De kleutervlaamse diarree van Abou JahJah

Screenshot_27

Abou Jahjah

(Door: Arthur van Amerongen)

Wat mij vooral stoort aan Dyab Abou Jahjah is zijn kleutervlaams. De man woont de helft van zijn leven al dan niet steuntrekkend in Belgikistan en brabbelt desalniettemin het soort koeterwaals dat je van een Regilio Tuur of van een Berberijnse loverboy verwacht, maar niet van het kroonjuweel van de Bezige Bij.

Één blik op zijn twitteraccountje en zijn Facebookwandje volstaat. De Bij doet echter net of ze de nieuwe Remco Campert aan de haak hebben geslagen. Het zal nog een flinke kluif worden voor de redacteur of redactrice van dienst om ‘s mans natte scheten tot een publicabel geheel op te pimpen.

Als je Abou Jahjah hoort praten – ik schat gemakshalve even in dat zijn verbale hummus meestal betrekking heeft op marxistisch cultuurrelativisme à la de drogreden dat het mohammedanisme de belangrijkste pilaar van onze Europese cultuur is, vandaar dan ook al die Nobelprijzen – weet je dat deze man niet kan schrijven. Ik ben van de oude stempel en vind dat een auteur of een autreutel moet kunnen schrijven en zijn of haar taal tot in de puntjes moet beheersen. Punt uit.

Lees verder>>>
(h/t Rob Kern)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

12 reacties op De kleutervlaamse diarree van Abou JahJah

 1. Republikein zegt:

  Autreutel. is dat iets met buiten de pot pissen?
  Wat maakt het uit.
  Van stof tot stof en er tussenin een beetje freewheelen.
  Staat in het boek.

  Like

 2. Republikein zegt:

  Wat doet een Libanees trouwens in België, behalve de boel verzieken.
  Straks wordt ie burgemeester van Antwerpen, niet omdat het moet, maar omdat het kan.
  En het kan, voorbeelden genoeg.

  Like

 3. Tom Hendrix zegt:

  En LINKS vind deze man natuurlijk geweldig! Ik blijf het zeggen, dat LINKS de grootste 5e colonne is van de islam. En de rode pers en omroepen, lopen in dat straatje mee!

  Like

 4. Jan zegt:


  Anja Meulenbelt: “Esther Voet, Jessica Durlacher en Leon de Winter zijn foute joden en racisten, net als Israëlische joden”
  http://www.anjameulenbelt.nl/weblog/2016/04/15/nog-eens-dyab-abu-jajah-en-over-wat-er-mis-is-in-nederland/#more-111218

  Like

 5. Jean zegt:

  Geachte redactie, gelieve die rotkop van die moslim niet in beeld te brengen, wij hebben nl. een groot probleem met moslims/islamieten, een zootje zonder geweten en zonder normbesef.

  Like

 6. paulzwueste zegt:

  Arthur van Amerongen is een ras-schrijver.
  Vooral zijn artikel over de zoveelste misser van ons zogenaamd koningspaar waarbij Maxima tijdens ’n galabezoek in Beieren ’n jurk droeg die overdadig was behangen met swastika’s, is helemaal zoals het moest… en hij heeft het gedaan!
  Bravo Arthur! De wreker!

  Like

 7. Sabeltant zegt:

  Dit heerschap geeft maar weer eens aan dat de beloofde integratie door de linkse kliek als je ze maar genoeg opleiding geeft een grote leugen is.

  Like

 8. Op de keper beschouwd hééft die Abou Jahjah ook het geestelijke vermogen van een kleuter; in ieder geval dat van een kind: Iedereen weet, dat hij zelf geen praktiserende moslim is, maar toch verwacht hij vanuit díe hoek steun , in ruil voor zijn steun aan hèn. Nou, dat kan hij immers vergeten! Bij een machtsovername door de radicale islam zou hij, nadat de directe tegenstanders van de islam zouden zijn uitgeroeid, immers zelf aan de beurt komen, net zo goed als welke gemiddelde ‘linksgekkie’ dan ook! In feite ís hij ook niet anders, al zou je dat door zijn achtergrond af en toe bijna vergeten!
  Een grote bek heeft hij ontegenzeggelijk, maar géén verstaanbare. Dus daar komt hij op den duur ook al niet verder mee!
  http://depatriotten.weebly.com/

  Like

 9. Het zelfde is in Nederland ook de opmaat, derde of vierde kansparel generaties, spreken ook met een woestijnachtig dialect in het donker haal je ze er zo tussenuit, misschien is de oorzaak hiervan ook terug te voeren op de inteelt genen…

  Like

 10. Jan zegt:

  Al die Arabieren hebben van die volgevreten, vette koppen, net kogelvissen die zich opgeblazen hebben (was niet als woordspeling bedoeld)

  Like

 11. Jan zegt:

  Abou Jahjah loopt leeg in NRC/Hamasblad

  Abou Jahjah, de soort van seculiere moslimfascist die de harten stal van Sunny, NPO, Bezige Bij en NRC. Dat kan allemaal in onze post-ideologische samenleving, waar je alleen deugt als je islamitische subversie zoveel mogelijk faciliteert, en het zo min mogelijk als zodanig benoemt. Terwijl het aantal islamitische aanslagen op Europese bodem in een week niet meer op een hand te tellen zijn, laat “vrolijke optimist” en hoofdredacteur van het NSB/Halalblad @Peter van der Meersch Jahjah paginagroot koppen dat Erdogan bekritiseerd wordt “omdat hij moslim is” en dat “Islamofobie alle kenmerken van antisemitisme heeft.” Dat is het soort perversie en morele decadentie dat onze kleinkinderen in hun geschiedenisboeken zullen lezen, zonder het te begrijpen. We gaan het niet helemaal kloosrieden, maar de belangrijkste phrases hebben we even laten selecteren door een panel van experts.

  “Islamofobie heeft nu alle kenmerken van antisemitisme: het idee dat een Ander tussen ons leeft, die – als een paard van Troje – parasiteert op onze maatschappij en verderf en verloedering veroorzaakt, om op het juiste moment de macht te kunnen grijpen. Islamofobie is antisemitisme 2.0. Het is nu dus afwachten tot iemand een document ‘ontdekt’ waarin moslimwijzen protocollen hebben neergepend voor hun plannen voor werelddominantie.”
  …..
  http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2016/07/abou_jah_jah_in_nrc.html

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s