Spreektekst Geert Wilders bij debat over de aanslagen in Brussel

 

Mevrouw de voorzitter,

Opnieuw een gruweldaad. Dit keer in Brussel. Onbeschrijflijke taferelen. Hartverscheurende beelden. Wie is er niet kapot van? Iedereen is geschokt. Maar nog steeds durft niemand de waarheid te zeggen. De waarheid is keihard. Hoe hard de elite het ook ontkent. Deze aanslagen zijn het rechtstreeks gevolg van de islamitische ideologie. De koran schrijft jihad-terreur voor. De oorlog tegen ons is al 1400 jaar aan de gang. De tweede waarheid is deze: de Jihadisten bewegen zich als vissen in het water van de moslimgemeenschappen. Het zijn daar helden. Salah Abdeslam zat 4 maanden in Molenbeek. Hij bestelde pizza’s, liep over straat, wandelde puur voor de lol langs het politiebureau. Iedereen wist het. Iedereen zweeg. En dat zwijgen van de moslimgemeenschap is ons probleem.

Eergisteren Delfshaven. Vier gevaarlijke terroristen opgepakt. Afgelopen dinsdag de juichende moslimkinderen op school. En de Allah Akhbar roepende Marokkanen in gevangenissen. En ook hier: vanuit de islamitische gemeenschap is er nauwelijks iemand die zich tegen de Jihadisten uitspreekt.

40 jaar massa-immigratie en islamisering heeft ook in Nederland zijn wrange vruchten afgeworpen. Molenbeek wordt ook hier in Nederland een realiteit. Nu al barst het in ons land van wijken waar niet-westerse allochtonen veruit de meerderheid zijn. Den Haag: Schilderswijk 85%, Transvaal 78%. Ook Rotterdam: Feyenoord 58%, Delfshaven 58%. Amsterdam: Nieuw-West 51%. Zaandam: Poelenburg 61%. Schiedam: Nieuwland 55%. Gouda: Oosterwei 55%. Utrecht: Kanaleneiland 68%.

De elite zwijgt. De dictatuur van het stilzwijgen heerst hier. Dat stilzwijgen is de beste vriend van de jihad. Daarom winnen de Jihadisten en wint de islam. Dat stilzwijgen kost levens. De waarheid is dat de oorzaak van het islamitisch terrorisme de islam is en niets anders dan de islam. De islam hoort niet bij ons. De islam predikt geweld en onverdraagzaamheid tegen alles dat niet islamitisch is. De islam wil domineren. En ik zeg u, wij zullen nooit veilig zijn zolang we dat niet durven erkennen. Nooit.

We moeten alles doen om de Jihadisten te verslaan. Al sinds 2005 pleit ik voor administratieve detentie. Had maar naar ons geluisterd. Al sinds drie jaar pleit ik voor het preventief opsluiten van Syrië-gangers. Had maar naar ons geluisterd. We moeten meer doen. Veel meer. Onze grenzen sluiten. Dat moet onze eerste prioriteit zijn. Honderden, misschien duizenden, Jihadisten staan klaar om toe te slaan. Die kunnen allemaal ongestoord zo maar ons land binnen. Het is volstrekt idioot dat onze grenzen nog steeds wagenwijd open staan. We hebben meer dan 40.000 militairen. Zet die hier in om onze grenzen te bewaken.

De aanslag in Brussel werd gepleegd door Ibrahim El Bakraoui. Hij werd door Turkije uitgezet naar Schiphol. Nederland kreeg over hem een bericht van de Turken. Daar stond met koeienletters “VERY URGENT” boven. Nederland deed niets. Misschien werd het bericht niet eens geopend. Turkije zet volop mensen uit naar Nederland. In 2015 ging het in 85% van de gevallen om terrorisme of radicalisering. Je kunt bijna zeggen dat iedereen die werd uitgezet iets met terrorisme te maken had. Toch rinkelden er geen alarmbellen. Wat een geblunder. Hoeveel gekker moet het nog worden!?

Voorzitter,

Nederland mag geen Molenbeek worden. We moeten af van onze zwakke leiders. Als de heer Rutte de islam niet als oorzaak van de terreur erkent en onze grenzen niet onmiddellijk sluit voor de mensen die we hier niet willen hebben, dan zal ik genoodzaakt zijn om in mijn tweede termijn een motie van wantrouwen in te dienen tegen het hele kabinet. Want genoeg is genoeg. Het is tijd om wakker te worden. Tijd om Nederland eindelijk te bevrijden.

PVV normale grootte

Bron:
www.pvv.nl
(h/t Ton van Kesteren)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Weg met ons!", Barbarisme, Brussel, gezond realisme, Islam, Jihad, PVV, Rotzakken, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, Verzet, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

47 reacties op Spreektekst Geert Wilders bij debat over de aanslagen in Brussel

 1. wauso zegt:

  Like

 2. Thom zegt:

  En weer ontkenden ze alles en keken weg van VVD-er Zijlstra, Roemer, Klaver, Buma en de rest. Wat een armzalige stukken gore ellende zijn het toch. Die rotzooi bestuurt ons. Zelfs als we in ons eigen land vermoord zullen worden zullen de stukken ellende het woord islam niet over hun lippen krijgen. Maar wel: Je suis anti terrorisme.

  Like

 3. Nou, Geert, begin die motie dan alvast maar voor te bereiden,want Rutte krijg je daar met geen tien paarden toe aangezet. Het lijkt net een geestelijk defect bij die man: Koppig níet doen, wat zo overduidelijk broodnodig is!
  Overigens: Opnieuw een relaas, waar niemand onderuit kan. Maar juist daarom doet de rest niets anders dan zwijgen en tandenknarsen.
  http://depatriotten.weebly.com/

  Like

 4. Fred zegt:

  Prachtig gesproken.
  Let op de anderen tijdens deze toespraak en de antwoorden op de interupties.
  Die gezichten spreken boekdelen.
  Wàt een nep volkvertegenwoordigers.
  Maar dat wisten wij al.

  Like

  • albertien54 zegt:

   Gewoon desinteresse, ze zitten daar lekker voor het grote geld. Heb je Swamsom zien spelen met zijn I-pad, leuk speeltje voor de bilderbergman, bah wat zijn dat misselijke landverraders van de bilderbergclub. Hoop dat ook de mannen eens een bezoekje kunnen verwachten van hun moslimvriendjes met bomgordels thuis, geef ze een kopje thee zou ik zeggen en ga een goed gesprek met hen aan, dat zal wel helpen!
   Ben benieuwd hoe lang deze moslimellende nog voort zal duren, zou het dan anno 2016 kunnen escaleren en komen dan de hooivorken uit de schuur. Volgens mij staat het schuim inmiddels van velen van ons tot aan de lippen, tikkende tijdbommen!

   Like

 5. Roeland zegt:

  Beste Geert, Je hebt zoals altijd weer volkomen gelijk , maar richt je ook eens tot het grootste deel van de eigen bevolking, die het willens en wetens zover heeft laten komen. Welke offers hebben zij gebracht? Weinig tot geen.

  Hoe kan het zo zijn, dat toen Fortuijn werd begraven en tienduizenden langs de weg stonden en bloemen op de lijkwagen gooiden. Nu komt een handjevol (moedigen) opdagen voor Pegida bijeenkomsten. Weliswaar sta je hoog in de peilingen , maar de westerse bevolking is decadent geworden en plant nog steeds liever die vakantie is bezig met de hypotheek en vindt dat belangrijker dan de islamisering.

  Niemand staakt voor de onafhankelijkheid, de universiteiten (vroeger een bron van verzet) zijn vrijwel stil.

  Ik schrijf dit als een ouder iemand , die al die verloren jaren met lede ogen voorbij heeft zien gaan. Zelf mijn best gedaan heeft om mensen op andere gedachten te brengen, maar tevergeefs.

  Ik zie geen ideologische onderbouw in de PVV. Het Vlaams Belang heeft die wel. Ik kan mij nog herinneren , dat ik ooit een bezoek bracht aan de van Maerlantstraat in Antwerpen.

  Het toen nog Vlaams Blok had daar een partij-kantoor. Daar kwamen gewone mensen met juridische vragen etc en werden gratis serieus geholpen. Zoiets als de SP kantoortjes in NL , maar dan voor mij veel sympathieker. Want de SP dient ons nederlandse belang niet.

  Wat is de PVV? Geen partij, maar een beweging..Ja heel mooi , maar het Vlaams Belang staat er ook en is wel benaderbaar. Heeft ontmoetingsplekken (gehad?), maar de PVV? Zo ongrijpbaar en afstandelijk. Begrijp me goed Geert, dit is niet bedoelt als aanval of kritiek op je standpunten. Ik begrijp dat je geen LPF toestanden wilt. Is er dan geen tussenweg?

  Denk er is over na PVV! En ja ik stem PVV laat dat duidelijk zijn, maar als het Vlaams Belang (als partij) ooit in Nederland zou kandideren zou ik daar op stemmen.

  Like

  • N.E. Derlander zegt:

   @Roeland

   Mee eens. Ik ben PVV stemmer van het eerste uur, maar dat je nu na tien jaar nog steeds geen antwoord krijgt van PVV Tweede Kamerleden, begint mij ook te ergeren!

   Ik begrijp de angst om geïnfiltreerd te worden, maar de PVV mag na 10 jaar nu eindelijk ook wel eens wat vertrouwen tonen in Henk en Ingrid, vind ik.

   Ik blijf PVV stemmen, omdat veel van mijn standpunten overeenkomen met het PVV programma 2012. En omdat ik vind, dat deze standpunten, ook in de actualiteit en in perspectief bezien, prima door de PVV politici worden verwoord en uitgedragen.

   Like

  • J. C. Th. Köhler zegt:

   “Ik begrijp dat je geen LPF toestanden wilt. Is er dan geen tussenweg?”

   Dat men geen lid kan worden van de PVV is niet zozeer om LPF-achtige toestanden te voorkomen. Het is om te voorkomen dat de partij gekaapt wordt door het bruine gespuis.

   Juist vanwege de anti-islamitische denkbeelden zouden er veel neo-nazi’s zijn die in de partij willen infiltreren en op termijn de partij overnemen. Want een partij die leden heeft, moet ook tenminste eens per jaar een congres organiseren. Tijdens zo’n congres kunnen moties ingediend worden en het congres kan dan vóór een motie stemmen waar Geert Wilders radicaal tégen is. Antisemitische of racistische moties.

   Dat zijn de dingen waar Geert Wilders altijd afstand van heeft genomen. Maar als je leden in je partij toestaat, heb je dat niet meer in eigen hand.

   Hoezeer ik ook lid zou willen worden van de PVV, ik respecteer het principe dat de ultieme democratie nu plaats vindt tijdens de verkiezingen en dan helaas maar niet tijdens een partijcongres.

   j.c.th.kohler@ziggo.nl

   Like

   • Doornroosje zegt:

    Met u eens j.c.th.kohler. Geert Wilders wist en weet dat het een zware strijd zou worden en hij wil zoveel mogelijk rotzooi vermijden, want daar wordt door de media dan alle aandacht aan besteed en niet aan zijn ideeën. Wilders vertegenwoordigd mijn stem. Dat doet hij met alle gevaren van dien. Persoonlijk hoef ik geen lid te worden van een partij ook nooit geweest. Ik hoef geen vinger in de pap. Ik stem op de PVV omdat zij zeggen wat ik denk. Geert is een goede strateeg.

    Like

   • Giny zegt:

    Ben het helemaal met de heer Kohler eens, het is nu eenmaal niet anders!

    Voor N.E. Derlander en Roeland het volgend advies:
    Kijkt u eens wat meer op de sites van( PVV) Provincies, daar zijn regelmatig
    inloopavonden waar minimaal twee kamerleden van de PVV aanwezig zijn
    en uw vragen kunnen beantwoorden!
    Het kost even moeite, maar het is de moeite waard!
    Een landelijk congres zou natuurlijk fantastisch zijn, helaas door de zware beveiliging
    kan de PVV die geen geld van de overheid krijgt dat niet betalen!

    Voor Roeland, wat betreft het Vlaams belang “Bij de buren is het gras altijd groener”
    Wees blij met Geert, die zijn nek uitsteekt voor ons, ik ben dat in elk geval wel!

    Like

  • Koos zegt:

   Een PVV-ontmoetingsplek? Die bestaat al en die heet Pegida.

   Like

   • Roeland zegt:

    @ Giny

    “Voor Roeland, wat betreft het Vlaams belang “Bij de buren is het gras altijd groener”
    Wees blij met Geert, die zijn nek uitsteekt voor ons, ik ben dat in elk geval wel!”

    Ik ben zeer blij met Geert moge dat duidelijk zijn. Die PVV inloopavonden , die u beschrijft zijn mij niet bekend. Misschien moet ik nog beter zoeken, maar bij de de laatste verkiezingen, hier in een noordelijke provincies kon ik niets vinden over inloopavonden van de PVV. Terwijl ik toch zeker bepaalt niet aan de zijlijn gestaan heb betreffende het PVV gedachtengoed.

    Like

 6. R.Kroonenberg zegt:

  Dit is op Jasterke's kwijt-zonder-spijtsite herblogden reageerde:
  Als altijd weer grote bewondering voor die ene Politicus die op de juiste plaats dàt blijft zeggen wat gezegd moet én waarnaar gehandeld zou moeten worden…. niet morgen maar VANDAAG !
  .
  Jasterke
  .

  Like

 7. Prima tekst, mankeert niets aan. Hoeveel doden veroorzaakt Murk Ratte nog?

  Like

 8. Tistochwat zegt:

  1:37
  En ja hoor, heb je hém weer; Pechtold met z’n verraderlijke gezuig!
  Zijn er meer mensen die hier gestopt zijn met het kijken en luisteren naar de video?

  Like

  • Republikein zegt:

   Gedeelde smart is halve smart.
   Ze vinden het een religie, en mag niet verboden worden.
   Pietje Pindakaas zei ook al dat het vitaminen zijn voor het welbevinden van de mens.
   Onder religie (van het Latijnse religio) wordt gewoonlijk een van de vele vormen van zingeving, of het zoeken naar betekenisvolle verbindingen, verstaan, waarbij meestal een hogere macht, opperwezen of god centraal staat.
   Religio Tuur, daar moest ik ineens aan denken.

   Like

   • Republikein zegt:

    Vond het wel leuk die verwijzing van die naam van de losse handjes.
    Grapje moet kunnen toch, beetje flauw, maar door dit:
    In 2012 opgericht met als doel allochtoon op een andere toon te representeren. Om te werken aan een pro-acceptatie maatschappij en positieve beeldvorming. Zo positief dat in 2025 iedereen allochtoon wil zijn.

    De oud-boxer Regilio Tuur van Surinaamse komaf wil geen Nederlands meer praten. Hij kan het wel perfect verstaan en is de Nederlandse taal perfect machtig maar wil het niet meer spreken, zei hij in het programma Z in Zaken op RTLZ.
    http://www.voorbeeld-allochtoon.nl/2016/01/09/regilio-tuur-wil-geen-nederlands-meer-spreken/

    Like

  • Karen zegt:

   Ja Tistochwat 22.32 uur ik ben ook afgehaakt. Ik zat te genieten van Wilders zijn betoog, echt grote klasse, maar ik zat me kapot te ergeren aan de rest (Pechtold voorop alhoewel die Klaver…) dus ik heb ervoor gekozen te stoppen met kijken omdat ik weet dat ik anders echt niet had kunnen slapen.

   Like

  • @ Tistochwat: Nou, nee, joh: Ik heb nu net wat tijd uitgetrokken om die hele video te bekijken en ik moet eerder zeggen: Integendeel.
   Want je wilt toch horen,welke reactie Geert op dat gezuig in petto heeft.
   En die had hij. Sterker: Hij had een reactie op al die zuigers: Peggie, Kuzu, Klaver, Roemer etc. etc. en er valt maar één ding van te zeggen: Geert veegt ze allemaal stuk voor stuk van tafel.
   En dat is toch leuk om te beluisteren, of niet soms?
   Het is vooral gemakkelijk als ze, zoals Peggie, met het “bewaren van de eenheid” beginnen: Dan hebben ze zichzelf meteen vastgepraat, want verder komen ze dan niet:
   Je kunt wel heel idealistisch die ‘eenheid’ voorop stellen, maar daarmee krijgen ze de
   aanslagen de wereld niet uit, dat weet iedereen stilzwijgend.
   Je kunt misschien niet stellen, dat Geert de “waarheid” vertegenwoordigt -want dé waarheid bestaat nu eenmaal niet- maar hij vertegenwoordigt de realitéit, waarmee we allemaal te maken krijgen, óók de zuigers.
   Daar kunnen ze niet omheen en dat is juist het mooie.
   http://depatriotten.weebly.com/

   Like

   • Tistochwat zegt:

    Theresa Geissler 30 maart 2016 om 09:53

    Nou, ik heb die video dan ook maar helemaal bekeken maar het was een ware beproeving vanwege vooral die (ik kan uit walging hun echte namen gewoon niet uit mijn toetsenbord krijgen) Pechdrol, Klavert, Roemert en mohammedaan Kuzu met z’n doorlopende wenkbrauwen en z’n afgeplatte hoofd.
    En Wilders maar redelijk praten en praten en praten…
    Hoe houdt die man dat toch vol, met ál die laffe tegenstanders die steeds maar hetzelfde blaten… En maar misnoegd kloppen op hun tafeltjes…
    Wat zat die Zeikstraal aan het eind nou ‘wijs’ met z’n hoofd te schudden?

    Ik kwam ergens op internet onderstaande foto tegen.
    Ik denk dat Pechdrol zelfs op dit moment de islam nog juichend zou verdedigen!

    Like

 9. Bob Fleumer zegt:

  Hulde Geert Wilders voor uw heldere betoog!!

  Like

 10. Frerik zegt:

  Geert Wilders , wat ben je sterk, je staat helemaal alleen in het kamp die de leugen verdedigt. Maar je staat er torenhoog boven en dat zolange tijd achterelkaar alle feiten blijven opnoemen.
  Jij bent onze enige juiste vertegenwoordiger. Mijn steun heb je.

  Like

 11. Republikein zegt:

  Elite-maffia!
  Bij de vorige Wilders-zaak wilden de rechters van dienst er geen ‘spektakel’ van maken. Ze beperkten daarom de mogelijkheden voor tv-opnamen. De nieuwe zaak is echter belangrijk voor volgende rechtszaken en begrenst mogelijk politieke debatten in de toekomst. ‘Zodoende heeft een groot publiek recht op volledig inzicht in het rechtsproces’, schrijft Van Kleij.

  Van Kleij: ‘Het is typerend voor aansprekende rechtszaken in de afgelopen jaren: hoe groter de publieke interesse, hoe meer barricades voor publieke participatie er worden opgelegd. Zo werden enkele grote rechtszaken verplaatst naar De Bunker en -zoals nu- de zwaarbeveiligde rechtbank bij Schiphol. Men is ogenschijnlijk bang voor onverwachte publieke inmenging, verstoring of geweld’.

  http://www.politalk.nl/2016/03/29/graag-meer-dan-een-camera-bij-rechtszaak-wilders/

  Like

 12. Joannes den Hollander zegt:

  Geweldig Geert. De overige leden van het kabinet proberen hem van alle kanten monddood te maken. Hij zet ze keer op keer met de mond vol tanden. Met goed onderbouwde argumenten bewijst hij keer op keer dat hij gelijk heeft. Hoe ziek kun je zijn om je kop in het zand te blijven steken?

  Like

 13. delamontagne zegt:

  De misschien “proposed President” van U.S., Donald Trump is hier aan ,t “parabellen”.
  De ondankbare slang………………


  Zouden de NL-politici ,t begrijpen ?

  Like

 14. Antivenin zegt:

  Ik kreeg het gevoel alsof ik zat te kijken naar een zaal vol dwarse kleuters die niet wíllen luisteren en 1 volwassene die ze de feiten van de situatie aan hun verstand probeert te peuteren. Wat een bedroevend niveau! Weer dezelfde domme vragen, weer dezelfde geniepige verwijten dat Wilders geen oplossingen aandraagt, en vervolgens weer emmeren over kosten, details en uitvoerbaarheid van de oplossingen die hij dus al jaren aandraagt. En wat een hysterisch geneuzel over onze grenzen. Je zou denken dat grensbewaking een totaal nieuw concept is. Nederland heeft altijd haar grenzen bewaakt, van 1648 tot aan het staatsondermijnende Schengen-akkoord. Dat we worden “geregeerd” door een incompetent zootje dat blijkbaar niet meer weet hoe je je eigen grondgebied moet beschermen is te triest voor woorden.

  Het is slechts een kwestie van tijd voor er in ons land ook een aanslag wordt gepleegd. Een kwestie van tijd voor Nederlandse mannen, vrouwen en kinderen ook in ons land aan stukken gereten, bloedend en gillend van pijn op vaderlandse bodem zullen moeten creperen, dankzij de politieke keuzes van deze wegkijkende islamofielen. En dan zal dit hele kwebbelende zootje het bloed van die slachtoffers aan hun handen hebben!

  Like

 15. Hendrik M. zegt:

  Zo, de gehele sessie uitgezeten, onder het genot van enkele Schultenbräu’s…
  Zachtjes aan lijkt er bij sommigen wat door te dringen van wat Geert altijd al zegt.
  We wachten maar af…

  Like

 16. Robby E. zegt:

  Ongenaakbaar die Wilders, niemand had wat in te brengen behalve wat zielig om de feiten gedraai.
  Die sneue Turkse clown stond zich zowaar kwaad te maken, die krijgt straks natuurlijk op z’n kloten van z’n chef Erdogan dat ie weer het onderspit delfde! Nog ff naar You tube geschakeld om daar de reactie’s te lezen maar vreemd genoeg was de reactiemogelijkheid uitgeschakeld.
  You Tube is toch een grote internationale organisatie met Amerikaanse roots?
  Waarom zou die de reactiemogelijkheden uitschakelen op een debat in de 2e kamer van Nederland, die weten niet eens waar Nederland ligt en die hebben waarschijnlijk nog nooit van Wilders gehoord!

  Like

 17. exmarineman zegt:

  Ja een heel mooi verhaal en tekst en wederom beschamend voor die “volksvertegenwoordigers” van al die andere partijen….. Van het kabinet had ik niets anders verwacht en ook nu was het weer demoniseren van GW en de PVV’ers/aanhang. Men heeft een plaat voor de kop die zo dik is als van Den Haag tot Washington en al vallen er nog duizenden doden en gewonden door de islamisten dan nog zal men het blijven ontkennen. Nee, want stel je voor dat je de ander (GW/PVV met aanhang) gelijk moet geven. En vwb Samsom, Pechtold, Roemer en GrLks: ach zijn jullie niet degenen die de motie-Halsema hebben ondersteund. Tja dan zitten jullie nu dus vast en kunnen geen kant meer uit, net zoals de voorstemmers van die motie: CDA, CU, 50+, PvdD.
  Wat ik persoonlijk wel heb gemist is het feit dat er niet werd gezegd dat het kabinet en de andere partijen (muv SGP en VNL) nu bloed aan hun handen hebben. Toen Breivik in Noorwegen een aantal socialisten vermoordde wisten diezelfde partijen niet hoe snel ze verwijten richting GW moesten doen o.a. dat men hem verweet dat het zijn schuld zou zijn en dat hij “bloed aan zijn handen heeft”.

  Like

 18. Republikein zegt:

  Trouwens, goeie spreekbeurt.
  De vragen waren erg intrigerend.

  Als dank voor Pechtold Klaver Zijlstra en Denktank een lofliedje.
  Leve de voorzitter.

  Like

 19. leefbarbaar zegt:

  Gezien.
  De boosturken van “Stank” vormen inderdaad een vijand, dat maken ze wel erg duidelijk. Indringers van een vreemde macht, vijandig en toch in onze regering.
  En D66 staat bijna te juichen dat het zo moeilijk is om de grenzen te herstellen.
  En de Marokkaan Klaver staat te juichen dat je terroristen niet kunt tegenhouden want ze zijn hier geboren en hebben een Nederlands paspoort.
  De valse, linxe mantra “de PVV heeft geen oplossingen” is meerdere keren gebruikt in dit debat en in praktijk komt het er dan op neer dan men triomfantelijk vaststelt dat de problemen, die men zelf heeft gemaakt, moeilijk zijn op te lossen. Je herkent duidelijk de NSB-ers aan het gebruik van deze mantra. GsL, SP, D66, VVD en CDA. (waar Buma afging als een gieter en de PvdA muisstil was).
  Ook duidelijk dat men, buiten de PVV, geen seconde bezig is met de toekomst van Nederland. De samenwerking, die ze eisen van de PVV, is taboe; het cordon sanitaire verhindert dat. Iedere oplossing moet wel vanuit de PVV komen, maar de motie Halsema en de NSB-mentaliteit van de andere partijen verhinderen, dat een oplossing ooit een meerderheid krijgt. Schoolpleinwiskunde.
  Op naar het volgende debat, wanneer de nepregering alweer geschokt zal zijn door een nieuwe massa-moord.

  Like

 20. Tom Hendrix zegt:

  @leefbarbaar: 06.54. uur. Alle partijen die de motie Halsema hebben ondersteund, zijn ALLEN schuldig aan de islamisering! Verder eens met vorige reacties!

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Wat zouden wij zonder Wilders moeten beginnen????!!!
   Er zullen aanslagen plaatsvinden in Nederland. Dat weet elk van de “collega’s” van Wilders. Zij zullen verantwoordelijk zijn voor de slachtoffers.
   Ik zou niet graag in hun schoenen staan…

   Like

 21. 4sjun zegt:

  De onderwerpingsmotie Halsema (GroenLinks), ondertekend door Pechtold (D66), Roemer (SP) en Cohen (PvdA) staat gegrift in het dossier islamisering. (https://zoek.officielebekendmakingen.nl/kst-32417-36.html) Bij de eerstvolgende verkiezingen kan elke politieke partij worden afgerekend op weerstand tegen deze onderwerping opgesteld om bestuurlijke actie tegen islamisering te ontmoedigen. Intussen kunnen vrienden en familie vast worden voorgelicht over de wijze waarop sluipende islamisering onder andere door witwassen van islam (http://uitingsvrij.net/viewtopic.php?f=44&t=430) en juridische jihad (http://uitingsvrij.net/viewtopic.php?f=27&t=2365) vorm krijgt en zorgvuldig wordt geregisseerd in de Nederlandse media.

  Like

 22. Brusseldebat: Halbe Zijlstra (VVD) weet van niks
  Wilders: ‘Laatste dag van het kabinet zou het allermooiste zijn’

  Like

 23. Tom Hendrix zegt:

  Buiten de PVV, is de hele Tweede Kamer, een grote LANDVERRADERSBENDE! Ik weet genoeg!

  Like

 24. witte raaf zegt:

  Heb gisteren vanaf het begin tot aan het eind het debat gevolgd op tv werkelijk tenenkrommend wat ik daar zag,plaatsvervangende schaamte kwam over mij,wat een marionetten daar in de kamer, wat een walgelijke correctheid en wat een avond van wegkijken was het weer!
  Geert trok weer flink van leer maar kreeg geen beweging in het geheel, de man stond volledig als een roepende in de woestijn,de enige die hem ‘”enigzins tegemoed” kwam was Halbe Zijlstra,enigzins zeg ik voorzichtig,de rest van de plucheplakkers waren weer kampioenen wegkijken en negeren,werkelijk zo frustrerend om te zien!!
  Ik mag lijden dat Vd Steur een motie van wantrouwen aan zn broek krijgt en opstapt,wat een arrogantie heeft deze man.
  Kan niet anders constateren dan dat GW met ziel en zaligheid zijn standpunt probeerde uit te leggen en aan t verstand probeerde te krijgen bij deze droeloes maar denk dat het ijdele hoop is deze mensen hebben last van cognitieve dissonantie en zullen nooit luisteren,het wachten is dus op voelen!!
  En dat gaat gebeuren,we kunnen aftellen!!

  Like

 25. milaK9 zegt:

  Het kwartje was nog niet gevallen bij Roemer toen hij zei dat we i.p.v. de-islamisering de geradicaliseerde moslims zouden moeten de-radicaliseren.
  Hoe zou hij dat zien als je te maken hebt met een geradicaliseerde totalitaire machtsideologie?

  Wilders stelt terecht dat het probleem de islam is en niet een enkele geradicaliseerde moslim/jihadi.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s