Orthodoxe moslims gaan samenwerken en met één stem spreken

Screenshot_12

(Door: Robin de Wever)

Nederlandse moskeekoepels krijgen concurrentie uit orthodoxe hoek. De groep Hizb ut-Tahrir en enkele andere organisaties gaan zich voortaan samen mengen in het publieke debat. De clubs die nu moslims vertegenwoordigen in politiek Den Haag en de media spreken maar namens een klein deel van de gemeenschap, vinden de orthodoxen.

Bij het nieuwe platform, genaamd ‘Oproep tot eenheid’, zijn onder meer de populaire prediker Abou Hafs en politicus Arnoud van Doorn betrokken. Hafs leidt het platform Bewust Moslim, Van Doorn zit namens de islamitische Partij van de Eenheid in de Haagse gemeenteraad. De Nederlandse politiek beschouwt moslims als tweederangsburgers, schrijven ze in een gisteren gepubliceerd ‘eenheidsdocument‘. Wie ‘democratie niet accepteert’ wordt direct bestempeld als radicaal. Met een beetje pech word je er ook nog van verdacht extremist te zijn en verdwijn je achter de tralies.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
Dagblad Trouw

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Weg met ons!", Barbarisme, cultuurrelativisme, democratie, Eurabië, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Krankzinnigheid, Moslims, Nederland, nieuw fascisme, Rotzakken, Salafisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

15 reacties op Orthodoxe moslims gaan samenwerken en met één stem spreken

 1. ildiko zegt:

  de giftige slang wordt steeds sterker en langer.

  Like

 2. carthago zegt:

  De salafisten gaan zich dus verenigen in een kalifaatrattenleger,met de naam KRL waarschijnlijk. Gediscrimineerd worden door kufars is niet de bedoeling van de jihad,daar moet democratisch wat aan gedaan worden. Een nieuw molenbeek tussen de Hollandse molens.Het enige wat er positief aan is, is dat ze beter opgespoord kunnen worden en dat van de pvdapen alleen nog peppi samson en spekzool over zullen blijven. Grote kans dat D666 ook opgeheven kan worden.

  Like

 3. Geronimo zegt:

  “Wie democratie niet accepteert, wordt direct bestempeld als radicaal…”
  Dat laat aan duidelijkheid niets te wensen over.
  Eerste conclusie: beide moslims dienen zich aan als niet-radicale muzelmannen;
  Tweede conclusie: als zelfbeweerde niet-radicale moslims bekennen zij toch onze democratische rechtsstaat niet te accepteren; ook een moslim-politicus als genoemde Van Doorn;
  Derde conclusie: ze bevestigen hiermee dat de islam een gevaarlijke expansieve ideologie is, ook in zijn zogezegde gematigde vorm, die zich altijd en overal als een parasiet ent op onze democratische samenlevingen, om ze compleet uit te zuigen (hun vorm om hen, de meesters, door de ongelovigen belastingen te laten betalen) en om te vormen tot islamitische staten; dat dit alles helemaal niets te maken heeft met radicalisme, maar gewoon met de islam tout court;
  Vierde conclusie: hiermee is duidelijk dat het nooit de bedoeling geweest is vanwege moslims om zich waar ook in onze democratieën te integreren en ze te respecteren, maar enkel om hun islamitische wil en ideologie op te dringen;
  Eindconclusie: de islam wil onze samenleving onderwerpen aan hun sharia. Vandaar weg met deze barbaarse ideologie, die op onze westerse democratieën past als een tang op een varken. Verbieden deze achterlijke, maar levensgevaarlijke idiotie.

  Like

 4. Pieter zegt:

  Hizb – ut Tharir. Ik krijg de hik van dat woord alleen al , laat staan de salafistische organisatie.
  Op de terreurlijst van oa van US en Duitsland, maar in Nederland slechts “in de gaten gehouden”.
  Weg met Okay Pala, de fasctoide islamist die van Nederland een bourka-land wil maken en weg met Nourdin el Ouali van het NIDA moslimpartij in Rotterdam.
  De haat spuugt uit beider heren ogen als ze op tv hun zegje mogen doen.
  Levensgevaarlijke islamo-fascisten die onmiddellijk uitgezet moeten worden !

  Like

 5. Duchesne zegt:

  Macht is iets dat je een ander geeft. Het is absurd wanneer iemand aanneen onderhandelingstafel gaat deelnemen omdat de andere partijen denken dat ze iemand nodig hebben. Macht is wat je geeft, en je geeft moslims macht door ze aan tafel te halen, door ze in politieke partijen binnen te halen waar ze vervolgens uit afsplitsen. Als moslims in Nederland massaal op de ex pvda moslims in de kamer stemmen is het goed mogelijk dat de volgende regering met een moslim partij word gevormd. Het zal dan een “twintig” partijen regering worden, maar het staat op de drempel.
  Mijn enige vraag is of er nog wel verkiezingen zullen zijn, PVV politici worden constant bedreigd en dat maakt een democratisch systeem handhaven onmogelijk.
  Macht is iets dat mensen afstaan die geen trots of zelfrespect meer hebben, lijfeigenen deden dat vroeger, zichzelf onderwerpen aan een heer in ruil voor eten, een dak en kleding. Een stap die men deed om te overleven, een stap de hun kinderen zeer bewust maakten van hun maatschappelijke waarde, of het gebrek eraan. Soms kun je met de beste bedoelingen slaven kweken.

  O, ter overweging: meneer Soros heeft misschien wel de ultieme wraak voor de Joodse vervolging bedacht door hulp te bieden aan Islamieten in “nood” en ze massaal Europa in te helpen. Een soort straf zoals de zeven plagen voor Egypte ennde Farao, maar dan van de hand van Soros in plaats van God. De vraag is nu waar Mozes blijft en welke zee hij uiteen zal laten wijken……maar gezien de geschiedenis van bewegend water zet ik in op de Noordzee/ Atlantische oceaan….
  Daar hebben die Farao’s ook nog iets over geschreven.

  Groetjes Noach.

  Like

 6. Hendrik zegt:

  Wat dachten jullie van islam niet meer als religie te zien en als terroristische organisatie. Dan kan deze farce religie gestopt worden. Dan pas wordt Europa een stuk veiliger!

  Like

 7. Elena zegt:

  Op de Dam te Amsterdam
  Dat is pas haatzaaien en beledigen.

  https://www.facebook.com/groups/631242843652373/

  Like

 8. Avidia zegt:

  Nou, houd je hart maar vast

  Like

 9. Thoth zegt:

  Ach jé, nu de kalifaat oprichters, sharia en IS steuners. Zie o.a. hier :

  https://nl.wikipedia.org/wiki/Hizb_ut-Tahrir

  http://www.trouw.nl/tr/nl/4728/Islam/article/detail/3675208/2014/06/19/Haagse-islampartij-bejubelt-ISIS-Op-naar-Bagdad.dhtml

  Die gasten moeten oprotten uit Nederland en Europa. Weg ermee.

  Like

 10. PVV-ers en andere weldenkenden worden nog niet massaal bedreigd, dat komt pas als de invasoren en hun vazallen zich nog iets machtiger gaan voelen. En deze macht wordt hun opgedrongen door figuren die zich onze politieke elite wanen, de Poederpruiken, andere crisisacteurs en en gulle geldstrooikudten met een Welkomstbord en een reisbeschrijving..

  Like

 11. Guardiacivil zegt:

  Dit is wat ik er van vind……………………………..Even voor de duidelijkheid, géén Erdogan, géén turk en géén marokkaan in onze politiek, geen infiltratie van wie dan ook uit het MO. Met deze stelling zal onze maatschappij beter beschermd zijn, maar zie door de politiek correcten en de ravage/veroorzakende elite is onze maatschappij al gedoemd te sterven en maakt het plaats voor een onvoorspelbare samenleving die er op uit is om hun wil door te drijven, ons sociaal en maatschapelijke systeem te vernietigen zodat al hun eigen belangen kunnen slagen. Dit is niet waarvoor wij Nederland mijn Vaderland na WWll hebben opgebouwd. Het hele systeem gaat er aan, kost ons miljarden en alle burgers zijn de dupe en merken dit al dag op dag al een paar jaar lang. Het einde komt in zicht en is onvermijdelijk indien dit niet nu wordt gestopt. Stop deze waanzin, zeg NÉÉ tegen Brussel, tegen dit kabinet, stop deze waanzin en open uw ogen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s