SNODE ZWEMGASTEN…

Screenshot_14

Zwemles in het Mirandabad te Amsterdam (1950).

(Door: “Driek”)

Wederom ben ik zeer verontrust, lezer. Mijn altoos krachtig gestel heeft den laatste tijd sterk te lijden onder de ongelooflijke lichtzinnigheid onzer regeringslieden. Als gehoorzame slaven accepteren wij de dagelijkse terreur van het islamitisch schorremorrie. Doch misschien dat dien ijzersterke Nederlanders den strijd hebben opgegeven? Want het merendeel der bevolking lijkt zich te laven aan beeldbuis-vermaak. Maar, let wel, spitse lezer van deze alom bekende site van E.J. Bron, de terreur der Mohammedanen wordt met den dag erger. En de schaamteloze veroorzakers dezer gruwelijke tragedie vinden we in Den Haag en Brussel. Daar zitten de lieden die potverteren en de geldbuidel ledig maken. Ik wil dat hier even nadrukkelijk gezegd hebben.

Al die dwaas onwaardige lieden als Jesse Klaver, Alexander Pechtold, Diederik Samson, Verhofstadt, Juncker, Merkel, Van Rompuy en Van Baalen en nog vele andere makkers in het kwaad die zich ver boven het volk verheven achten, dienen voorgoed te worden opgesloten in kille schemerdonkere cellen. Slechts karig voedsel en één keer per maand douchen.

Want het valt onmogelijk nog langer te ontkennen dat wij beknot worden op dingen die vroeger heel gewoon waren. Het gevaar te worden beroofd en mishandeld neemt zienderogen toe. Niet langer kan men zich vrij voelen op plaatsen als bioscoop, zwembad en een middagje winkelen in een stadscentrum. Al deze simpele genoegens welke noodzakelijk zijn voor een soepel vrije geest worden ons door rond schuimende vreemdelingen ontnomen.

Nu las ik onlangs dat jonge asielzoekers vrouwen en meisjes in een zwembad in Den Helder  lastig vallen. Daarom moeten zwembadbezoekers in de leeftijdcategorie van 14 tot 25 jaar zich voortaan legitimeren voor ze het zwembad mogen betreden. Er zou een incident hebben plaatsgevonden waarbij een jongen zijn geslachtsdeel heeft laten zien aan een meisje van dertien jaar. Ook zou er een meisje zijn klemgezet op de glijbaan. De acties zorgen voor boze reacties van de ouders van kinderen.

Directeur Bruinewoud van het zwembad heeft contact met het COA om de problemen op te lossen. Hij zegt: als er iets gebeurt en ik bel het COA dan worden de daders in het opvangcentrum opgewacht en op hun gedrag aangesproken.

Nu, dat is klare taal. Daar hebben we wat aan. Die onmannelijke lieden aanspreken op hun voos gedrag als het incident al heeft plaatsgevonden. Dat schiet lekker op. Verstandiger lijkt mij om die hitsige jonge lieden uit dat opvangcentrum gewoon te verbieden naar dat zwembad te gaan. Die grijpgrage zwemgasten komen echt niet om te zwemmen, want zij zijn geen van allen den zwemkunst machtig. Trouwens in de landen van herkomst zijn geen zwembaden. Niemand heeft daar behoefte om een duik te nemen. Ja, christenmensen en Joden en homo’s vermoorden, dat kunnen ze. En vijfmaal daags met de kont omhoog. De rest is allemaal flauwekul.

Niet langer geloven wij dat dit mensen zijn die voor oorlogsgeweld op de vlucht zijn. Zelfs den meest goedgelovige burger kan men met dit verhaal niet langer zoet houden. We zijn niet helemaal gek. Doch de bronnen van het kwaad zijn de Nationale Leugen Couranten. Die blijven ons leugens op de mouw spelden over fijne asielzoekers. Het spijt mij te moeten zeggen, doch de NSB van Anton Mussert was er niks bij.

Het wordt den hoogste tijd om die komedie te beëindigen. Gelukkig zijn er steeds minder hinderpalen te overwinnen om straks de partij van meneer Wilders aan het hoofd van de tafel te krijgen. Lezer, ik zit me hier weer danig op te winden. Daarom ik laat het hierbij.

Ik wens u allen nog een gezegende dag.

Door:
“Driek”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Incidenten", "Integratie", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Eurabië, Illegalen, Immigratie, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, migrantengeweld, Moslims, nieuw fascisme, Overheid, Rotzakken, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

20 reacties op SNODE ZWEMGASTEN…

  1. LafSchaap zegt:

    Goed gesproken! De intens slappe aanpak van over de schreef gaande migranten is allang velen een doorn in het oog. Maar wat onze “leiders” maar niet willen begrijpen is dat die aanranders menen in hun recht te staan. Zij menen dat de wereld, en alles en iedereen die erop staat, eigendom is van de moslims, want dat is hen beloofd door allah. En ze snappen niet, dat iemand daar bezwaar tegen maakt. En daar moet, desnoods met harde hand, verandering in komen.

    Like

  2. tjonge zegt:

    “Directeur Bruinewoud van het zwembad heeft contact met het COA om de problemen op te lossen”
    .
    ik vind dit een vreemde manier van “oplossen” ??
    m.i. betreffen voorgenoemde gevallen zedendelicten. en zedendelicten horen door de politie afgehandeld te worden, en dus niet onder het tapijt van de coa….

    Like

  3. delamontagne zegt:

    Een van de allereerste “incidentjes” met, in dit geval nwe NL-ers, betrof naar ik mij herinner, het Sloterbad-Zwembad in
    A,dam West.
    Ik meen dat dit begin jaren 80 was.
    Die jonge Maroc,jes vielen toen ook al meisjes lastig.
    Maar wat ik toen vreemd vond, inplaats van dat tuig aan te pakken, werd het zwembad toen helemaal gesloten, voor “nader beraad” !.
    Maar de jaren 50-tiger-tijden komen nooit meer terug.
    Neem nu ,t openbaar vervoer. Ik herinner mij, begin jaren 50 nog stoomlocomotieven bij de NS.
    Ook gedeeltelijk voor personenvervoer. In de avond kwam dan de controle-beambte de “gaslamp” aansteken.
    Nu kun je in trein of bus “vecht/scheld-partijen meemaken.
    Zoals hier ergens in N-Frankrijk waar een feministe te keer gaat.
    Zou ook zo in Nl kunnen gebeuren.

    Like

    • Frans Brassens zegt:

      Tropicana Rotterdam:
      “In de jaren ’90 vonden verschillende incidenten plaats waarbij veelal allochtone jongeren vrouwen in het zwemparadijs lastig vielen. Ook andere zwembaden in Rotterdam kampten met overlast van deze groepen”.

      Like

      • delamontagne zegt:

        Ik herinner me nog dat ,t zwembad gebouwd ging worden en hoe lovend men er over sprak.
        Ben er eind jaren 80 vaak met mijn kinderen geweest. Nooit toen iets van die incidenten, moet van later datum zijn.

        Like

      • Frans Brassens zegt:

        ‘In de jaren ’90…..’

        Like

  4. Tijl Uylenspiegel zegt:

    Zoals altijd weer een heerlijk stukje van Driek, helaas de oude tijden zijn vervlogen en de jeugdigen kunnen daar niet rouwig om zijn, die hebben nooit anders meegemaakt, die kijken de ouderen meewarig aan als ze verhalen uit een recent verleden horen. Gesteld dat ze al tijd hebben om daarnaar te luisteren dan tussen het SMS’en en het gamen door.
    Desinteresse viert hoogtij.

    Like

  5. Avidia zegt:

    Je hebt mooi gesproken meneer Driek. Allemaal terug sturen naar het land van herkomst, wat zou dat geweldig zijn, wat een vrede en rust zou dat geven. We zijn vanuit de hemel naar de hel gestuurd door de z.g. boven ons gestelden. Alleen al het gezegde: de boven ons gestelde, nou, ik voel me ver boven hen gesteld!

    Like

  6. U zegt dat wij niet helemaal gek zijn maar ik heb redenen aan te nemen dat we dat toch democratisch besloten hebben. Uw oplossing: ….Slechts karig voedsel en één keer per maand douchen…[bij voortduring gedurende één maand, in een schemerdonkere kelder zonder afvoerputje [mijn woorden]]….kan ik van harte ondersteunen hoewel er wel kritiek verwacht kan worden op de gebeurtenis zelf. Douchen was ooit zeer beladen maar in dit geval is het water en gelukkig geen gas.

    Like

  7. Erik zegt:

    Heerlijk het lijkt net of hét kloeke verstand wederom terug is met deze zo klare taal. Waar zijn toch al de gezond van verstand regeringlieden gebleven, die de snode plannen der mohammedanen met een harde hand ongedaan maken. Dit onfris volk uit den Arabische landen hebben geen beschaaft voorkomen en daden. Het word zo langzamerhand tijd deze ongure lieden liniarecta huiswaard te sturen en hun de toegang tot ons land te ontzeggen. Met U ben ik het helemaal eens.

    Like

  8. Japio zegt:

    Ja Driek, je weet de vinger op de zere plek te leggen. Die linkse leugenpers is een medeschuldige aan de misère die Europa treft. Waren zij onafhankelijk en onpartijdig dan zag het er allemaal heel anders uit daar ben ik van overtuigd. Alles wordt bedekt met de mantel der liefde als het om a-zoekers gaat. Het is gewoon tuig dat met harde hand gecorrigeerd moet worden. En maak je je schuldig aan criminele praktijken, recht op asiel verspeeld. En val je in herhaling, onvoorstelbaar dat je hier nog bent maar ook nu, oprotten naar Verweggistan. Zie het maar zo, Nederland is een hotel. Als hotelgast moet je je gedragen naar de regels van dat hotel. Als je je niet gedraagt wordt je vriendelijk verzocht het pand te verlaten. Het zou niet anders moeten zijn wat de regels betrefd voor a-zoekers.

    Like

  9. Mirjam zegt:

    Het COA zou moeten aangeklaagd worden, wegens schending van de burgerrechten.

    Like

  10. Henk.V zegt:

    Een duidelijk verhaal in een verrukkelijke stijl geschreven, Driek 🙂
    Schrijf zoveel je kunt.

    Like

  11. Bob Fleumer zegt:

    We kunnen het falen van het veiligheidsbeleid alleen en uitsluitend bij de regering leggen, zij zijn verantwoordelijk voor wat er op dat gebied gebeurt, de laffe politiek van het geen verantwoording nemen van maatregelen die de instroom van allerlei mensen zonder paspoort is misdadig te noemen. Gebruik de gelden die deze mensen opslokken om in hun eigen regio opvang te regelen dan lopen die landen ook niet meer leeg. Zeg eens NEE tegen de maffia in Brussel een kijk op ze het niet bestaande leger op ons af sturen.

    Like

  12. koddebeier zegt:

    Is gewoon een bord bij het zwembad VERBODEN VOOR ASIELZOEKERS niet voldoende ??

    Like

  13. Wachteres zegt:

    @Driek, je archaïsch taalgebruik is onbetaalbaar. En je hebt helemaal gelijk; ik hoop dat de goede oude tijd in een nieuw jasje terug komt, zonder of met zo weinig mogelijk islam.

    Like

  14. Anneke zegt:

    Toevallig ken ik dat meisje van Den Helder goed en door haar geschreeuw om hulp is het ergste voorkomen. Maar wat nog erger was, is dat de desbetreffende zwemleraar tegen het meisje zei, doe maar niets, want wij gaan toch over 10 minuten sluiten……zo bang zijn de linkse mensen in ons landje, want stel je voor dat wij een verkeerd beeld krijgen van dit soort mensen. Ach mensen, wij weten nog minder dan de helft en dit zal nog erger worden, mits wij daaraan niets veranderen..

    Driek, goed verhaal en ook ik maak mij grote zorgen……

    Like

  15. Joannes den Hollander zegt:

    Aangezien ze niet kunnen zwemmen zouden we ze verplicht een cursus onder water lopen kunnen aanbieden. Tien kilo duiklood aan het linker harambeen en in het diepe pleuren.

    Like

  16. Die dobberliefhebbers zijn niet de vijand, die gelukszoekers met vaak zeer slechte manieren en wappervingers zijn ons maar het brein in gehersenspoeld. De echte vijanden van Het Volk zitten in al die ivoren torens. Ivoor was meen ik toch een heel brandbaar goedje of ben ik in de war?

    Like

Plaats een reactie