Asielzoekers waarschuwen voor ISIS-aanslagen in Europa!

Screenshot_1

(Vertaling: E.J. Bron)

Asielzoekers uit Syrië en Irak keren Europa in toenemende mate de rug toe. Vaak zijn valse verwachtingen over hogere uitkeringen doorslaggevend argument. Maar steeds meer christelijke vluchtelingen uit Irak en Syrië registreren een schrikbaren groot aantal radicale islamieten in hun asielonderkomens.

Europa´s kerken moeten moskeeën worden

“Het is niet goed dat Europa voor alles open is. ISIS en Al-Nusra willen alles vernietigen, ook bij jullie. Als jullie dat niet begrijpen, dan zie ik de toekomst van Europa somber in”, waarschuwt de Syriër Spero Haddad, die naar huis is teruggekeerd, in een interview met de Duitse nieuwszender n-tv. Zijn christelijke familie was “alles kwijtgeraakt in de oorlog”. Daarom vertrok Haddad zelf naar Oostenrijk en vroeg daar asiel aan. Maar de Oostenrijkse autoriteiten zouden zijn waarschuwingen voor radicale islamieten onder de asielzoekers niet echt serieus hebben genomen.

Intussen heeft Haddad Oostenrijk verlaten en werkt hij weer in Damascus. “Ik ben geschrokken hoeveel vluchtelingen zich openlijk tot Al-Nusra en ISIS bekenden”, benadrukt de 25-jarige. Onder de asielzoekers zouden “die mensen de toon aangeven voor wie ik gevlucht ben”, zegt Haddad. Bijzonder explosief: de leiders van de radicale islamieten vertelden hun landgenoten dat ze “weldra van de kerken moskeeën zouden maken”.

“We zullen je doden en je bloed drinken”

Haddad is lang niet de enige die bericht over het schrikbarend grote aantal radicale islamieten onder de asielzoekers. Gelijksoortige gevallen vonden o.a. plaats in Duitsland in het zuiden van Brandenburg, in Hessen en in Beieren.

Inmiddels neemt ook Arabisch bewakingspersoneel in de asielzoekerscentra deel aan de christenvervolging. “Ze hebben tegen mijn vrouw geschreeuwd en mijn kind geslagen. Ze zeggen: ´We zullen je doden en je bloed drinken´,” bericht een Irakese christen uit een asielzoekerscentrum in het Beierse Freising over islamitische fanatici. Max Klingberg van de “Internationale Gesellschaft für Menschenrechte”, die al 15 jaar actief is in de begeleiding en verzorging van asielzoekers, benadrukt: “Onder diegenen die nu aankomen, is een niet gering deel in zijn religieuze intensiteit minstens op het niveau van de Moslimbroeders.”

Bekijk/beluister hier het interview met Spero Haddad.

Bron:
www.wochenblick.at

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Incidenten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", asielwaanzin, Barbarisme, christenhaat, Christenvervolging, cultuurrelativisme, demoniseren, Dhimmitude, Eurabië, Europa, Illegalen, Immigratie, ISIS, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, meningsdictatuur, migrantengeweld, Moslims, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, politici, Rotzakken, socialistisch idealisme, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

10 reacties op Asielzoekers waarschuwen voor ISIS-aanslagen in Europa!

 1. EPN Nieuw Nederland zegt:

  En u ziet nog niet, dat deze zogenaamd waarschuwende asielzoekers daarom geen asielzoekers waren?

  Like

  • Frans Brassens zegt:

   Graag even je merkwaardige en wat raadselachtige kreet uitleggen, EPN.
   Verklaar je nader. Dan weten we welk vlees jij in de kuip vertegenwoordigt.

   Like

 2. Cathja zegt:

  Het zijn ernstige misdaden tegen de menselijkheid als Europese landen volharden in het wegkijken, nu ze op tal van manieren worden gewaarschuwd dat het hier helemaal fout gaat. Ik begin steeds meer de kwade opzet te zien van vele regeringsleiders en de ‘leiders’ in Brussel (die schijtlaarzen die snel in hun bunker kropen toen er aanslagen in Brussel plaatsvonden!!).
  Als zelfs christenen hier niet meer veilig zijn, waarom grijpt bijvoorbeeld het COA niet in? Ook zij lijken weg te kijken. Het is een organisatie die, als er niet snel iets verandert, bloed aan de handen krijgen!

  Het is zeer teleurstellend en een teken aan de wand dat er in Brussel bijna altijd (zeer) negatief gereageerd wordt op de ware woorden van presidenten uit de Visegrad-landen. Zij hebben heel goed in de gaten welke richting het op gaat in Europa. Werden ze maar serieus genomen, en werd er maar naar hen geluisterd!

  Like

  • Dicksy zegt:

   Om Uw reactie even te vervolledigen:
   ….en omdat ze net wegkijken en de waarschuwingen in de wind slaan zal het met geweld terug moeten recht getrokken worden. Oog om oog, tand om tand.

   Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Cathja: 19.37. uur, op 20/4. Ik ben het geheel met U eens Cathja. De politiek, met voorop LINKS, maar ook de liberalen, en de christendemocraten, dragen hiervoor de verantwoordelijkheid! Omdat deze partijen, de massa-immigratie en de rode EUSSR, volledig steunen. Menselijkerwijze zie ik geen schim van een oplossing.

   Like

 3. Taljaard zegt:

  Gunst, dat wist ik nog niet…… (sarcasme)
  Maar er helpt geen moedertje lief aan.
  We kunnen waarschuwen wat wij willen, maar de linkse moslimknuffelaars en de liberale wegkijkers zullen door schade en schande wijs moeten worden gemaakt.
  Want argumenten en feiten helpen niet tegen linkse zinsbegoocheling.
  Er moeten eerst rampen gebeuren.

  Nog niet zo lang geleden waren de Sowjet Unie en het China van Mao een ”nuttig tegenwicht voor het kapitalisme en een goede stok achter de deur voor rechts”, was Cuba een tropisch paradijs op aarde en waren de communistische moordbrigades van het ANC en de Vietcong ”verzetshelden.” (sommigen denken dat N.B. nog!)
  En nog weer langer geleden was Stalin ”het licht der mensheid” en hadden Hitler en Mussolini toch zo mooi orde op zaken gesteld in Italie en Duitsland en waren zij daarom ”een zegen voor de werkende klasse.”

  Like

 4. Jan zegt:

  ISIS reveal its new sickening form of execution – stabbing prisoners directly in the heart to kill them for their ‘crimes against the caliphate’

  Images show prisoner being knifed in the heart by heavily-built executioner
  Captive is then shot in the head at close range in front of a crowd in Raqqa

  http://www.dailymail.co.uk/news/article-3580612/ISIS-reveal-new-sickening-form-execution-stabbing-prisoners-directly-heart-kill-crimes-against-caliphate.html#ixzz48BQH8iM7

  Like

 5. Jan zegt:

  Vleesetende parasiet Cutaneous leishmaniasis verspreid zich over geheel MO met de op drift zijnde bevolking van Syrië

  Disfiguring tropical bug spread across Syria after ISIS turn the streets into a filthy wasteland is now eating its way across the Middle East

  http://www.dailymail.co.uk/news/article-3614446/Flesh-eating-tropical-disease-spread-Middle-East-millions-flee-Syria-scientists-warn-situation-like-Ebola.html

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s