PVV: gooi islamitische koekoeksjongen uit de krijgsmacht

Screenshot_29

De PVV wil voorkomen dat defensie wordt misbruikt als opleidingsinstituut voor Jihadisten. Kamerlid Raymond de Roon waarschuwde de minister eerder voor dat gevaar, en krijgt nu bijval van de Duitse militaire inlichtingendienst die onlangs openheid van zaken gaf. “29 ex-militairen van het Duitse leger zijn als Jihadist naar Syrië en Irak vertrokken en 65 actief dienende militairen worden daar in de gaten gehouden. Dat zijn zorgwekkende aantallen. Maar welke cijfers gelden voor Nederland? De minister weigert consequent om daarop een antwoord te geven,” aldus De Roon.

“Nu moet zij, net als Duitsland, openheid verschaffen. Ook moet de minister een aantal ferme maatregelen nemen tegen islamitische koekoeksjongen, die zich binnen de krijgsmacht nestelen. Bescherm Nederland door mensen met een dubbel paspoort geen baan bij de krijgsmacht te geven.”

Vragen van het lid De Roon (PVV) aan de minister van Defensie over islamitische koekoeksjongen bij de krijgsmacht:

1.) Hoe beoordeelt u het feit dat maar liefst 29 ex-militairen van het Duitse leger als jihadstrijders zijn afgereisd naar Syrië en Irak? (*) (**)

2.) Deelt u, nu ook de chef van de Duitse militaire inlichtingendienst (MAD) daarvoor waarschuwt, mijn mening dat defensie misbruikt kan worden en ook  wordt als LOI-cursus voor jihadisten?

3.) Bent u  bereid om, net als de Duitsers met wie u graag intensief samenwerkt, exact aan te geven hoeveel (ex)militairen tot op heden naar Syrië en Irak zijn afgereisd?

4.) Bent u tevens bereid om, net als de Duitsers die 65 actief dienende militairen in de gaten houden vanwege jihadistische trekjes, aan te geven hoeveel verdachte militairen en ex-militairen in Nederland onder de loep worden/werden gehouden?

5.) Heeft u de afgelopen jaren al islamitische koekoeksjongen uit de krijgsmacht verwijderd? Zo ja, hoeveel?

6.) Bent u het met mij eens dat de belangen van Nederland het beste zijn gediend door mensen met een dubbel paspoort uit de krijgsmacht te weren om loyaliteitsproblemen en veiligheidsrisico’s te beperken?

(*)  www.dpa-international.com
(**) http://legalinsurrection.com

PVV normale grootte

Geplaatst door:
E.J. Bron
(h/t Ton van Kesteren)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Censuur, cultuurrelativisme, Eurabië, gezond realisme, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, Islamofilie, Jihad, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Moslims, Naïviteit, Nederland, Overheid, political correctness, PVV, Rotzakken, socialistisch idealisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

22 reacties op PVV: gooi islamitische koekoeksjongen uit de krijgsmacht

 1. Manna zegt:

  welcome back EJ.
  hoop dat het fijne dagen waren 🙂

  Like

 2. WELCOME BACK, BERT!!!
  Helaas moet ik dadelijk nog snel even de deur uit, maar als ik terug kom, ga ik me hier eens over buigen!
  Prettige dagen gehad? Het is je van harte gegund, maar ik ben blij, dat je er weer bent!
  http://depatriotten.weebly.com/

  Like

  • Harry zegt:

   Nog nooit zulke saaie dagen gehad . als wanneer Bron op vakantie is .
   Bij zo’n bedrijf is er toch altijd wel een onderdirecteur die de boel draaiend houdt , normaliter ?
   Toch ?

   Like

   • paulzwueste zegt:

    Zoek ’n hobby. Neem ’n hond. Ga vissen. Dan jaag je Bron niet op kosten met ’n onderdirecteur.

    Like

   • Paul! Ik neem het je niet kwalijk, want je kunt niet alles van iedereen weten, maar: Wat dat “Neem een hond” betreft……
    Zal i k dan maar eens voor min beurt spreken en je verklappen, dat Harry een hond hééft? Russell, de liefste metgezel van de wereld! Uitgekookt, een profiteur -zoals zijn baas me allemaal over de mail vertelt- Heeft zijn baas afgericht, in plaats van andersom, maar wat zouden die twee zonder elkaar moeten! Ze zijn praktisch onafscheidelijk! Nee, als Harry ergens géén gebrek aan heeft, is het een hond!
    http://depatriotten.weebly.com/

    Like

   • paulzwueste zegt:

    Theresa.
    Heel leuk verhaal. Ach ja, ’n hond is je allerliefste kameraad.
    Trouwens ik plaag Harry maar hoor. Alhoewel vissen blijft wellicht ’n optie als Bron met vakantie is. Leuk ik zie het voor me. Harry samen met Russel aan de waterkant.

    Like

 3. Bernardus zegt:

  Het is te triest voor woorden dat dit al decennia lang getolereerd en normaal gevonden wordt. Door het stompzinnige politiek correct denken en doen is dit allemaal mogelijk gemaakt. Het word hoog tijd om daar iets aan te gaan doen. Maar omdat de PVV hiermee komt zal het wel weer worden verworpen en als racistisch bestempeld worden. Wel weer helemaal top dat u terug bent meneer Bron.

  Like

 4. bronlezer zegt:

  Goed plan. Maar, de situatie in 010, de turkse fraude mevrouw van het COA destijds, de zeer slecht te verstane huidige Tweede Kamer voorzitter… allemaal voorbeelden die laten zien dat je mensen met een dubbel paspoort ook niet tot burgemeester moet benoemen, geen hoge bestuursfunctie moet geven bij een overheidsorgaan en geen Tweede Kamer voorzitter moet maken. Niet met een dubbel paspoort, nee!

  Alleen het leger?
  Nee, wat mij betreft is dat niet genoeg. Het is zaak dat we staatsbelang en staatsveiligheid weer de hoogste prioriteit maken, i.p.v. ondergeschikt aan multicultureel belang.

  Like

 5. Tom Hendrix. zegt:

  Inderdaad, weg met deze moslims. En niet alleen bij het leger, maar ook bij de Douane, bij de Politie, en Justitie. Deze mensen vormen het Trojaanse Paard!

  Like

 6. joga zegt:

  99% van de Nederlanders is hier voor, maar ja, pvda, vvd, cda, d66, sp en nog wat klein grut partijtjes hè. Wanneer u echt iets wil veranderen, dan zult u toch echt PVV moeten stemmen volgend jaar maart bij de Tweede Kamer-verkiezingen.

  Like

 7. R.Regterink zegt:

  Mee eens die horen niet in onze krijgsmacht.En sowieso niet in nederland.

  Like

 8. Johan zegt:

  welke cijfers gelden voor Nederland? De minister weigert consequent om daarop een antwoord te geven,” aldus De Roon.
  Nou, dan berekenen we dat toch zelf , nietwaar ?
  Nederland heeft 16 miljoen en Duitsland 80 miljoen inwoners. Dat is een verhouding van 1 op 5.
  29 ex-militairen van het Duitse leger als jihadstrijders : Dus ongeveer 6 vanuit het Nederlandse leger naar Syrië vertrokken.
  65 actief dienende militairen moeten in Duitsland in de gaten gehouden worden vanwege jihadistische trekjes. Dus dat zullen er in het Nederlandse leger ongeveer 13 zijn.

  Like

 9. Pingback: PVV: gooi islamitische koekoeksjongen uit de krijgsmacht

 10. Anna zegt:

  Dankzij onze tolerante wetten en regels, mogen en kunnen jihadisten hier een gratis opleiding als militair krijgen…… Dankzij onze eigen democratie waarin we vrijheid van meningsuiting zo hoog achten, zal de islam ons geruisloos veroveren…….

  Nederland en de hele EU zal nu het nog kan keihard op moeten treden tegen uitwassen zoals met Erdu en de dubbele paspoorten….. De polygamie, kind huwelijken, sharia wetgeving in ons land ENZOVOORT. Zal men NU moeten verbieden…….. De islam kent GEEN TOLERANTIE GEEN VRIJHEID alleen maar slaafse onderworpenheid…… En dit alles staat haaks op democratie…….

  HAAT En EERZUCHT EN WRAAK….. STAAT BIJ DE ISLAM HOOG IN HET VAANDEL…… WACHT U VOOR ERDOGAN HIJ ZAL ZICH GAAN WREKEN OP NEDERLAND VANWEGE Mevr Erdu……
  Straks stuurt hij weer vrolijk bootjes vol mensen naar Europa en heeft hij zijn 3 miljard binnen….. Kan hij wapens voor kopen om de Koerden mee af te schieten. Maar goed die hebben dan geen visum meer nodig om naar Europa te vluchten……
  En wat er dan gebeurt……… Dat is niet zo moeilijk…… Dan gaan de ” Erdogan Turken” en de Koerden elkaar in de straten van ons land te lijf…… Zo worden de islamitische oorlogen ook in west Europa geïntroduceerd.
  Islamiseren is immers ook het creëeren van instabiliteit……en angst….. En chaos…… En moord en doodslag….

  Like

 11. Scarlatti Bombatti zegt:

  Scarlatti Bombatti ‏@ScarlattiBomba 11 sec11 seconden geleden
  #PVV LEES DE KORAN & ZIE DE WAARHEID!:GOOI ISLAMITISCHE KOEKOESJONGEN UIT KRIJGSMACHT!&UIT INVLOEDRIJKE FUNCTIES

  Like

 12. Tistochwat zegt:

  Kunnen al die moslims niet in een baan rond de aarde worden geschoten? Zijn ze meteen een stuk dichter bij hun ‘allala’.

  Like

 13. Guardiacivil zegt:

  We lullen tegen een hele dikke muur van elite/koppen. Tijd om al die lui uit te schakelen.

  Like

 14. Wat zal het genoegzaam handelen zijn : de grote schoonmaak en Nederland weer Nederland

  Like

 15. Anneke zegt:

  Neem alle dubbele paspoorten in-beslag. Je kunt maar één identiteit ‘dragen’.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s