Bosnië: Radicale islamieten bereiden zich voor op nieuwe aanslagen

Screenshot_28

(Vertaling: E.J. Bron)

ISIS zit al voor onze huisdeur – in Bosnië. Daar hebben radicale soennieten toevluchtsoorden voor zichzelf gecreëerd, bericht het tijdschrift “Der Spiegel” in zijn editie van 2 april.

Handboek voor onthoofden in omloop

Volgens informatie van Duitse onderzoekers bestaan er in Bosnië ongeveer een twaalftal plaatsen, waarin radicale Salafisten ongestoord volgelingen rond zich scharen, de jihad prediken en werven voor ISIS. De toestroom zou enorm zijn, wordt hierover door het ministerie voor Veiligheid in Sarajevo gezegd, de hoofdstad van Bosnië-Herzegovina.

Dat bevestigt ook de Amerikaanse Balkan-deskundige en ex-medewerker van de NSA John Schindler, die zegt dat daar een stabiele infrastructuur voor terrorisme bestaat. Daar zou ook een handboek voor de guerrillaoorlog met de techniek van het onthoofden in omloop zijn, weet de politie. Deze zou de scene weliswaar op de korrel hebben, zegt men – meer echter ook niet. Ze kunnen het doen en laten van de Salafisten vermoedelijk nauwelijks verhinderen. “We hebben te maken met een in hoge mate mislukt en handelingsonbekwaam staatsbestel”, zegt de politicoloog Vlado Azinovic en bedoelt daarmee Bosnië en Herzegovina.

Projectielen voor aanslag in Parijs kwamen uit Bosnië

De problematische gebieden waar het om gaat, liggen op nog geen hemelsbreed honderd kilometer verwijderd van de stranden van Kroatië. Deze door radicale islamieten bewoonde dorpen zijn echter niet alleen toevluchtsoorden voor de strijders en beoefenaren van de logistiek, maar ook rekruteringsplekken en wapendepots voor de ISIS-aanhangers.

Uit hun nieuwe thuisland zijn ook de projectielen afkomstig die bij de dodelijke aanslagen op “Charlie Hebdo” gebruikt werden, bevestigt het Bosnische ministerie van Veiligheid. Ook meerdere wapens, die de ISIS-terroristen bij hun moordaanslag in Parijs gebruikten, zijn afkomstig uit Joegoslavische productie.

Bron:
www.wochenblick.at

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Balkan, Barbarisme, Bosnië-Herzegovina, Eurabië, ISIS, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Jihad, Krankzinnigheid, Moslims, nieuw fascisme, Rotzakken, Salafisten, Terrorisme, verloedering. Bookmark de permalink .

17 reacties op Bosnië: Radicale islamieten bereiden zich voor op nieuwe aanslagen

 1. Thom zegt:

  “Der Spiegel” kan beter naar zichzelf kijken. De grootste leverancier van terroristen is hun aller “Mutti Merkel”. Het aantal terroristen in Bosnië verbleekt bij de hoeveelheid moordenaars die in Duitsland aanwezig zijn en nog dagelijks van vers bloed worden voorzien. Nee “Der Spiegel” kijk maar uit het raam, dan zie je ze rondlopen en dat zijn er meer dan in heel Bosnië samen.

  Like

 2. Pieter zegt:

  Bosnie is in Europa de grootste leverancier voor IS in Syrie.

  Like

 3. Tom Hendrix zegt:

  Dat hebben wij te danken aan de feeks Merkel, de moslimpresident MOBAMA Drama van de USA, en de hele verrotte kliek der politiek. De islam gaat gewoon door, waar ze sinds 1400 jaar mee bezig zijn, de hele wereld veroveren!

  Like

 4. OPEN GRENZEN !!!!! WAT VERWACHTEN JULLIE DAN??

  Like

 5. paulzwueste zegt:

  Bosnië… Dat zo nodig in de negentiger jaren tegen de Serven beschermd moest worden door de Navo!
  Ze moesten zo nodig een honderkoppig monster scheppen!
  Dat installeren van basis voor IS in Bosnië is al ’n tijd aan de gang.
  Dat gaat nog héél leuk worden in Kroatië en Duitsland, en bij ons ook natuurlijk…!

  Like

 6. Paul55 zegt:

  Daarom moet het binnenhof op de schop, ze gaan er safety rooms bouwen, waar de elitaire kliek in kan vluchten, als ze te dicht bijkomen.

  Like

  • Thom zegt:

   Ze zijn alleen slim genoeg om te poepen op het Binnenhof. De Koerden konden zo het Tweede Kamergebouw binnenlopen en de ingang bezetten toen Kobani dreigde te vallen.

   Like

 7. Jan zegt:

  Was het eerst anderen verbranden, nu is het de ander dood laten vriezen

  ISIS freezes 45 of its members to death in Mosul

  After burning people to death, the Takfiri terrorist group ISIS executed 45 of its members by freezing them to death.

  Sources said that the 45 members were put alive in morgue freezers in Mosul and were left for 24 hours where they were left to die slowly. This is not the first time that an act of terror has been carried out by terrorists against their fellow-fighters.

  http://ahtribune.com/world/north-africa-south-west-asia/843-isis-freezes-people.html

  Like

 8. Och, ik heb zomaar het idee, dat Bosnië niet de enige locatie is, waar ze Europa binnenkomen……
  http://depatriotten.weebly.com/

  Like

 9. Ekster zegt:

  Dit is allemaal het gevolg van het welbewust de verkeerde kant kiezen in de Joegoslavische burgeroorlog, toen fascistische Kroaten en bloeddorstige moslims gesteund werden door de EU en de NATO in hun streven Joegoslavië kapot te maken. Serven kregen overal de schuld van.
  Er zijn al jaren salafistische gebieden in Bosnië waar de autoriteiten geen grip op hebben. Uiteraard, zoals overal elders in de wereld, bereiden islamieten hier terroristische aanslagen voor. We zitten nu dus de facto opgescheept met een islamofascistische staat midden in Europa, allemaal mede mogelijk gemaakt met uw belastinggeld.

  Like

 10. Jan zegt:

  Geitenneukers ‘bidden’

  Like

 11. madmax zegt:

  helaas is dat waar maar daar heeft EU en CIA ook vinger in de pap.onze hoog gevallen politici die zo goed alles weten gaan Europa vernietigen puur en allen voor eigen hebzucht en als je wat zegt dan ben je xenofoob of fascist of van alles wat slecht is

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s