Toekomstig verbod op islam ook ter sprake in Duitsland, Oostenrijk en Italië

Screenshot_60

Huidige houding politiek Den Haag toegepast op jaren ’30: Open grenzen voor volgelingen van de nazi-ideologie en ‘Mein Kampf’, en wie daar tegen is, is een racist – AfD wil moskeeën sluiten: ‘Der islam gehört NICHT zu Deutschland’

(Door: “Xander”)

Geert Wilders werd er eergisteren natuurlijk weer voor verketterd, zoals bijna iedere keer gebeurt als hij iets zegt over de islam en de massa-immigratie. De PVV-leider opperde dat er in de toekomst in Nederland mogelijk een verbod op de islamitische religie kan komen. De andere partijen spraken er schande van, want moslims zouden net als christenen en Joden vrij moeten zijn om hun geloof te beoefenen. Wat naar onze mening buitengewoon hypocriet is, gezien het feit dat bijna overal waar moslims in de meerderheid komen of een substantiële minderheid worden racisme, discriminatie, onderdrukking en vervolging van niet-moslims, en met name christenen, losbarst. Maar misschien is dat nu net wat het Haagse establishment ons volk toewenst?

In Oostenrijk was het Wolfgang Fellner die in de krant “Österreich” schreef dat ‘het nu de tijd is om discussies toe te staan over of de islam in Europa verboden zou moeten worden’. De Oostenrijkse moslimorganisatie IGGIÖ reageerde woedend en zei dat Fellner ‘het centrale mensenrecht van religieuze vrijheid’ aanvalt.

Enkele dagen eerder had de grote Italiaanse krant Il Giornale eenzelfde suggestie gedaan. Ook hier waren de aanslagen in Brussel en Parijs, die deels begaan werden door zogenaamd ‘gematigde’ moslims van wie sommigen al jaren in Europa woonden en werkten, de aanleiding.

De discussie lijkt in Europa en zeker in Nederland echter niet gevoerd te mogen worden, ook al blijkt uit alle onderzoeken en peilingen dat de grote meerderheid van de volgelingen van de islam – wat nota bene “onderwerping” betekent – waar zij ook wonen de wetten van Allah boven alle andere zetten, en daarom idealiter in een volledig door de islam geregeerd land willen leven.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
ksander nieuws

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, Europa, gezond realisme, Islam, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

27 reacties op Toekomstig verbod op islam ook ter sprake in Duitsland, Oostenrijk en Italië

 1. Zolang de koran boordevol met ophitserij, haatoproepen en doodsverwensingen blijft staan en zolang de 53 miljoen moslims hier in Europa het stomweg verrekken om hier verre afstand van te nemen is het m.i. een prima plan van bepaalde zeer verstandige landen om hier korte metten mee te maken. Tenslotte hebben wij het oude Testament ook moeten transformeren tot het Nieuwe Testament wat alleszins gefatsoeneerd is !

  Like

 2. Jan Wandelaar zegt:

  Like

 3. Ter sprake komt er zovéél….Maar dooedring de dove, blinde en stomme massa maar eens van de nóódzaak!
  http://depatriotten.weebly.com/

  Like

 4. Bas zegt:

  Godsdienst is een stadium/ vorm van geestelijk bedrog, dat men kennelijk ziet als welzijn om in een paradijs te komen etc.. Opium voor het volk, dus ! Lijkt me zeer moeilijk om deze hemelse denkbeelden af te schaffen.

  Like

 5. Thoth zegt:

  Eindelijk. Ik hoop dat het ze lukt. Evenals Nederland…

  Like

 6. Taljaard zegt:

  Wie als volk de Heere verlaat en vervolgens ook nog eens een vervloekte en satanische doodscultus en afgoderij faciliteert en toelaat zal dit merken.
  Lees Deut. 28:43-52.

  Like

 7. Geronimo zegt:

  Ik ben het helemaal eens met die voorstellen.
  Het art. van de grondwet dat vrijheid van godsdienst garandeert voor eenieder, is hier nl. eenvoudigweg niet van toepassing, omdat de islam geen religie, maar een staatsgevaarlijke, zwaar discriminerende en moorddadige ideologie is, een totalitaire sekte, met als basis het criminele leerboek, de koran, een politieke ideologie die zich enkel voor de schijn verschuilt achter de façade van een zogezegde religie, maar in werkelijkheid een levensbedreigende, alles verwoestende parasiet is, die zich op een samenleving enkel ent om ze op te slorpen en te onderwerpen. Dat is relatief makkelijk aantoonbaar.
  (Verwijzing naar mijn commentaar onder: https://ejbron.wordpress.com/2016/03/29/vlaams-belang-stelt-kordaat-antiterreur-plan-voor/#comment-450295)

  Voor het overige vind ik het persoonlijk in elk geval heel bemoedigend dat nu ook al in diverse landen openlijk stemmen opgaan om datgene te doen wat zich onmiskenbaar opdringt: het uitschakelen van de invloed van deze mensonterende, primitieve ideologie op onze westerse beschaving, om op die manier te beletten dat ze nog verder onheil aanricht door van mensen ‘religieuze’ moordende idioten te maken. Dat kan inderdaad alleen door als staat de islam niet meer als een religie te erkennen, en ze tezelfdertijd te laten verbieden op basis van de vaststelling dat het integendeel gaat om een moorddadige ideologie, een misdadig politiek systeem, en als dusdanig staatsgevaarlijk. Het is gewoon een wij of zij verhaal geworden, of we dat nu graag hebben of niet, eentje van erop of eronder. Ik weet waarvoor ik kies.

  Zij, de moslims, passen dit toch ook al de hele tijd zonder problemen toe in de meeste van hun islamitische staten, door elke publieke of private uitoefening van een andere godsdienst dan de islam te verbieden ! Probeer maar eens in Saoudie Arabië een christelijke kerk op te richten, of op straat met een Bijbel rond te lopen of met een kruisje gespeld op je vest, als publieke uiting van je christelijk geloof. Of iemand aan te spreken om zich te bekeren tot het christelijk geloof. Zal het lukken, denk je, en wat zullen de gevolgen zijn?

  In elk geval, de westerse geesten zijn stilaan aan rijpen wat de ‘weldaden’ van de islam betreft, niet echt snel, maar toch langzaam maar zeker. Het besef dringt door. Een jaar geleden was zoiets zelfs nog ondenkbaar. Beter laat dan nooit, zou ik zeggen. Nog enkele aanslagen/moordpartijen vanwege deze alles verslindende ideologie, en deze evolutie zal steeds sneller gaan. Daar kunnen we alleen maar op hopen. De islam hoort nu eenmaal in een hoogstaande beschaving als de onze niet thuis. Het linkse cultuurrelativisme ter zake is hier dan ook volstrekt misplaatst.

  Like

 8. rikke zegt:

  groot gelijk de islam is de wortel van de verwijdering van het eigen volk en dat via godsdienstvrijheid

  Like

 9. Avidia zegt:

  Men zal wel moeten wil men niet overvloed worden door moslims, ze komen in bosjes binnen en hebben een grote mond, ze eisen van alles, hebben wij iets te eisen???? Het lijkt erop dat wij alles moeten incasseren, alles wat zij eisen, Zijn wij er ook nog????? Wij de Nederlandse mensen die hard werken, waarom moeten wij die losbollen financieren, zodat ze op hun lauweren kunnen rusten. Waarom????? Ik vraag U af????

  Like

 10. Gerrit Tienkamp zegt:

  Dit is op Gerrit Tienkamp herblogden reageerde:

  Like

 11. Jan zegt:

  Maar misschien is dat nu net wat het Haagse establishment ons volk toewenst?

  Ja, IEDERE socialist haat het christendom en dus het judaïsme, vandaar zijn haat tegen Israël en Joden.

  Like

 12. Tom Hendrix zegt:

  De verrader is de echte pest, besluit het artikel. En laten dat nu de 138 Kamerleden zijn, – dus niet de PVV-, die de islamisering voluit ondersteunen.

  Like

  • Taljaard zegt:

   @Tom
   Overigens denk ik dat de islam zichzelf wel verboden gaat maken in Europa en in ons land. En dat dit door Gods hand zal gebeuren omwille van Zijn kinderen; diegenen die hier hun knieen nog niet voor de Baal gebogen hebben.Dan is ons getal weliswaar klein, maar dat heeft ook een Gideon niet belemmerd om in de Naam van de God van Israel de overwinning te behalen over een overmacht van heidenen.
   Het zal die linkse socialistische en liberale verraders en goddelozen nog heugen.
   En die aanhangers van duivelsknecht Mohammed eveneens.
   Het kwaad kan volgens Luther lange tijd door woekeren, en oppermachtig schijnen, totdat de Heere in grijpt en de tyrannen laat vallen en de mond die onwaarheid spreekt zal doen verstommen.

   Like

   • paulzwueste zegt:

    Taljaard.
    Ik ben het helemaal met u eens. Ik respecteer het dat u de hand van God in dit alles ziet.
    Zullen wij het dan toch maar zelf opknappen?
    Want u weet dubbel genaaid houdt beter…!

    Like

 13. Anneke zegt:

  Wat zal dit een BE VRIJ DING zijn voor ons Europa. Hoognodig….De spanning loopt nu hoog op; overal waar je gaat voel je instinctief…dat er ‘wat op springen staat’.

  Like

 14. Tom Hendrix zegt:

  @Taljaard: 15.03. uur. Inderdaad, Taljaard. Ik zie dat alleen de God, van Abraham, Isaac en Jacob, en zijn Zoon, de oplossing zullen zijn. Menselijkerwijze zie ik in de verste verte, geen oplossing voor de ellende van de islam. Maar beste Taljaard, in Christus zijn wij meer dan overwinnaars!

  Like

  • Ivonne van Huizen zegt:

   Misschien vergeten wat het christendom voor ellende heeft gebracht. In mijn optiek lopen de moslims 150 jaar achter, kwestie van tijd, voordat deze gelovige, zelf de waarden en normen met de daarbij behorende verantwoordelijkheden op zich nemen, zonder zich te beroepen op God of Allah.

   Ivonne van Huizen

   Like

 15. paulzwueste zegt:

  Zal de acceptatie van moslims niet te maken hebben met het bedrag dat de regering stiekem ontvangt van de moslimgemeenschap????

  Like

 16. Jan zegt:

  Florence is van plan zich volledig te laten verwoesten:

  Florence gaat stad verwoesten: Florence plans ‘mega-moske’ for arselifter warshippers
  Florence leaders are trying to find a new home for arselifter warshippers as the city’s central moske can no longer cope with its 1,000-strong faithful

  While Lombardy’s right-wing leadership attempted to limit the construction of new moskes, the Tuscan city of Florence has pledged to find premises for a “mega-moske” in its historic centre to accommodate the arselifter community, who currently warship in a 400-metre square former garage

  People are often forced to prey on the street outside the moske, located in Borgo Allegri, during the most important weekly meeting in the pislamic church – the Friday preyer of jummah
  “It’s a pretty terrible situation – it’s bad for our image as a moske and bad for the image of the city too,” imam of Florence, Izzedin Elzir, told The Local

  Moet zoiets worden:

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s