldheid heerst. De elite hoopt zo te bereiken dat er een roep om orde en gezag komt en dan ziet ze de kans schoon tot een verdere afbouw van de eens zo mooie vrijheid. De belastingen zijn natuurlijk ook nodig om haar eigen luxe leventje te betalen, maar vooral om door een uitgekiend systeem van “beloningen” voldoende ondersteuning te kopen om haar eigen positie te behouden. Dat kan op subtiele wijze door het fêteren van iedereen die propaganda maakt voor haar doel, zoals de journalisten, maar ook op brute wijze door het rijkelijk financieren van de Europese elite-eenheden, die waar nodig met geweld orde op zaken gaan stellen.

Economisch beleid: Door een voortdurend systeem van belastingverhogingen is er van de oorspronkelijk bloeiende middenstand in Europa weinig meer over. De belastingen zelf waren nog niet genoeg en daarom is er op ieder hoofd van de bevolking zo’n € 30.000,- bij geleend. Een onmogelijke situatie. De Europese Centrale Bank is nu met beleid begonnen om de werkende bevolking de definitieve financiële doodklap toe te brengen door enorme hoeveelheden geld bij te drukken en daardoor de operatie pensioen inpikken te starten. Ook hier is het nodig de vrijheid van de bevolking verder in te perken, want normaal gesproken moest de elite zich al lang voor diefstal verantwoorden. Het enige wat van de oorspronkelijke Europese bevolking straks nog weggegooid hoeft te worden, is de lege verpakking.

Het Europees Kalifaat biedt nog veel meer voordelen.

Het opheffen van de joods-christelijke wortels van de maatschappij biedt voor veel louche figuren en onderbuikgevoelens in Europa onvermoede mogelijkheden. Ineens is alles wat tot nu toe onder een dun laagje beschaving was weggemoffeld weer in het openbaar mogelijk.

Antisemitisme, homohaat, onderdrukking van vrouwen en meisjes, seks met kinderen, steniging, handen afhakken, veelwijverij; de rechtspraak wordt onderling geregeld. Eigenlijk betreft het dingen waar we alweer een beetje aan gewend zijn, maar tot nu toe moest het niet te veel in het openbaar.

Nu kunnen de NRC en de Volkskrant, samen met de NOS, eindelijk volledig los gaan tegen de Joden. Niks geen nuances, vol er in. Heerlijk Joden bashen en intimideren. Het woonklimaat in Europa onmogelijk maken. Niets is meer strafbaar, wat een genot. We mogen alweer bijna de Holocaust ontkennen, zoals in veel schoolklassen al standaard is. Trouwens, de homo’s zijn straks gemakkelijk aan te pakken, want ze zijn inmiddels allemaal getrouwd en uit de kast gekomen. Samen met de getrouwe Nederlandse ambtenaren kunnen homo’s en Joden net als 70 jaar geleden makkelijk opgespoord worden en hun verdiende straf ondergaan.

Heerlijk om weer fascistisch over vrouwen te kunnen heersen. Een vrouw heeft wel een stem, maar die is de helft waard van die van de man. Eén op één verkrachting is dus altijd toegestaan. Als je dat 72 keer doet, heb je al een paradijs op aarde. En seks met kinderen, wat is dat de laatste jaren toch in een kwaad daglicht  gesteld. Er is niets mooiers dan kinderen in een vroeg stadium al kennis te laten maken met hun mogelijkheden. De Demmink´s van deze tijd krijgen weer de volledige ruimte.

De moedwillige ontwrichting van de maatschappij krijgt een steeds duidelijker gezicht. Wie bekommert zich om de nabestaanden die vandaag een berichtje krijgen van de Belgische overheid dat hun zoon, dochter, vader of moeder in de metro of op het vliegveld van de hoofdstad van het kalifaat zijn omgekomen?  Moet hen verteld worden dat ze dit in het grote geheel moeten zien op weg naar een glorieuze toekomst?

Door:
“Weethetwel”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in EUSSR, kalifaat. Bookmark de permalink .

11 reacties op Hoe het Europees Kalifaat er uit gaat zien

 1. Thom zegt:

  Er wordt de EU helemaal niks in de weg gelegd en het volk komt niet in opstand.
  Als er nu verkiezingen zouden zijn in België zou het Vlaams Belang enkele zetels winnen en verder gewoon geboycot blijven door de andere partijen. Het enige dat zal veranderen zal zijn dat we overal in Nederland het muezzin gejank vanuit de mosketen aan zullen moeten horen. De jeugd is te slap, te ziek en misselijk en geïndoctrineerd om de wapens op te kunnen nemen en velen van ons zijn te oud met hun wekelijkse gang naar de trombosedienst. Breivik zou er wel raad mee weten. Als ik dat op twitter zou zetten, dan staan morgen oom en tante Agent aan de deur.

  Like

 2. Jan Wandelaar zegt:

  Like

 3. Robby E. zegt:

  Met verkiezingen gaan we het ook nooit meer winnen, die worden gemanipuleerd!

  Like

 4. Avidia zegt:

  Ons onderdrukken, dat zouden ze wel willen, ik gehoorzaam op geen punt de regels van de EU, ik doe juist wat ze verbieden, een heerlijk gevoel, ik heb er ook recht op, want ik heb niet voor hen gestemd, dus!!!

  Like

  • Goldie zegt:

   Bari 1951 Kunt u niet eens een keer met een zinnige inbreng komen in plaats van het eeuwige nietszeggende herblogd. Zo maakt u geen vrienden

   Like

   • E.J. Bron zegt:

    Ik heb al in een eerder comment aangegeven dat ik er absoluut niets op tegen heb dat Bari artikelen van mijn site herblogd!

    Webmaster

    Like

 5. Goldie zegt:

  Theresa, Breivik heeft zijn moorden specifiek gericht tegen de Noorse super socialisten. Daar lag zijn ergenis. Islam is een gigantisch probleem maar wegkijk “socialisme” is zeker zo groot.

  Like

  • Nou, dan zou ik zeggen: Bekijk toch die link in mijn eerdere comment vanmorgen maar eens, dan kunt U zelf lezen, dat zijn zogenaamde anti-islamisme niets dan een fake was! Hij heeft alleen maar alles en iedereen tegen elkaar op willen zetten omdat hij eenvoudigweg anti-ALLES is!
   Bovendien is hij nog anti-vrouw óók! Ik moet die psychopaat niet!

   Like

 6. Guardiacivil zegt:

  Ik ben in een vieze smerige natte droom beland door de maffia elite in Den Haag en die droom houdt maar niet op, hebben jullie er ook zo,n last van?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s